Dodaj do ulubionych

"Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXVI kol...

04.05.09, 13:34
Zachowanie kibiców z Gdyni było poniżej krytyki. A tydzień temu to w Gdańsku śledzie krzyczały coś o żenadzie. Chyba, że krzyczeli do swoich symulujących zawodników, to przepraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tam Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXVI k IP: *.moebius.pl 04.05.09, 14:49
      Ciekawe jak Komisja Ligi zareaguje na zachowanie jednego z gdynian, który uderzył Tarasiewicza. Skoro ostatnio zamknęli stadion Lechii na jeden mecz to Arce zamkną chyba do końca sezonu
    • Gość: gaax Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXVI k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 15:38
      Śląsk "uwolnił dżina z bidonu" :D
    • montale Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXVI k 04.05.09, 16:30
      Najlepsze było to: "Oj, będą mu teraz na meczach zawodnicy padać jak dyski twarde i kłaść się jako te jasne łany" - dowcipnie i tak poetycko :)
    • Gość: Gog Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXVI k IP: *.echostar.pl 04.05.09, 16:43
      A wszystko zaleje się betonem... ogrodypamieci.pl/profil/kazimierz-gorski
    • martin_666 Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXVI k 04.05.09, 17:34
      Łobodzińskiemu dejcie spokój. W porównaniu z Zieńczukiem i tak wypadł lepiej. Przynajmniej się starał.
    • Gość: mm Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXVI k IP: *.jjs-isp.pl 04.05.09, 20:15
      ciekawe ile Fojut zainkasował:)
    • Gość: pit Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXVI k IP: *.ntlworld.ie 04.05.09, 23:27
      Chyba mamy do czynienia z nowym pojęciem/jednostką. Obok The Rzut Siódmiaka, kluczowego podania do przeciwnika zwanego Kikutem, kolejną może być 1 Fojut [głowka/94min], lub 1 Sierant [kark/91min]
    • Gość: Tejksiur Czinjama Re: "Chabry z Poligonu" czyli podsumowanie XXVI k IP: *.cust.tele2.pl 04.05.09, 23:32
      byłem w tym?!? byłem w tym?!? - padłem:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka