Gość: hamba IP: 195.117.226.* 09.12.03, 01:57 Ktory z tych meczy bedzie mozna zobaczyc w polskiej TV? Acha jestem pierwszy i najlepszy, poza tym przystojny i skromny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asga wstydz sie basalaj,wztydz sie tvp IP: 158.75.29.* 09.12.03, 12:45 niestety,niestety,niestety po raz kolejny basalaj i tvp daly dupe,pokazuja sparta-lazio,owszem jest stawka w tym meczu ale co to za poziom pilki pokazuja?a nie lepiej mecz manchester- stutgart,jest stawka o pierwsze miejsce i pilka co oni pokazuja jest zdecydowana lepsza,lub real,ludzie ,prosze was,pokazujcie najlepszych a nie jakies faszystowskie wloskie catenacio w wykonaniu lazio,basalaj,wez sie w garsc,kolejna wpadka po monaco- psv i nie pokazaniu manchester-glasgow Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: wstydz sie basalaj,wztydz sie tvp 09.12.03, 20:07 dokladnie, to juz drugi mecz lazio, ktory puszczaja. o ile oprzedni jeszcze ciekawy (bo grali z chelsea) to teraz bedzie takie dziadostwo, ze az mi sie nie chce ogladac :// wlosi sie bronia, wypuszcza jakas kontre, niestety wygraja... pfff. ja chce zobaczyc dobre spotkanie z bramkami, czy chociaz widowiskowa gra, a trudno tego oczekiwac po tych dwoch zespolach. co do monaco psv to pewnie liczyli, ze monaco znowu wrzuci 8 bramek, hehe Odpowiedz Link Zgłoś