Gość: StaraLegia jak mozna wytlumaczuc cos cholocie bez mozgow? IP: *.cable.mindspring.com 30.06.09, 17:39 Dzisiejsza mlodziez jest glupsza od buraka cukrowego, wystarczy poczytac forum na Koszernej, onecie czy WP. A nienawisc do innego polaka to sport narodowy. Jesli ktos urodzil sie w miescie A moze byc pewien ze dostanie w...dol w miescie B. Chory kraj, chamowaty narod. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
invisible.live Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst... 30.06.09, 17:40 no to sobie nagrabiłeś... żelowy piłkarzyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yty Re: Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite cham IP: *.elk.mm.pl 30.06.09, 19:37 Nie strasz nie strasz, bo się zes.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 00:18 No i prosze . Jednak cham sie odezwal. I co chamie teraz powiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hradok Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst... 30.06.09, 17:56 Mięciel ma rację! Chamstwo to mało powiedziane. To głupota. Można być chamem, lecz jednocześnie w chamstwie mieć trochę rozumu. Chamstwo wylewa się jak lawa.. jak rzygoty.. Chamstwo powiela takie portale jak... ktoś na to pozwala. Ktoś rozkoszuje się tym. Nie wszystkie portale są takie. Wniosek: Nie wszyscy Polacy do jednego rynsztoka. To znaczy, że chamstwa może jakieś 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
niemandwichtig Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst... 30.06.09, 18:04 Popieram p.Mieciela.Od lat mieszkam za granica i znam obcy jezyk oraz czytam fora kibicow ale polskie chamstwo i wulgarnosc przebija wszystko.Te obelgi antysemickie i takie ze tylko kropkami pisac jest niestety sa bardzo kompromitujace.Cieszmy sie ze tak malo ludz zna polski jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite cham IP: *.aster.pl 30.06.09, 18:16 "Wiekszych bredni nie slyszalem." Ale masz pelne prawo sie wypowiadac na rowni z Miecielem, bo tak jak on, grales kilka sezonow w Grecji i WIESZ, jak tam jest. Gratuluje. Wlasnie potwierdziles slowa Mieciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florida Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst.. IP: *.eng.fsu.edu 30.06.09, 18:37 Niestety w terazniejszej Polsce chamstw wydaje sie byc norma zachowania--nie tylko w sporcie. Mieszkajac w USA i odzwiedzjac Polske jako turysta, zauwazylem ze ludzie traktuja siebie nawzajem bardzo niegrzecznie i wrecz jest to tolerowane jako dopuszczalna norma. W moim osobistym doswiadczeniu najgorzej jest w Warszawie (nie wiem dlaczego). Po ostatniej mojej wizycie nawet obiecalem sobie ze wiecej tam nie pojade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kychoo Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst... IP: *.icpnet.pl 30.06.09, 18:47 legia nigdy nie miala najlepszych kibicow w Polsce, zawsze dużo chlewu robili i duzo chamstwa bylo. jak ITI chcialo zeby byl porzadek na trybunach to sie okazalo ze normalnych kibicow przychodzi 1,5 tys i nie potrafia dopingowac. ot cala prawda o "swietnych kibicach" legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oh la la Polacy w Polsce vs Polacy poza krajem IP: 216.191.177.* 30.06.09, 19:37 Dziwi mnie (na dobre) jak Polacy sie zmieniaja kiedy wyjada poza kraj. Character, mentalnosc, szacunek, inteligenca ... Czyzby to byla wina kraju czy jego ludu? Aby turysci sie boli odwiedzac Polske? Jak Polacy z poza Polski odwiedzajac swoje rodziny nie chca juz wracac przez chuliganstwo i obawe o siebie ... smutne ale prawda. Czas na zmiane - czy wogule jest kontrola/ochrona na ulicach, stadionach, parkach ... czy ojciec/matka moga isc na mecz pilki ze swoim dzieckiem/dziecmi nie obawiajac sie o nic? Wiele pytan, wiem ... ale czy odpowiedzi beda pozytywne czy smutne (realne)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Jak sie gra w Legii ... IP: 217.140.4.* 30.06.09, 19:21 Jak sie gra w Legii to trudno o inną opinię. To chyba klub o największych chamach na trybunach. Brawo dla ITI za wyrzucanie ich poza stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyur Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst... IP: *.chello.pl 30.06.09, 19:23 Dobrze powiedział. I jak widać po reakcji na forum, "nożyce się odezwały". Nie czuję nienawiści do innych, więc nie biorę do siebie tego co mówi, a tu widać jak to niektórych ubodło. Im więcej ludzi będzie mówić że w Polsce króluje chamstwo, tym lepiej. W polityce to samo - ludzie wybierają buców, ale cały naród święty i kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Nic nowego. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 30.06.09, 19:31 Zamiast się oburzać, lepiej się zastanowić. Nie obchodzi mnie to, czy kibice w Anglii, Grecji czy Niemczech zachowują się chamsko. Jakkolwiek by się nie zachowywali, nie zwalnia to nas, Polaków od zachowywania się godnie. Czyżby fakt, że inni kradną dawał mi prawo kraść? Nie jestem przesadnie czuły na punkcie zwrotów starannie omijanych w słownikach poprawnej polszczyzny. Emocje w dyskusji usprawiedliwiają ostrzejsze zwroty. Forum to nie przedszkole. Można i "chvjem" rzucić. Warto jednak zastanowić się nad tym, o czym mówi Marcin. Zwłaszcza dotyczy to zachowania na stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak ....takie czasy że kibice legii byli najlepsi....? IP: *.196.62.63.threembb.co.uk 30.06.09, 19:46 Czy Mięcielowi chodzi o doping? Pamietam fantastycznych fanów Lecha z Ligi Mistrzów jak grali z Barcą czy Olimpique Marsylia,czy fanów Widzewa z Ligi Mistrzów jak grali z Borussią czy Atletico czy kibiców Wisły z meczów z Parmą czy Lazio.Może legia miała fajnych kibiców w tej edycji PZP,jak dotarła do półfinału i odpadła z Manchesterem Utd. ale czy Mięciel to pamięta? A teraz właśnie "kibice" legii pokazują co są warci,ja rozumiem że mozna olewać zarząd,czy władze klubu,np;szefa ale piłkarzy??? Takie coś jest tylko możliwe w mieście snobów,gdzie dla kiboli godło klubu i barwy klubowe tak naprawdę nic nie znaczą bo zwyczajnie nie maja ich w sercu....jest to tylko grupa bandytów i kryminalistów która próbuję pokazać że ma władzę,tylko nad czym? Jak dla mnie bravo dla włodarzy klubowych!! Hołota przestanie chodzić i zostaną tylko prawdziwi kibice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mahoń No co ty k...k...porządności k.... się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 20:05 zachciało. Tu Polska jest k.....a, a nie jakiś hellenistyczny pejzażyk. Ja p...... e k....a już zapomniałeś skąd się wywodzisz? Musisz znowu zacząć kraść, oszukiwać , donosić i bać się że jutro ktoś ci z...e wóz, porwie syna, zabije dla 10 zł. Może już jutro znajdą na ciebie haki i będziesz gościu robił dla SB-ów, UOP-ków, CBŚ-ów lub CBA-siów. Albo k...a donosisz albo nie masz prawa nic kraść. Odpowiedz Link Zgłoś
heniek300 Ja o polskich piłkarzach:Niesamowite gwiazdorstwo. 30.06.09, 20:08 Kwestia samozachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 20:15 hahaha zbesztali go i teraz się burzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentro w Atenach też sobie przybijają piątki kibice :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 20:26 ale w dosyć osobliwy tzn. rzucając w siebie kamieniami i butelkami ;- D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst... IP: *.is.net.pl 30.06.09, 20:39 Niech mu przypomną jak kilka lat temu grając również w Legii wychwalał jak to fajnie kibole pomagają grać drużynie śpiewając chamskie piosenki i robiąc burdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qula Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst.. IP: *.toya.net.pl 30.06.09, 21:05 Nic nowego nie odkrył - to wiedzą wszyscy oprócz prymitywnych kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun_tastik Marcin-król dobrego wychowania... IP: *.4web.pl 30.06.09, 21:33 W Grecji bylo tak a w Niemczech tak a ja jestem taki teraz obrazony i zdumiony.Wez sie poslizgaj na zelu cielaku. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst... 30.06.09, 21:36 Całkowicie się z nim zgadzam. Zastanawiam się skąd tyle chamstwa w naszym narodzie. Fora internetowe nie są jedynym przykładem. A co dzieje się na drogach-nigdzie nie ma takiego chamstwa jak u nas. Smutne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite cham IP: *.kokarda.pl 30.06.09, 21:54 Jedynymi żałosnymi osobami w tym kręgu jesteście wy, komentujący. Nie ma tu miejsc na negatywne komentarze. Mięciel stara się zwrócić naszą uwagę na rzeczy, których nie dostrzegamy. To po pierwsze. Po drugie, Mięciel jest pierwszą osobą w naszym polskim sporcie, która nie boi się głośno wypowiedzieć swojego zdania. Jestem przekonany, że wiele ludzi ma takie same poglądy jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naukowiec Mięciel o polskich kibicach: Niesamowite chamst... IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 22:02 95 % Polaków w ogóle nie zdaje sobie sprawy że są ludzkim śmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywAwA Burasy z leGły najlepsi ale w podcieraniu dupy!:P IP: *.astral.lodz.pl 30.06.09, 22:18 Jak się nie podoba to spieprzaj spowrotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc taka gmina... IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 22:34 Wystarczy wyjechac na ulicę autem lub byc tam pieszo. Kierujący pojazdem zapomina ze tez jest pieszym hm;przepraszam spieszonym.:) Bardziej drogie auto wieksza buta = chamstwo.Jesli na drodze ktos cie pusci na inny pas jest to w wiekszosci tir. Odpowiedz Link Zgłoś
zawaldemar Mięciel typowy Polak tylko czarne/białe 30.06.09, 22:54 zamiast na fora ogólnopolskie niech wejdzie na fora klubowe, gdzie bardzo dużo ludzi rozmawia rzeczowo o klubie, a jak ktoś się wychyli z głupotami, rasizmem to dostaje ostro po uszach. Zawiedzeni kibice nie nawołują do linczu, ale szukają rozwiązań, rozmawiają o problemach. Ogólnie ogólnopolski serwis ( proszę sie nie obrażać) to taki magiel, ściek. A wiadomo że ścieki pachną brzydko. No i bez przesady, ale popatrzcie na kibicowanie Lechowi w Wiedniu, Rotterdamie czy Udine. Jakoś się nie musiałem wstydzić i mieć kompleksy. Zatem chyba można.... Odpowiedz Link Zgłoś