Dodaj do ulubionych

Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka...

19.07.09, 10:26
Bez jaj. Toż to czyste "drewno". Strzelił tyle bramek, bo w interq nie ma
innego napastnika i wszyscy grali na Szwedzkiego Rasiaka. On jest wart góra 10
baniek i to tylko dla zdesperowanych klubów, które chcą mieć drewno w ataku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Barcafan Re: Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Ka IP: *.choszczno.net.pl 19.07.09, 10:32
      Pewnie nawet nie widziałeś go w akcji. Umie dryblować, dobrze gra ciałem, nie daje się zprowokować na boisku. W Interze nie miał z kim grać, w Barcelonie będzie miał Inieste, Xaviego itd. Jednak i tak myślę że 40 mln. Eto'o i Hleb to za dużo. IMO Zlatan jest wart 50 mln.
    • Gość: abc Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka.. IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 10:33
      No bez jaj ludzie.Ibra może jest dobry ale nie najlepszy. I niech jego agent nie
      pieprzy gupot ,że jego klient ma wspaniałą technikę,bo Ronaldo+Beznema+Kaka
      napewno by mieli lepszą technikę.
      • Gość: winnaar Re: Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Ka IP: *.dsl.alice.nl 19.07.09, 10:40
        Tez sadze ze jest dobry ale nie najlepszy. A do tego jeszcze rogaty charakter.
        Zle robi Barcelona biorac go, o kosztach nie wspominajac.
    • Gość: kibic Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka.. IP: *.olsztyn.mm.pl 19.07.09, 10:41
      to jest chyba jakis zart zeby on był lepszy przeciez to biegajaca umiaca
      gwiazdorzyc drewniana lalka przeciez on jest slaby jak cholera
    • Gość: crafa Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 10:41
      Zgadzam się z poprzednim wpisem przecież to jest drewno.
      W meczu Inter:Manchester w LM nic nie pokazał. Nawet nie jest lepszy od Benzemy.Wart jest ok 15 milionów i nic więcej.
    • Gość: keane Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 10:50
      A jak ja go widziałem w ostatnim dwumeczu z ManU w CL, to nie wiedziałem, że w
      ogóle gra! Zupełnie zagubiony wg mnie. No, ale w końcu lepszy od całej trójki
      razem wziętej ;) (Oczywiście nie zarzucam mu brak umiejętności, ale jego agent
      grubo przesadził)
      Pozdrawiam
    • Gość: Pio Ehem nie zapominajcie... IP: *.toya.net.pl 19.07.09, 11:05
      Że mówicie o Ibrahimovicu. Kolesiu który w Ajaxie grał świetnie ;). No a jego
      bramka przeciwko NAC robi nadal największe wrażenie.

W Interze musiał grać sam. A samemu to się g*wno ugra.
    • zarafi Re: Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Ka 19.07.09, 11:11
      > Bez jaj. Toż to czyste "drewno". Strzelił tyle bramek, bo w interq >nie ma
      innego napastnika i wszyscy grali na Szwedzkiego Rasiaka. On >jest wart góra 10
      baniek i to tylko dla zdesperowanych klubów, które >chcą mieć drewno w ataku.

Dawno takich bzdur nie czytałem :) Oglądałeś mecze Interu w lidze? Cała gra z
      przodu opiera się na Zlatanie. To nie jest zwykły napastnik. On nie tylko
      strzela bramki, ale także asystuje i co najważniejsze rozgrywa z przodu. Ogromna
      ilość akcji ofensywnych Interu zaczynała się na Zlatanie, przechodziła przez
      Zlatana i często kończyła się na Zlatanie w postaci bramki. Owszem, czasem
      zawodziła skuteczność ale ludzie sobie nie zdają sprawy jak wielki wpływ
      Ibrahimovic miał na grę Interu.
      • Gość: horton Re: Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Ka IP: *.chello.pl 19.07.09, 11:18
        zgadzam sie, miał niebagatelny wpływ na gre ofensywna Interu...jego
        zatrudnienie jest rykowne tylko ze względu na charakter i
        gwiazdorskie maniery...jesli będzie trzymany na wodzy i w szatni
        bedzie ok, to mistrza mozna przyznać już w lipcu Barcie.
        • Gość: Zlatanista silniejszy od Drogby...Barca miala kurdupli IP: *.bredband.comhem.se 19.07.09, 11:21
          nikt nir potrafi tak przytrzymac pilki, jemu nie mozna odebrac pilki
          po prostu...jego cudowne podania...rzuty wolne...

technika...to wirtuoz pilki kopanek, no i najpiekniejsze gole na
          swiecie, piekniejsze niz Ronaldo nawet, co widzieli wiedza, np,
          szwecja wlochy pólfinal
          • Gość: franky Re: silniejszy od Drogby...Barca miala kurdupli IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.07.09, 11:56
            Widziałeś mecze interu z Juventusem? Chiellini jechał go jak chciał i zlatanik w
            ogóle na boisku nie istniał.
    • Gość: Raf Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.09, 11:20
      hahaha niech sie podzieli tez towarem który wciąga ewentualnie poda
      namiary na dilera
    • vega01 Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka.. 19.07.09, 11:30
      AGENT PRZESADZIL TO PRAWDA!

Jednak na pewno jest to lepszy zawodnik od Benzemy i Kaki.
      Zreszta przekonacie sie niedlugo! Boje sie jedynie o jego charakter nie bez
      podstaw chodza o nim pewne opinie. Mam nadzieje ze juz dorósł i da Barcelonie
      dużo. Dla mnie numerem jeden bylby fernando torres pozniej Ibra pozniej Villa
    • Gość: Real Madryt Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 12:01
      Haha to ci dobre Ibrahimowic lepszy od wszystkich trzech kaki
      ronalda i benzemy on nie był nie jest i nigdy nie bedzie lepszy
      nawet od jednego z nich. Moim zdaniem to on jest wart gora 20 mln
      euro i bez zadnych zawodnikow w zamian.
      • Gość: Curtis50 Zlatan... IP: *.toya.net.pl 19.07.09, 12:08
        Niewątpliwie Zlatan jest jednym z najlepszych zawodników na świecie, nad Karimem
        góruje doświadczeniem i ograniem, ale pozostałą dwójka to już ciut wyższa
        półka... Zamienił stryjek (Barcelona) siekierke na kijek, i w dodatku sporo
        przepłacił, no ale wszystko okaże się w trakcie sezonu. HALA MADRID :)
    • Gość: AS Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 12:21
      Taaa jest lepszy ale ma nasrane we łbie.. Gratuluję"udanego" transferu lol..
      HALA REAL MADRID
      • Gość: Adamski Re: Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Ka IP: 12.199.244.* 19.07.09, 13:39
        no ale przeciez Ronaldo za jedyne 92 banki w ogole nie ma nasrane...
        i jeszcze sie zachowuje jak dziecko. Rowniez gratuluje.
    • Gość: nie dla zlatana nie chce go w barcy IP: 89.100.152.* 19.07.09, 12:26
      cienias z niego, nie nadaje sie do blaugrany
      • Gość: prezes Re: nie chce go w barcy IP: 78.8.139.* 19.07.09, 14:14
        Dokładnie. Też nie chcę, żeby on przyszedł do Barcy. Szczególnie za takie
        pieniądze. Eto'o był dużo lepszy, ale skoro już musiał odejść to trzeba było
        walczyć o Villę. Niby można ściągnąć Forlana, ale on ma już 30 lat i Atletico
        chce za niego stanowczo za dużo.
    • Gość: mat Re: Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 14:00
      Zlatan przynajmniej nie zachowuje się jak rozkapryszona panienka Christiano
      Ronaldo.
    • Gość: zbi Re: Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Ka IP: *.chello.pl 19.07.09, 14:12
      www.youtube.com/watch?v=ZgqsaDnsEq8
      wystarczy za cały komentarz do twojego tekstu...
      • Gość: mat Re: Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 15:26
        Ronaldo pewnie by padł w połowie filmiku udając faul :P
    • Gość: pafel Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.09, 15:07
      Od cale trójki razem wziętej to może nie jest lepszy, ale chciał bym
      podkreślić, że Ibra piętą potrafi dograć celniej niż np. Ronaldo nogą :P
    • Gość: defetysta kolejny gw-niany tytuł IP: *.chello.pl 19.07.09, 15:21
      ciekawe, czy ten agent jest w stanie powiedzieć ile ten Ibra strzelił bramek dla
      Ajaxu, Juve i Interu w fazie pucharowej LM?! pewnie przez gardło by mu nie
      przeszło -> 0 ( ZERO ) !!!!!

taki wypasior, a w poważnym meczu ani jednej bramki nie ustrzelił, ani jednej !!!
    • jarekzgl zajefajnie!!! jak to zwykili niektórzy mawiać :D 19.07.09, 16:28
      Jako kibic Interu bardzo ciesze sie z powyzszej transakcji, i mam głeboką nadzieję że Kameruński napastnik zabawi na dłuzej w Mediolanie, a po Ibrze płakac nie zamierzam - z tym drewnem to moze lekka przesada, ale takim super fenomen na jakiego go robią to z pewnością nie jest i te jego kaprysy.
    • Gość: kajko Agent Ibrahimovica: Zlatan jest lepszy niż Kaka... IP: *.chello.pl 19.07.09, 18:26
      Zlatan jest lepszy od samego siebie!
    • Gość: Tun Kpiny w żywe oczy:) Czyli zamieniał stryjek... IP: *.is.net.pl 19.07.09, 18:46
      Rownie dobrze agent Brozka moze powiedzieć że jest lepszy od van Nistelrooya
      Rooneya i Owena razem wziętych :) taka ich dzili przepaść mniejwięcej :) Szkoda
      że Barcelona się osłabia bo lubiłem ich grę, a na Wymianie Eto za Zlatana wyjdą
      jak Z abłocki na mydle:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka