Gość: Kibic Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.kwidzyn.mm.pl 22.07.09, 20:16 Bo nasza liga to jest liga KOPACZ hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kó Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:17 Ciekawe jak sie będą tłumaczyły patałachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:18 no jak to jak? uwierzylismy za bardzo w siebie, zaskoczyli nas... porazka jak zwykle, teraz czekamy na legie ;] a potem dlugie ogladanie lecha ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonidas Wilczek i Bednarz OUT! IP: 195.150.66.* 22.07.09, 20:17 Szczególnie ten patałach Bednarz!! 3 lata nie może sprowadzić dobrego bramkarza! I znowu Pawełek w kluczowym momencie zawala. Ile Bednarz udanych transferów zrobił?? Jeden!!! Przez cały rok chyba tylko jeździ na wycieczki z agentami, bo co rundę do roboty zabiera się na ostatnią chwilę, efekty oczywiście "murowane"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHANEK wISŁY Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: 78.8.142.* 22.07.09, 20:17 Brawo WISEŁKA. Dziekujemy za walkę z zawodowcami z talina.Tanio skóry nie sprzedaliście.To sukces że udało się z tą mocną drużyną zremisować w grodzie Kraka.Dziękujemy panu cupiałowi że nie sprzedał całej drużyny po sezonie bo Wisełka musiała by walczyć juniorami.Szkoda że zawodowcy z talina są lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posen pogromcy Barcelony buhahhaha IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.07.09, 20:17 jw Odpowiedz Link Zgłoś
incipit No i dobrze 22.07.09, 20:17 No i dobrze. Kopaczy do kopania ziemniaków, to będzie jakiś pożytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:18 Amatorska Levadia ma już zapewniony udział w lidze europejskiej dzięki Wiśle-błaznom z Krakowa! Debreczyn lub Kalmar wejdą do LM, bo nie są takimi błaznami jak Wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Cupial zostaw ten krakowski bajzel IP: *.nwrknj.east.verizon.net 22.07.09, 20:18 Nie wiem czy on tam zarabia ale tyle wstydu to nie jeden powazny inwestor by nie wytrzymal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:20 Wstyd i hańba.... Przepraszam wszystkich, którzy na co dzień nie są kibicami Wisły ale w nią wierzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: ;((( 22.07.09, 20:34 Ty akurat nie masz za co przepraszać. Piłkarze, gdyby mieli odrobinę honoru, mogliby to zrobić. Ale widocznie uznali, że odpadnięcie z mistrzem Estonii niczym szokującym nie jest. W końcu polska myśl szkoleniowa głosi, że - cytuję - "dziś nie ma w Europie słabych rywali". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:47 Mam, bo to jest drużyna, której z całego serca kibicuję i jest mi wstyd, że zawiodła tych którzy w nią wierzyli i którzy przynajmniej w eliminacjach LM jej dobrze życzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: ;((( 22.07.09, 20:59 No cóż, łączę się z Tobą w bólu. Jedni sobie tu dziś trochę poszydzą, inni podyskutują mniej lub bardziej merytorycznie nad przyczynami katastrofy, a jeszcze inni z żalu nawet komputera nie włączą. Wielki szacun za sam Twój wpis - myślę, że zbyt wielu prawdziwych kibiców Wisły tu dziś nie uświadczymy. Pozdrawiam - kolega z konkursu typowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:02 Dzięki za pozdrowienia i na wzajem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechista Re: ;((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:42 przyjmuję przeprosiny przyjaciółko z Ligi którą media nazywają "ekstraligą", wyrozumiały powie to jest sport, tyle że w Estonii to jest zwykły jogging czytaj to Brożku, Pawełku, Diazie, panie Łobodziński z drewna, a Cupiałowi dajcie też trochę spokoju, to święty prezes patrząc nie tylko na Polskę, bo i na zachodzie były skandale i układy a on patrzy na to jak na sport, ale Panie Cupiał to trzeba cały czas myśleć za tych Bednarzy (nie wiem po co piszę przez duże B), coś mi się wydaję że pan Panie Cupiał to Pan kochasz Piłkę Nożną ale pan coś przysypiasz, no bo jakby nie dokładali nogi ci "narciarze estońscy" to jest to wszystko skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: ;((( IP: *.nwrknj.east.verizon.net 23.07.09, 01:50 A ty Lechisto nie przyjmuj zaprosin tylko sam przepros bo sami narobiliscie jakis czas temu dymu na cala Europe z Terekiem Grozny. Cupial mnie zadziwia bo Wisla to wor bez dna ktory ma coraz wiecej dziur. Ze sportowego i biznesowego widzenia Wisla "project" to porazka na calej lini. Jednak on tez robi bledy bozatrudnia niestety ludzi ktorzy sie u niego w klubie ucza zamiast doswiadczonych profesjonalistow korzy przyniosa do klubu nowe "value". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DejVid87 Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: 91.197.155.* 22.07.09, 20:19 I gdzie ten Paweł Brożek, który jest "niby" więcej wart niż cała drużyna Levadii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nr23Jarek Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: 188.33.88.* 22.07.09, 20:19 Takiego wstydu dawno nie było! Widać teraz jaki mamy poziom w tej naszej podwórkowej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.teoc.pl 22.07.09, 20:19 Wstyd!!! EKSTRAKLASA DLA ŁKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.icpnet.pl 22.07.09, 21:18 Popieram. Extraklasa dla LKSu. No i wstyd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.chello.pl 22.07.09, 20:20 Niżej spaść juz nie można!! Totalny badżiew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zombie Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.opera-mini.net 22.07.09, 20:20 Wspaniala wiadomosc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1921 HEMP Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:22 JUZ ZA KILKA LAT NADEJDA O WIELE LEPSZE LATA DLA NASZEJ PILKI..,WIADOMO ! BEDA NOWOSCIA POD WZGLEDEM KIBICOWSKIM NA DUZY PLUS W EUROPIE + KASA I BEDZIE KONKRET, JP100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.aster.pl 22.07.09, 20:23 Dlaczego nikt nie pisze, ze to jest wlasnie piekno futbolu, kiedy faworyt odpada? Albo ze wygrala druzyna sympatyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bies Spuścić wpie...szmaciarzom tak jak w Zabrzu IP: *.chello.pl 22.07.09, 20:26 Wytarmosić te puste, nażelowane łby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz 77 ligi Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.cust.tele2.pl 22.07.09, 20:26 No ale było blisko sukcesu ! Już prawie zremisowali z wielką Levadią ale niestety los chciał inaczej i tradycji stało się zadość Wisła znów odpadła z wielką światową potęgą.....buhahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gare_j71 Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 20:26 BO WISŁA NIE POWINNA BYĆ MISTRZEM Polski, GDYBY Lech nie grał przeciwko Smudzie, by przypodobać się Zarządowi... swoje wiem Odpowiedz Link Zgłoś
bez_owijania Dalej płaćcie krocie tym żałosnym kopaczom! 22.07.09, 20:26 Taki kopacz tylko patrzy czy sumka na koncie się zgadza. Reszte go nie obchodzi. Co z tego, że Wisła odpadła, skoro za tydzień kupi sobie nową furę na otarcie łez. Żenada. Polscy kopacze powinni dostać 2 tys brutto/mies., i to by było za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 20:27 Wiedziałem że tak będzie, nawet pisałem - panie Cupiał, sprzedawaj pan Brożka temu Fulhamowi za 3mln fuli, bez niego też sobie nie poradzą :-) Teraz cena pewnie spadnie do 300 tysi - ot taka posezonowa wyprzedaż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.evv.wideopenwest.com 22.07.09, 21:27 Jakikolwiek klub bylby pozbzwiony rozumu, zeby za polskiego kopacza dac wiecej niz 1 mln Euro, bo z reguly sobie nie radza w silnych ligach. Polacy sa znani z chytrosci, a chytry dwa razy traci. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Taka jest polska kopana! 22.07.09, 20:28 Przecież Wisła jest w Polsce najlepsza. Jeśli ten skład pozostanie to mistrzostwo mają juz dziś zaklepane. Co 5 lat trafia się wybryk jakiejś drużyny, która przechodzi ze 3-4 rundy i znowu 5 lat czekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotam Re: Taka jest polska kopana! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 20:29 Jestem kibicem Legii i powiem tyle, że sir Cupiał powinien to wszystko zaorać i stworzyć szkółkę młodych graczy za których będzie dostawał mnóstwo kasy bo z niczego chciałby nie wiadomo co zrobić! W tedy będzie sobie mógł wielkie transfery robić na potęgę! Ja na jego miejscu tylu lat wstydu i obrazy ze strony swoich pracowników bym nie zniósł! Pozdrowienia dla Pana Cupiała i mam nadzieję, że ta jego żelazna cierpliwość w końcu się skończy! Mimo to kibice Wisły nie powinni się martwić bo moja Legia jest następna w kolejce....... Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Bardzo dobrze tak Krakowowi 22.07.09, 20:29 Za wywalenie przy zielonym stoliku ŁKSu z ekstraklasy. Mam nadzieje ze sie na tym nie skonczy i w listopadzie Krakow straci złudzenia z Euro a na deser za korupcje zdegraduja pseudoklub Cracovie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibibe Re: Bardzo dobrze tak Krakowowi IP: 213.25.105.* 22.07.09, 23:10 A co ci Kraków zrobił? wisły nie nawidzę całym sercem. TYLKO HUTNIK HKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrus5 Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.sta.asta-net.com.pl 22.07.09, 20:30 Wisła zagrała jeden z najgirszych meczów chyba w historii klubu. Niestety tak to jest jak gra się z słabeuszami. Nikt meczu nie traktuje poważnie i potem jest wielkie rozczarowanie. A jak by wisła grała z jakimś lepszym rywalem to od razu i mobilizacja, a przede wszystkim trener Skorża by o wiele lepiej drużyne przygotował. Pawełek grał zawsze słabo ale nigdy nie tak żeby kupic kogoś nowego a zawsze zawalał mecze np. porażka 4:1 z Lechem. Jestem fajnem Lecha ale jeśli chodzi i LM to kibicuje Wiśle. Kirm według mnie świetny piłkarz, ale czy nie szło jeszcze troche kasy wyłorzyc na Przyrowskiego z poloni. Czeba stanowczo odmłodzic drużyne i takiego Diaza sprzedac jak sie stresuje takimi meczami. bo jeśli ma się 2 słupki i nie ma gola to jest kiepsko a jeszcze gorzej gdy przeciwnik oddaje jeden dobry strzał i przegrywamy. Myśle że wisła mimo wszystko jest najlepszym klubem w Polsce i znowu wygra lige. 2 takich hiszpanów powiecmy 20letnich idealnie by rozkręcili grę a Paweł Brożek jest dobrym snajperem i by je wykorzystał. Jeśli chcą wymieniac skład to ja bym zaczął od piłkarzy bo sztab jest w miare dobry i niech Pawełek wyjerzdża z Wisły bo on może zawalic karzdy mecz przypominam że to właśnie Pawełek popełnił błąd przy bramce w pierwszym meczu. Jop też źle się zachował lecz tak to jest jak się kupuje starego zawodnika który nawet przestał byc powoływany do kadry Polski która nie potrafi sobie poradzic z Słowenią, Słowacją, Czy Irlandią Płn. Mówie wam nadchodzi Polski kryzys piłkarski. Bo lewadia zaszła dalej od Wisły i będzie miała więcej kasy na wzmocnienia. No i oczywiście Wisła spadnie w rankingu fifa. Jeśli nie będziemy miec chociarz 2 drużyn w lidze europejskiej to naprawde mała kasa piłkarze wyjerzdżają i możemy sobie pomarzyc o dobrej grze w Europie.Niech Legia i Polonia jutro wygrają a są jeszcze szanse że Polska piłka nie jest na samym dnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.icpnet.pl 22.07.09, 21:26 Weź się chłopie za naukę. Z ortografią kiepsko. Co do Wisły to i piłkarzy (nie wszystkich) ma kiepskich i działaczy. Jak tu ktoś napisał - najlepiej tworzyć klub od nowa. Z tymi zawodnikami juz się nic nie osiągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków 22.07.09, 20:30 Wiesz dobrze, że ja nie obstawiam piłki. Postawiłbym tak jak Ty w Gość portalu: Krakowiak napisał(a): > Stawiam że Wisła wygra 1-0 i przejdzie dalej gdzie odpadnie i zagra w IV > rundzie LE Wiesz dobrze, że ja nie obstawiam piłki. Postawiłbym tak jak Ty w swojej naiwności ale mamy najsłabszą lige w historii i to wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś