Gość: Bonq IP: *.cust.tele2.pl 23.07.09, 12:31 Ta wiadomość bardzo mnie ucieszyła.Myślę,że Obraniak będzie ważną częścią naszej kadry.Tobardzo dobry piłkarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Beennhakker powołał Obraniaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 12:32 Brawo za refleks na onecie bylo o tym już rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca A w eurosporcie było wczoraj. Dziękuję. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Od kiedy Francuzi decyduja kto moze byc Polakiem? IP: 74.9.205.* 23.07.09, 16:38 Nie znam sie na prawie francuskim, ale to w Polsce obowiazuje prawo krwi, i to wlasnie wg. polskiego prawa krwi Obraniak ma polskie obywatelstwo. Prawo francuskie moze co najwyzej decydowac o obywatelstwie francuskim. "Ludovic nie musiał występować o uzyskanie polskiego obywatelstwa, gdyż zgodnie z obowiązującym we Francji prawem krwi, uzyskał je dzięki ojcu." Odpowiedz Link Zgłoś
juanveron z polskiej ligi nie powinien być nikt powoływany, 23.07.09, 12:38 to dobrze.Bo z polskiej ligi nie powinien być nikt powoływany,brak im mentalności zwycięzców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista teraz, na bank będziemy mistrzami świata ! IP: *.4web.pl 23.07.09, 12:40 o czempionacie europejskim nie wspominam, bo to przysłowiowa bułka z masłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio zarty? IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 12:40 polczak z cracovii i lobodzinski z wisly to sa zarty? prima aprillis w lipcu? ja pier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Ta a dla najlepszego lewego obrońcy... IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 12:57 Powołania nie ma?! Gdzie jest Gancarczyk się pytam do cholery?! O_o Ślepy staruch a nie selekcjoner :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks-przemek Re: Beennhakker powołał Obraniaka! IP: 80.50.132.* 23.07.09, 12:58 pierwszy raz podoba mi się skład Polski!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nabuchodonozorinho Beennhakker powołał Boruca! IP: 80.51.92.* 23.07.09, 13:19 Beenhaker mnię zadziwia. Mimo to że Boruc nie jest w formie on go na siłę próbuje wstawić do reprezentacji. Jemu chyba nie zależy na wygranej tylko na tym żeby reprezentacja polski wogóle przyjechała na ten mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idefix Beennhakker powołał Obraniaka! IP: *.erlm.siemens.de 23.07.09, 13:57 w sumie na prawą to już lepszy Peszko od Łobodzińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariush Beennhakker powołał Obraniaka! IP: *.um.krakow.pl 23.07.09, 13:58 tej drużynie to nawet Messi nic by nie pomógł.. Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Boruc... 23.07.09, 14:31 Miałem nadzieję, że tego pajaca już nigdy nie zobaczę w reprze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Nie za późno? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.07.09, 14:39 Do 12 sierpnia jest tyle czasu, że mogą go jeszcze powołać Francuzi. Ale idea jest słuszna. Lepiej szukać po całym świecie piłkarzy z polskimi korzeniami, niż powoływać kogokolwiek z polskiej (ha,ha)"ekstraklasy". Bo jaki jest poziom polskiej ligi, to pokazała właśnie Levadia Tallinn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackabc Najlepszy Wariant IP: *.opera-mini.net 23.07.09, 16:52 Tak widzę, obecnie NAJsilniejszy wariat formacji ofensywnych polskiej reprezentacji(pomoc,atak): atak: Brożek( w formie), Jelień pomoc: Obraniak, Roger(forma z ME)Murawski(def.-pomoc),Błaszczykowski Lepiej nie mozna ! Czy wszyscy się zgadzają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek powołanie dopingowicza i rezerwowego grajka IP: 77.223.195.* 23.07.09, 18:46 trzecioligowej drużyny to skandal.Leo i Wawrzyniak tylko temu że grał w Legii zawdzięczają że prasa nie wiesza na nich psów.A nie wiesza bo media opanowane sa przez kiboli Legii.Debilne jest powoływanie cieniasa z trzeciej ligi[sagana]Także to powolanie nie jest pod obstrzalem bo cienias grał w ukochanej drużynie pismakow.W kilkudziesieciu meczach strzelił parę bramek,a jak raz dobrze kopną p[ilkę[ME]to już pismacy podkreslali że się wyróżnil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: powołanie dopingowicza i rezerwowego grajka IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 24.07.09, 02:04 Wykopac starca,uwzial sie na emerytow i chce swiat zawojowac.Lato dawaj tego mlodego trenera, niech powoloje mlodych z ambicja. Odpowiedz Link Zgłoś