Dodaj do ulubionych

Robert Plant z Led Zeppelin wiceprezesem Wolver...

17.08.09, 19:15
No to teraz Wolverhampton bedzie gral tak pieknie jak Led Zeppelin za swoich
najlepszych czasów.Legia powinna pójsc tym tropem i poprosic Watersa z Pink
Floyd aby zostal honorowym wiceprezesem klubu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Raf Re: Robert Plant z Led Zeppelin wiceprezesem Wolv IP: 79.110.196.* 17.08.09, 19:29
      Waters kibicuje Arsenalowi. Legii pozostaje Maryla Rodowicz.

Z Plantem jako wiceprezesem Wolves podążą Stairway to Champions League :)
      • orchidust Re: Robert Plant z Led Zeppelin wiceprezesem Wolv 17.08.09, 19:36
        Tony Iommi powinien zastąpić Sobstyl w Ruchu!
      • redgunner Re: Robert Plant z Led Zeppelin wiceprezesem Wolv 19.08.09, 09:58
        Dokładnie jak wspomniano Waters to stary Kanonier, podobnie jak i Martin Gore z
        Depeche Mode:)
        A Wilki już wygrały z Wigan, he. Oby im się lepiej wiodło niż klubowi Eltona
        Johna - Watfordowi.Jestem dobrej myśli, i Plant lepszy wokalista od Eltona i
        klub chyba z większym potencjałem niż kiedyś Watford, który grał kilka lat temu
        w Premiership ale tylko przez sezon.
    • Gość: chels Re: Robert Plant z Led Zeppelin wiceprezesem Wolv IP: *.jzo.com.pl 17.08.09, 20:02
      No to jestem w szoku, siedzieć na trybunie obok Planta - bezcenne. A
      jeszcze, kiedy grali w drugiej lidze? hohoho!
      Szkoda tylko, że Wilki przegrały pierwszy mecz
    • Gość: bzdura Robert Plant z Led Zeppelin wiceprezesem Wolver... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 20:07
      Jaki lider ?? Plant był młodziutkim hipisem palącym trawke i mieszkajacym ze
      starymi w West Bromitch gdy nie wiadomo skąd wypatrzyl go pozniejszy lider
      grupy Jimi Page a relacje potem byly takie JIMI PAGE=1/2 Zeppelinów , PLANT
      ,BONZO, JONES reszta . Z 4 muzyków Plant byl najmniej zaznajomiony z muzycznym
      biznesem , kto z wyborczej wytrzasał to że był liderem??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka