Gość: melan IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.05.05, 09:54 no i dobrze. Dallas i Seattle do finału. Miami mistrzem. pozdrawiam fanów talentu macieja Lampe, ps. Lampi. <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miami Miami mistrzem IP: 80.50.27.* 16.05.05, 10:32 Oby Detroit i Indiana grali jak najdłużej. Zmeczą sie, moze jakas kontuzja no i Shaq bedzie mial czas na wykurowanie sie. Miami spokojnie przejdzie ktorys z tych klubow i z Phonix beda w pelni sil. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzolec@gazeta.pl Re: Miami mistrzem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.05, 15:08 Mistrzem bedzie Detroit. Przypomne tylko fanom talentu Shaqu'a jak rok temu wszyscy wietrzyli latwe i przyjemne zwyciestwo Lakersow, a tu okazalo sie za podwajany Shaq nie radzi sobie z Wallece'ami i spólka,a Brayant (ktory nota bene jest chyba ciut lepszy i bardziej doswiadczony od Wade'a) zostal calkowicie wylaczony z gry przez Billups'a. Pozdro dla wszystkich fanow Pistons. DEFENSE BAD BOYS!!! DEFENSE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Miami mistrzem IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.05.05, 15:28 O ile ja dobrze pamietam to Bryanta kryl i wylaczyl z gry "niejaki" T.Prince, to tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Re: Miami mistrzem IP: *.stacje.agora.pl 16.05.05, 15:58 Detroit mistrzem! Tylko Detroit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Miami mistrzem IP: *.autocom.pl 16.05.05, 16:22 Miami bedzie mistrzem a klase w finale pokaze doswiadczony Mourning!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majk Re: Miami mistrzem IP: *.aster.pl 16.05.05, 16:41 Wade jest pińcet razy szybszy, dynamiczniejszy i fajniejszy niż Bryant a na dodatek fochów nie strzela, chciałbym Detroit w finale ale cóż przykro mi, Miami vs Seatle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajka_15 Re: W NBA remisowo IP: 217.153.131.* 16.05.05, 10:32 Dallas zostanie mistrzem po tym jak utrze nos Shaqowi w finale. Ps. Maciej Lampe nie ma talentu. Talent to maja zawodnicy tacy jak Shaq, Vince Carter T- Mac czy Garnett nie wspominajac o boskim Majku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Gdyby w Phoenix grał Czarek Trybański to... IP: *.chello.pl 16.05.05, 14:52 słońca już dawno by wygrały 4-0, a tak niech sie męczą. Czrek, jesteś najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
busio Re: W NBA remisowo 17.05.05, 17:16 ja nie wiem czy redaktrzy GW oglądają inny mecze ale dla mnie Foster w meczu indiany z detroit zdobył conajmniej 1 punkt z rzutów wolnych jeśli dobrze pamiętam!! może to niewielki szczegół ale to denerwujące gdy "fachowcy" jakoś tak słabo sie przykładają do swojej pracy i nawet im się nie chce dokładnie sprawdzić statystyki pomeczowe lub chociaż uważnie oglądać mecz...nie trawie też komentatorów Canal+ (Michałowicz, Noculak,itd..)...zamiast na luzie, spokojnie komentować mecz to tylko "analizują, sędziują" ciągle tylko te amerykańskei zwroty jakby nie było poskich odpowiedników!! najbardziej denerwuje komentowanie decyzji sędziowskich!! jakby nie mieli nic innego do powiedzenia!! a na pewno nie maja dokładnej wiedzy i doświadczenia w tym temacie!! sędziowałem koszykówke przez 8 lat i może to niewiele ale czasami tylko płakać z rozpaczy jak się słyszy co ci panowie wygadują!!pan Michałowicz tylko się ciągle chwali swoją wiedzą nabytą jako skaut wyszukujący zawodników i tylko by mówił o tym gdzie jaki zawodnik grał gdy miał 3,5 roku!! a czy to jest najważniejsze?? kiedyś jak NBA była pokazywana prze TVP to komentarz był weselszy, prowadzący naprawde się angażowli w mecz, przeżywali wspaniałe zagrania itp itd...to jest lepsze. proszę sobie włączyć komentatora amerykańskiego, niemieckiego, czeskiego...oni żyją meczem a nie chłodno analizują i tylko wyszukują jakieś nowej zagrywki trenerskiej!! a już długo nie zapomne słów pana Noculaka w meczu Suns z Dallas " mecz jest nieciekawy bo drużyny grają tak nieskomplikowaną koszykówkę że nie ma co analizować..." te transmisje nie są dla trenerów ( a już na pewno nie dla sędziów!!!) tylko dla kibiców~!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś