Gość: kck IP: 213.25.48.* 02.03.03, 19:45 Jak zwykłe ładnie i śmiesznie, jak zwykle brawa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xz Re: Rutkowski, Wujec: Ballada o piekarzu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.03, 05:14 czyli dwa chujki nabijaja sie z czlowieka ktoremu sie nie powiodlo. nadwaga, alkohol moga byc objawami depresji. i autorzy widza tylko $$$$. badzo sportowo. szkoda mi wszystkich ktorzy to muusza czytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymonnan Re: Rutkowski, Wujec: Ballada o piekarzu IP: 212.244.183.* 03.03.03, 11:35 Gość portalu: xz napisał(a): > czyli dwa chujki nabijaja sie z czlowieka ktoremu sie nie > powiodlo. nadwaga, alkohol moga byc objawami depresji. i autorzy > widza tylko $$$$. badzo sportowo. szkoda mi wszystkich ktorzy > to muusza czytac 1. nikt nie MUSI tego czytać 2. wg.mnie to nie autorzy widzą $$$$$ tylko vin , który faktycznie zszedł na psy i za 86 mln $ wcale nie żałuję jego i jego "słabej psychiki" 3. redaktorzy - tak trzymać !!! i nie przejmować się malkotentami, którzy zawsze znajdą coś do czego się można przyp.... (podobnie jak mój szef:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Re: Rutkowski, Wujec: Ballada o piekarzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 20:18 Kolejny tekst w tym samym żałosnym stylu... a łatwość "mieszania z błotem" jak zwykle niesamowita, przydałoby się troche samokrytki i pokory (chodż pewnie za tydzień poznamy kolejne rewelacje przedrukowane z amerykańskich brukowców) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Rutkowski, Wujec: Ballada o piekarzu IP: *.clinternal / 10.2.4.* 06.03.03, 12:27 O co Ci chodzi ? Jak gra Baker - to widać, a jak ktoś płacze na konferencji prasowej, to moze sam mieć do siebie pretensje, ze potem nie jest nazywany 'graczem o zelaznej psychice' ;). Moze i Baker ma delikatną artystyczną dusze - ale jego zawodem jest wrzucanie kawałka gumy do metalowej obręczy, robi to ostatnio dość nieudolnie, wiec nie ma sensu go chwalić za gre. Odpowiedz Link Zgłoś