Gość: COLSON! IP: *.kom / 10.101.6.* 25.05.03, 19:55 Nie lubię Was...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wksbasket WWW.SLASK.WROCLAW.PRV.PL IP: *.kom / 10.101.6.* 25.05.03, 19:56 CPWCŚ!! Zapraszamy na stronę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pip Re: Sean Colson: Chciałbym być szczęśliwy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 20:19 A ja mam tylko dwa słowa do tego Pana: Spadaj Matole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAIGEREK Re: Sean Colson: Chciałbym być szczęśliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 08:39 Mam nadzieję że będziesz ale już nie w śląsku , może i twa gra jest efektowna ale samicowac to sobie możesz grając w streetballa , a koszykówka szczególnie w Europie to gra zespołowa. Jakbys miał rozum i wyczucie Miglinieksa + umiejętności (tego nikt nie odmawia) jakie posiadasz to byłbys chyba rozgrywającym idealnym , a tak jesteś samolubna samicą, wynaturzeniem które jak rak toczy zespól od wewnątrz. Odrobnia samokrytyki by się przydała, no ale przy tak małym i ograniczonym móżdżku trudno tego wymagać, a że trener dupa to inna rzecz, na nieszczęście Śląska obaj panowie spotkali się w jednym miejscu o jednym czasie, ni i efekty mamy jakie mamy :-( P.S. Z takim zachowaniem i gwiazdorstwem pod trenerem Urlepem nawet być nie wyszedł na parkiet, dyscyplina i konsekwencja przede wszystkim, czyli pojęcie Ci obecnie nie znane, a głównej odpowiedzialności za porażkę nie zwalaj na koelgów, bo to Ty jetseś jej autorem samico !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DFF Re: Sean Colson: Chciałbym być szczęśliwy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.03, 14:31 Mam nadzieję, że nigdy w życiu już cIĘ nie spotkam na ulicy, bo nie wytrzymam....!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś