Gość: Janek IP: *.globalconnect.pl 03.01.10, 20:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trax Tendencja w Polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 20:19 Odnoszę wrażenie że Panowie komentatorzy jakos nie trawia Resovi. Tak w trakcie spotkania jak i komentarze po są powiedzmy to kierunkowane wyłącznie ku Skrze. Wydaje mi się komentator sportowy w przypadku meczy ligowych a nie międzynarodowych powinien być bestronny i komentować mecz. Odnoszę nieodparte wrażenie słuchając relacji w Polsacie ze zaspół z Rzeszowa traktowany jest jak zło konieczne w Lidze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ćwoka od piłki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 20:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druid Re: Tendencja w Polsacie IP: *.b-ras1.cld.dublin.eircom.net 03.01.10, 21:49 Racja Trax. Podczas meczu było głownie o Skrze, po meczu o Skrze i jej błędach, słabości w ustawieniu, o chamstwie prezesa Piechockiego, itd. Większość tytułów mówi o odpadnięciu skry, albo kontrowersjach sędziowskich. Tylko na reprezentacja.net był właściwy tytuł głównej wiadomości z meczu: "Resovia w półfinale Pucharu Polski". Wojciech Drzyzga zajmuje się Skrą, bo marzy o wielkim, ciepłym stołku w miejsce niezdarnego Nawrockiego. I tyle. A właściwie jeszcze dwa fakty: 1) dobra gra Resovii - determinacja - bravo !! 2) podziękowania dla Skry, że... nie odpuściła meczu, w którym na stracie już prawie nie miała szans - bravo za podjęcie walki z Resovią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 20:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borneo Ustawiona hucpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 20:34 O czym szanowni panowie raczą pierdo...lić. Skra w tym roku odpuściła puchar i wsio. Przy okazji zarobili. Ten numer z kłótnią z sędziami robi się zawsze żeby idioci myśleli że gra idzie na poważnie. A że nasz naród lotny za bardzo nie jest to i nie zauważył ,że za opie...... nie sędziów nawet kartki nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawiec Re: Ustawiona hucpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 20:46 jestem tego samego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq Re: Ustawiona hucpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 09:13 to razem idzcie sie leczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QAZ Drzyzga: Skra odpadła zasłużenie IP: *.chello.pl 04.01.10, 01:53 Drzyzga ekspert. Ktoś raczy żartować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a Lamek w Katarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 07:51 po co z popkiem i piechockim siedział ! ciekawe co tam ustalili;)ludzie dajecie sie nabijać w butelke paru ustawiaczom, przewalaczo i jak sam przedpelski o sobie mówi przekrętasom!uczciwa siatkówka skończył sie wraz z posadzeniem tłustergo dupska mira p. na fotelu przy Grazyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Drzyzga: Skra odpadła zasłużenie IP: *.tktelekom.pl 04.01.10, 09:49 Jak by Drzyzga był takim expertem to by wiedział że błędy sędziów nie tylko wypaczają wynik ale też potrafią wybić poszkodowaną drużynę z rytmu gry. Jak ma grać drużyna jak nie wie czy sędzia za chwilę czegoś znowu nie przekręci na ich niekorzyść? Odpowiedz Link Zgłoś
sciemy_minister_kopacz Drzyzga: Skra odpadła zasłużenie 04.01.10, 11:28 Pierwszy mecz zawalili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacho Drzyzga: Skra odpadła zasłużenie IP: *.chello.pl 04.01.10, 14:04 Brawo Resowia. Wygrali bo w dwomeczu byli lepsi. Siatkarze Skry uprawiaja za duzo gwiazdorstwa - niech sie przyloza do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Drzyzga: Skra odpadła zasłużenie IP: *.toya.net.pl 04.01.10, 14:19 Panie Drzyzga,klepie pan głupoty jak zawsze.Słyszałem pana pare razy w tv i od tej pory jak pan (komentuje)ściszam głos w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawelek Drzyzga: Skra odpadła zasłużenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 18:46 nie bede twego komotowal . Powiem tyle jeden przegrany mecz z Reasowia to żadna chańba ani ujma . tyleeeeeee . prosze niech nikt sie nie wypowiada na temat na ktury niema pojecia prosilbym o zrtozumieni z gory dziekuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Drzyzga: Skra odpadła zasłużenie IP: *.centertel.pl 04.01.10, 19:02 sądząc po treści kometarzy mam obawy,że moją kochaną dyscyplinę opanują kibole i debile nie potrzebujemy takich kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Drzyzga: Skra odpadła zasłużenie IP: *.bellona.pl 05.01.10, 13:24 Mecz oglądałem i uważam że Resovia mogła go wygrać, ale widocznie chce zachować siły na dalsze mecze i po II secie zdjęli Akhrema, Wikę,Oivanena ale rezerwowi i tak sobie dobrze radzili. Skra nadal jest badzo mocnym zespołem a krytyka sędziów jest bezcelowa. Błąd przy 24:23 dopiero boli, ale ten omówiony /jesli to był błąd bo powtórki jasno tego nie wykazały/jeszcze niczego nie przesądzał. Nie jestem kibicem jednego zespołu i nie zauważam dyskryminowania Resovii, raczej kibiców siatkówki cieszą sukcesy miedzynarodowe każdej naszej drużyny a obyczaje różnią się na szczęście od tych znanych miłosnikom "kopanej". Pomijam komentarze chorych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaSoko Drzyzga: Skra odpadła zasłużenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 17:14 lubię p.Drzyzgę,dodaje kolorytu,ale coraz częściej widzimy co innego-patrzę,patrzę z chłodną głową,po raz drugi,a nawet trzeci i nie chce być nic innego-sędziowie kolejny raz zepsuli świetny mecz ...Jeśli RESOVIA taka najlepsza dajmy jej to udowodnić na boisku,bo inaczej pozostaje niesmak-jak w tym przypadku...Zawodnicy OBU drużyn na to zasługują!!! Odpowiedz Link Zgłoś