Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 18:34 skra to nędza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gk Finał PLS:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 18:45 Zmieńcie nazwę tego działu na "SKRAtkówka"... Są jeszcze inne drużyny w Polsce niż PGE "Kupimy każdą imprezę" Skra. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Finał PLS:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel n... 06.05.10, 19:02 będzie 3-0 dla JW Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Re: Finał PLS:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel 06.05.10, 19:52 będzie tie-break, JW gra strasznie słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
pisochlapus Finał PLS:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel n... 06.05.10, 20:39 Brawo! Niech żyję Jastrzębski Węgiel. Tak trzymać. Oni by i z Dynamo Moskwa wygrali. Nie wiem dlaczego Kurek nie gra. Przecież on sam by zrobil dużo punktów dla Skry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary znowu prąd zdrożeje IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.10, 20:40 Powinien wkroczyć prokurator do PGR Bełchatów i do państwowej firmy która daje na to pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Finał PLS:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel n... 06.05.10, 20:43 Tak trzymać Jastrzębie. Dobić pasożyta, zwanego "dobrem narodowym" i wykopać menago Piechockiego z całą zbieraniną łódzkiego pismactwa gazetowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Finał PLS:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 20:44 Temu trenerowi Skry już dziękujemy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Finał PLS:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel n... IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 20:46 Kto te tytuły tu wymyśla? Pierwszy mecz finału, przegrany w 5 secie przez nadal najlepsza drużyne Polski i tytuł sie oddala? Jutro jak przegraja to może, ale bez przesady :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Finał PLS:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:01 przez obrońcę tytułu to może, ale czy najlepszą? Puchar Polski już im przeleciał koło nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Finał PLS:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel 2:3 06.05.10, 21:04 Nie jestem pasjonatem Skry, nie mam faworytów. Ale martwi mnie, co się dzieje, że taka "napakowana" drużyna gra tak kiepsko i nierówno. Bo pamiętam, że to sie przekłada na reprezentację. Czekamy na olbrzymie sukcesy (do czego mamy tzw. potencjał) a tu potem wychodzi kiszka z grochem i wszyscy są i wściekli i załamani Pisze bez podtekstów: braki im (reprezentacji też! mimo sukcesów) trenera Odpowiedz Link Zgłoś
strain Finał PlusLigi: Bełchatów-Jastrzębie 2:3 06.05.10, 21:38 Nie PLS, a PlusLiga. Na dodatek zespół z Jastrzębia-Zdroju ma nowy herb, a nie ten który macie na grafice. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Finał PLS:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel 2:3 06.05.10, 21:40 Oddaliło się za horyzont, łapką pomachało i przepadło. Mistrzostwo oczywiście. Nie ma co wyrokować po pierwszym meczu. Dlaczego jednak Skra jest taka cieniutka na najważniejsze rozgrywki sezonu ?. Na to niech ktoś odpowie. Jastrzębskiemu gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zack " Na przewagi będzie gra." IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.05.10, 22:38 Dziekuje mistrzu Yoda. Odpowiedz Link Zgłoś