Gość: olka IP: 80.51.83.* 16.04.04, 20:07 Jeeeeeeee...Ivett najlepszy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angi Ivett mistrzem Polski! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 20:08 należało się chłopakom z Ivetu, nieprzypadkowo prowadzili cały czas w tabeli wielkie, wielkie gratulacje, ahoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamie chłopaki z Ivetu to debeściaki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 20:10 najlepsi byli w całym sozonie! Odpowiedz Link Zgłoś
coolfacet Re: chłopaki z Ivetu to debeściaki 16.04.04, 21:24 szkoda chłopców z AZS-u tak byli blisko ale IVET jednak był lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał:))) Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:20 No i pięknie!!! :))))) Ale kibice AZSu i tak powiedzią. -bo siędzia -bo linie -bo hala za mała -bo zupa była za słona -bo nasi mieli odblaskowe stroje -bo AZS grał pod słońce hehe :) ale nic nie zmieni faktu ze IVETT jest mistrzem!!!!!! ps. jak widać, nie wystarczy kupić kilka mega gwiazd zeby mieć mistrza w kieszeni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrsk Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.04, 20:19 Pszaja tym Boryniokom! Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:20 Troszke szkoda, ze to juz koniec. Ale jako kibic Ivetu bardzi sie ciesze. pozdr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dogde Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.plus.lowicz.pl / 80.51.247.* 16.04.04, 20:22 Brawo chłopaki! You are the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:23 Gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:32 bo gdyby nie to że chłopaki z Pamapolu z wami przegrali to oni by byli mistrzem a tak to 4 miejsce ale w przyszlym roku dostaniecie moze w koncu AZS zmadrzeje oddac mistrzostwo takiej druzynie to wstyd i hanba dla Częstochowy mistrza nad mistrzami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:35 hihi pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:38 ładnie masz na imie PAJAC tak jak wasz caly ivet i nie fikaj bo w ryj dostaniesz przez internet gnoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:40 hehe.. że co ośle?? mówiłeś coś? czy pierdłeś tylko? ze strachu?? buahahaha IVET MISTRZEM O TAK!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.ostnet.pl 16.04.04, 20:38 Jesli ktos nie szanuje przeciwnika, z ktorym przegrywa to po prostu nie szanuje samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:40 może i tak ale prawda jest taka ze z was zaden mistrz zycze powodzenia w porazkach waszej druzyny nie przejmujcie sie bo nasz AZS tez sie sypie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:42 a co tym razem??? sedzia?? hmmmm.. wiem nasi kupili mecz.. hmmm nie tez nie to.. wiem!!! AZS poprostu był słabszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.ostnet.pl 16.04.04, 20:46 Jestem neutralny i podoba mi sie rowniez gra "mlodych" z Czestochowy. Proponuje wiecej obiektywizmu (to nie bedzie rodzic frustracji :) ) oraz wiary we wlasna druzyne (moze pojawia sie jakies wzmocnienia w przyszlym roku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał:))) Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:51 Ja myślę że tutaj nawet najlepsi zawodnicny nie pomogą, Kibice z Olsztyna już tacy są nei potrafią pzregrywać czego dowód dali niejednokrotnie. A dziś wyszli z hali pzred dekoracją swojego zespołu!! no ludzie!! za takie zachowanie trzeba się wstydzić, już nie wspomnę ze zawodnik z IVETTU został rzucony jakimś przedmiotem po zakonczeniu meczu, i to jest ta Olszcztńska super publika. WSTYD!!!! Szanowałem kibiców Olsztyna ale dziś to prysło i długo będą znów musieli sobie na szacunek zasłuzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:52 powiedz sam przyznaj mi racje że mieliscie fuksa Pamapol w tie-break wygrywal 10-5 a przegral do 13 cos jes nie tak a Olsztyn tak samo z Pamapolem by przegral jak z wami w kazdym razie mieliscie szczescie a czasami ono sprzyja lepszym zobaczymy w nastepnym sezonie mam nadzieje tez dobra siatkowke jak w tym bedziemy ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.ostnet.pl 16.04.04, 20:58 Czy musze powtarzac, ze nie jestem kibicem Jastrzebia? Zachwycalem sie gra wszyskich czterech druzyn ktore dotarly do polfinalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelsonek Mistrzostwo zawdzieczaja SOBIE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.04.04, 23:39 Gość portalu: kibol napisał(a): > powiedz sam przyznaj mi racje że mieliscie fuksa Pamapol w tie-break wygrywal > 10-5 a przegral do 13 mozna odwrocic ta retoryke: to siatkarze z Cz-wy dali ciala (wygrywajac 10-5 w tie-breaku). Taki jest sport, niezaleznie czy to jest siatkowka, pilka nozna, czy WKKW! Ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuj Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:52 chuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał:))) Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:53 no tak, cały AZS hehe, chłopaki na was zawsze mozna liczyć.. hheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowiak Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: 217.96.15.* 17.04.04, 03:44 Co to jest azs pamapol ???? Gratulacje dla Jastrzębia .Może spotkamy się w czerwcu na barażu .Zmienicie zdanie o kibicach z Częstochowy . Pozdrowionka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 11:04 jeżeli nie wiesz co to jest Pamapol AZS Częstochowa to znaczy że masz nikle pojecie o siatkowce i jeszcze podajesz sie za czestochowianina tragedia zastanow sie najpierw zanim glos zabierzesz kibice w calej Polsce wiedza co to jest za druzyna a ty pomyliles temat zabierz sie za pisanie np o fantastyce bo chyba w tym jestes dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.ostnet.pl 16.04.04, 20:42 Brawa dla obu druzyn. Calosc gier o final ligi byla bardziej zacieta niz by to sugerowal wynik w meczach (3:0). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z Cz Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 21:50 Szkoda ze Papke gral na 50%, bo bylby 4 mecz. Gratulacje dla Pierloznego - dobry szkoleniowiec i opanowal łacine polską:). Ivet gral najrowniej w sezonie i wygrał nie przez przypadek. Co do AZSu to tez b. zaluje ze nie wygral z Ivetem ale z tym odgrazaniem sie na przyszly sezon bym nie przesadzal. Jak zwykle sprzedani zostana ze dwaj podstawowi zawodnicy (Gołasia juz kusi Skra). Trzeba sobie powiedziec jasno: AZSu NIE STAĆ finansowo na Mistrzostwo Polski. W przyszłym roku Skorek bedzie znowu budowal zespol - i tak do zaj.. Generalnie brawa dla całej czwórki zespołów za naprawdę dobre widowiska sportowe. Aha, i wyluzujcie troche z tym obrzucaniem sie blotem - to dziecinada i prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 22:05 spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 22:41 Skurwiesynstwo, ze tak rzekne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościniak the dupa Re: Ivett mistrzem Polski! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 23:00 Pięknie. Klub bez pieniędzy oklbrzymich, nie do porównania z Bełchatowem i Sosnowcem ma mistrza. Co gorzsza nie ma w tym klubie gwiazd. co gorzsza nie ma reprezentantów, a to czemu? bo papkin jest lepszy, a z zagumnego cała polska się śmieje, ale jest to dobry koleś.aaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FELIX Z ANDÓW ZMOWA DZIENNIKARZY I SĘDZIÓW POLEGŁA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 00:10 Żenadą jest postawa sędziów i dziennikarzy dotycząca rozgrywek o mistrzostwo polski w sezonie 2003/04. Zarówno jedni i drudzy zdawali się kierowac dewizą zaczerpniętą od scholastyków, że wygrać musi zespół lepszy (czyli "przez nas wytypowany"). Tymczasem złoił skórę wszystkim Ivett, który był bezdyskusyjnie najlepszy zarówno w rundzie zasadniczej, jak i w play off. Służę cytatem: " ale od drugiej przerwy technicznej nastąpił wyraźny kryzys w olsztyńskiej drużynie. Goście wzmocnili zagrywkę i w końcu wyszli na prowadzenie 20:19). Obiektywna prawda była nieco inna: to Ivett zagrał fenomenalnie miażdżąc olsztynian zagrywką (i nie tylko), zaś olsztynianie wcale nie zaczęli grać źle. Wniosek dziennikarzy: MISTRZEM POLSKI JEST NAJGORSZA DRUŻYNA, I TO DLATEGO, ŻE INNE BYŁY JESZCZE GORSZE. weźcie się za pisanie o żniwach buraczanych jak się nie znacie na siatkówce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivett ttttt:) AHOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHOJ IVETT!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 00:13 AHOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHOJ IVETT!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiel Re: Ivett mistrzem Polski! IP: 212.160.234.* 17.04.04, 05:45 Dla mnie ważne jest jedno, konsekwencja Wójcika. Nikomu nigdy tak bardzo nie życzyłem mistrzostwa ! Po prostu mu sie należało... Mam nadzieję, że zagra chociaż jeszcze jeden sezon. Jemu życzyłem, a wygrała cała drużyna, no i trener. Dzięki chłopcy za wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wieloryb1973@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warminska Lilia Re: Ivett mistrzem Polski! IP: 158.75.5.* 17.04.04, 11:41 Nie zdazylem jeszcze przeczytac calego watku, ale gratuluje Ivetce tytulu mistrza Polski. Po cichu liczylem co prawda, ze tytul wroci do Olsztyna, ale jesli bedziecie nas godnie reprezentowac w przyszlorocznej Lidze Mistrzow, to niech i tak bedzie. Jeszcze raz gratuluje i do spotkania na meczach kadry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alxw MISTRZ MISTRZ JASTRZĘBIE IP: *.amw.gdynia.pl 17.04.04, 13:53 BRAVO BRAVO BRAVO MISTRZ MISTRZ JASTRZĘBIE. JESTEŚCIE THE BEŚCIAKI WARTO BYŁO CZEKAĆ NA TAKI MOMENT. W 1977 MP W BOKSIE, POD KONIEC LAT 80-TYCH W TENISIE STOŁOWYM, A TERAZ SIATKARZE -SUPER. TERAZ TYLKO GKS 3-LIGOWIEC, A MOŻE DOŻYJEMY KIEDYS ZNOWU EKSTRAKLASY? Odpowiedz Link Zgłoś