Dodaj do ulubionych

Ivett mistrzem Polski!

IP: 80.51.83.* 16.04.04, 20:07
Jeeeeeeee...Ivett najlepszy!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: angi Ivett mistrzem Polski! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 20:08
      należało się chłopakom z Ivetu, nieprzypadkowo prowadzili cały czas w tabeli
      wielkie, wielkie gratulacje, ahoj
      • Gość: jamie chłopaki z Ivetu to debeściaki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 20:10
        najlepsi byli w całym sozonie!
        • coolfacet Re: chłopaki z Ivetu to debeściaki 16.04.04, 21:24
          szkoda chłopców z AZS-u tak byli blisko ale IVET jednak był lepszy
      • Gość: Rafał:))) Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:20
        No i pięknie!!! :)))))

Ale kibice AZSu i tak powiedzią.
        -bo siędzia
        -bo linie
        -bo hala za mała
        -bo zupa była za słona
        -bo nasi mieli odblaskowe stroje
        -bo AZS grał pod słońce

hehe :)

ale nic nie zmieni faktu ze IVETT jest mistrzem!!!!!!

ps. jak widać, nie wystarczy kupić kilka mega gwiazd zeby mieć mistrza w
        kieszeni!!!
    • Gość: pyrsk Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.04, 20:19
      Pszaja tym Boryniokom!
      Pyrsk!
    • Gość: klops Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:20
      Troszke szkoda, ze to juz koniec. Ale jako kibic Ivetu bardzi sie ciesze.
      pozdr....
    • Gość: dogde Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.plus.lowicz.pl / 80.51.247.* 16.04.04, 20:22
      Brawo chłopaki! You are the best!!!
    • Gość: aasiek Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:23
      Gratulacje!!
    • Gość: Kibol Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:32
      bo gdyby nie to że chłopaki z Pamapolu z wami przegrali to oni by byli mistrzem
      a tak to 4 miejsce ale w przyszlym roku dostaniecie moze w koncu AZS zmadrzeje
      oddac mistrzostwo takiej druzynie to wstyd i hanba dla Częstochowy mistrza nad
      mistrzami
      • Gość: ja Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:35
        hihi pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac...
        pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac...
        pajac...pajac... pajac... pajac...pajac... pajac... pajac...
        • Gość: kibol Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:38
          ładnie masz na imie PAJAC tak jak wasz caly ivet i nie fikaj bo w ryj
          dostaniesz przez internet gnoju
          • Gość: ja Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:40
            hehe.. że co ośle?? mówiłeś coś? czy pierdłeś tylko? ze strachu?? buahahaha

IVET MISTRZEM O TAK!!!!!!!!!!!!
      • Gość: fan Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.ostnet.pl 16.04.04, 20:38
        Jesli ktos nie szanuje przeciwnika, z ktorym przegrywa to po prostu nie szanuje
        samego siebie.
        • Gość: kibol Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:40
          może i tak ale prawda jest taka ze z was zaden mistrz zycze powodzenia w
          porazkach waszej druzyny nie przejmujcie sie bo nasz AZS tez sie sypie
          • Gość: ja Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:42
            a co tym razem??? sedzia?? hmmmm.. wiem nasi kupili mecz.. hmmm nie tez nie
            to.. wiem!!! AZS poprostu był słabszy!!!
          • Gość: fan Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.ostnet.pl 16.04.04, 20:46
            Jestem neutralny i podoba mi sie rowniez gra "mlodych" z Czestochowy. Proponuje
            wiecej obiektywizmu (to nie bedzie rodzic frustracji :) ) oraz wiary we wlasna
            druzyne (moze pojawia sie jakies wzmocnienia w przyszlym roku).
            • Gość: Rafał:))) Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:51
              Ja myślę że tutaj nawet najlepsi zawodnicny nie pomogą, Kibice z Olsztyna już
              tacy są nei potrafią pzregrywać czego dowód dali niejednokrotnie. A dziś wyszli
              z hali pzred dekoracją swojego zespołu!! no ludzie!! za takie zachowanie trzeba
              się wstydzić, już nie wspomnę ze zawodnik z IVETTU został rzucony jakimś
              przedmiotem po zakonczeniu meczu, i to jest ta Olszcztńska super publika.
              WSTYD!!!! Szanowałem kibiców Olsztyna ale dziś to prysło i długo będą znów
              musieli sobie na szacunek zasłuzyć...
            • Gość: kibol Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:52
              powiedz sam przyznaj mi racje że mieliscie fuksa Pamapol w tie-break wygrywal
              10-5 a przegral do 13 cos jes nie tak a Olsztyn tak samo z Pamapolem by
              przegral jak z wami w kazdym razie mieliscie szczescie a czasami ono sprzyja
              lepszym zobaczymy w nastepnym sezonie mam nadzieje tez dobra siatkowke jak w
              tym bedziemy ogladac
              • Gość: fan Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.ostnet.pl 16.04.04, 20:58
                Czy musze powtarzac, ze nie jestem kibicem Jastrzebia? Zachwycalem sie gra
                wszyskich czterech druzyn ktore dotarly do polfinalu.
              • Gość: nelsonek Mistrzostwo zawdzieczaja SOBIE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.04.04, 23:39
                Gość portalu: kibol napisał(a):
                > powiedz sam przyznaj mi racje że mieliscie fuksa Pamapol w tie-break wygrywal
                > 10-5 a przegral do 13

mozna odwrocic ta retoryke: to siatkarze z Cz-wy dali ciala (wygrywajac 10-5 w tie-breaku). Taki jest sport, niezaleznie czy to jest siatkowka, pilka nozna, czy WKKW! Ot co
            • Gość: chuj Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:52
              chuj
              • Gość: Rafał:))) Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:53
                no tak, cały AZS hehe, chłopaki na was zawsze mozna liczyć.. hheheh
                • Gość: Częstochowiak Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: 217.96.15.* 17.04.04, 03:44
                  Co to jest azs pamapol ????
                  Gratulacje dla Jastrzębia .Może spotkamy się w czerwcu na barażu .Zmienicie
                  zdanie o kibicach z Częstochowy .
                  Pozdrowionka .
                  • Gość: kibol Re: Mistrzostwo zawdzięczacie Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 11:04
                    jeżeli nie wiesz co to jest Pamapol AZS Częstochowa to znaczy że masz nikle
                    pojecie o siatkowce i jeszcze podajesz sie za czestochowianina tragedia
                    zastanow sie najpierw zanim glos zabierzesz kibice w calej Polsce wiedza co to
                    jest za druzyna a ty pomyliles temat zabierz sie za pisanie np o fantastyce bo
                    chyba w tym jestes dobry
    • Gość: fan Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.ostnet.pl 16.04.04, 20:42
      Brawa dla obu druzyn. Calosc gier o final ligi byla bardziej zacieta niz by to
      sugerowal wynik w meczach (3:0).
    • Gość: kibic z Cz Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 21:50
      Szkoda ze Papke gral na 50%, bo bylby 4 mecz. Gratulacje dla Pierloznego -
      dobry szkoleniowiec i opanowal łacine polską:). Ivet gral najrowniej w sezonie
      i wygrał nie przez przypadek.
      Co do AZSu to tez b. zaluje ze nie wygral z Ivetem ale z tym odgrazaniem sie na
      przyszly sezon bym nie przesadzal. Jak zwykle sprzedani zostana ze dwaj
      podstawowi zawodnicy (Gołasia juz kusi Skra). Trzeba sobie powiedziec jasno:
      AZSu NIE STAĆ finansowo na Mistrzostwo Polski. W przyszłym roku Skorek bedzie
      znowu budowal zespol - i tak do zaj.. Generalnie brawa dla całej czwórki
      zespołów za naprawdę dobre widowiska sportowe.
      Aha, i wyluzujcie troche z tym obrzucaniem sie blotem - to dziecinada i
      prostactwo.
      • Gość: kibol Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 22:05
        spoko
    • Gość: Franek Re: Ivett mistrzem Polski! IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 22:41
      Skurwiesynstwo, ze tak rzekne!
      • Gość: Gościniak the dupa Re: Ivett mistrzem Polski! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 23:00

Pięknie. Klub bez pieniędzy oklbrzymich, nie do porównania z Bełchatowem i
        Sosnowcem ma mistrza.
        Co gorzsza nie ma w tym klubie gwiazd.
        co gorzsza nie ma reprezentantów, a to czemu? bo papkin jest lepszy, a z
        zagumnego cała polska się śmieje, ale jest to dobry koleś.aaaaaaa
    • Gość: FELIX Z ANDÓW ZMOWA DZIENNIKARZY I SĘDZIÓW POLEGŁA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 00:10
      Żenadą jest postawa sędziów i dziennikarzy dotycząca rozgrywek o mistrzostwo
      polski w sezonie 2003/04. Zarówno jedni i drudzy zdawali się kierowac dewizą
      zaczerpniętą od scholastyków, że wygrać musi zespół lepszy (czyli "przez nas
      wytypowany"). Tymczasem złoił skórę wszystkim Ivett, który był bezdyskusyjnie
      najlepszy zarówno w rundzie zasadniczej, jak i w play off.

Służę cytatem: " ale od drugiej przerwy technicznej nastąpił wyraźny kryzys w
      olsztyńskiej drużynie. Goście wzmocnili zagrywkę i w końcu wyszli na
      prowadzenie 20:19). Obiektywna prawda była nieco inna: to Ivett zagrał
      fenomenalnie miażdżąc olsztynian zagrywką (i nie tylko), zaś olsztynianie wcale
      nie zaczęli grać źle.

Wniosek dziennikarzy: MISTRZEM POLSKI JEST NAJGORSZA DRUŻYNA, I TO DLATEGO, ŻE
      INNE BYŁY JESZCZE GORSZE.

weźcie się za pisanie o żniwach buraczanych jak się nie znacie na siatkówce!
    • Gość: ivett ttttt:) AHOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHOJ IVETT!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 00:13
      AHOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHOJ IVETT!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wiel Re: Ivett mistrzem Polski! IP: 212.160.234.* 17.04.04, 05:45
      Dla mnie ważne jest jedno, konsekwencja Wójcika. Nikomu nigdy tak bardzo nie
      życzyłem mistrzostwa ! Po prostu mu sie należało... Mam nadzieję, że zagra
      chociaż jeszcze jeden sezon. Jemu życzyłem, a wygrała cała drużyna, no i
      trener. Dzięki chłopcy za wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      wieloryb1973@interia.pl
    • Gość: Warminska Lilia Re: Ivett mistrzem Polski! IP: 158.75.5.* 17.04.04, 11:41
      Nie zdazylem jeszcze przeczytac calego watku, ale gratuluje Ivetce tytulu
      mistrza Polski. Po cichu liczylem co prawda, ze tytul wroci do Olsztyna, ale
      jesli bedziecie nas godnie reprezentowac w przyszlorocznej Lidze Mistrzow, to
      niech i tak bedzie. Jeszcze raz gratuluje i do spotkania na meczach kadry...
    • Gość: alxw MISTRZ MISTRZ JASTRZĘBIE IP: *.amw.gdynia.pl 17.04.04, 13:53
      BRAVO BRAVO BRAVO MISTRZ MISTRZ JASTRZĘBIE. JESTEŚCIE THE BEŚCIAKI WARTO BYŁO
      CZEKAĆ NA TAKI MOMENT. W 1977 MP W BOKSIE, POD KONIEC LAT 80-TYCH W TENISIE
      STOŁOWYM, A TERAZ SIATKARZE -SUPER. TERAZ TYLKO GKS 3-LIGOWIEC, A MOŻE DOŻYJEMY
      KIEDYS ZNOWU EKSTRAKLASY?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka