Dodaj do ulubionych

Siatkarze ruszają w drogę na igrzyska

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.04, 18:04
PANOWIE - POWODZENIA.. chociaz uwazam,ze jednak troche swiezej krwii by sie
przydalo. milo widziec w skladzie Rybaka, ktory rozegral swietny sezon i na
pewno w duzym stopniu przyczynil sie do zwyciestwa Ivettu. Dobrze, ze nie
jedzie Wlazly, choc zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia...to jest turnij
ostatniej szansy, a debiut w takim momencie moglby nie wypasc dla niego
pomyslnie...stres, emocje, presja...jeszcze przyjdzie na niego czas.
Obserwuj wątek
    • Gość: czarli mam nadzieje że przegracie IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 18:41
      dość mam już kurwa tych pseudogwiazdeczek a wy?
      • Gość: Łysy gdzie jest Papkin ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:13
        • Gość: Tomo Re: gdzie jest Papkin ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 09:37
          Papke jest kontuzjowany, cały finał nszej ligi grał z kontuzją
      • Gość: kukiz Co za skład?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:16
        Kto jak kto, ale Gabrych w kadrze to jak bicz na leżacego człowieka... Przecież
        on spucnie po pierwszych 10 minutach rozgrzewki nie mówiąc już o meczu... A Ci
        nasi siatkarze - niech dostaną ostatnią szansę - jak zawalą to już na całej
        lini, a jak im się uda to będzie wielkie święto siatkówki w Polsce...
        Pozdrawiam kibiców AzS Częstochowa - barawo Arek ps. Goły Częstochowa
        wyprowadziła Cię na ludzi, więc pokaż co potrafisz i rozbij środkiem rywala...
        • Gość: fan Re: Co za skład?!! IP: *.ostnet.pl 10.05.04, 23:21
          To ciekawe, ze gosc ktoremu zarzucasz brak sil wykazal sie najlepsza kondycja w
          sezonie. Byl najrowniej grajacym zawodnikiem w calym sezonie (co zaowocowalo
          przyznaniem mu tytulu najlepszego gracza sezonu). A w play-off w
          najtrudniejszych momentach wlasnie on wybawial Jastrzebie z opresji (miedzy
          innymi z AZS Czestochowa). Chyba jestes zbyt zawistny i zaslepiony wrogoscia do
          Jastrzebia by to dostrzec.
        • Gość: m wywiad z Prielożnym , warto poczytać. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 16:09
          www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040511/sport/sport_a_5.html

• Gość: bbking Re: mam nadzieje że przegracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 22:47
        a my nie tolerujemy chamstwa.
    • Gość: Pasta Znowu stara gwardia.... IP: *.f / *.pl 10.05.04, 19:22
      oni już przecież nic nie ugrają zawsze przegrywali(w seniorach) i zawsze bedą
      przegrywać decydujące mecze..
    • Gość: Juve Re: Siatkarze ruszają w drogę na igrzyska IP: *.e-wroc.com 10.05.04, 20:25
      pewnie tak jak zawsze np.:z Rsią wygrają a z słabszymi przegrają i się nie
      dostaną
    • Gość: Pawlak A gdzie Paweł Papke ?? IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:30
      czemu Pawła Papkego nie ma w kadrze ?? to kto tam ma punkty zdobywać ?? :-/

no ale cóż - powodzenia !!!!
      • Gość: Janek Nie wiesz ? Kontuzjowany. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 21:38
    • Gość: Janek Wybrana reprezentacja mi się podoba. NA ATENY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 21:37
      Może zamiast Gołasia wybrałbym "starego dragala" Nowaka. Ale może Nowak jest
      za wolny dla Portugalczyków.
      • Gość: Oort Re: Wybrana reprezentacja mi się podoba. NA ATENY IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 10.05.04, 22:21
        Nowak? buchacha, a to dobre!!! Jednak wielu, w dalszym ciągu, w nim widzi
        polskiego Kazachowa, ciekawi mnie tylko dlaczego... Jedyne co dobrze mu
        wychodzi to spuszczanie nosa w dół... Za wolny na Portugalię? Nasi siatkarze
        nie mają być od nich szybsi, oni mają się dostać do Aten i tam się rzetelnie
        zaprezentować... Miejmy tylko nadzieję, że nie będzie powtórki z ME, nasi
        jeżeli nie stoją w miejscu to potrafią zagrać... Powodzenia!
        • aeris Re: Wybrana reprezentacja mi się podoba. NA ATENY 11.05.04, 07:45
          i co z bunczucznymmi zapewnieniami o swiezej krwi w kadrze?!! ci siatkarze
          mieli juz tyle szans,ktore zmarnowali ze chyba czas postawic na mlodych.
          do pana Gabycha nic nie mam, w Jastrzebiu gral swietnie, ale czuje ze w kadrze
          nie zablysnie. moze w iveccie sie sprawdzil, ale obawiam sie ze bedzei z nim
          jak w przypadku Zurawskiego- w lidze strzela a w kadrze nic.
          mimo to wierze ze pojedziemy do aten.
          i szkoda wlazlego, zasluzyl sobie na kadre...
          • Gość: Janek STARA GWARDIA jest najlepsza. NA ATENY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 08:01
            To nie NIEMCZYK wywalczył kwalifikacje przedolimpijskie tylko WSPANIAŁY.
            To nie PANIE pojadę do Aten tylko PANOWIE.
            V miejsce Panów w ME LICZY się w skali męskiej śiatkówki na ŚWIECIE. A więc
            krytyka sitkarzy po ME była nieporozumieniem.
            I miejsce Pań w ME NIEWIELE JEST WARTE w skali żeńskiej siatkówki na ŚWIECIE.
            A wiec gloryfikacja wyników siatkarek była nieuzasadniona.
            Nie daj się otumanić gryzipiórkom- myśl samodzielnie i patrz jak świat patrzy.
            • gregorz Re: STARA GWARDIA jest najlepsza. NA ATENY 11.05.04, 09:36
              Buahhhhhhhaaaaa hahahah Ales mnie rozsmieszyl panie Janek!
              Moze i nasze panie nie sa najlepsze ale zdobyly zloty medal ME a nasi panowie
              co?? zdobyli ostatnio jakis medal??? Jakos sobie nie przypominam! Z reguly co
              mieli przegrac to przegrali, a jakies 5 miejsca to prawde mowiac nikt o tym ni
              ebedzie pamietal a medal Pan to medal i to zloty!
              Ta reprezentacja (meska) nawet jak awansuje na Olimpiade (czego im zycze) to
              wiele tam nie zwojuje. Przypomnijcie sobie Atlante i jak tam nasi grali, i nie
              robcie sobie wielkich nadzieji z Olimpiady. Do zmian potrzeba siatkarzy i innej
              mentalnosci (zwyciezcy) a tej niestety w naszych siatkarzach nie ma juz od paru
              lat i dziwne by bylo jakby nagle im sie cos w glowach przestawilo i zaczeli
              wygrywac z Rosjanami Serbami i innymi dobrymi zespolami.
              Jakby chlopaki jednak zdobyli medal Olimpijski to wszystko co powyzsze
              odszczekam!
              Pozdr. kibicow siatki!
            • Gość: ree Re: STARA GWARDIA jest najlepsza. NA ATENY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 14:17
              A skąd wiesz, że panowie pojadą?????
              Mieli 2 szanse, bo naciułali więcej jakiś tam punktów w przeciągu iluś tam lat.
              A panie niestety tylko jedną. Trzeba też pamiętać o tych wszystkich układach...
              • Gość: Janek STARA GWARDIA jest najlepsza. NA ATENY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 15:18
                A ja się ucieszę z V miejsca na IO. Panie to V miejsce nie zdobedą na IO przez
                najblizsze 50 lat. GÓRĄ PANOWIE
              • Gość: trejo Re: STARA GWARDIA jest najlepsza. NA ATENY IP: *.rzeszow.mm.pl 16.05.04, 10:31
                To ze jada na turniej interkontynentalny to zasluga juniorow Rysia .Gdyby ci
                nie zdobyli tytulu w Iranie nie dostalibysmy odpowiedniej liczby punktow w
                rankingu FIVB.Rzekome zaslugi Wspanialego mozna miedzy bajki wlozyc.
                • Gość: Janek Re: STARA GWARDIA jest najlepsza. NA ATENY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 11:53
                  Witaj trejo!
                  Oczywiście masz rację, ale tylko częściowo. Przegladałem liczby punktów
                  przyznane polskim siatkarzom w różnych imprezach, których suma dała polskim
                  siatkarzom wysokie miejsce w światowym rankingu, a przez to prawo do gry w
                  kwalifikacjach olimpijskich w Porto. Punkty za "5-te miejsca" zdobyte przez
                  drużynę Wspaniałego stanowiły główną bazę punktową.
    • Gość: kibic tojest b.dobry skład a autor art.do du.... IP: *.ciechocin.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 09:34
    • lawok Siatkarze ruszajcie... 11.05.04, 10:47
      POWODZENIA PANOWIE (bo juz chyba nie chłopcy)!!!
      Po raz kolejny będę kibicował Polakom, mam nadzieję, że wreszcie nie tylko
      fizycznie i technicznie ale równiez psychicznie stanowią team.
      Do boju!!!
      ps
      No i mam nadzieję, że TVP pokaże cały turniej.
    • Gość: andy Re: Siatkarze ruszają w drogę na igrzyska IP: *.devs.futuro.pl 11.05.04, 14:42
      Głównym problem jest trener, który nie potrafi motywować graczy. Brak mu jaj i
      chłopaki to czują.Jedyna szansa,że Prilożny coś na to poradzi i potem przejmie
      kadrę.Ci ludzie potrafią zagrać bardzo dobrze. Wierzę, że się uda awansować.
      Inaczej to byłaby tragedia.
    • Gość: agacia Re: Siatkarze ruszają w drogę na igrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 19:42
      Czemu SZANOWNY PAN GOŚCINIAK Zrezygnował z Winiara ??????? :-(
      Michał ty nie wiesz, że pewna dziewczyna z CZęstochowy za TOBĄ SZALEJE i nie
      może bez Ciebie ŻŻŻYYYĆĆĆ ! I love You !!!!!!!
    • Gość: kamil Re: Siatkarze ruszają w drogę na igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 23:23
      hmm chyba najstarszym kadrowiczem-debiutantem byl Krzysztof Wojcik ale moze sie
      myle nie wiem ...
    • Gość: Gaska Re: Siatkarze ruszają w drogę na igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 07:56
      Jestem pewien,że Staszek wie co robi. Nie zabrał młodych zawodników, gdyż mają
      oni słabą psychikę. A starzy? Jak by nie było są doświadczonymi zawodnikami.
      Trzymam za nich kciuki. Niech pojadą do Aten może ktoś im da wysokie kontrakty
      (np. Arkowi Gołasiowi)
    • Gość: ARA Re: Siatkarze ruszają w drogę na igrzyska IP: *.godula.net 15.05.04, 18:50
      3mam kciuki !!! Miejmy nadzieje , że zobczymy naszych siatkarzy w Atenach! :D
      Idzie tu gdzies wygrac wyjazd na Olimpiade ?? :D:D :D :D
    • Gość: dobra Re: Siatkarze ruszają w drogę na igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:24
      czemu nie ma papkego,co sie dzieje
      • Gość: a Re: Siatkarze ruszają w drogę na igrzyska IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 17.05.04, 11:24
        papke mial operacje i nie moze trenowac przez 2 miesiace. szkoda ze go nie
        bedzie w porto, ale dzieki temu na ateny znow bedzie dobrze
    • Gość: Ziomkale-KIBICE RePOLSKA GORĄ OLE OLE OLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.olsztyn.pl 18.05.04, 18:10
      Marek moj kumpel mowi zeby wyjebac Prygla ze skladu a na jego miejsce powolac
      Wlazlego-to jest prawdziwy zawodnik (zajebiscie serwuje i ścina)ole ole ole
      wpisujcie sie kto jest za naszą propozycja dzieki narka
    • Gość: BOGDA Re: Siatkarze ruszają w drogę na igrzyska IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.05.04, 18:30
      kochani mam nadzieje że wam sie uda wierze w was pamietajcie w was nasza
      nadziej a na udział jakiejkolwiek druzyny w igrzyskach niech to bedzie tak jak
      za czasów trenera Wagnera w pamiętnym meczy ze Zwiaskiem Radzieckim tego wam
      zyczę POPROSTU WIERZĘ W WAS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka