kapitan_marchewa 18.09.11, 18:26 "W wielkim finale mistrzostw Europy siatkarzy zmierzą się pogromcy Polaków, Włosi i Serbowie.." Cholerka, trzy drużyny w finale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: auxan Do ilu się gra w secie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.09.11, 18:32 "28:15 - Łasko zablokowany..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkaj Re: Do ilu się gra w secie? IP: *.229.84.100.masterit.cz 18.09.11, 18:35 Gdzie można to zobaczyć na necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Do ilu się gra w secie? IP: *.238.65.9.ip.abpl.pl 18.09.11, 19:37 oby włoskie panienki przegrały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu gosciu Re: Do ilu się gra w secie? IP: *.smrw.lodz.pl 18.09.11, 19:57 Nigdzie. Oprócz Polaków nikt na świecie nie interesuje się tym sportem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DataVolley Re: Do ilu się gra w secie? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 18.09.11, 20:02 gosciu gosciu bzdury gadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west pommern ME siatkarzy. NA ŻYWO: Wielki finał Włochy - Se... IP: *.stargard.mm.pl 18.09.11, 20:02 czy ja dobrze widziałem? Polscy kibice dopingowali Serbom? peinlich... Odpowiedz Link Zgłoś
leoleo ten mecz był o klasę lepszy niż cała... 18.09.11, 20:03 reszta mistrzostw, gdyby nie banalny błąd wlochów przy piłce meczowej kto wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badziewiak66 To złoto należy się Milijkovicowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 20:06 jak nikomu innemu. Facet całe życie gra na tym samym poziomie. Nigdy nie odmówił reprezentacji choć był zawsze niemiłosiernie eksploatowany. To jest gość !!! Nie chciałbym w tym miejscu czynić dygresji ale muszę. Wlazły, Winiarski , te dwa nazwiska cwaniaczków jakoś nie chcą wyjść z mojej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojus Re: To złoto należy się Milijkovicowi IP: *.46-29-144.tkchopin.pl 18.09.11, 23:35 Winiarskiego to ty zostaw. Dopiero co się wyleczył przed mistrzostwami i zaczął treningi. Gdyby był zdrów i w formie, to pewnie by pojechał. Tak samo Pliński i bodajże Zagumny. A reszta - cóż, ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kempes1970 ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty medal ... IP: *.stargard.mm.pl 18.09.11, 20:10 kuu.... czy ja dobrze widziałem? Polscy kibice dopingowali Serbom? żenada,peinlich... gratulacje Chłopaki... Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty medal ... IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 18.09.11, 20:10 jestem niezmiernie szczęśliwy- Brawo Wielka Serbia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty meda IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.11, 20:19 Wielka Serbia to była kiedyś gdy była jeszcze Jugosławia. Teraz to tylko Serbia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty meda IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 20:38 Tylko Chorwacja. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ME siatkarzy. NA ŻYWO: Wielki finał Włochy - 18.09.11, 20:13 generalnie transmisje z tych mistrzostw to dramat a brak finału w tv to czyste qrestwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milivoj brawo Srbija!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.11, 21:21 Pomału, po okaleczeniach wojny, w której i my mamy nasz niechlubny udział, Serbja odzyskuje swoje dawne pozycje w sporcie. A dawna Jugosławia wystawiła aż sześć drużyn w obecnych mistrzostwach Europy w siatkę, czyli wszystkie dawne republiki, prócz tzw. Kosowa, czyli protektoratu handlarzy żywym towarem, bronią, narządami ludzkimi i narkotykami. Serbja, Macedonia (zaszła najwyżej, dzisiaj zdobyła czwarte miejsce), Słowenia, Czarnogóra, Bośnia z Hercegowiną i Chorwacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grwg ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty medal ... IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 22:54 Według mnie Serbia dla Włoch jest kimś jak Polska dla Rosji albo Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nostrodamus ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty medal ... IP: *.pools.arcor-ip.net 20.09.11, 00:14 Brawo WIELKA Serbia! Wielka w siatkowce, bo najwieksza w Europie. Inni moga brac z Niej tylko przyklad. I to nie tylko w tej dyscyplinie: 7 mln mieszkancow do, np. 38 mln! Brawo, brawo! Przyslowie: "Wiara gory przenosi"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Gratulacje dla Serbów IP: *.toya.net.pl 19.10.11, 18:01 są najlepsi i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś