Dodaj do ulubionych

ME siatkarzy. NA ŻYWO: Wielki finał Włochy - Se...

18.09.11, 18:26
"W wielkim finale mistrzostw Europy siatkarzy zmierzą się pogromcy Polaków, Włosi i Serbowie.."

Cholerka, trzy drużyny w finale?
Obserwuj wątek
    • Gość: auxan Do ilu się gra w secie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.09.11, 18:32
      "28:15 - Łasko zablokowany..."
      • Gość: mkaj Re: Do ilu się gra w secie? IP: *.229.84.100.masterit.cz 18.09.11, 18:35
        Gdzie można to zobaczyć na necie?
        • Gość: lol Re: Do ilu się gra w secie? IP: *.238.65.9.ip.abpl.pl 18.09.11, 19:37
          oby włoskie panienki przegrały
        • Gość: gosciu gosciu Re: Do ilu się gra w secie? IP: *.smrw.lodz.pl 18.09.11, 19:57
          Nigdzie. Oprócz Polaków nikt na świecie nie interesuje się tym sportem.
          • Gość: DataVolley Re: Do ilu się gra w secie? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 18.09.11, 20:02
            gosciu gosciu bzdury gadasz
    • Gość: west pommern ME siatkarzy. NA ŻYWO: Wielki finał Włochy - Se... IP: *.stargard.mm.pl 18.09.11, 20:02
      czy ja dobrze widziałem?
      Polscy kibice dopingowali Serbom?
      peinlich...
    • leoleo ten mecz był o klasę lepszy niż cała... 18.09.11, 20:03
      reszta mistrzostw, gdyby nie banalny błąd wlochów przy piłce meczowej kto wie....
    • Gość: badziewiak66 To złoto należy się Milijkovicowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 20:06
      jak nikomu innemu. Facet całe życie gra na tym samym poziomie. Nigdy nie odmówił reprezentacji choć był zawsze niemiłosiernie eksploatowany. To jest gość !!! Nie chciałbym w tym miejscu czynić dygresji ale muszę. Wlazły, Winiarski , te dwa nazwiska cwaniaczków jakoś nie chcą wyjść z mojej głowy.
      • Gość: wojus Re: To złoto należy się Milijkovicowi IP: *.46-29-144.tkchopin.pl 18.09.11, 23:35
        Winiarskiego to ty zostaw. Dopiero co się wyleczył przed mistrzostwami i zaczął treningi. Gdyby był zdrów i w formie, to pewnie by pojechał. Tak samo Pliński i bodajże Zagumny. A reszta - cóż, ich sprawa.
    • Gość: kempes1970 ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty medal ... IP: *.stargard.mm.pl 18.09.11, 20:10
      kuu.... czy ja dobrze widziałem?
      Polscy kibice dopingowali Serbom?
      żenada,peinlich...
      gratulacje Chłopaki...
      Polska...
    • Gość: dziadek ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty medal ... IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 18.09.11, 20:10
      jestem niezmiernie szczęśliwy- Brawo Wielka Serbia
      • Gość: Piotrek Re: ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty meda IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.11, 20:19
        Wielka Serbia to była kiedyś gdy była jeszcze Jugosławia. Teraz to tylko Serbia.
      • Gość: no Re: ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty meda IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 20:38
        Tylko Chorwacja.
    • vandikia Re: ME siatkarzy. NA ŻYWO: Wielki finał Włochy - 18.09.11, 20:13
      generalnie transmisje z tych mistrzostw to dramat
      a brak finału w tv to czyste qrestwo
      • Gość: milivoj brawo Srbija!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.11, 21:21
        Pomału, po okaleczeniach wojny, w której i my mamy nasz niechlubny udział, Serbja odzyskuje swoje dawne pozycje w sporcie. A dawna Jugosławia wystawiła aż sześć drużyn w obecnych mistrzostwach Europy w siatkę, czyli wszystkie dawne republiki, prócz tzw. Kosowa, czyli protektoratu handlarzy żywym towarem, bronią, narządami ludzkimi i narkotykami.
        Serbja, Macedonia (zaszła najwyżej, dzisiaj zdobyła czwarte miejsce), Słowenia, Czarnogóra, Bośnia z Hercegowiną i Chorwacja.
    • Gość: grwg ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty medal ... IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 22:54
      Według mnie Serbia dla Włoch jest kimś jak Polska dla Rosji albo Niemiec.
    • Gość: Nostrodamus ME siatkarzy. Włosi nie dali rady, złoty medal ... IP: *.pools.arcor-ip.net 20.09.11, 00:14
      Brawo WIELKA Serbia! Wielka w siatkowce, bo najwieksza w Europie. Inni moga brac z Niej tylko przyklad. I to nie tylko w tej dyscyplinie: 7 mln mieszkancow do, np. 38 mln! Brawo, brawo! Przyslowie: "Wiara gory przenosi"!
    • Gość: ewka Gratulacje dla Serbów IP: *.toya.net.pl 19.10.11, 18:01
      są najlepsi i tyle!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka