Dodaj do ulubionych

Pierwsza szansa siatkarzy na igrzyska. Bartosz ...

IP: *.ibd.gtsenergis.pl 13.11.11, 21:23
Raczej zamiast USA będzie liczyć się Kuba.
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: Pierwsza szansa siatkarzy na igrzyska. Bartos IP: *.net.stream.pl 13.11.11, 21:42
      Awans awansem, wiadomo, ze bedzie ciezko. Wazne sa tez punkty do rankingu FIVB, musimy tam troche "podskoczyc".
    • Gość: Anatom Panie Iwańczyk, IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 22:18
      co to som dyski kręgosłupa?
    • Gość: mm Pierwsza szansa siatkarzy na igrzyska. Bartosz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 23:43
      yyy. A ja myślałam, ze w poniedziałek siatkarze wylecą do Japonii, ale ok. Nie mnie poprawiać kogoś. Branoc.
      • Gość: idys Bo p.Iwańczyk wie lepiej IP: *.182.65.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.11.11, 00:39
        No bo leca w poniedziałek (już dziś) ok 9 rano. Teraz jeszcze mają czas z rodzinami. Ale jak widać Pan Iwańczyk wie lepiej :):):):)
    • Gość: Banner Pierwsza szansa siatkarzy na igrzyska. Bartosz ... IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.11, 01:47
      heh, a kiedy kurek zdazyl przytyc 23 kg i urosnąć 2 cm... ;) z tego co pamiętam to jeszcze na w LŚ i na ME miał 205 cm i 87 kg wagi... czym oni ich karmią w tej skrze, albo czego się najadł autor artykułu ;)
      • Gość: mikasa Re: Pierwsza szansa siatkarzy na igrzyska. Bartos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 13:43
        sam Kurek niedawno mówił w jakimś wywiadzie, że waży ok 107kg , o tym, że jest wyższy też mówi się od dawna. A co do oficjalnych danych, to są one stare, przecież Bartosz 4 lata temu był zdecydowanie chudszy, nie miał takiej masy mięśniowej jak teraz. Słabo poinformowany/a jesteś.
    • Gość: Jagoda Pierwsza szansa siatkarzy na igrzyska. Bartosz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 08:33
      Nie mam wątpliwości, że Bartek z całych sił chce pomóc kolegom, ale czy zdrowie mu na to pozwoli? Trzymam kciuki za Bartka i za całą naszą reprezentację...
    • Gość: bilka68 Re: Pierwsza szansa siatkarzy na igrzyska. Bartos IP: *.szczecin.mm.pl 14.11.11, 15:49
      Panowie redaktorzy - USA bez LojaBola nie liczą się zupełnie
    • Gość: ;) Pierwsza szansa siatkarzy na igrzyska. Bartosz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 16:54
      Jejku . Musiał Zagumny wrócić ? Niech lepiej na głównego rozgrywającego idzie Żygadło .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka