Dodaj do ulubionych

Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza

27.10.05, 23:39
Szacunek!
Obserwuj wątek
    • Gość: Haroldas Cyvas sobota,godz.13 CZWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 23:45
      Krzysiu!Pozdro z Czewy! Widzimy się w sobotę!
    • skun2 Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza 28.10.05, 01:06
      no bo tusk jest mężem stanu
      • skun2 Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza 28.10.05, 01:11
        a poważnie: Skra zagrała bardzo inteligentnie, myślę, ze zdobędziemy medal na
        następnych ME - jest Wlazły, Winiar, Szymański, szkoda, że nie ma konkurencji
        na libero i rozegraniu - ino Igła i Grucha...
        • skun2 Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza 28.10.05, 01:12
          errata: "że zdobędziemy", czyli, że reprezentacja zdobędzie.
        • Gość: Tomek Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza IP: *.ekochem.pl 28.10.05, 08:30
          Rozumiem że mówiąc o braku konkurencji na rozegraniu miałeś na myśli nie Gruchę
          tylko Gumę.. Ale na rozegraniu chyba nie jest tak źle bo nieźle ostatnio
          pokazał się Żygadło. Ale z libero faktycznie bryndza...
          • Gość: Schuja Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza ?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.10.05, 10:23
            Slepcy! Marzyciele!Polscy chciejcy! Dopoki pozwala sie temu argentynskiemu
            koboldowi szarogesic w waszej reprezentacji, nie macie szans na strefe
            medalowa , no chyba ze zorganizujecie sobie turniej miast polskich .Takie
            medale zawsze troche podbuduja.Wypierniczyc jak najszybciej tego krasnala i
            brac obecnego trenera Rosjan, tego Jugola.Ten potrafilby te wasza
            niezdyscyplinowana bande nauczyc posluszenstwa i moresu.A gdyby ktory nie
            chcial posluchac ,to won z reprezentacji,ale przedtem jeszcze by dostal po
            ryju.Uwierzcie mi, dobrze radze.
            • Gość: antykler Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:41
              Faktycznie doskonały z Ciebie znawca siatkówki.
              Won do kopanej piłki, tam jest Twoje miejsce azor.
              Tam tylko siedzą takie debile jak TY.
              Pozdro azorek
              • Gość: Schuja Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz slabsza,fakt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.10.05, 10:51
                Ty za to bezbozniku masz mocne, rzeczowe argumenty.Omalo co bys mnie
                przekonal,ale po namysle postanowilem was tu jeszcze troche pouswiadamiac.Won z
                tym koboldem ,inaczej znowu bedziecie w nastepnych impresach szukali winnych
                waszych porazek.Won z krasnalem.Won z bezboznikami.
                • Gość: majrix Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz slabsza,fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:07
                  Lozano trzeba dać czas. Póki co pokazał wypieprzając z kadry kilku pijaków, że
                  pograć z sobą nie da. Może na ostatnich ME to spowodowało że znowu przegraliśmy
                  (bo piąte miejsce to dla mnie nie sukces). Ale w przyszłości zaprocentuje.
                  Najważniejszym mankamentem naszej repry jest brak rozgrywającego jak Grbić.
                  A co do Gajicia, obawiam się że on jako Słowianin mógłby zrozumieć to, co dla
                  Lozano jest niezrozumiałe, czyli pijaństwo na zgrupowaniach.
                  • Gość: Schuja Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz slabsza,fakt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.10.05, 15:50
                    Jedne MS juz ten kobold odpuscil, przyjdzie nastepna impreza z ranga i da
                    jeszcze raz ciala, i co? Jak dlugo trzeba wg Ciebie czekac? Otym ,czy trener
                    jest dobry ,swiadcza osiagane przez jego podopiecznych WYNIKI. I nic innego.
                    Jestem przekonany , ze nastepny liczacy sie wystep tez bedzie zenujacy. Wtedy
                    beda tutaj pisac tylko ci co ZAWSZE wiedzieli, zadali itd.TYCH CO DZISIEJ STOJA
                    MUREM ZA TYM KOBOLDEM NIE USWIADCZYSZ WIECEJ NA TYM FORUM. Kobold go home , i
                    nie wracaj wiecej.
                    • Gość: Schuja Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz slabsza,fakt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.10.05, 15:51
                      Chodzi oczywiscie o ME.
          • skun2 Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza 28.10.05, 12:06
            Gumę, oczywiście, Guma jest lepszy niż Żygadło, Żygadło nie umie tej krótkiej
            wystawiać.
    • Gość: VOLLEYLIVE.INFO [...] IP: 217.153.71.* 28.10.05, 06:58
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Henio Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza IP: *.chello.pl 28.10.05, 12:30
      Ucz młodych przyjęcia. Oglądam polską siatkówke dobrych kilka lat i w przyjęciu
      mamy duże rezerwy.
      Szacunek, oby tak dalej.
      • r306 Rezerwy? 28.10.05, 13:10
        To nie sa rezerwy - to jest ugor do zaorania i uprawienia ;)
        Dlatego tak sie ciesze z wprowadzenia Stelmacha a odejscia Gruszki - wygrana
        Skry udowadnia bowiem teze, ktora glosze od niemal 6 lat, ze cala gra zaczyna
        sie od odbioru. Dobry odbior, to mozliosc gry krotka, szybkiej wystawy na
        skrzydla, zagrania kombinacyjnego. Dzieki temu nie ma schematycznosci w grze
        ataku i jego skutecznosc (niekoniecznie SILA) rosna niewiarygodnie.
        Nawet przecietny atakujacy, gdy dostanie dobra pilke na pojedynczym bloku
        skonczy atak.
        Jesli jeszcze podeprze sie to dobra zagrywka, to mamy efekt w postaci wygranej
        Skry nad bardzo silnym Dynamem.

Cieszy tez fakt, ze dojrzaly Stelmach ma tak mlodych i uwaznych "uczniow" w
        postaci Winiarskiego i Wlazlego (oby i Ignaczaka). Jesli Skra bedzie miala tak
        dobrych dwoch przyjmujacych (Winiarski i Stelmach), wesprze ich Ignaczak, a
        Wlazly tez sie przylozy, to.... :)
    • Gość: Opty Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 13:35
      Mecz był naprawdę ciekawy.Skra się "uskrzydliła" do dalszej gry i to jest
      najważniejsze.
      Co do przyjmujacych, to gdzieś czytałam ,że Polacy źle przyjmują, ponieważ
      robią błędy techniczne (cos o ustawieniu odpowiednio rąk), czyli gdzieś
      szwankuje wyszkolenie "ogólnie" w całej polskiej siatkówce. tutaj to bym
      liczyła na p. Lozano i jego fachowość, byle Go chcieli słuchać a nie obrażać.
      pozdr.
    • Gość: do Schuji Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza IP: *.netlandia.pl 28.10.05, 15:54
      Schuja, teraz to już przegiąłeś. S P I E R D A L A J kible czyścić w tym swiom
      Luksemburgu i W O N z polskich stron. Przepraszam wszystkich, ale jak czytam
      jego posty to mnie szlak trafia, genaeralnie staram się opanowac i go olać, ale
      dziś już przegiął.
      Pozdrawiam wszystkich (oprócz sCHUJi).
      Suchy
      • Gość: Schuja Re: Stelmach: Polska siatkówka coraz silniejsza ?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.10.05, 16:20
        Kolego Anonimie, mam nadzieje ,ze wolno mi sie z toba skolegowac, jestes
        czesciowo ordynarny ale jeszcze bardziej jestes glupi. Pierw musisz mnie
        przekonac ,dlaczego mam z tych tutaj stron "spie rdalac": Jak ci sie to uda ,
        ale rzeczowo i za pomoca argumentow, obiecuje zniknac( przynajmniej na to
        Wochenende ), w koncu koncze moja bytnosc w firmie na teraz. Atak przy
        okazji ,uwazaj chlopie by cie nie trafil SZLAG, bo wtedy masz problem . zdarzyc
        ci sie to szybko moze ,jak opuscisz SZLAK grzecznosci i dobrego wychowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka