darling221 24.08.07, 11:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zlotka Złotka przegrały z Rosją 0:3 IP: 193.151.51.* 24.08.07, 11:20 Kto to wymyslil w ogole "zlotka"? Złotka z prawdziwego zdarzenia nie pzegrywaja 4 mecze pod rzad. Jakie to polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poe Jakie cztery???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:27 Trzy! Liczenie na placach jednej ręki jak widać niektórych przerasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Jakie cztery???? IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 24.08.07, 11:33 on już dodał jutrzejszy. bystry jest ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnyWtorek Złotka przegrały z Rosją 0:3 IP: *.promens.eu 24.08.07, 11:20 Polkom gratulujemy odwagi, formy, umiejętności i urody. Tak trzymać! Po co za rok jechać na olimpiade jak można spokojnie ją w telewizji obejrzeć. Jeszcze tylko dwa mecze, zakupy i do domu. Uff !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lordjim4 Złotka przegrały z Rosją 0:3 24.08.07, 11:21 Niestety, gorzka prawda po raz kolejny w tapty. Rozumiem jeszcze przegrać w jakimś stylu ale nie ślizgać się na błędach przeciwniczek. Niby potrafią grać ale jak przychodzą mecze poważniejsze, to niestety wielka siara. Drużyna eliminacji i chyba tylko tyle jak na razie. Ale myślę że jeszcze się nie wypaliły do końca i w końcu pokażą to, na co czekają kibice :O) A na razie póki co-DENKO pozdr. :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa można na nie liczyć.. :O) IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 24.08.07, 11:31 na jakiś czas tylko na przegrane :O( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=274&w=67908921&a=67928664 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poe Nangbo = Rzeszów bis :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:25 Mecz śledziłem wyłącznie na stronie fivb, więc trudno mi cos rzec o grze Polek, poza tym,że wynik pierwszego seta to absolutna kompromitacja. Ja rozumiem, że to kobieca siatkówka, że w Nangbo gra 6 najlepszych zespołów świata, ale trudno sie oprzeć wrażeniu, że szczyt formy Polek wypadł na drugi weekend eliminacji. Potem jeszcze pokonały Rosjanki, a potem grały już coraz słabiej. Po eliminacjach w Hongkongu byłem w doskonałym humorze, bo z taką grą mogły pokonać każdy zespół i było to znakomitym prognostykiem przed ME, ale teraz... Polki znów się rozsypały :((( Dziewczyny, 3majcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa znowu masakra IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 24.08.07, 11:26 No qrwaaaa! niech jeszcze ktoś napisze "Złotka"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa żłotka może być :o) IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 24.08.07, 11:57 ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Nieporadność, brak pomysłu na grę, głupota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista to tylko przygotowania IP: *.eranet.pl 24.08.07, 11:56 Ja jestem tym meczem zbudowany ! Widać,że Bonitta nie prze do zwyciestw za wszelką cenę tylko umiejętnie wprowadza do zespołu swoje kolejne autorskie gwiazdy czyli Kaczorowską i Bednarek. Pomimo klęski w pierwszym secie konsekwentnie dawał szanse tym samym zawodniczkom a tym samym nie spalił ich psychicznie. Inny trener po secie przegranym do 11 pewnie wymieniłby skład. A teraz wszyscy widzą ,że Kaczorowska może z powodzeniem grać w pierwszej 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: to tylko przygotowania IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 24.08.07, 12:02 To Bonita jest realistą :O)Po takich w..h nic innego mu nie pozostało jak wprowadzić inne zawodniczki chociażby tylko po to, żeby się "oswajały z boiskiem".. "Złotka" zalała już niestety żółć :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter we are the champions IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:09 W meczach o pietruszkę wygrywały i komentatorzy sportowi się zachwycali. A przecież w rzeczywistości ich przeciwnicy sobie po prostu odpuszczali i traktowali te spotkania ulgowo jako treningowe. W momencie, gdy stawka wzrosła skończyły się żarty a zaczęły schody bo drużyny przeciwne zaczęły grać na maksa i tu właśnie wyszło szydło z worka, czyli po prostu brak umiejętności. Na podobnej zasadzie rewelacyjnie wypada Kubica (tylko na treningu) oraz większość skoczków narciarskich (też wielcy mistrzowie zawodów o nic). Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Szczera prawda! 24.08.07, 20:47 W Polsce obce zespoły zapewniły sobie dobry początek, potem poświęciły się lekkim ćwiczeniom i lepszemu rozpoznaniu przeciwnika, by w końcu osiągnąć właściwy poziom. Tymczasem "znawcy" z GW zachwycali się niesamowicie środkowym okresem, choć gra Polek toczyła się o wejście dalej i ledwo weszły... Jednak Polki nie ustępują wiele niektórym drużynom z czołówki i przy dobrym przywódcy (takim jak p. Niemczyk, który zawsze coś miał na zaskoczenie przeciwnika) może się udać zajść daleko zwłaszcza na europejskich zawodach. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: we are the champions IP: *.eranet.pl 24.08.07, 23:07 Które niby "mecze o pietruszkę" wygrywały - z tego co wiem kazdy dotychczas rozegrany był ważny i dodatkowo dawał punkty w rankingu. Nie można zapominac że Polki po raz pierwszy zakwalifikowały sie do finału grad prix - a niektórym kibicom ciągle mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibon Złotka przegrały z Rosją 0:3 IP: *.autocom.pl 24.08.07, 12:31 to jeszcze nie wiecie, że jest tylko Małysz a reszta to zupełnie nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Złotka przegrały z Rosją 0:3 IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 13:24 Widziałem ten mecz i właśnie że w 2 i 3 secie grały naprawdę dobrze, ale Rosjanki jeszcze lepiej. Polska jest coś koło 10 miejsca w światowym rankingu. Skoro więc gra w najlepszej szóstce świata to porażka jest czymś normalnym. Nic od razu. Sukces przyjdzie, ale jeszcze nie teraz. (może tradycyjnie - na Mistrzostwa Europy?) Odpowiedz Link Zgłoś
opty2 Re: przegrały z Rosją 24.08.07, 14:03 ludzie, czy wy nie czytacie ze zrozumieniem, grał rezerwowy skład, po co narażać na kontuzje przemęczone dziewczyny, niech młode się ogrywają, bo w koncu gdzie to mają robić, przecież nie na ME, Bonitta i tak osiagnął sukces, bo dziewczyny nigdy nie grały w finale Grand Prix a teraz są, pewnie zajmą 6 miejsce i to jest najlepszy wynik od lat w tych rozgrywkach, po powrocie do kraju do kadry wrócą Bamber, Mirek, Frątczak i wzmocni się nasza reprezentacja, dla mnie rewelacją jest powołanie Leny Dziękiewicz, dziewczyna świetnie gra (jeszcze serwis jej szwankuje)ale dobrze zastępuje Agatę Mróz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Kurcze, co jest IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 24.08.07, 14:14 Dziewczyny się kompletnie wysypały psychicznie chyba. 25:11 to wynik jak ze sparringu z jakąś drużyną ligi akademickiej... Mam nadzieję, że się pozbierają. Życzę im wszystkiego naj naj. Waidomo,. finały to i tak historyczna sprawa, pierwszy raz w historii tak daleko etc. Ale szkoda patrzeć jak dostają manto za mantem, bo wiemy wszyscy, że stać je na wygrywanie z najlepszymi, pokazywały to już wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyzic To kolejny argument, żeby Lozano odszedł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:18 Przecież to wstyd, że nasze siatkarki pod jego wodzą przegrywają w secie do 11 z Rosjankami, które tydzień temu gładko pokonały! To skandal! Ten trener musi odejść... Niech na to stanowisko wróci Waldemar Wspaniały. To w końcu on z siatkarkami Mostostalu dotarł swego czasu do Final 4. Nie ma dwóch zdań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: To kolejny argument, żeby Lozano odszedł! IP: *.eranet.pl 24.08.07, 23:12 co ma piernik do wiatraka. Dlaczego ma odejść Lozano? Poziom niektórych komentarzy potwierdza tylko jacy "fachowcy" sie tu wypowiadaja... Do Kyzic'a - Lozano to trener reprezetacji meskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pen Złotka przegrały z Rosją 0:3 IP: *.gorzow.mm.pl 24.08.07, 14:31 po co nam reprezentacje, ktore przegrywają-lepiej zlkwidować. Męska prezentuje podobny poziom co kobieca, czyli niski. Nie wiem po co gra Gruszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Złotka przegrały z Rosją 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:26 Nie mam już sił upominać się , by przestano wreszcie nazywać nasze siatkarki złotkami. Można prosić, błagać, a dziennikarze i tak swoje... Wygląda na to, ze po chwilowej zwyżce formy wszystko wróciło do normy, czyli całej serii klęsk. Widocznie nasze panny mają już to we krwi. To jak narkotyk, a z takich nałogów ciężko się wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Złotka przegrały z Rosją 0:3 IP: 88.156.63.* 24.08.07, 23:46 Sory kolego, a co powiesz, jak nasze "złotka" znowu zdobędą złoto? Ten turnirj to tylko rozgrzewka:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Złoto już się starło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 16:17 ...został tombak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati polska rosja IP: 88.156.63.* 24.08.07, 17:47 zlotka zlotka dla was wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetusia polska-rosja IP: 88.156.63.* 24.08.07, 17:50 uwazam, że najgorszą siatkarką jest Milena Rosner.Jest za niska i nie umie grać, a zwłaszcza atakować.pozdrawaiam polskich siatkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Genialny Spokojnie, to tylko masakra. IP: *.chello.pl 25.08.07, 01:15 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Spokojnie, to tylko masakra. IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 25.08.07, 01:52 już to gdzieś pisałem :O) Odpowiedz Link Zgłoś