Dodaj do ulubionych

Skład Bonitty na Halle: jedzie Barańska i Świen...

IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 20:29
Jak zwykle w artykule ani słowa: czy ktoś wie czy i gdzie będzie można obejrzec te mecze? Oczywiście chodzi mi o kanały otwarte (może by internet).
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnes Re: Skład Bonitty na Halle: jedzie Barańska i Świ IP: *.toya.net.pl 11.01.08, 22:02
      Wszystko jest napisane, wystarczy dokładnie artykuł przeczytać....
      "Ustalił dwunastkę, ale poda ją dopiero w sobotę przed charytatywnym
      meczem kadry z gwiazdami Ligi Siatkówki Kobiet (początek o 15,
      transmisja w Polsacie Sport)."
      Poza tym chyba transmisja ma być również w TV4.
    • Gość: ja Skład Bonitty na Halle: jedzie Barańska i Świen.. IP: *.mickiewicza.trustnet.pl 11.01.08, 22:58
      ale ta świeniewicz jest zbudowana
      • Gość: Europejczyk Red.Iwański to dyletant IP: *.chello.pl 11.01.08, 23:37
        Przecież wczoraj ja i Ania pisaliśmy na blogu,że jadą obie.Jak mówił
        były premier to była oczywista oczywistość nawet dla kogoś,kto
        ogląda siatkówkę od święta.Ale nie dla red.Iwańczyka i innych
        podobnych mu "tęgich mózgów"z redakcji sportowej GW.
        • Gość: Ania Mielismy racje :))) IP: *.chello.pl 11.01.08, 23:38
          Moze zaczniemy pisac dla gazety? :) Lepiej niz takie pierdoly czytac
          od ludzi, ktorzy niby sa "blisko" tego wszystkiego :)

• Gość: Europejczyk Zaskakujący to jest poziom red.Iwańczyka IP: *.chello.pl 11.01.08, 23:43
            Podobnie zresztą jak Steca i większości pozostałych dziennikarzy
            redakcji sportowej GW.
        • Gość: rychusa Re: Red.Iwański to dyletant IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.01.08, 02:12
          zupelnie nie na tamat...a co sadzisz CZLOWIEKU o tym co napisalem na katowickim
          dodatku...zreszta dodatek jest dodatek a sprawa jest sprawa..Fajna
          siatkarka...ale glupia ges...Mam nadzieje,ze Bonitta cos Tobie
          wytlumaczy...Towarzystwo masz godne na swojej pozycji Lena i Masza (mimo
          problemow ze zdrowiem-szacunek) nie sa jak to okreslasz z kosmosu,nie graja w
          ligach zagranicznych...i taki tok myslenia przyjmij...Jesli mowisz o "ligach
          zagranicznych"(czytaj wloskich badz hiszpanskich)to chodzi wylacznie o
          kase.Kaska ustaw sobie poprzeczke tak:jedynymi godnymi Ciebie przeciwniczkami
          sa brazylijki...i zmiatamy wszystkich z parkietu jak trza...bo jak zaczniesz
          sie zastanawiac czy stac nas na zwyciestwo nad "CYPREM"to Tobie nie tylko ja
          ale wszyscy kibice siaty w Polsce podziekuja....taki los...
          pozdrawiam
        • Gość: tomdul Re: Red.Iwański to dyletant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 12:40
          No i warto takie komentarze pisać, naskakując zaraz na innych? Dzisiaj już
          wiemy, że Świeniewicz nie jedzie. A swoją drogą, popieram decyzję trenera.
          Świeniewicz wystawiła go do wiatru przed Pucharem Świata, a już wtedy dziewczyny
          mogły się zakwalifikować. Jest jedyną, która przyjeżdża na zgrupowania z
          dzieckiem. Jak ona się może skupić na treningu? Przecież to nie żłobek. Z całym
          szacunkiem, ale trzeba coś wybrać. Nie wierzę, że nie miałaby z kim zostawić
          dziecka.
    • Gość: Ania Czyli Bonitta zrobil to co mowilam :) IP: *.chello.pl 11.01.08, 23:12
      Przy wczorajszym artykule Pana Iwanczyka....Napisalam ze tak
      zrobi...bo to jest najrozsadniejsze rozwiazanie :)))
      Bardzo sie ciesze :)

Bedzie dobrze :)
    • Gość: bagienko Pajacu Przedpełski! Jesteś do wymiany. IP: *.90.195.138.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 12.01.08, 08:33
      Proszę cię, nie wtrącaj się do spraw, w których jesteś szkodnikiem i
      ograniczonym myślicielem. Lepiej już nie myśl.
    • Gość: herman Skład Bonitty na Halle: jedzie Barańska i Świen.. IP: *.crowley.pl 12.01.08, 10:57
      mam nadzieje ze dziewczyny zagraja tak jak mężczyźni i z czystym sumieniem nie
      pojadą do Pekinu ,w innym wypadku jeśli wygraja stracą szacunek do samych
      siebie.Precz z Pekinem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka