Gość: Wyrocznia IP: *.echostar.pl 13.06.08, 21:49 Typujemy - z kim jeszcze uda sie naszym MISZCZOM przegrac ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaktuu Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.rzeszow.mm.pl 13.06.08, 21:51 Piłkarze kicha, siatkarze dostają LANIE od Egiptu, Bonita robi awantury o kolacje przeed olimpiadą, po prostu BRAWO POLSKIE GRY ZESPOLOWE !!!!! Oszczędzajmy prąd nie oglądając meczów polskich drużyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JPW2 Re: Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 22:02 Bądź polakiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka może choć Chłopai Wenty??? IP: 62.61.58.* 13.06.08, 22:06 bo rzeczywiście siatkówka w Polsce przeżywa jakiś kryzys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 22:03 a ja myslałem że po tych, w ostatnich mieiącach, porażających występach naszych siatkarzy ( nie licząc turnieju w Potrugalii) rzeczywiście gorzej być nie może. a jednak... myliłem się. żeby z Beduinami przegrać !!!!!! nie jest wazne czy to drugi czy trzeci skład!!!! Panowie ośmieszacie się!!!! i jeszcze te Wasze wywiady przed meczami: "zrobimy wszystko..." , "to dla mnie wielkie wyróżnienie..." , "wielka szansa aby pojechać na olimpiade..." JA SIE PYTAM PO CO TAM CHCECIE JECHAĆ???? POZWIEDZAĆ PEKIN??? coraz bardzej wierzę w to że to wicemistrzostwo było największym fartem w Waszym życiu. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga widać kto pisze na tym foru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 22:08 sami znawcy siatkówki. brak słów. A redakcja też szuka sensacji. grały nowe twarze i mają prawo być jeszcze nie zgrani. Ludzie żenujący jesteście, szczególnie w swojej wiedzy na temat siatkówki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: widać kto pisze na tym foru IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 22:15 Agnieszka!!! jak to " nie są zgrani" wiedzy to jednak Tobie brakuje. jak zauważysz grało czterech zawodników z częstochowy!!! doskonale zgranych!!!. poza tym Piotrek Gruszka - 31 lat Zawodowiec. do tego Kadzio - Serie A. a po drugiej stronie Beduini :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: widać kto pisze na tym foru 13.06.08, 22:19 Gość portalu: Miszka napisał(a): > jak zauważysz grało czterech zawodników z częstochowy!!! doskonale > zgranych!!!. poza tym Piotrek Gruszka - 31 lat Zawodowiec. do tego > Kadzio - Serie A. a po drugiej stronie Beduini :))) Ale oprocz owych 4 zgranych, grali z nimi zupelnie nowi zawodnicy, a to robi duza roznice, bo i taktyka jest wowczas inna jak i cala gra sie zmienia i niekoniecznie klei od pierwszego razu. No i co z tego ze po drugiej stronie grali Egipcjanie, co to ufoludki czy siatkarze raczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: widać kto pisze na tym foru 13.06.08, 23:52 aga, litości! z Egiptem winny wygrać WSZYSTKIE drużyny z polskiej ligii. A Gruszka i inni to nie nowicjusze, jeno raczej stare repy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.netis.net.pl 13.06.08, 22:14 No totalna żenada...W tych "rezerwach" pamiętajcie,że był Ł.Kadziewicz,P.Gruszka i P.Gacek czyli jeszcze do niedawna podstawowi siatkarze (poza Łukaszem który jest pewniakiem).Więc przegrywanie z Egiptem,czyli trzecim światem jeśli chodzi o siatkówkę to po prostu WSTYD...czyli poza pierwszymi 7 graczami,reszta nie gwaranuje nam nic?! Obawiam się o siatkarki na IO bo jest tam duże zamieszanie i wyrzucanie takich siatkarek to skandal (ale Bonitta słynie z tego,rozwalił drużynę)mężczyźni zaś w takiej dyspozycji jak są teraz nawet na podium nie wejdą!Polscy piłkarze fatalnie się zaprezentowali,codziennie czytałem wypowiedzi,że się postarają że nawet powalczą o półfinał itp.itd.i tylko straciłem dzienne czytanie po 3h prasy z ich wypowiedziami czy artykułami!Z Austrią sędzia mylił się w obie strony ale jak grasz z gospodarzem musisz mieć te 2-0 bo 1 bramka z niczego (Tak jak w Wiedniu)paść lub ktoś ją podarować(H.Web).Jestem tylko pewien,że za piłkarzy ręcznych się nie będziemy wstydzić! Nasz drużynowy sport umiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 22:19 pozostaje wierzyć że ta pierwsza szóstka nie bedzie potrzebowała zmian :) no i Szampon będzie atakował na 3,70 :), górą w 9 metr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 22:28 Ya słyszał kiedyś taką myśl, inni widać nie słyszeli, to Ya przekaże. W sporcie drużynowym NIE DA się utrzymać szczytu formy przez więcej niż dwa-trzy tygodnie. Grać w LS muszą, bo takie są obowiązki w tym zaiste przedziwnie zorganizowanym sporcie (siatkarze grają, a zarabia Acosta i gó.wno go obchodzi olympjada, bo na niej nie zarabia). Może nawet być, że Lozano nie chce awansować do finałów LS, czego zresztą nie może powiedzieć ani on, ani nikt inny, kto by to wiedział, bo wiadomo - Ruben słucha. Ya się poważnie zastanawia, czytając sportowe forum w gazecie, skąd w polskim słowniku wzięło się słowo "zaufanie". Chyba przez jakieś kompletne nieporozumienie. Co Ya gada, całe forum gazety świadczy o tym, że słowo zaufanie ma w pl sens tylko w konjunkcji ze słowem "brak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 22:36 wolałbym żebyś nie miał racji że pojechalismy tam tylko z obowiązku, jeśli tak jest to wielki to brak szacunku dla kibiców. nawet jesli to impreza komercyjna, nawet jesli ktoś na tym zarabia. wierze jednak to wynik słabej formy a nie tego że się podkładają Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem 13.06.08, 23:55 więcej optymizmu! po olimpiadzie wywalą obu trenerów i jakoś reatywację polskiej siatki da się zrobić. tylko olimpiady już teraz mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo dla osiolkow z GW i innych 13.06.08, 22:15 Przeciez Lozano przygotowuje zespol na olimpiade, LS nie jest tu zupelnie zadnym priorytetem (o czym sam mowil) tylko pomoca do przecwiczenia mniej ogranych zawodnikow, jako alternatywe lub uzupelnienie na igrzyska. Zawsze jednak ignoranci i ciemnota wyskoczy wyjac, ze wynik zly, jako ze nic wiecej poza wynikiem, ze ma takowy byc, o tym sporcie nie wiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: dla osiolkow z GW i innych IP: *.netis.net.pl 13.06.08, 22:18 No okej ale EGIPT wygrał pierwszy mecz w LŚ od 3 lat właśnie z Polakami...pokarz mi graczy w SerieA czy gdziekolwiek w Europie o narodowości EGIPT...ciemnotą to Ty jesteś, sama gra była zła... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: dla osiolkow z GW i innych 13.06.08, 22:22 Gość portalu: Adi napisał(a): > No okej ale EGIPT wygrał pierwszy mecz w LŚ od 3 lat właśnie z > Polakami...pokarz mi graczy w SerieA czy gdziekolwiek w Europie o > narodowości EGIPT...ciemnotą to Ty jesteś, sama gra była zła... No toz pisze ze gra byla zla, bo celem bylo sprawdzenie nowych graczy, kosztem nawet wyniku, tak ciezko to zajarzyc ? W serie A nie nie ma tez Wlazlego i nigdy nie bylo,a zdaje sie, ze to najlepszy nasz siatkarz, czy raczej najgorszy wedle Twej logiki odnosnie grania w Serie A ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: dla osiolkow z GW i innych IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 22:31 oby rzeczywiście sprawdziła się zasada : drużyna kiepsko grająca w LŚ gra kapitalnie w Pekinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: dla osiolkow z GW i innych IP: *.netis.net.pl 13.06.08, 22:50 jan_stereo napisał: "No toz pisze ze gra byla zla, bo celem bylo sprawdzenie nowych graczy, kosztem nawet wyniku, tak ciezko to zajarzyc ? W serie A nie nie ma tez Wlazlego i nigdy nie bylo,a zdaje sie, ze to najlepszy nasz siatkarz, czy raczej najgorszy wedle Twej logiki odnosnie grania w Serie A ?" Nowych: Kurek,Gruszka,Wika,Woicki,Kadziewicz - gratuluje znakomitej znajomości składu Polakó:) Z resztą koleżanka wcześniej napisała,że skład gra w Częstochowie! A nie porównuj ligę polską do egipskiej bo się ośmieszasz...Twoja logika pada w tym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris liga egipska jest fajna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 23:03 ma chyba 16(kiedyś było 19). Nikt nie spada. Grają MNÓSTWO spotkań. Skromnie mówiąc MISTRZOSTWO ŚWIATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: dla osiolkow z GW i innych IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 22:25 doskonale wiem że Olimpiada to priorytet ale na tym etapie przygotowań i z taką pozycją na świecie nie można przegrywac takich meczy. dopiero Beduini uwierzą w siebie :))) weźmy np. pierwszy set gdzie Polacy nie ustawili żadnego bloku a Beduini wchodzili jak w masło. chyba że chodziło o przećwiczenie "JAK NIE BLOKOWAĆ" to rzeczywiście się udało. i nie ma co tu się wyzywac od Ciemnot bo wiadome jest że nikt z nas nie grał w reprezentacji i nie może się porównywać. ale mimo wszystko niesmak jest wielki jak sie takie mecze ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: dla osiolkow z GW i innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 22:32 to jest odrabianie pańszczyzny, to się zawsze robi byle jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMaI Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.eastwest.com.pl 13.06.08, 23:04 NOWI zawodnicy w kadrze: Bartmann i powiedz mi ktoś po co te stare wypalone pierdoły męczą nasze oczy, jak olali LŚ to mogli puścić całkiem świeżych, nowych ludzi, poszukać w PLS, dać liznąć wielkiej gry, olać zupełnie wynik i nikt by nie marudził że przegraliśmy, nie było płynnej gry i taktyki, bo buduje się przyszłość... a tak dziady klepią z przymusu, po kompromitacji na IO Karaluch wyleci na zbity pysk i zostawi po sobie spaloną ziemię, ta grupa pogra jeszcze parę lat na dobrym poziomie, ale raczej nic już spektakularnego nie wygra, a następców nie ma ŻADNYCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem 14.06.08, 06:28 Gość portalu: MMaI napisał(a): > NOWI zawodnicy w kadrze: Bartmann > > i powiedz mi ktoś po co te stare wypalone pierdoły męczą nasze oczy, jak olali > LŚ to mogli puścić całkiem świeżych, nowych ludzi, poszukać w PLS, dać liznąć > wielkiej gry, olać zupełnie wynik > > i nikt by nie marudził że przegraliśmy, nie było płynnej gry i taktyki, bo > buduje się przyszłość... a tak dziady klepią z przymusu, po kompromitacji na > IO Karaluch wyleci na zbity pysk i zostawi po sobie spaloną ziemię, ta grupa > pogra jeszcze parę lat na dobrym poziomie, ale raczej nic już spektakularnego > nie wygra, a następców nie ma ŻADNYCH!! DOKŁADNIE TAK!!!! Dziękuję, chciałem to samo napisać. Gdybym wiedział jak to się skończy, to bym przełaczył na mecz Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 13.06.08, 23:20 Kto się podnieca Ligą Światowa w tym roku? Chyna tylko wy...ja nawet nie wiedziałem że grają dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem 13.06.08, 23:39 A teraz zagadka dla znawców sportu, tak dla odprężenia, choć z innej dyscupliny. Jakie było największe osiagnięcie sportowca reprezentujacego Egipt w turnieju tenisowym Wielkiego Szlema? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem 13.06.08, 23:45 to tylko kolejna kompromitacja siatkarzy. na szczęście na olimpiadzie będą przegrywać tylko z drużynami silnymi, innych tam nie ma. W przeciwieństwie do Leo, który MUSI zostać i robić swoje obaj trenerzy siatkarzy i siatkarem powinni pożegnać nas możliwie szybko. najlepiej jutro. Siatkarze zadziwiają swoimi porażkami, siatkarki są sparaliżowane strachem przed "babskim bokserem" (zna kto trafniejsze określenie tego idioty? przypominam że Włoszki odmówiły w ogóle udziału w treningu "pod nim"). Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem 13.06.08, 23:49 Burkino faso? Pingwiny z Grenlandii? AZS Kiszki Wielkie? Obaj trenerzy siatkarskich reprezentacji są chyba tajną bronią naszych konkurentów. Myślałem że sięgną po medale olimpijskie, ale teraz nie wierzę w wolę walki obu ekip. Są rozbrojone, będą grać poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem 14.06.08, 00:33 No toście się "fachowcy" napisali tu głupot ile wlezie. I tylko ciekawi mnie ilu z was orientuje się, że Polska grała w mocno drugim garniturze, jesli nie w trzecim. Z pierwszej siódemki nie ma tam nikogo, a za gwiazdora robi tam pół-amator Gierczyński z Wiką do pary, rozgrywa Największy Krasnal Ligi Światowej, Woicki, a na ławie straszą dzieci bez doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zyczliwy Re: polacy na wakacje do egiptu IP: *.socal.res.rr.com 14.06.08, 03:37 sobie pojechali, ciekawe jaki to sedzia tam znowu pozwolil wygrac Egipcjanom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siatkarz Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.icpnet.pl 14.06.08, 03:40 Widze że komentuje tu wielu "fachowców" :) Rozpaczanie nad porażką z Egiptem jest troche śmieszne... Skoro priorytetem jest olimpiada, a w tym meczu nei grał nikt z pierwszego składu na olimpijskie mecze, nie przesądza o braku szans na medale. Opinie typu. Ok może to był 3 skład ale nasi grali słabo... To sprobujcie zebraż z ulicy 6 osów, nawet grających dobrze, i niech zagrają taki sobie mecz... W Siatkówce ludziska chodzi o zgranie zespołu... Nie wiem czy zauważyliście ale to jest jedna z najbardziej zespołowych gier. Gdy nie ma zgrania, gra nie idzie. Gdy jeden zawodnik gra słabo, przeciwnicy na niego własnie grają... Spokojnie. Dajcie Lozano pracować i nie wypowiadajcie się jeżeli nie znacie się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi b.piłkarz Re: Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.netis.net.pl 14.06.08, 04:40 Siatkarz: ale to nie są chłopcy z ulicy tylko zawodowi siatkarze...A Gacek,Gruszka,Kurek,Bąkiewicz,Wika,Woicki.Grzyb,Żygadło,Kadziewicz - oni pierwszy raz w kadrze nie grają!!! Wyjątkiem jest Nowakowski (parę meczów) oraz Bartman.Więc to grała na dzień dzisiejszy nasz rezerowy skład ale skoro rezerwy z EGIPTEM nie potrafią wygrać,nie mówiąc o braku bloku!To na kim mamy kiedyś opierać kadę jak nam się nasze gwiazdy na Amen zestarzeją? Siatkarze to nie święte krowy!!Co innego gdyby przegrali z Europejską drużyną ale nie z drużyną NILU!!! Pozatym grają z orzełkiem na piersi i nie muszą dawać nowych rekordów innym reprezentacjom! Mecz zagrali słabo nawet jak na drugi skład...pamiętaj to JEST EGIPT... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siatkarz Re: Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.icpnet.pl 14.06.08, 16:22 To jest egipt... Pamietaj... Polska reprezentacja pilki nożnej wygrala z Portugalią... Może to nie ta klasa ale, Austria zremisowała z Polską... To jest sport. To że to są zawodowcy... Zgadza się. w 100% się z Tobą zgodze. Ale nie zrozumiałeś sedna mojej wypowiedzi. Nawet grupa zawodowców która nie jest zgrana może przegrać mecz. Kluczowym słowem jest zgranie zawodników. Gdy atakujący nie wie czego może się spodziewać po rozgrywającym to się punktów nie zdobywa tak często. Nie mowie ze w tym meczu wszystko było ok. Nie nie było. Rozpatrując pozycję w rankingu obu reprezentacji graliśmy z dużo słabszą drużyną. Nie powiem żebym się nie przejął tą porażką, ale po prostu denerwują mnie komentarze typu: Przegraliśmy z egiptem wiec nie mamy szans w turnieju olimpijskim, jakiś "specjalista" w pierwszym komentarzu który pewnie wogole nie zna się na siatkówce a opiera sie na rakningu fivb napisał : Typujemy - z kim jeszcze uda sie naszym MISZCZOM przegrac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja no,no, wielki sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 06:49 szkoda tylko, że Egiptu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm.... Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.sdl.vectranet.pl 14.06.08, 09:38 Niestety Panie Moderator, ale muszę to napisać choć Pan to wyrzucisz.. . PIŹDZIELCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.sie.vectranet.pl 14.06.08, 11:04 ludzie... przecież wziął słabszy skład ;|... nie wziął Wlazłego Świderskiego Winiarskiego i reszty podst. składu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 11:56 No i co? Wyobraź sobie, że któryś z tych "rezerwowych" musi wyjść na boisko w Meczu na IO by zastąpić w danej chwili źle grającego z pierwszego składu. Co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.08, 12:11 nic sie nie stalo nic sie nie stalo nic sie nie stalo nic sie nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
avo67 Egipcjan jeszcze do niedawna trenowal Polak Grzego 14.06.08, 12:17 rz Rys. Wiec nie jest tak do konca zle. Mamy udzial w ich sukcesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwacz9 Liga Światowa: Polska przegrywa z Egiptem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 14:40 kompromitacja,jeśli to puchar świata,to powinno się do gry podejść jak najbardziej poważnie,jeśli nie, to po co było jechać i drażnić zwolenników tej dyscypliny,dla kogo i czego oni w końcu grają,przecież na olimpiadzie mają jeszcze mniejsze szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ Histeria uber alles! IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 15.06.08, 18:32 Rosja męczyła się z Koreą i wygrała ledwie 3:2 (tajbreka 15:13) a grała w prawie najlepszym składzie. Nie ma co histeryzować. Głupotą byłoby oczekiwać szczytu formy w tegorocznych rozgryweczkach. Dwa mecze z Egiptem pokazały jednak pewne zjawiska: 1. poza Wlazłym nie mamy atakującego; Piotrek Gruszka na atakującego się nie nadaje, Bartek Kurek jest niewiele lepszy (ale lepszy); trzeba dojść do porozumienia z Grześkiem Szymańskim - jest reprezentacji potrzebny, 2. Łukasz Żygadło do reprezentacji się nie nadaje; rozgrywa schematycznie, czytelnie nawet dla Egipcjan; to nie przypadek, że pierwszym rozgrywającym Kędzierzyna (w najlepszych meczach) był Grześ Pilarz a nie Żygadło, 3. Możdżonek jest w reprezentacji bardziej pożyteczny niż Nowakowski; wiem, że w tej chwili jest "moda na Nowakowskiego" i "wypada" mówić o nim tylko dobrze, bo młody, zdolny... , ale turniej w Tallinie i mecze z Egiptem przemawiają przeciwko Nowakowskiemu (z całym szacunkiem dla jego bardzo dobrej gry w lidze polskiej); Możdżonek w lidze był słabszy, ale w reprezentacji jest znacznie pewniejszy; 4. Wojtek Grzyb też nie ma reprezentacyjnej formy, jest bezużyteczny zarówno w ataku jak i w bloku, a przy jego żenującej zagrywce.... błeeeee... 5. Kadziu... zobaczymy, bo na razie nie błyszczy; potrzebuje dużo gry. 6. Zastanawia mnie, że Wika i Gierczyński w lidze mieli doskonały serwis, a w reprezentacji zagrywają kiepściutko; w ogóle zagrywka jest naszym najsłabszym elementem Wlazły, Pliński i na tym koniec. Mecze w Tallinie zaczęliśmy przegrywać, gdy Pliński zrezygnował z mocnej zagrywki. Od czego (do diabła) są w reprezentacji statystycy? 7. Bartmana chyba zjadła debiutancka trema. 8. nie stać nas na kilka szczytów formy w sezonie. W tamtym sezonie graliśmy jak automaty do meczu półfinałowego LŚ z Brazylią; po tym meczu było już tylko gorzej, gorzej, gorzej aż do dna w Tallinie. Tegoroczne rozgrywki LŚ muszą być potraktowane jako poligon i sprawdzian dla zaplecza; u siebie i tak wszystko wygramy a finał niech będzie przetarciem dla pierwszego składu. 9. Koniecznie!!!! sprawdzić Bartka Janeczka w reprezentacyjnym ataku. Raul pliiiiiiiiz! Odpowiedz Link Zgłoś