Gość: kris IP: *.kronopol.com.pl 09.10.03, 17:59 jest wyjscie - Biesiada niech popełni samobójstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J 23 A mozeby tak od razu poinformowac Mostostal.... IP: 217.11.243.* 09.10.03, 18:02 ... zamknijcie sie bo jak nie to wam nie pozwolimy w nic grac. A pieniadze naleza sie Prezesowi PZPS bo przeciez zdobyl zloty medal ME - to chyba oczywiste ..... Kur.., kiedy ktos zacznie w koncu wieszac tych zlodzieji na latarniach???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Kolejna afera z PZPS IP: *.cg.shawcable.net 09.10.03, 18:27 co ma wspolnego zwiazek do klubu mostostal i dlaczego klub ma pokrywac ten caly rozpierdol we wladzach pzps???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Kolejna afera z PZPS IP: *.bonobo.dialup.pol.co.uk 09.10.03, 19:33 Gość portalu: kris napisał(a): > jest wyjscie - Biesiada niech popełni samobójstwo Do tego trzeba odwagi i honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Kolejna afera z PZPS IP: *.chello.pl 09.10.03, 19:59 A może by tak nakłonić kluby do zapłacenia swoich długów wobec CEV i wówczas sytuacja zrobi się czysta i PZPS nie będzie musiał za nikogo płacić. A co może teraz Mostostalowi zapłacić z pieniędzy na SMS albo przygotowania do Pucharu Świata? Kuglarz puknij się w głowę i napisz, które kluby ile są winne. A PZPS niech się nie bawi w dobrego wujka tylko zawiesi je w rozgrywkach do czasu spłacenia należności wobec CEV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Kazek masz rację. Biesiada trzymaj się. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 21:26 Ponadto - Cytuję : " Po ostatnich sukcesach jest wiele firm chętnych do sponsorowania siatkówki - twierdzi Alf. - Niestety zamieszanie w mediach wokół PZPS odstrasza sponsorów. Ciągle czytają w gazetach, że prezes może zostać zawieszony." WIĘC NIECH GAZETY STWORZĄ DOBRY KLIMAT MEDIALNY DLA SIATKÓWKI. A TU CIĄGLE RZUCAJĄ KŁODY I PODKŁADAJĄ BIESIADZIE ŚWINIĘ. Cytuję dalej: "Jeśli tak się stanie, światowa federacja zawiesi związek. Skutkuje to wykluczeniem zespołów narodowych i klubowych z międzynarodowych rozgrywek. Firmy się tego boją." Po pierwsze. A DLACZEGO MA SIĘ TAK STAĆ. SKAD TA PEWNOŚĆ, ŻE BIESIADA NIE MA RACJI. JA PRZYPUSZCZAM, ŻE CAŁE ZŁO SIEJE POLKOMTEL. I TO TAM TRZEBA SZUKAĆ BANDZIORÓW CO DLA WŁASNEGO BIZNESU SZANTAŻUJĄ I ROZWALAJĄ POLSKA SIATKÓWKĘ. Po drugie. SKĄD WIADOMO, ŻE POSKUTKUJE TO WYKLUCZENIEM POLSKICH ZESPOŁÓW NARODOWYCH Z ROZGRYWEK MIĘDZYNARODOWYCH. GDZIE JEST WYPOWIEDŹ NA TEN TEMAT ACOSTY ? MYŚLĘ, ŻE ZMYŚLACIE, ABY PODGRZAĆ ATMOSFERĘ. NISZCZYCIE POLSKĄ SIATKÓWKE. Po trzecie. JEŚLI NAWET MÓWICIE PRAWDĘ ( W CO CORAZ BARDZIEJ WĄTPIĘ ) TO TYM BARDZIEJ ZACZEKALIBYŚCIE Z NAGONKĄ AŻ POLSKIE ZESPOŁY ROZEGRAJĄ SWOJE TURNIEJE KWALIFIKACYJNE DO ATEN. WASZA NIECIERPLIWOŚĆ W DĄŻENIU DO DOWALENIA PZPS CZYNI WAS Z DNIA NA DZIEŃ CORAZ BARDZIEJ NIEWIARYGODNYMI I NIEOBIEKTYWNYMI. POCZEKAJCIE AŻ SĄD SIĘ WYPOWIE. A WY CIAGLE SWOJE W KOLO MACIEJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Drogi Janku IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.10.03, 09:56 ciezko z toba polemizowac, bo telefon masz w erze albo idei, a skrycie podkochujesz sie w pani alf. rola zwiazku jest koordynowanie rozliczen pomiedzy klubami a cev'em, za ktore odpowiada ksiegowosc z pania alf, jak sadze (w koncu jest od tego koordynatorem, jak przeczytalem). a co do czekania z nagonka, to racz zrocic uwage na to, ze prezes od dwoch lat nie moze wyjasnic zarzutow mu stawianych - to troche dlugo. jezeli ktos powierzy ci pare zlotych na dzialalnosc, np. maszyne do waty cukrowej i po jakims czasie zapyta sie jak wygladaja rozliczenia, to jak bedziesz z nim gadal - interes git, ale kasy nie ma. odpowi ci, ze zaje...les, a ty na to - jestem niewinny. TO UDOWODNIJ TO, DUPKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTT Re: Kazek masz rację. Biesiada trzymaj się. IP: *.sey.de 10.10.03, 13:13 Janek, ciezko z toba polemizowac, bo nie pojmujesz prostych zasad logiki. Dlatego nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Biesiada, człowieku - wypad!!!!! IP: *.edox4.net 09.10.03, 20:26 Jeszcze chwila i kibice sami cię wyniosą!!!! Dosyć kompromitowania polskiej siatkówki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIESIADOWA TERAZ JESTEM SPOKOJNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:36 JUŹ WIEM, ŻE KŁAMIECIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Czy czujecie smrodek POLKOMTELA ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 22:08 FAKTY. A) Kłopoty finansowe PZPS zaczęły się jak Polkomtel zerwał umowę z PZPS. B) GW pisała, że Polkomtel łoży na reprezentacje siatkarzy z pominięciem PZPS. C) Przed reprezentacjami szansa na zakwalifikowanie się do Aten. WNIOSKI. 1)Dlaczego PZPS taką sytuację toleruje ? Bo PZPS ma trudności finansowe ( z winy Polkomtelu ), ale przyjmie pieniądze nawet od diabła, aby pomóc polskiej siatkówce. 2)Dlaczego Polkomtel łoży na siatkarzy ? Bo ma w tym wielki BIZNES. 3)Jest to oczywiście sytuacja nienormalna i wiecznie trwać nie może. Polkomtelowi zaczął się palić grunt pod nogami. Bo jeśli PZPS znajdzie strategicznego sponsora - to Polkomtel padł jak pies Pluto na cztery łapy. A sponsor znajdzie się natychmiast jak polskie zespoły zakwalifikują się na igrzyska olimpijskie do Aten. Stąd ten niesłychany, gwałtowny, pośpieszny i ciągle ponawiany atak na PZPS jeszcze przed turniejami kwalifikacyjnymi. Stąd oczernianie i szakalowanie prezesa Biesiady. Mimo braku jakichkolwiek ustaleń i decyzji sądu na ten temat. Mimo, że trener Niemczyk powiedział, że Biesiada jest doskonałym prezesem i prawda leży po jego stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenek_jest_dupek Re: Czy czujecie smrodek POLKOMTELA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 23:26 > i decyzji sądu na ten temat. Mimo, że trener Niemczyk powiedział, że Biesiada > jest doskonałym prezesem i prawda leży po jego stronie. Prezes jest qrwsynem i ch.... dla dobra siatkowki trzebaby wypieprzyc go i cala bande. A Polkomtel ma racje bo nie po to daje kase by kojarzyc go ze zlodziajami, aferzystami, i banda bydlakow z PZPS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Czy czujecie smrodek POLKOMTELA ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 09:23 Same bluzgi. Daj se siana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Czy czujecie smrodek POLKOMTELA ? IP: *.telkab.pl 10.10.03, 01:09 biedny Polkomtel; nie dadzą mu wydać pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnson nie na temat IP: 80.48.198.* 09.10.03, 22:23 alf? czy to ten koleś z serialu? zresztą biesiada to też dobre nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od dewotki Przestroga IP: *.fnet.pl / 192.168.7.* 09.10.03, 23:29 Czytam to i coraz wyraźniej dostrzegam, że Gminna Spódzielnia Mleczarska PLUS mąci wodę tu najwięcej. Jeden nowy milion z nadajnika dziennie i jeszcze mało??? Jak nie władza bawi to przynajmniej kasa. A gdzie morale panowie.. Do Kośiółka i to szybko mi się wyspowiadać czorty jedne. Bo jak nie to się wami w piekle Janek Rokita zajmie!!! A jak nie Jan to Maria, ale napewno ktoś was rozliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: Kolejna afera z PZPS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 14:23 Jest wyjście. Oddać stery związku w ręce normalnych, odpowiedzialnych ludzi. Pan Biesiada nie umie wyciągnąć konsekwencji i dalej robi przekręty, choć grunt się pali coraz bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek "Nie dajcie sobą manipulować" - Andrzej Niemczyk IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 15:54 Cytuję wypowiedź trenera Andrzeja Niemczyka. "Przyjaciele siatkówki! Ja sporo przeżyłem, współpracowałem z federacjami w wielu krajach i w Polsce. Wierzcie mi, Polski Związek Piłki Siatkowej działa bardzo sprawnie pod kierownictwem Janusz Biesiady! Nie dajcie sobą manipulować! Oceńcie obiektywnie postęp siatkówki w ciągu ostatnich 3-4 lat. Oceńcie wyniki sportowe chociażby z tego roku! I pozostańcie przy tej dyscyplinie. Z góry dziękuję za 5 minut zastanowienia się nad panującą sytuacją. I zapraszam do kibicowania mojej reprezentacji." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lichtus Re: Kolejna afera z PZPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 16:47 Kto redagował ten artykuł!!! Kto podpisał to zdjęcie!!! Mostostrali nie grał w finale z Noliko!!! Z Noliko grał w ćwierćfinale o wejście do Final Four! Sprawdźcie po kilka razy co piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ścierwa! wyborcza zaczyna gonic własny ogon! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 20:15 tak im kasa polkomtela przysloniła oczy( zaropiałe zresztą), że możą im się afery, nie zgadzają pieniądze, zespoły, zdjęcia i fakty. Grunt że jest ruch w interesie! I pazury ogryzają razem popkiem do krwi a facet dalej zabija ich spokojem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam swoje usługi a ja dalej z tą trutką! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 20:17 porcyjką dla któregos z pismaków ? a moze jakiś drobny wylewik? Odpowiedz Link Zgłoś