Dodaj do ulubionych

Słabsze ruchy???

25.07.05, 21:40
Dziewczyny trochę się trochę się niepokoje bo od jakiegoś czasu czułam dość
mocne ruchy Kacperka a wczoraj i dziś tylko takie pyknięcia gdzieś w środku a
nie kolo pępka,Mam wizytę w środę.Czy wy też czasami tak macie.Może to wpływ
śpiącej pogody?NAPISZCIE jak jest u was.25tc
Obserwuj wątek
    • lisiczka24 Re: Słabsze ruchy??? 25.07.05, 21:55
      Czesc!!!Ja jestem w 24 tyg w ubieglym tyg mialam takie 3 dni ze mój maluszek
      ruszal sie ale bardzo delikatnie.W porównaniu z ruchami jakie mialam wczesniej
      to prawie nic nie czulam i dla swietego spokoju byłam posłuchac tetna mojego
      syneczka który w najlepsze sie lenił smileteraz nadrabia smile))
      • coco14 Re: Słabsze ruchy??? 25.07.05, 22:06
        Dzięki troche mi lepiej mam nadzieje że jutro da o sobie znać(mocniej)
        • niunia64 Re: Słabsze ruchy??? 27.07.05, 00:06
          No i jak- dała znac? Moja dzis z kolei cicha jak nie wiem, jestem w 24 tc, tez
          mnie to strasznie drażni. Nigdy nie była specjalnie rozbrykana, ale dzis bije
          rekordy ciszy, a wizyta dopiero 4 sierp. Jestem przez to nieznośna w domu-
          zawsze jak dzidzie nie daje znac o sobie to ja szaleje za nią chyba... tylko
          mój mąz nie moze wytrzymac... Pzd.
          • eminka1 Re: Słabsze ruchy??? 27.07.05, 09:04
            My to mamy z tymi naszymi dziećmi. U mnie też juz 3 dzień takiego spokoju, tzn.
            od czasu do czasu tak dla uspokojenia mamausi synus trąci mnie delikatnie, ale
            to za mało!!! Ja przez to też jestem poddenerwowana i na wszystkich się wyżywam.
            Dobrze, że nie jestem z tym sama i u Was podobnie. Widocznie tak musi być.
            Pozdrawiam
            • coco14 Re: Słabsze ruchy??? 28.07.05, 11:42
              Byłam wczoraj u lekarza i Kacperek ma się dobrze.Gin powiedział że w tym wieku
              ciąży można czuć słabsze ruchy i takie bardzo dobrze wyczuwalne sa ok.30tc
              kiedy dzidiuś waży ok.1 kg.U mnie położenie miednicowe tak więc główka powyżej
              mojego pępka ,rączki koło pępka a nóżki gdzieś w dole.I tam właśnie (gdziś na
              pęcherzu) czuje najbardziej jak kopie.Więc jestem spokojniejsza.
              • eminka1 Re: Słabsze ruchy??? 28.07.05, 18:35
                To dobrze. Mój synek dzisiaj juz całkiem często bryka, co prawda nie bardzo
                silnie, ale zawsze. Mam wrażenie, że też najczęściej ma nóżki w dole, czasami
                kopniaczki czuję z boku, także o położeniu główkowym na razie nie ma mowy.
                Pozdrawiam
                • zabelka24 Re: Słabsze ruchy??? 29.07.05, 00:05
                  Jakiś 2 tygodnie temu Zuzia bardzo mnie przestraszyła - odkąd czuje ruchy jest
                  bardzo rozbrykana a tu dwa dni ciszy, myślałam że zwariuje. Teraz znów dokazuje
                  ale są dni kiedy czuje dwa, gora trzy kopnięcia. Pukam wtedy w brzuszek smile ale
                  nie zawsze odpowiada smile
    • edik77 Re: Słabsze ruchy??? 29.07.05, 10:00
      Spokojnie dziewczyny, te słabe puknięcia to też ruchy. Też miałam na tym
      punkcie obsesję, dlategoteż Doktorek spędził na ostatniej wizycie chwilę czasu
      tłumacząc mi, że ważne jest, że maluszek daje oznaki życia, nie ważne, czy
      wykopuje wam dziurę w brzuchu, czy łaskocze jak piórko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka