borsuczyca.klusek 11.11.23, 17:07 A dokładnie The Batman. Jedyny film, na którym byłam w kinie trzy razy. Batman - kompletna analiza mrocznego piękna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Batman 11.11.23, 17:15 Jakoś nie lubię tej Flugmyszy. Ale to kwestia gustu, a wiadomo, że: De gustibus non est disputandum. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Batman 11.11.23, 17:20 leziox napisał: > De gustibus non est disputandum. A ja uważam że można dysputatum o wszystkum 😉 więc sobie nie żałuj Odpowiedz Link
leziox Re: Batman 11.11.23, 17:26 Ja tylko w sensie, że ktoś lubi jabłka, a inny melony. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Batman 11.11.23, 17:31 leziox napisał: > Ja tylko w sensie, że ktoś lubi jabłka, a inny melony. Moja śp teściowa mawiała, że czasem jest tak, że ktoś lubi powiedzmy jabłka a inny jak mu nogi śmierdzą :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Batman 11.11.23, 17:33 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Moja śp teściowa mawiała, że czasem jest tak, że ktoś lubi powiedzmy jabłka a i > nny jak mu nogi śmierdzą :D Są różni zboczeńcy 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Batman 11.11.23, 17:29 borsuczyca.klusek napisała: > A dokładnie The Batman. Jedyny film, na którym byłam w kinie trzy razy. Tego to nie wiem czy znam, muszę spokojnie sprawdzić więc na razie nie będę sobie spoilerował. Tu mój ulubiony Batman, a ponieważ również przez kreację Jokera, to od razu poleci ulubiony Joker, taki już mało "komiksowy". Mroczny Rycerz - zwiastun (Dark Knight trailer) JOKER - Oficjalny zwiastun #1 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Batman 11.11.23, 17:33 W ogóle Batman to najlepsza historia komiksowa jaka powstała, więc i adaptacje wychodzą nieźle bez względu na to z jakiej perspektywy został ujęty temat. Filmy Burtona też mają swój klimat i urok mimo tego że dzisiaj już trącą starą myszą. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Batman 11.11.23, 17:45 Niestety Marvel w ogóle ze mną nie rezonuje. Odpowiedz Link
leziox Re: Batman 11.11.23, 17:49 No widzisz, jakie to proste? :) U Ciebie Marvel bez rezonansu, zaś u mnie Batman. I właśnie o te rezonansy, czyli gust mi chodziło. Ale nie twierdziłem, iż Batman to jakiś zły film. Wręcz przeciwnie. :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Batman 11.11.23, 18:06 borsuczyca.klusek napisała: > Niestety Marvel w ogóle ze mną nie rezonuje. A Logana widziała? Supermutant się starzeje i traci zdolność regeneracji. Logan | Official Trailer [;HD]; | 20th Century FOX Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Batman 11.11.23, 18:11 X-meni nie rezonują ze mną jeszcze bardziej niż Marvel 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Batman 11.11.23, 18:26 Zrozum, to nie jest N+1 pierwszy odcinek o superdupermutantach. To jest dramat starzejącej się jednostki. Znasz to co muzycznie leciało w tle? Legenda country Johnny Cash żegna się powoli z przyjacielem... Czym się stałem? Najdroższy przyjacielu Każdy, kogo znałem Ostatecznie odszedł Tekst pochodzi z www.tekstowo.pl/piosenka,johnny_cash,hurt.html Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Batman 11.11.23, 18:04 borsuczyca.klusek napisała: > W ogóle Batman to najlepsza historia komiksowa jaka powstała Ja tam absolutnie zgadzam się z wyczytaną gdzieś opinią, że komiksy są dla tych, którzy chcą się pochwalić znajomym, że coś przeczytali (bo tak, fani utrzymują, że komiks się czyta a nie ogląda) - ale równocześnie Bozia nie dała zdolności skupienia się na normalnej książce :D Odpowiedz Link
leziox Re: Batman 11.11.23, 18:16 Ale zeszyty o Kapitanie Klossie ( oprócz lapitana Zbika oczywiście ) chyba zbierałeś kiedyś też? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Batman 11.11.23, 18:29 Nie sądzę. Zbierało to się trochę Tytusa, KajkoiKokosza, Profesorka Nerwosolka - ze względu na dowcip. No i Thorgal za jakość kreski. Odpowiedz Link
leziox Re: Batman 11.11.23, 20:47 A to dziwne, bo to każdy chłopak zbierał. Co do profesora Nerwosolka, dokładnie była to Antresolka profesora Nerwosolka. Kajko i Kokosz było bardzo dobre,ale zaczęło wychodzić już sporo czasu po Tytusie. Ps. znałem Papcio Chmiela osobiście. :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Batman 12.11.23, 08:28 Tam było więcej pokrewnych, choć nie pamiętam czy wraz z profesorkiem? I jaki Papcio był? Odpowiedz Link