borsuczyca.klusek 24.07.24, 23:03 Niestety nigdzie nie znalazłam pełnych odcinków Top chefa, więc na ten moment musimy zadowolić się Hell's Kitchen. Oczywiście format oryginalny był z Gordonem Ramseyem: AWIĘC OGLĄDA DRUGI SEZON HELL'S KITCHEN - 🔥 PIERWSZY ODCINEK NOWEGO SEZONU PIEKIELNEJ KUCHNI 🔥 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 24.07.24, 23:03 W sumie nie wiem dlaczego wkleiłam drugi sezon, ale pierwszy jest do znalezienia na tym samym kanale jakby ktoś miał trochę czasu do zmarnowania 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 07:10 Ależ to niesmaczne. "Śmierdzi knurem" by Magda Gessler. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 08:37 A wachales kiedys ? Faktycznie, wyjatkowa perfuma ....;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 08:41 A damskie świnki za to pięknie pachną. Mnie w ogóle chodziło o knura płci dowolnej - po drugiej stronie ekranu. Co czerpie radochę z pomiatania uczestnikami programu. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 08:40 A wachales kiedys ? Faktycznie, wyjatkowa perfuma ....;) znowu status 400 bad request wychodzi ...problem goni problem ... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 08:42 A wskoczyło 2 raz, cóż - taka gmina. Eee - forum. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 09:56 Prawdziwe guano to to, że taki tuz dawnego polskiego utuba wziął się za komentowanie takiego paździerza. No ale cóż - pieniądze ie spadają z sufitu. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:00 Też mnie to zmartwiło... Jak go oglądałam kilka lat temu to czuć było bardzo duży potencjał. Inteligentny, wygadany z dobrymi spostrzeżeniami i bez chamstwa. Podejrzewałam nawet, że pójdzie w politykę albo coś koło tego. Niestety jak widać siedzi i pierdzi w youtubowy stołek dostarczając kontentu pośledniej jakości. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:12 borsuczyca.klusek napisała: > Też mnie to zmartwiło... > > Jak go oglądałam kilka lat temu Oj znacznie wcześniej zaczynał. > to czuć było bardzo duży potencjał. Inteligentny, wygadany z dobrymi spostrzeżeniami i bez chamstwa. No, dlatego tak HK komentuje jak komentuje. A o Prostracji to już kiedyś wspominałem - zaczynała jako studentka ASP w Krakowie w "klasie" fotografii i robiła bardzo ciekawe materiały. Potem po linii asp poszła w komentowanie różnych DYI w sensie makijażu itp. A teraz cóż, głównie omawianie internetowych dram. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:22 Akurat Prostracji nigdy nie lubiłam. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:32 Hmm jakoś tak biło od niej coś nieprzyjemnego. Nie wiem może kompleksy maskowane pewnością siebie? No po prostu mi nie pasowała 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:37 To tu masz jeden jej stary materiał. Dodany 6 lat temu. Obecnie 17 tys. wyświetleń. No nie tak się zarabia na utube... A, pomyliłem się, nie Kraków a Łódź. 5 super fotografów Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 12:08 No dobrze, a oglądałaś oryginał? Ramsay też był taki chamski wobec uczestników? Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 12:20 Ramsay był gorszy, bo bardziej prawdziwy. Ten tu tylko naśladował oryginał. Poza tym sam stwierdził, że nie chce robić kolejnych sezonów, bo format mu nie pasuje (oczywiście przez 3 czy 4 sezony pieniądz na tyle nie śmierdział, że jakoś dawał radę) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 12:28 Ale co znaczy, że gorszy? Od Amaro? No bo właśnie też Awięc wspominał, że Amaro/Basiura w końcu miał dość wymogów producenta. Mnie teraz interesuje czy w oryginale Gordon tylko bez pardonu wszystkich gnoił. Coś jak Awięc w pewnym momencie powiedział - a to nie można zrobić takiego programu, gdzie doświadczony szef kuchni z życzliwością się przygląda adeptom i im podpowiada co robią źle? No wiadomo - nie można - bo media już dawno zwietrzyły, że nic tak dobrze się nie sprzedaje jak awantura. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 12:38 Gorszy, bo jeszcze bardziej gnoił ludzi. Widziałam tylko fragmenty, bo dla mnie nie dało się tego oglądać Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 12:42 No to fatalnie. To nie jest to, co bym chciał oglądać. I trzeba szukać nowych tematów będzie... Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 30.07.24, 18:41 Na YT jest pełny sezon z Ramseyem jakby kto chciał porównać: We Really Do Spoil You | Full Season 6 Hell's Kitchen Marathon Odpowiedz Link