Dodaj do ulubionych

Hell's Kitchen

• borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 24.07.24, 23:03
      W sumie nie wiem dlaczego wkleiłam drugi sezon, ale pierwszy jest do znalezienia na tym samym kanale jakby ktoś miał trochę czasu do zmarnowania 🙄
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 07:10
      Ależ to niesmaczne.
      "Śmierdzi knurem" by Magda Gessler.
      • a74-7 Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 08:37
        A wachales kiedys ? Faktycznie, wyjatkowa perfuma ....;)
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 08:41
          A damskie świnki za to pięknie pachną. Mnie w ogóle chodziło o knura płci dowolnej - po drugiej stronie ekranu. Co czerpie radochę z pomiatania uczestnikami programu.
    • a74-7 Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 08:40
      A wachales kiedys ? Faktycznie, wyjatkowa perfuma ....;)
      znowu status 400 bad request wychodzi ...problem goni problem ...
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 08:42
        A wskoczyło 2 raz, cóż - taka gmina. Eee - forum.
    • borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 09:17
      No ostrzegałam, że guano 🙄
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 09:56
        Prawdziwe guano to to, że taki tuz dawnego polskiego utuba wziął się za komentowanie takiego paździerza. No ale cóż - pieniądze ie spadają z sufitu.
        • borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:00
          Też mnie to zmartwiło...

Jak go oglądałam kilka lat temu to czuć było bardzo duży potencjał. Inteligentny, wygadany z dobrymi spostrzeżeniami i bez chamstwa. Podejrzewałam nawet, że pójdzie w politykę albo coś koło tego. Niestety jak widać siedzi i pierdzi w youtubowy stołek dostarczając kontentu pośledniej jakości.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:12
            borsuczyca.klusek napisała:

> Też mnie to zmartwiło...
            >
            > Jak go oglądałam kilka lat temu

Oj znacznie wcześniej zaczynał.

> to czuć było bardzo duży potencjał. Inteligentny, wygadany z dobrymi spostrzeżeniami i bez chamstwa.

No, dlatego tak HK komentuje jak komentuje.

A o Prostracji to już kiedyś wspominałem - zaczynała jako studentka ASP w Krakowie w "klasie" fotografii i robiła bardzo ciekawe materiały. Potem po linii asp poszła w komentowanie różnych DYI w sensie makijażu itp. A teraz cóż, głównie omawianie internetowych dram.
            • borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:22
              Akurat Prostracji nigdy nie lubiłam.
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:23
                Dlaczego?
                • borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:32
                  Hmm jakoś tak biło od niej coś nieprzyjemnego. Nie wiem może kompleksy maskowane pewnością siebie?
                  No po prostu mi nie pasowała 🙄
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 10:37
                    To tu masz jeden jej stary materiał. Dodany 6 lat temu. Obecnie 17 tys. wyświetleń. No nie tak się zarabia na utube... A, pomyliłem się, nie Kraków a Łódź.

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 12:08
      No dobrze, a oglądałaś oryginał? Ramsay też był taki chamski wobec uczestników?
      • borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 12:20
        Ramsay był gorszy, bo bardziej prawdziwy. Ten tu tylko naśladował oryginał. Poza tym sam stwierdził, że nie chce robić kolejnych sezonów, bo format mu nie pasuje (oczywiście przez 3 czy 4 sezony pieniądz na tyle nie śmierdział, że jakoś dawał radę)
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 12:28
          Ale co znaczy, że gorszy? Od Amaro? No bo właśnie też Awięc wspominał, że Amaro/Basiura w końcu miał dość wymogów producenta. Mnie teraz interesuje czy w oryginale Gordon tylko bez pardonu wszystkich gnoił. Coś jak Awięc w pewnym momencie powiedział - a to nie można zrobić takiego programu, gdzie doświadczony szef kuchni z życzliwością się przygląda adeptom i im podpowiada co robią źle? No wiadomo - nie można - bo media już dawno zwietrzyły, że nic tak dobrze się nie sprzedaje jak awantura.
          • borsuczyca.klusek Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 12:38
            Gorszy, bo jeszcze bardziej gnoił ludzi. Widziałam tylko fragmenty, bo dla mnie nie dało się tego oglądać
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Hell's Kitchen 25.07.24, 12:42
              No to fatalnie. To nie jest to, co bym chciał oglądać. I trzeba szukać nowych tematów będzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka