Dodaj do ulubionych

Może nie Milli Vanilli, ale też ciekawe

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Może nie Milli Vanilli, ale też ciekawe 25.08.24, 13:41
      No i zrobiłem wyświetlenie Stano. Jak mogłaś!!! .)

Boys/girls bandy to zawsze była kopalnia kasiory. Dziś w postaci j-pop, k-pop...

Bardziej mnie zainteresowała uwaga, że gość nie chciał przejąć po ojcu pralni. Jasne, absolutna większość takich firm była i jest uczciwa ledwo wiążąc koniec z końcem. Natomiast pojęcie prania brudnych pieniędzy nie wiąże się tylko z tym, że coś było brudne a teraz jest czyste. Ponieważ takie publicznie dostępne pralnie ciuchów zawsze były popularne w USA to wykorzystywała je też mafia. Powiedzmy dzisiaj faktycznie było 10 Klientów, ale w księgach jest ich 100. I tak codziennie. Potem służby się skapowały a i mafia już miała większe czyste pieniądze i wchodziła do większych biznesów. Tu akurat muzyczny się doskonale nadaje. Myślałem na początku, że gość doskonale to zrozumiał - no ale nie. Szedł w coraz głupsze przekręty.

No i najważniejsze - autor materiału jest mi znany jako dziennikarz sportowy w szczególności od ligi angielskiej. Co robi z człowiekiem parcie na szkło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka