IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 14.02.05, 15:59
gdzie miesci sie placowka Tele2, ktora podobno otworzono w Tarnobrzegu, czy
ktos wie?
Obserwuj wątek
    • rumburag Re: Tele2 20.05.05, 22:19
      a po co ci szukac tych oszustow
    • rumburag Re: Tele2 20.05.05, 22:38
      zreszta sa w takiej dziurze ze by ich szm rutkowski nie znalazl wiem cos na ten
      temat dlugo gadac
      • presio5 Re: Tele2 21.05.05, 13:55
        czyzby ktoś z konkurencji się dezwał?? mam tele2 od prawie 2lat i rachunki
        zmniejszyły się o jakieś30% przy takim samym dzwonieniu!!teraz jeszce mają
        tańsze rozmowy miejscowe więc nie bardzo rozumiem dlaczego oszuści?? czyzby
        rachunków się nie płaciło??
    • Gość: rumburag Re: Tele2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:34
      rachunki placilem syst.ale sproboj zerwac umowe
    • Gość: lk Re: Tele2 IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 21.05.05, 21:25
      mnie chodzi o to, gdzie mozna płacić rachunki telefoniczne tele2 bez prowizji.
      Mam Tele2 również od 2 lat i nie narzekam, wręcz odwrotnie polecam wszystkim. To
      z Telekomuną nie mozna się dogadać, bo jak już cos dadzą to natychmiast podnoszą
      abonament. W tele2 bez abonamentu, rozmowy dużo tańsze, a rachunki przychodzą
      dopiero wtedy jak wydzwonię ponad 30 zł. Kiedyś mieli mała wpadkę bo przysłali
      mi upomnienie za niezapłacony rachunek, ale natychmiast przeprosili i wzamian
      dali 1 godz. do wydzwonienia za darmo.
      • presio5 Re: Tele2 21.05.05, 22:11
        tepsa to dopiero firma!! a z tele2 zakończyć współpracę nie ma prblemu!! nie
        wiem gzdie mają siedzibę b wszystko płacę przez internet. oni są naprawdę
        slidną firmą nie to co tepsa!!!!
    • Gość: x Re: Tele2 IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 22.05.05, 23:56
      Czy to nie jest skomplikowane - oszczędzę 1,50 zł.
      Za przelew zapłacę 3,00 zł.
      Pomyślę - jak się opłaci to zapiszę się do tej partii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka