Gość: lk IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 14.02.05, 15:59 gdzie miesci sie placowka Tele2, ktora podobno otworzono w Tarnobrzegu, czy ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumburag Re: Tele2 20.05.05, 22:38 zreszta sa w takiej dziurze ze by ich szm rutkowski nie znalazl wiem cos na ten temat dlugo gadac Odpowiedz Link Zgłoś
presio5 Re: Tele2 21.05.05, 13:55 czyzby ktoś z konkurencji się dezwał?? mam tele2 od prawie 2lat i rachunki zmniejszyły się o jakieś30% przy takim samym dzwonieniu!!teraz jeszce mają tańsze rozmowy miejscowe więc nie bardzo rozumiem dlaczego oszuści?? czyzby rachunków się nie płaciło?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumburag Re: Tele2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:34 rachunki placilem syst.ale sproboj zerwac umowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Tele2 IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 21.05.05, 21:25 mnie chodzi o to, gdzie mozna płacić rachunki telefoniczne tele2 bez prowizji. Mam Tele2 również od 2 lat i nie narzekam, wręcz odwrotnie polecam wszystkim. To z Telekomuną nie mozna się dogadać, bo jak już cos dadzą to natychmiast podnoszą abonament. W tele2 bez abonamentu, rozmowy dużo tańsze, a rachunki przychodzą dopiero wtedy jak wydzwonię ponad 30 zł. Kiedyś mieli mała wpadkę bo przysłali mi upomnienie za niezapłacony rachunek, ale natychmiast przeprosili i wzamian dali 1 godz. do wydzwonienia za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
presio5 Re: Tele2 21.05.05, 22:11 tepsa to dopiero firma!! a z tele2 zakończyć współpracę nie ma prblemu!! nie wiem gzdie mają siedzibę b wszystko płacę przez internet. oni są naprawdę slidną firmą nie to co tepsa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Tele2 IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 22.05.05, 23:56 Czy to nie jest skomplikowane - oszczędzę 1,50 zł. Za przelew zapłacę 3,00 zł. Pomyślę - jak się opłaci to zapiszę się do tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś