piotr_c Re: prowokacja 13.11.09, 11:41 No coś ty, płać. To pierwsza kawa na plaży od bardzo dawna. sprzedasz ją potem na aucji z 5krotnym przebiciem:) Ja też mogę dostać kawki? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: prowokacja 13.11.09, 13:20 dla ciebie znizka, dasz piatala, ale cukier obowiazkowy, za dychę. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: prowokacja 13.11.09, 14:23 Nie żebym marudził ale cukier do kawy to bym wolał w postaci ciasteczka. masz coś w szafce? Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: prowokacja 13.11.09, 23:15 w szafie mam super ciacho!!! - gracka roztockiego Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: prowokacja 15.11.09, 07:12 wszafie ino mokre majtki Anieli wiszą i aparat "Druh" po Ignatzu, cukru uże niet, ale jestburak cukrowy i instrukcja obsługi. Bassoner - ciasto na plaży? Jak na kruszysz,to w przyszłym roku okruszki bedą przeszkadzały w opalaniu. Zresztą przestańmy dawać, dajcie po dychu, zbieram na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: prowokacja 15.11.09, 10:58 co studiujesz? Jako sponsor powinienem chuba wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczkaa Re: prowokacja 14.09.10, 12:39 A dziękuję, właśnie piję :) Pół na pół z mlekiem i dwoma łyżeczkami cukru :) Nescafe :) Nie raz w domu, kiedy mam ochotę na coś słodkiego, w szafkach nic nie ma, a do sklepu nie chce mi się iść to robię sobie kawę ;) Ktoś tak jeszcze robi? :) W ogóle to jaka jest Wasza ulubiona kawa? :)) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: prowokacja 14.09.10, 23:28 neskafe? rozpuszczalka? a fe... ja już jestem na kolejnym poziomie picia kawy... robię sobie lawaccę, którą to miele nakrótko przed, potem ciach do imbryczka, czyli włoskiej kawiarki, co to się na gaz stawia, i wychodzi taka siekiera, że muszę ją zimną wodą popijać rusz co rusz. i piję czarną z cukrem, bez żadnych ciach itp... no jest dopuszczalny papieros, którego sobie sam skręcę... aktualnie javaanse popalam... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prowokacja 15.09.10, 22:45 ufff... nareszcie sobie przypomniałam. a mianowicie nick bassooner wydawał mi się znajomy, a raczej - że się tak wyrażę - znany. i tylko nie mogłam skojarzyć, dlaczego. Już wiem. Basshunter. bardzo przepraszam, jeśli uraziłam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: prowokacja 19.09.10, 19:53 ;-))) wygooglałem i fakt , muza basshuntera jest okropna... a bassooner to mój dżob... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: aktualizacja daty 30.09.10, 23:34 30 września roku Pańskiego 2010 23:35 Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: aktualizacja daty 01.10.10, 17:19 wy sobie jaj nie róbcie, tylko płaćcie! wisicie mi już czynascie pindziesiat! Odpowiedz Link Zgłoś