Gość: fiki2miki IP: 82.112.197.* 19.04.04, 11:59 jaki macie w domu i dlaczego jeszcze go macie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: najstarszy ciuch 19.04.04, 12:01 ostatnio usunęłam z domu 12 studwudziestolitrowych worów śmieciowych, wypełnionychy przydasiami i odzieżą. same nowości mi zostały, chyba przegrałam w tym konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: najstarszy ciuch 19.04.04, 13:34 krótkie spodenki, od podstawowki, mam je w nadzei, ze schudne i na wułef bede maiła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: najstarszy ciuch IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.04, 14:13 futrzana czapke z krolikow. nigdy sie tu nie przydala. ale raz miala ja na glowie taka bardzo ladna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: najstarszy ciuch 20.04.04, 10:15 letnią czerwono-czarną sukienkę pamietającą II klasę liceum - prawie w niej nie chodziłam, ale podoba mi sę, więc na wszelki wypadek, jeśli ten fasown wróci do łask - będzie jak znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: najstarszy ciuch 20.04.04, 11:55 Sweter, który dostałem w nagrodę za bycie dzielnym u dentysty w II klasie podstawówki :-) Ciut ciasnawy. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: najstarszy ciuch 20.04.04, 17:19 Sama nie wiem co jest najstarsze ale nie wyrzucam niczego co jet czarne w biale grochy. W zwiazku z tym mam pelny zestaw lacznie z torebka i butami a kazdy z elementow jest z roznych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: najstarszy ciuch 20.04.04, 18:08 Taka pikowana kamizelka, ciepła i miekka ( była w swej młodości) nie nosiłem jej chyba od 8 lat ale ciagle jest pod ręka. Odpowiedz Link Zgłoś