Dodaj do ulubionych

wisła real

11.08.04, 20:23
jak ktoś z was powie cho raz nieprzychylnego wiśle to skopie!
Obserwuj wątek
    • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 20:39
      Wisła ciągle śmierdzi (chociaż ostatnio jakby mniej)...
      ~~
      ox
      • Gość: ? Re: wisła real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:55
        Co Wy wszyscy macie z tymi meczami?!
        • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 21:18
          Nic zupełnie. Takija np. to nie odróżniam pierwszej ligi od ostatniej kolejki.
          ~~
          ox
          • Gość: v2l Re: wisła real IP: *.24-151.libero.it 11.08.04, 21:47
            eee tam gadanie mecz jest malinowy, nawet mi makarony na siodmym kanale
            transmituja, znajomi dzwonia, gratuluja, zobaczymy co dalej bedzie, NIECH
            STANIE SIE CUD!
    • emusia Re: wisła real 11.08.04, 21:58
      jest dobrze. tylko 0:0 :-)
      • Gość: v2l Re: wisła real IP: *.24-151.libero.it 11.08.04, 22:17
        bylo , tera je 0:1 fernando morientez w morientez
        • emusia Re: wisła real 11.08.04, 22:17
          cicho.
        • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 22:19
          To dobrze czy źle?
          ~~
          ox
          • emusia Re: wisła real 11.08.04, 22:21
            real wygrywa. kurna jego.
            • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 22:24
              Znaczy naszym kosztem?
              ~~
              ox
              • emusia Re: wisła real 11.08.04, 22:28
                mhm. niedobrze. 5 minut do konca. dalej 1 dla nich. moze jak zaspiewamy bedzie
                lepiej
                • emusia Re: wisła real 11.08.04, 22:28
                  noi piesn moja wycieło:
                  JAZDA JAZDA, BIAŁA GWIAZDA!
                  • Gość: v2l Re: wisła real IP: *.24-151.libero.it 11.08.04, 22:31
                    no i w pi greckie, jeszcze minuta!
                  • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 22:32
                    Aha, słyszę strzały na polu karnym. Czy nasi są dobrze okopani?
                    ~~
                    ox
                    • emusia Re: wisła real 11.08.04, 22:36
                      2:0 dla realu. mysle ze za bardzo ich okopali.
                      koniec meczu
                      koniec wszystkiego
                      ide ubrac czarna suekinke
                      • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 22:39
                        Zajęliśmy drugie miejsce?
                        ~~
                        ox
                        • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 22:40
                          pardon, zdobyliśmy?
                          ~~
                          ox
                          • emusia Re: wisła real 11.08.04, 22:42
                            nic nie zdobylysmy.
                            tylko rewanz moze nas uaratowac
                            ale ja stracilam nadzieje
                            coc nadzieja matka głupich, a nikt nie chce byc sierota
                            nie juz nie wierze
                            moze sie opije z rozpaczy?
                            • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 22:45
                              Anienie. Nie wolno Ci się poddawać rozpaczy. Nie masz jeszcze 18 lat!
                              ~~
                              ox
                              • emusia Re: wisła real 11.08.04, 22:46
                                nawet pic juz nie moge?
                                niech mnie ktos przytuli (kazdy pretekst dobry).
                                • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 22:51
                                  Aha, czuję, że mógłbym, lecz czy sędzia nieprzychylny jakiś nie będzie miał mi
                                  za złe potem niedozwolonego zagrania rąkoma?
                                  ~~
                                  ox
                                  • emusia Re: wisła real 11.08.04, 22:53
                                    sędzia kalosz.
                                    najwyzej nas zabanuje.
                                    • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 22:55
                                      O! Mnie już niebezpiecznie wylogowuje ostrzegawczo! (aha, gwizdać na sedziego
                                      miałem własnie)...
                                      ~~
                                      ox
                                      • emusia Re: wisła real 11.08.04, 22:57
                                        mie tesz. chyba nas nie kocha.
                                        ale nie wolno sie z sedzim klocic. czerwona kartke ci da, bedziesz mosial pojsc
                                        precz i nie dadza mi drugiego oksego w zamian.
                                      • Gość: v2l Re: wisła real IP: *.24-151.libero.it 11.08.04, 22:57
                                        poddaj sie oxy, nie sedziemu aby, slabosciom jeno
                                        • aniela Re: wisła real 11.08.04, 23:00
                                          radza w radio by pokonac siebie. ale jak tu ze soba walczyc i nie brac jencow?
                                          • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:02
                                            niech zrobi co czuje
                                            i co mu serce dykktuje

EM dresiara.
                                          • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 23:03
                                            W moim radio mówio żeby sie nie poddawać z kolei, jeno brać wszystko jakim
                                            jest. Emusia jesteś?
                                            ~~
                                            ox
                                            • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:04
                                              jestem jaka jestem bo tutaj jest jak jest

cycat nie moj, coby potem mnie nie skopali jako lezaca.
                                              • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:08
                                                w moim mowio zeby przytulac kogo sie chce :)
                                                • aniela Re: wisła real 11.08.04, 23:08
                                                  aha, znaczy ze juz po 23 :)
                                              • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 23:08
                                                Aha, ale jesteś odpowiednio strapiona, żeby Cię pocieszać?
                                                (wybacz zwłokę, ale pozory zachować do 23 musiałem)
                                                Cium!
                                                ~~
                                                ox
                                                • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:10
                                                  bardzo. tak bardzo ze diamenty zaraz sie na rzesach pojawia.
                                                  cium
                                                  • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:12
                                                    a fiesz ze dzis metełoyty jakies maja spadac? romantyczna sceneria, nie?
                                                  • viki2lav Re: wisła real 11.08.04, 23:14
                                                    chyba poszukam slubnego gdzies sie romantycznie zapodzial....yhmmm
                                                  • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 23:16
                                                    Aha!aha! Życzenia najskrytsze spełnić się mogo! (niech Wisła wygra w rewanżu?)
                                                    Cium
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:19
                                                    aha, ja mam jedno takie, co go nie powiem za chiny bo sie nie spelny.
                                                    za to zepśnie romantyczna sytuacje pytaniem (a kto pyta nie błądzi np. ustami
                                                    po ciele całym człowieka drugie lub chociaz po twarzy), ale czemu cium a nie
                                                    cmok np.?
                                                  • viki2lav Re: wisła real 11.08.04, 23:21
                                                    emula nastaw budzik dla mnie co? na 6ta ja ide wyjac zapalki z oczu oraz belke
                                                  • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 23:26
                                                    Przecież jak Orlando przyjedzie do Polski, to go w Krakowie napewno nie
                                                    zabraknie! :)

Czemu cium? Cium jest subtelniejsze?

Cium
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:28
                                                    nienie. orlando to swoja droga. innne tamto jest. nie do mowienia o nim.
                                                    cium, cium, cium.
                                                    ciagle czuje sie jescze niepocieszona ;)
                                                  • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 23:34
                                                    Brad Pit w zasiągu reki? Ukaszek szarmanckim gentelmanem?

Robisz się zachłanna. Trzeba Ci będzie reglamentować :)
                                                    C-i-u-m (z namaszczeniem)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:38
                                                    tesh nie to.
                                                    i nie reglamentuj. raczej spelniaj te zachcianki ;-)
                                                    długie, zeby nie powiedziec namietne CIUM.
                                                  • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 23:43
                                                    Wracajo wakacje? Bapcia podrzutkiem nieprawowitym się okazuje?

Taaa... Rozbisiurmanisz się ino!
                                                    Cium (krótkie, dobitne)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:46
                                                    co sie robie?
                                                    ja jestem dumna z ciebie oksiu, ze znasz tyle trudnych slow, ale ja nie. mow do
                                                    mnie prosto.
                                                    cium (delikatne, a co.)
                                                  • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 23:57
                                                    Aha, też jestem z siebie stosunkowo dumny :)
                                                    Bedę zatem uczył Ciebie wyrazów trudnych i terminów nieodgadnionych, gdyż
                                                    nadczynność autorytetu mam akurat. :)
                                                    CIUM (niedelikatnie cokolwiek)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 12.08.04, 00:02
                                                    to na poczatek wyjasnij mi co sie robie.
                                                    i czemus taki brutalny? :-) delikatnie trza. zbey nie bolało. o tak: cium.
                                                  • oxycort Re: wisła real 12.08.04, 00:11
                                                    No, rozbisiurmaniasz się.

Aha w sytuacjach kołopotliwych często reaguję niezdarnie maskowaną agrsją. To
                                                    samczy atawizm taki mój pierwotny. :)

CJUM (namiętnie z wykopem, acz delikatnie) Czy tak dobrze?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 12.08.04, 00:13
                                                    aha, z wykopem jak gdyby wsadziło sie palucha do kontaktu? (swojo droga kontakt
                                                    to swinka zamurowana w scianie).
                                                    cium (skromnie, jak to ja :) )
                                                  • oxycort Re: wisła real 12.08.04, 00:23
                                                    Aha, z fantazjo, wyrafinowane takie.

Cium (z dyskretnym przysysem (nieco hałaśliwe))
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 12.08.04, 00:31
                                                    elęgans takie? co trza odgiac mały paluszek przy piciu kawy?
                                                    cium (z lekim ukąszeniem)
                                                  • oxycort Re: wisła real 12.08.04, 00:35
                                                    yhy! yhy! i nuzko holiłucko wygiento

cium (z przedmlaskiem, przydechem i symultanicznym podwójnym przytupem)

~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 12.08.04, 00:38
                                                    :)
                                                    zmeczył mnie ten orzytup tfuj, wyznam ci szczerze, totez udam się na spoczynek,
                                                    najpierw jednak o łazienke zahaczając (a po niej wroce tu pozegnac sie
                                                    ostatecznieZ). totez wstepne papa, cium cium, cmok cmok i inne zberezenstwa.
                                                  • oxycort Re: wisła real 12.08.04, 00:44
                                                    Aha, a sen spokojny niech wygładzi zmarszczki mimiczne Twoje ewntualne (co
                                                    złego tonieja).

Cium (filuterny z inhibicyjnym miętoszeniem kontrolnym).
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 12.08.04, 00:59
                                                    cos sie dzis szybko umyłam, ale dokładnie, zeby nie było. ząbki w rózowych
                                                    dziąsełkach też.
                                                    a co miętosisz konkretnie?
                                                    cium na dobranoc (oraz dobre i złe)
                                                  • oxycort Re: wisła real 12.08.04, 01:04
                                                    Mniam!
                                                    Co miętoszę? Berecik... :)

Cium (filuterny, dubeltowy z podwójnym miętoszeniem. Niekontrolowany)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 12.08.04, 01:07
                                                    kaszkiecik? z antenka na czubku?
                                                    a ten twoj cium to jakis taki dziki jest, rzklabym nawet, z dwoma nogmi po
                                                    choliłudzku podniesionymi i rekami po calym ciele bladacymi o.
                                                    to ja cie ciumne w czoło. zeby bylo smieszniej.
                                                  • oxycort Re: wisła real 12.08.04, 01:10
                                                    Aha z antenko. Wystająco tako...
                                                    Zmykaj mi w podskokach, ale już! :)

CIUM (ofensywno-kompulsywny, z natarczywym przysysem hermetycznym, wzbogacany.
                                                    Niepohamowany)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 12.08.04, 01:13
                                                    ale mie sie twoje ciumy za bardzo podobajo zeby tak je oposcic i isc spac :)
                                                    ciumaj mnie, ah, ciumaj.
                                                  • oxycort Re: wisła real 12.08.04, 01:16
                                                    Wystarczy, sio! :)
                                                    Dobranoc

Cium (kompozycja własna)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: wisła real 12.08.04, 01:18
                                                    to ide.
                                                    nie chcem ale muszem.
                                                    papa
                                                    cium
                                                    milyh snow o ciumaniu tej, jak jej? J.S?
                                        • oxycort Re: wisła real 11.08.04, 23:02
                                          Aha, niedozwolony doping stosujesz wobec mnie może?
                                          ~~
                                          ox
                                          • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:03
                                            dobry dobry. musisz sie go posłuchac. koniecznie.
                                            • aniela Re: wisła real 11.08.04, 23:06
                                              aha niech nie slucha serca tylko !
                                              • emusia Re: wisła real 11.08.04, 23:08
                                                bo usłyszy pukanie.
                                                • aniela Re: wisła real 11.08.04, 23:09
                                                  lub co gorsza bicie. wtedy nalezy zadzonic na 997
    • ignatz Re: wisła real 12.08.04, 00:04
      jizda jizda biała pizda!!!
      • emusia Re: wisła real 12.08.04, 00:06
        oooooooooooo. naraziłes sie. i to bałdzo.
        • ignatz Re: wisła real 12.08.04, 00:06
          :)
    • kwiat_paproci Re: wisła real 12.08.04, 07:36
      Swoją szosą, jeśli już musiał ktoś strzelać gole w Realu, to dobrze, że zrobił
      to Morientes, bo się cudnie uśmiecha. Bo jakby strzelił Bek Cham, to już by
      było przegięcie i bym normalnie telewizor wyłączyła. (ale jakby Żurawski
      trafił, to też bym nie miała nic przeciwko)
      I tak wiadomo, że mecz był kupiony !!! :P
      Musiałam moje spostrzeżenia pomeczowe tutaj napisać, bo na Forum Sport, to oni
      są tacy nietolerancyjni ;-)
      • tiresias Re: wisła real 12.08.04, 08:40

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka