oxycort 11.10.04, 13:28 W kolejce do banku PKO? Czyco... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Stoicie może? 11.10.04, 13:33 obok PKB stoję raczej i wspieram wzrost. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Stoicie może? 11.10.04, 15:58 ja stałam pod szkoła i patrzylam jak ukaszek seksownie pali papierosa. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Stoicie może? 11.10.04, 15:58 (mam nadzieje, ze nie bedzie mail zoltych piersi). Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Stoicie może? 11.10.04, 15:59 plucka tylko albo inne dudki, no i klopoty z potencja, ale to cie chyba nie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Stoicie może? 11.10.04, 16:02 przy mnie straci te problemy (te ostatnie). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Stoicie może? 12.10.04, 18:58 No i proszę , pogrzała atmosferę i nowu zniknęłą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Stoicie może? IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 12.10.04, 19:02 na Kawe i Papierosy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Stoicie może? IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 13.10.04, 13:10 ogladam na raty z braku czasu. jestem prawie w polowie i czekam na dalsze smaczki poddymionej kofeiny ludzkich zachowan. potem bedzie po zachodzie slonca i pamietniki motocyklowe. to Che. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Stoicie może? 13.10.04, 13:13 A ja nie widziałam! Tylko to stare krótkie reszta @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek.frost Re: Stoicie może? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:41 ja nie stoje ja leże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: Stoicie może? IP: 82.112.197.* 12.10.04, 12:29 czy sie stoi czy sie lezy,... sie nalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Stoicie może? 13.10.04, 14:35 był trzynasty, środa. leon z mariola w łykent nie mieli czasu ale dzis od rana juz stali cierpliwie przed bankiem. leon utworzył Centralny Komitet Kolejkowy (CKK) i do pomiętego kajecika wpisał kulfonami siebie na pierwszym miejscu a na drugim, po znajomości, a jakże, - mariolę. ąż rączki zacierali na myśl o gwałtownej fali kapuchy, która była tuż tuż, rozgrzewając się z zapobiegawczo przyniesionej pod paltem flaszy. rozgrzana mariolka wesoło podśpiewywała pamiętny song krystyny p. 'za czym kolejka ta stoi' gdy nagle podeszło do leona dwóch łysych grubasów ubranych w czarne beretki z gazrurkami w łapskach jak bochny(!) i propozycją ochrony. nonszalancko spluwając wokół i prężąc mięśnie karku, leon grzecznie podziekował i kontynuujac wątek spytał: - to co sobie kupisz jak juz bedziesz miała dudki? Odpowiedz Link Zgłoś