kosmitka9 27.04.02, 16:06 Witam na Ziemii. Chcę z kimś porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 16:06 aha komu sie przeciwstawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 16:09 cos taka ciekawska Aniloku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 16:12 aniloku? hehe dzieciak Ty na nauke pisania sie udaj a nie na egzamin maturalny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 16:39 nie mysle. :) dzis mamy sobote, zwolniona sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 17:48 czuję zapach smazonych kotletów. z sasiedztwa . ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 19:48 a ja czuje ze bywalas tu wczesniej niekoniecznie z kosmosu przybywajac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 20:00 zle przeczucia mam. nie rozmawiam z osobami w maskach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 20:51 aniela a ty co? , nie u fryzjera ,nie u kosmetyczki nie w solarium ..przed długim weekendem? no coś Ty !!! ,a molo czeka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 20:56 precz mi z netu o tej godzinie! wynocha, ale juz! dzieciak stroz porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: 27.04.02, 20:58 aha sama nie wiem co ja robie tu. podobno molo sie spalilo? pije z rozpaczy wino sredniej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:01 białe wino wywołuje migrenę , mam nadzieję ,że czerwone pijesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:03 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > precz mi z netu o tej godzinie! wynocha, ale juz! > > dzieciak stroz porzadku oj dzieciak, dzieciak...matura tuż,tuż... a nie wiesz ,jak się pisze stróż!!;) b.rymująca Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: 27.04.02, 21:06 aha czerwone pije. dla zdrowia. a Wy co tu robicie? (dzieciak powinien spac o tej porze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:09 no cóż pora się przyznać ,uzależnienie ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:13 no tak ,w razie co można zrzucić wszystko na słabą płeć;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: 27.04.02, 21:15 albo na np kosmitke ;) koziol ofiarny musi byc jakis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:17 najlepszy kozioł ofiarny, to jeleń jakiś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:21 osobiście nie znam żadnego jelenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:25 albo z górnej półki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:29 a nie na sobie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: 27.04.02, 21:32 przeciez nie cala;) tylko diamentowa kolia i pierscienie z cennymi kamieniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 21:34 idę sprawdzić, czy moja biżuteria jeszcze jest w bieliźniarce , bo to nigdy nie wiadomo...;) aleśmy postów kosmitce nabiły ,co nie:) na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 20:49 9 pasażer Nostromo,czy co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO Re: "Błękitne przeciwstawienie" IP: *.nowa-ruda.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 11:01 Gość portalu: basia! napisał(a): > 9 pasażer Nostromo,czy co Kosmici zainteresowali się tą książką, bo "Błękitne przeciwstawienie" to tytuł najlepszego tomu wierszy wydanego w 2001 roku. Jak nie dostanie Nagrody Nike to kosmici zlikwidują Gazetę Wyborczą, nie wiem czy to prawda, ale tak mi mówili, mam z nimi kontakt telepatyczny, a wszystko z powodu lektury wierszy napisanych przez sudeckiego astrologa i mędrca z Gierałtowa, który miewa kontakty nie tylko z kosmitami.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka9 Re: UFO 30.04.02, 11:25 babayagaa napisał(a): > To w Nowej Rudzie kosmici teraz rzadza;)? Chyba mnie szukają .Ucieklam im pare dni temu.Podoba mi sie na forum.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: kosmitka 30.04.02, 11:38 A z jakiej planety przybywasz? Z kąd znasz nasz język? (w filmach s-f kosmici znają tylko angielski) Jak wyglądasz? Ile masz rąk? Jak się rozmnazacie? Czy przybywasz w pokojowych zamiarach? Czy mam już kopać sobie schron? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka9 Re: kosmitka 30.04.02, 12:10 roro_ napisał(a): > A z jakiej planety przybywasz? > Z kąd znasz nasz język? (w filmach s-f kosmici znają tylko angielski) > Jak wyglądasz? Ile masz rąk? > Jak się rozmnazacie? > Czy przybywasz w pokojowych zamiarach? Czy mam już kopać sobie schron? Jestem myślą kogoś. Na Ziemii nazywają go Bogiem. Wyobraź sobie czym jest myśl i jak sie rozmnaża i ile ma rąk, a wszystko zrozumiesz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: kosmitka 30.04.02, 12:20 Z wyobraźni miałem zawsze lufę w szkole. Ale coś mi tu pachnie sekciarstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka9 Re: 30.04.02, 12:21 Gość portalu: UFO napisał(a): > Gość portalu: basia! napisał(a): > > > 9 pasażer Nostromo,czy co > > Kosmici zainteresowali się tą książką, bo "Błękitne przeciwstawienie" to tytuł > najlepszego tomu wierszy wydanego w 2001 roku. Jak nie dostanie Nagrody Nike to > > kosmici zlikwidują Gazetę Wyborczą, nie wiem czy to prawda, ale tak mi mówili, > mam z nimi kontakt telepatyczny, a wszystko z powodu lektury wierszy napisanych > > przez sudeckiego astrologa i mędrca z Gierałtowa, który miewa kontakty nie tylk > o > z kosmitami.Pozdrawiam. Wiem, że nie żartujecie. Polubiłam forum, świetnie się bawię. Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: 30.04.02, 12:38 a mnie kosmici wnerwiaja, zawsze sa z nimi jakies klopoty, a to pożerają dziewice, a to zieją ogniem... agentka scully miala racje, trzeba pozamykac cale to towarzystwo do wiezien, ziemia dla ziemian!!! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: 30.04.02, 12:50 jak zwykle upraszczasz temat szufladkujac go do kategorii rolno-spozywczej. tu chodzi o nasza wolnosc! :-/ KOSMOS DLA KOSMITOW Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: 30.04.02, 13:09 bieda dla biedaków masło dla maślaków plaża dla leżaków A Polska dla wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 14:34 kosmitka9 napisał(a): > Witam na Ziemii. Chcę z kimś porozmawiać. Droga kosmitko, ja znam wiersz o tym tytule,czy to przypadkowa zbieżność. BŁĘKITNE PRZECIWSTAWIENIE Józefowi Hałasowi Blade brodawki niebios szereg modrych blizn Mleko i krew życie i śmierć w błękicie „Błękitne przeciwstawienie” sprzeciwia się światu białej papierowej kuli w której mieszka światło U jej wylotu porcelanowy dzwoneczek czeka iluminacji Poniżej bieli tylko ten świat stworzonych powtórnie z wilgotnej gleby odtwarzanych tchnieniem gwiazdy pustoszejącej do wewnątrz Teraźniejszość mieszka w niebieskości między błękitem a błękitem Łączy stronice liturgii godzin Malarz z własnym światłem idzie pod brzask Powraca za ścianę za czas za siebie Pisze mi się półmrokiem długopisem błękitnym między kartkami „Naśladowania” i Ewangelii Między nocą a dniem Nie pisz o wszystkim pisz całym sobą Malarz stawia znaki i jak potomstwo Abrahama policzone w niepoliczalności są ziarnka piasku źdźbła trawy i liście Malarz choć jest na świecie nie jest z tego świata Świat jest w malarzu jak Ziemia w błękicie Obraz przekracza potrzebę obrazu Otwiera otwartą przestrzeń Cisza i zgiełk na równi niepojęte niemieją pod niebieską tęczówką U źródła próźni Na skraju abstrakcji Wrocław, 14 stycznia 1995 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmitka Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 22:17 kosmitka9 napisał(a): > Witam na Ziemii. Chcę z kimś porozmawiać. Ja też chcialam porozmawiać. Oni nie bardzo lubią rozmawiać wolą strzelać. Odpowiedz Link Zgłoś