Dodaj do ulubionych

czarne chmury

15.05.02, 15:01
nad stolicą... ciemno zimno i głodno. jak u mrecka w grobie.
Obserwuj wątek
    • ellen Re: czarne chmury 15.05.02, 15:01
      Może Ci pizzę zamówić?
      • basia! Re: czarne chmury 15.05.02, 15:02
        i latarkę
      • aniela_ Re: czarne chmury 15.05.02, 15:03
        nene lepiej czarnego szofera z parasolem. i obuwie pelne jakies.
      • Gość: kiciaf Re: czarne chmury IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:03
        drinka z parasoleczką i dekarza?
        • aniela_ Re: czarne chmury 15.05.02, 15:04
          hyhy wiedzialam ze odpowiednioi sprowokowane ujawnicie swoja obecnosc.
          • _tequila_ Re: czarne chmury 15.05.02, 15:07
            lornetka juz mnie uwierala w oko
            • aniela_ Re: czarne chmury 15.05.02, 15:09
              a szklanka do sciany przystawiona w ucho ?
              • ellen Re: czarne chmury 15.05.02, 15:11
                A te buty to pełne czego mają być?
              • kiciaf Re: czarne chmury 15.05.02, 15:11
                Czy w piątek też przewidywane są deszcze?
                • aniela_ Re: czarne chmury 15.05.02, 15:13
                  znaczy ja nie przewiduje. nie wiem jak meteorolodzy.
                  • ellen Re: czarne chmury 15.05.02, 15:16
                    W piątek musi być ciepło bo moja wizytowa sukienka jest bez rękawów.
                    • the_ladybird Re: czarne chmury 15.05.02, 15:18
                      A kapelusz zwiewny też do tego masz?
                    • kiciaf Re: czarne chmury 15.05.02, 15:19
                      Wybierasz się gdzieś z oficjalną wizytą Ellen?
                      • ellen Re: czarne chmury 15.05.02, 15:27
                        Tak, mam wyjątkowo ważne spotkanie towarzyskie. Wolałabym nie przywdziewać na
                        nie kaloszy i żółtego sztormiaka.
                        • kiciaf Re: czarne chmury 15.05.02, 15:31
                          Nie jest ci do twarzy w żółtym?
                          • aniela_ Re: czarne chmury 15.05.02, 15:33
                            aha nie wiem czy parasol przeciwdeszczowy czy przeciwsloneczny nada sie na
                            piatek np.
                          • ellen Re: czarne chmury 15.05.02, 15:33
                            Skąd, kolor podkreśla śniadość mojej cery, ale fason sztormiaka jest z
                            ubiegłego sezonu. No i kalosze nie mają przepisowych wąskich nosków.
                            • Gość: dzieciak Re: czarne chmury IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:35
                              ja wierze ze i tak Ci ladnie w takich butach:)

dzieciak lizus
                              • ellen Re: czarne chmury 15.05.02, 15:37
                                Mów od razu czego chcesz :-) Uprzedzam, że nie mam znajomych w komisji
                                egzaminacyjnej na żadnym kieruku na UW.
                                • Gość: dzieciak Re: czarne chmury IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:39
                                  cholera! osoby pomylilem:)

a tak serio to bez wyraznego celu sie podlizuje:)
                              • aniela_ Re: czarne chmury 15.05.02, 15:38
                                co taki dzieciak moze wiedziec o modzie
                                • Gość: dzieciak Re: czarne chmury IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:40
                                  taki dzieciak moze powiedziec czy Aniela w modnym ubraniu podoba mu sie czy
                                  nie:)
                                • the_ladybird Re: czarne chmury 15.05.02, 15:41
                                  to co podsłuchał. Ucho ma czerwone to może i coś wie?
                                  • ellen Re: czarne chmury 15.05.02, 15:44
                                    Może mu lepsza połowa zrobiła wykład nt. mody wiosna/lato 2002.
                                    • Gość: dzieciak Re: czarne chmury IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:46
                                      to byl wyklad z pokazem mody:)
                                    • aniela_ Re: czarne chmury 15.05.02, 15:47
                                      aha lepsza choc mniejsza połowa
                                      • ellen Re: czarne chmury 15.05.02, 15:50
                                        No, jak modelka, to nie wiadomo. Może patrzy na niego z góry?...
                                        • the_ladybird Re: czarne chmury 15.05.02, 15:53
                                          Na pewno patrzy na niego z góry. A jak nie to zacznie od jutra ;)
                                          • kiciaf Re: czarne chmury 15.05.02, 15:55
                                            sabat czarownic nad dzieciakiem?
                                            wchodzę!
                                            • oxycort Re: czarne chmury 15.05.02, 15:58
                                              aha. Jak w jednym z filmów Tarantino w jednym z pokoi. Macie już może wszystkie
                                              ingrediencje?
                                              • kiciaf Re: czarne chmury 15.05.02, 15:59
                                                i miotłę również mamy.
                                                • ellen Re: czarne chmury 15.05.02, 16:00
                                                  Ale po oxycort trzeba skoczyć do apteki, żeby rany mu się rychło zabliźniały to
                                                  je znów będzie można pazurami rozdrapywać.
                                                  • kiciaf Re: czarne chmury 15.05.02, 16:02
                                                    i uroki rzucać. Złym okiem patrzeć.
                                              • the_ladybird Re: czarne chmury 15.05.02, 16:01
                                                oxycort napisał(a):

> aha. Jak w jednym z filmów Tarantino w jednym z pokoi. Macie już może wszystkie
                                                >
                                                > ingrediencje?

A Ty niczem Banderas pijaną żoną będziesz rzucał?
                                                • oxycort Re: czarne chmury 15.05.02, 16:07
                                                  Nie będę. Napisano bowiem. Nie będziesz rzucał cudzą żoną obok mnie, ani żadną
                                                  rzeczą która należy do bliźniego swego.
                                                  • the_ladybird Re: czarne chmury 15.05.02, 16:08
                                                    aha, więc zakłady będziesz przyjmował i palce ciął? Tasakiem?
                                                  • ellen Re: czarne chmury 15.05.02, 16:11
                                                    Oxycort proszę Cię, tylko bez kazań, bo nam się żaby nie rozgotują w wywarze z
                                                    łapek nietoperzy na przepisową bulbę.
                                                  • Gość: dzieciak Re: czarne chmury IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 16:16
                                                    podle wiedzmy... phi...

dzieciak
                                                  • oxycort Re: czarne chmury 15.05.02, 16:18
                                                    No dobra. Kazanie wyczerpujące było. Teraz zjeść by coś trzeba. Ale mam tylko
                                                    dwie ryby i pięć chlebów. Znacie jakieś zaklęcie, żeby rozmnożyć toto może?
                                                  • Gość: dzieciak Re: czarne chmury IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 16:19
                                                    a nie lepiej w wino zamienic?
                                                  • _tequila_ Re: czarne chmury 15.05.02, 16:25
                                                    toto mozesz rozmnozyc w kolekturze toto
                                                  • Gość: kiciaf Re: czarne chmury IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 16:29
                                                    głodnemu dzieciakowi chleb na myśli
                                                  • Gość: dzieciak Re: czarne chmury IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 16:32
                                                    gdyby glodnemu dzieciakowi byl chleb na mysli, to poradzilby w gin pokarm
                                                    zamienic. ja jestem jak krolowa matka - gin przed snem:)
                                                  • oxycort Re: czarne chmury 15.05.02, 16:40
                                                    Ja to raczej Tequilę przed snem preferowałbym, choć jak mniemam królowa matka
                                                    tak nie robiła.
                                                  • _tequila_ Re: czarne chmury 15.05.02, 16:58
                                                    Oxy ale tekila raczej na dobry sen jest niewskazana...
                                                  • Gość: kiciaf Re: czarne chmury IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:15
                                                    dla dzieciaka kinder biovital wydaje się lepszy
                                                  • Gość: aniela Re: czarne chmury IP: *.ci.uw.edu.pl 15.05.02, 17:27
                                                    ja na chwile. przyszlam zamienic wino w wodę
                                                  • Gość: aniela Re: czarne chmury IP: *.ci.uw.edu.pl 15.05.02, 17:28
                                                    dodam ze obudzilam sie z kamienia w jednym czterech pokoi/jów
                                                  • oxycort Re: czarne chmury 15.05.02, 17:31
                                                    Niedobra?
                                                    Nie mówię, żeby przyssać się i nie odstąpić, ale jeśli używać ją po trosze? Też
                                                    nie?
                                                  • Gość: aniela Re: czarne chmury IP: *.ci.uw.edu.pl 15.05.02, 17:33
                                                    udam oxy ze nie slyszalam. wlasciwie moglam nie uslyszec bo w podrozy jestem.
                                                    podrozuje z nikim chociaz wiem z westernow ze nie jest preferowane podrozowanie
                                                    z nikim.
                                                  • oxycort Re: czarne chmury 15.05.02, 17:47
                                                    A Quo Vadis jeśli można spytać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka