aniela_ 21.11.02, 13:12 otóż chcialabym publicznie podziekowac mmpmowi za wklad i wysilek za czas poswiecony i za poruszanie materii wszelkich i uzycie srodkow dostepnych :) wdzieczna a. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:23 Mówiłem, że nie trzeba... (mówię zawstydzony i czerwony od stóp do czubków włosów) :-))) Dla Anieli - wszystko! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:27 nene przeciwnie, trzeba. przeczytalam w Polityce (chyba) okladke, z ktorej wynikalo ze zyczliwi zyją dluzej :) taki dobry mam dla Ciebie njus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:30 aniela_ napisała: > nene przeciwnie, trzeba. przeczytalam w Polityce (chyba) okladke, z ktorej > wynikalo ze zyczliwi zyją dluzej :) taki dobry mam dla Ciebie njus ;) to ja chyba będę żył wiecznie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:31 a to nei wiem. nie poznalam Cie a ni w biedzie ani po owocach Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:40 aniela_ napisała: > a to nei wiem. nie poznalam Cie a ni w biedzie ani po owocach jak to nie? czy nie byłem zawsze Ci zyczliwy??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:39 nie wiem. moze w srodku? (okladke widzialam tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:43 zaiste - pokażę ten artykuł panu od subwencji oświatowych, powinien go zainspirwać do daleko idącej życzliwości Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:43 aha dolac powinien oliwy do kaganka oswiaty? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:46 a potem na drugą nogę (zeby dolal tej oliwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:54 uhm, bo jedyne gdzie umie jej dolać z talentem wielkim to tylko ogień :) zapomina o kaganku oświaty, zwłaszcza tej pozarządowej Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:31 To znaczy ja mam być tym życzliwym? Oj, co się stało z moją opinią egzekutora? ;-) Idę zapowiem jakieś kolokwium na piątek trzynastego (tak w grudniu wypada), to od razu wrócę do równowagi...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:32 hyhy moze lepiej zrob to kolokwum bez zapowiadania ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:33 Nene, taka data wywrze większe wrażenie niż żadna...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:34 aha, zauważ Anielo, że dzięki twemu życzliwemu napomknięciu jestem oto od 10 minut posiadaczką butelki bożolenjuwo2002, o czym życzliwie, jak to zwykle ja, informuję, Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:36 Natomiast ja, Misiu, wciąż mam poważne opory przed kupieniem Smakiji, obawiając się, że mnie los taki może spotkać, jak tego z reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:37 hyhy czekalam az sie pojawisz na tym wątku droga Misianiu (z bozole lub bez) ale skoro jestes Z to moze daj lyka ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:39 yhy, się panie częstują. może który kawaler śmignąłby się po oliwki albo serek kamąberek, yy? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:42 aha z tym ze ja pozniej, teraz musze wyjsc pilnie Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:44 to ja chętnie zajmę to zwolnione miejsce i wyciągnę łapkę po kieliszek bożole :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ogłoszenie 21.11.02, 13:45 aha sprawdz w moim imieniu czy ma nutę fijołkowo-bananową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ogłoszenie 21.11.02, 14:04 aha, przez chwilę rozgryzałam tajniki drukowania, ale mam wrażenie, że świetnie sobie poradziłyście. po na wpół pustej butelce to poznaję,hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ogłoszenie 21.11.02, 14:15 no patrz, ale nikt nie przyniósł serka ani oliwek... a tu zakąska by się przydała dla wyostrzenia smaku Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ogłoszenie 21.11.02, 14:40 No niosę, niosę. Aż się uginam pod ciężarem tych oliwek... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ogłoszenie 21.11.02, 14:49 ohohoho! życzliwość na obliczu Twym widzę, daleko idącą życzliwośc - z oliwek będzie oliwa do mojego kaganka oświaty nota bene - pocztę Waść sprawdził? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ogłoszenie 21.11.02, 14:54 Aha, widzę że opinia moja legła w gruzach... ;-) Sprawdziłem, choć proponowałem raczej jakiś folder na pulpicie, co by gołębie można było przenosić. Dziękując za zaufanie, obiecuję danych bez zgody nikomu nie ujawniać. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ogłoszenie 21.11.02, 15:20 :))))) folder na pulpicie to dla mnie zbyt skomplikowane Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ogłoszenie 21.11.02, 16:02 Ostrzegam, że gołębie ode mnie mogą się przestać mieścić i tam. Mam duże zapasy, i na pewno mogę przesyłać przez długi czas... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ogłoszenie 21.11.02, 14:52 ohohoho! życzliwość na obliczu Twym widzę, daleko idącą życzliwośc - z oliwek będzie oliwa do mojego kaganka oświaty nota bene - pocztę Waść sprawdził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: ogłoszenie IP: proxy / 213.255.126.* 21.11.02, 15:25 czy aby z pierwszego tloczenia, co to jest Smakija????, czy mmpm jako Kopernik sprawdzil sie ziemie i niebo poruszjac, bo tez mialabym kilka prosb...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ogłoszenie 21.11.02, 16:05 Gość portalu: viki2lav napisał(a): > co to jest Smakija????, Smakija była wczoraj w watku dla Misiani. czy mmpm jako Kopernik > sprawdzil sie ziemie i niebo poruszjac, No, niejednemu juz grunt spod nóg usunąłem... ;-) >bo tez mialabym kilka prosb...;))) Może lepiej do Św. Miko-roro-ja? ;-) Choć jeśli coś leży w moim zasięgu... Odpowiedz Link Zgłoś