piotr_c 14.02.03, 11:00 Anielu, znacząco wątkiem w twoja stronę potrząsam: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=277&w=4594389 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.mst.gov.pl 14.02.03, 15:09 a opowiedz mi piotrze wlasnymi slowami czym potrzasasz. bo moj postenerdowski komputer sluzbowy odmawia otwarcia. ps. mow wolno i krotkimi zdaniami albowiem wydrylowana intelektualnie jestem po odbytej wlasnie praktyce w sadzie gdzieprzez 7 godzi z krotka na kawe przerwa adresowalam koperty. nienawidze pan sekretarek. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Do Anieli 14.02.03, 15:11 hyhy, u nas też tak się dziwnie składa że jedno prawo i dwie ekonomie adresują koperty. szkole średniej ten przywilej nie przysługuje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.mst.gov.pl 14.02.03, 15:16 smiej sie smiej. dopiero kiedy na jeden wypelniony prawidlowo druczek przypadalo 5 podartych, pani sekretarka (z oszczednosci, nie litosci) uznala ze chyba mam dosc na dzis. aplikanci sa najnizej w hierarchii pracowniczej tam. cieszze sie ze maja spzrataczki wlasne boinaczej dostalaabym mopa do reki. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Do Anieli 14.02.03, 15:19 yyyyy, w sensie: nie zaproponowano Ci samochodu marki Mercedes oraz domku w dzielnicy podmiejskiej, jak to mają w zwyczaju firmy prawnicze, o czym wiem doskonale z filmu z tomem kruzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.mst.gov.pl 14.02.03, 15:21 przeciwnie, poproszono zebym nie wytluszczala nazw stron na pismach bo nie maja na drugi toner. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Do Anieli 14.02.03, 15:25 yhy. nie przejmuj się. po ukończonym terminowaniu będziesz wszechmocna, o czym wiem z filmów z suzan sarandon, amy brenneman oraz dżonem trawoltą. będziesz się kąpała w tonerze np. ewentualnie jakiś wojownik będzie zakąszał tonerem z Twego pantofelka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.mst.gov.pl 14.02.03, 15:31 amy brenneman oraz dżonem trawoltą? a tych filmow to ne znam akaurat. jeszcze wiele przede mna. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Do Anieli 14.02.03, 15:36 amy brenneman sądziła przez kilkanaście odcinków na polsacie bodajże, teraz czasami sądzi na szwedzkiej czwórce, a trawolta podjął dwie akcje w obronie uciśnionych. jedną adwokacką a drugą w związku z córką generała. tak tylko piszę, gdybyś chciała na ten przykład zapoznać się z systemem sądowniczym naszych sojuszników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: Do Anieli IP: *.mst.gov.pl 14.02.03, 16:04 yhy zapoznawalam sie tylkoa przykladzie kruza slicznego (po dwakroc, raz z mercedesem drugi raz przeciw slicznemu nikolsonowi) no i slicznej elimakbil. sliczna a. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Do Anieli 14.02.03, 16:16 eeeee tam....ministerstwo spraw towarzyskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: Do Anieli IP: *.uk.ihost.com 14.02.03, 15:54 • Re: imię czy nick? chris_45 11-02-2003 16:55 odpowiedz na list odpowiedz cytując łza się kręci.... co ? a teraz kiedy planujesz zrobić spęd ? • Re: imię czy nick? piotr_c 11-02-2003 17:02 odpowiedz na list odpowiedz cytując No jesteś czwartą osoba która o to pyta w ciagy 2 tygodni, najwyraźniej już czas . Mam nadzieję że pamiętasz o swej uroczystej deklaracji? No i Aniele trzeba poprosic by czas i miejsce wyznaczyła :) Nioszka , przyjdziesz na spotkanie ? Wtedy sama zobaczysz czy te nicki to pasują do postaci . Zawsze tak sie bawiliśmy z nowymi goścmi na spotkaniach • Re: imię czy nick? nioszka 12-02-2003 09:21 odpowiedz na list odpowiedz cytując piotr_c napisał: > > > Nioszka , przyjdziesz na spotkanie ? Wtedy sama zobaczysz czy te nicki to > pasują do postaci . Zawsze tak sie bawiliśmy z nowymi goścmi na spotkaniach Piotrze no dzięki, ale przyjście będzie chyba awykonalne, za dużo kilometrów do przebycia • Re: imię czy nick? piotr_c 13-02-2003 14:44 odpowiedz na list odpowiedz cytując Nie przychodź- przyjeź , przyleć. Nie bedziesz żałować. • Re: imię czy nick? piotr_c 13-02-2003 15:18 odpowiedz na list odpowiedz cytując ANIELU, wątkiem znacząco w twoją strone potrząsam. Masz jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.mst.gov.pl 14.02.03, 16:10 hyyh jesli uwazasz ze mam organizowac spotkania to uprzedze najuczciwiej ze do jedynego w zyciu organizowanego przeze mnie spotkania trzech szyszek nigdy nie doszlo. nie sadzisz wiec chyba ze uda mi sie w jednym czasie i miejscu jednym umowic wiecej osob? a. z trzema lewymi rekoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.mst.gov.pl 14.02.03, 16:16 nad krakowem posprawowac moge patronat. medialny Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Do Anieli 14.02.03, 16:19 anielu/e ty chyba po prostu jestes leniwa ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.mst.gov.pl 14.02.03, 16:21 nie zaprzeczte tylko przez grzecznosc ;p Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Do Anieli 14.02.03, 16:33 zasadniczo kierowała mna nadzieja że jeśli ty wskażesz termin to się w nim pojawisz :P P.doświadczonyżyciowowkwestispotkańplażowych Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Do Anieli 14.02.03, 16:36 doswiadczony?az tyle ich bylo...?? vitualny t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Do Anieli IP: 213.255.126.* 14.02.03, 16:43 timit, badz grzeczny i wyslij pietii twoje +-zdjecie... , strasznie jestem ciekawa jak wygladasz!!! viki ale piekny dzis dzien Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Do Anieli 14.02.03, 16:47 blagam!ale ja jestem virtualny ^2!!na kliszy mnie nie uswiadczys, bo jak vampi (w lustrze) sie nei wywoluje... a co dzis taka mila?? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Do Anieli 14.02.03, 16:45 pierwsze drugie trzecie A trzecie B trochę się zebrało. Będziesz na czwartym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.acn.waw.pl 14.02.03, 18:29 nene ja i tak nieslowna jesem. niech termin wskaze ktos odpowiedzialny, kto i tak sie nie zjawi, np baloo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Do Anieli 14.02.03, 19:27 ja pasuje do twego opisu!wybierz mnie, mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.acn.waw.pl 14.02.03, 19:28 nie mam mocy sprawczej rownej piotrowi. ale polecam Cie jego zyczliwej uwadze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Do Anieli 14.02.03, 22:29 Aha. Moge natenprzyklad date 29 lutego wyznaczyc, bo bardzo ja lubie. I miejsce tez moge zaproponowac : otoz wyobrazcie sobie, ze bardzo fajna knajpke znam na sasiedniej ulicy, calkiem blisko. I w samej srodkowej komorze serca Europy sie znajduje, wszyscy mieliby tak samo blisko ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 12:05 aha to dobra data, nic akurat na 29 lutego nie mam zaplanowane. a jakas mapke dotarcia na sasiednia ulice moglbys napredce sporzadzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Do Anieli 17.02.03, 12:08 Miejsce może być , gorzej z ta czwarta współrzędną. A może by tak rzeczywiście Kraków, tylko że to by musiał być ten weekend any Norma mogła zdążyć. Oxy, poprzednie miejsze było całkiem fajne ale trochę było chłodnawo, może by wzorem " Leżaków" zejśc do podziemia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.mst.gov.pl 17.02.03, 13:09 oddaje swoj niemy glos przeciw krakowowi. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Do Anieli 17.02.03, 13:17 oddaję swój głos na podróż statkiem do Młocin ew. Zegrza w słoneczną sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Do Anieli IP: *.mst.gov.pl 17.02.03, 13:29 a co byscie moi mili powiedzieli na truskawki w milanówku? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Do Anieli 17.02.03, 13:37 albo kurczaki z mizerią w Konstancinie... Odpowiedz Link Zgłoś