rigel 06.11.01, 06:53 witam wszystkich, ktorzy chca sie wypowiedziec. i nie radze mowic nic na temat zgodny z tytulem watku... ;)))) milego dnia wszystkim zycze i duzo sloneczka ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiciaf Re: bez tematu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 08:05 Co to zaspali dziś wszyscy? Witam serdecznie śpiochy i ranne ptaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bez tematu 06.11.01, 08:06 witaj Kicia... mam nadzieje, ze forma u Ciebie w porzadeczku.. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: bez tematu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 08:09 Dziękuję. Jak dobrze wstac skoro świt... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bez tematu 06.11.01, 08:10 noooo, skoro swit i zaraz mocna kawa.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: bez tematu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 08:15 Kiedyś bardzo nie lubiłam rano wstawać. Była to największa katorga świata. Ale ostatnio wstaję bardzo wcześnie i jestem nawet zupełnie przytomna i od razu jestem zdolna do kojarzenia na poziomie większym niż pięciolatek, nawet bez kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bez tematu 06.11.01, 08:16 powiedz jeszcze, ze to wplyw forum .... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: bez tematu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 08:19 Ach nie nie . Stanowczo zaprzeczam. Forum to jest moja mroczna tajemnica. Dobrego nic nie niesie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: bez tematu 06.11.01, 08:24 witam najwytrwalszych oraz specjalistow ode mrocznech tajemnic - pisanie na watku bez tematu jest cokolwiek niebezpieczne - mozna sie narazic na wyzwiska, pomimo tego ryzykuje! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bez tematu 06.11.01, 08:25 jak bedziesz pisal zgodnie z tytulem watku to nic Ci nie grozi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: bez tematu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 08:32 Ach nic ni grozi najwyżej cię oplują wirtualnie... A ty po chrześcijańsku drugi policzek nadstawisz i po wstawiennictwo na kolanach pójdziesz, oby w następnym forum chóry anielskie tylko ci śpiewały... Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: bez tematu 06.11.01, 08:32 ale tak bez tematu to troche trudno... jak byl jakis, to przynajmniej wiedzialem, ze nie nalezy na niego pisac, a dzis? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: bez tematu 06.11.01, 08:38 aha ja czuję że mogłabym pitolić nie na temat, zupełnie obok tematu się ślizgać nie docierając do sedna. Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: bez tematu 06.11.01, 08:46 no to w sam raz w watku beztematowym, aniela, ty sie jednak znasz na rzeczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: bez tematu 06.11.01, 08:51 aha umiem się odnaleźć w sytuacji. kultura osobista nie jest mi obca a i maniery mam. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bez tematu 06.11.01, 08:52 kultura nie jest Anieli obca, to fakt! ale z tymi manierami to lekko przsadzila, bo jakie ma,kazdy widzi (a najlepiej Mreck) ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: bez tematu 06.11.01, 08:54 aha jakie mianowicie? smialo rigel. i żeby nie było że to ja wykopałam topór wojenny. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bez tematu 06.11.01, 08:56 a na przykład ... łaskotasz piórami ze swoich snieznobialych skrzydel, i jeszcze to: brzeczysz aureola....:)))) jaki topor???? lopatka do piasku to jest zaledwie....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: bez tematu 06.11.01, 08:59 aha bo wiesz. mam skomplikowane życie wewnętrzne i wrażliwa jestem jak każdy anioł. łatwo się obrażam do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: bez tematu 06.11.01, 08:59 wy znowu topory i lopatkami piaskiem w oczy sypiecie - jak was nie zarznie nowy lub jemu podobni, to powytlukujecie sie nawzajem (prorok jakis?) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poola Re: bez tematu 06.11.01, 08:42 Witam serdecznie. Miłego Dnia zycze równiez wszystkim . Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: dobry wieczor 06.11.01, 11:49 nanta!!! napisał(a): > witam wszystkich odwaznych ;) > Odważnych? Strach trochę jest, ale co tam... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: dobry wieczor 06.11.01, 11:59 teraz juz wiem jak bylo za okupacji...stado malych faszystow. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: dobry wieczor 06.11.01, 12:00 ktos wzywał małych faszystów? stawiam się. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: dobry wieczor 06.11.01, 12:00 a co tu tak pusto? jak bez tematu to nikt nic? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: dobry wieczor 06.11.01, 12:05 czesc Tequila, pusto ale za to jak yntelygentnie ;) Aniela, ty jako maly faszysta z pneumatycznymi skrzydlami? nikt sie na to nie zlapie ;) Odpowiedz Link Zgłoś