Dodaj do ulubionych

Moja ulubiona strona w internecie

26.03.03, 14:32
Polecam tą:

www.wampiryonline.republika.pl/
Obserwuj wątek
    • vampi_r Re: Moja ulubiona strona w internecie 26.03.03, 14:36
      Ale oczywiście zaraz po tej:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10031
    • czarnajagoda Re: Moja ulubiona strona w internecie 26.03.03, 14:37
      nie mam czasu na dokładne przeglądanie, ale tyle co widzę, to zapowiada się
      ciekawie
      • vampi_r Re: Moja ulubiona strona w internecie 26.03.03, 14:38
        Ciekawie, to mało powiedziane.
        Przerażająco ciekawie. Strasznie przerażająco ciekawie.
      • czarnajagoda Re: Moja ulubiona strona w internecie 26.03.03, 14:39
        czarnajagoda napisała:

> nie mam czasu na dokładne przeglądanie, ale tyle co widzę, to zapowiada się
        > ciekawie
        oczywiście mam na myśli wampiryonline, to drugie, to od dawna moja ulubiona ;))
        • vampi_r Re: Moja ulubiona strona w internecie 26.03.03, 14:41
          No przeciez wiem.
          • vampi_r Re: Moja ulubiona strona w internecie 26.03.03, 15:16
            To tekst pochodzący z tej pierwszej strony:

Co potrafi wampir?

Wampiry jako istoty niezwykłe, posiadają równie niezwykłe umiejętności...
            Jeśli chodzi o SIŁĘ FIZYCZNĄ upiorów, to znacznie przewyższała ona ludzkie
            możliwości. Potępieni mieli w posiadaniu wiele niezwykłych sprawności, takie jak
            na przykład LATANIE, które jest możliwe po przemianie w nietoperza (jednego
            lub kilka). Dawniej wampiry potrafiły latać pod ludzką postacią. Upiory mają
            zdolność PRZEMIANY we wcześniej wspomniane nietoperze, wilki, psy, ptaki
            lub mgłę - w ten sposób na przykład nie musiały rozgrzebywać grobu, by
            wydostać sięna zewnątrz, ale przedostawały się na powierzchnię w postaci
            obłoku, gdzie się materializowały. Dzisiejsze wampiry zatraciły częściowo te
            umiejętności.
            Wampiry posiadają zdolność HIPNOTYZOWANIA swojej ofiary. Mogą też
            kontrolować zwierzęta ( te, w które potrafią się przemieniać ), wiatr i burzę.
            Współczesne wampiry utraciły jednak tą zdolność.
            Upiory mają także o wiele bardziej wyostrzone ZMYSŁY, niż ludzie.
            Niegdyś oskarżano wampiry o roznoszenie chorób, wierzono również, że mogą
            objawiać się za pomocą duchów.
            Wampiry nie posiadają ODBICIA LUSTRZANEGO i raczej pałają niechęcią do
            wszelkiego rodzaju luster. Współczesne upiory miewają jednak odbicie i nie
            stronią od zwierciadeł.
            Ciekawe jest to, że potępiony nie może wejść do domu, o ile nie został
            zaproszony.
            Jednak raz ZAPROSZONY może powracać kiedy tylko mu się to podoba.
            W rosyjskiej mitologii wampiry, zamiast wgryzać się w szyję, wysysały krew z
            samego serca. Z kolei Polskie upiory pławiły się we krwi, która wypełniała ich
            trumnę. W wielu podaniach istnieją wampiry widma, które są NIEWIDZIALNE.
            • vampi_r Re: Moja ulubiona strona w internecie 26.03.03, 15:17
              Trzeba przyznac, że dwie niezłe laski zrobiły całkiem fajną stronę o wampirach.
              Odwiedzcie ją koniecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka