oxycort 22.08.03, 13:48 Otwieram kolejną listę... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.silver Re: kogo drażni NIEobecność 22.08.03, 13:49 mnie drażni nieobecnosć moja w domu w tej chwili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kogo drażni NIEobecność 22.08.03, 13:50 mnie drażni nieobecność wypłaty na koncie - o czy juz wzmiankowałam kilkakrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: kogo drażni NIEobecność 22.08.03, 13:51 czego oxy nie widza tego sercu nie zal Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: kogo drażni NIEobecność 22.08.03, 13:52 yhy a takiego np. Chrisa, to drażni nieobecność Anki. Solą w oku jesm mu jej brak konkretnie. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
lala24 Re: kogo drażni NIEobecność 03.09.03, 14:43 czarnajagoda napisała: > mnie drażni nieobecność wypłaty na koncie - o czy juz > wzmiankowałam kilkakrotnie... ....o tak tak tak...i mnie tez.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: kogo drażni NIEobecność 22.08.03, 13:54 Oświadczam uroczyście, że mnie bardzo, ale to bardzo drażni nieobecność na plaży (w kolejności alfabetycznej): Balanescu Ellen Istoty Iw1 Ja.Ty Kiciaf Normy_Jean Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: kogo drażni NIEobecność 22.08.03, 14:00 I Tirego i Leona i Mariolki ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: kogo drażni NIEobecność 22.08.03, 14:01 Miałem napisać "i Tekilskiej", ale się własnie rzuciła na taśmę. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 14:43 Dodam do listy jeszcze Ziri. Proszę to potraktować jako list gończy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 14:57 czy to znaczy ze mam jej wąsy dorysować? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 16:14 a mnie drażni nieobecnosć kolegi PePe i podobnie jak Jagodę nieobecnosć kasy na koncie i nieobecnosć jedzonka w lodówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kogo drażni NIEobecność IP: *.acn.waw.pl 26.08.03, 17:22 a Mreck? Mreck Was nie drazni swoją nieobecnością nachalną??? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 17:35 Gość portalu: aniela napisał(a): > a Mreck? Mreck Was nie drazni swoją nieobecnością nachalną??? Mnie drażni jego obecność na ten przykład. Ale tym sie różnimy, Aniele, i dlatego ostatnio tak oddalilismy sie od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: kogo drażni NIEobecność IP: *.acn.waw.pl 26.08.03, 17:36 aha wlasnie. nie jestesmy juz blisko, zauwazyles? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 17:49 a mnie drażnito,że coś się "haiku pod kreską" nie rozwija,a Tire_ się na muzyce eksploatuje... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 17:51 niech rozwija swoje talenty. tu je zakopac moze w grajdolku niechcaco. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:00 Tak,mi też Tirego,mariolki i leona brak okrutnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 17:58 Gość portalu: ainela napisał(a): > aha wlasnie. nie jestesmy juz blisko, zauwazyles? No właśnie. W dodatku polubiłaś mrecka. Sece mi złamałaś. iiiiidę się upić. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 17:59 vampi_r napisał: > iiiiidę się upić. > yhyhh drzyjcie dziewice. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:04 vampi_r napisał: > Gość portalu: ainela napisał(a): > > > aha wlasnie. nie jestesmy juz blisko, zauwazyles? > > No właśnie. W dodatku polubiłaś mrecka. Ja też,bo ty mi nieżle podpadłeś > iiiiidę się upić. > > To idż,bo i tak z ciebie tu teraz pożytku nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:06 o. a czemuz to tak zle potraktowalas miejscowego poczciwego wapira, drogi Kwiecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:07 kwiatek! weźmy zaznaczymy na szaro vampira i dajmy zeby sie nie wyswietlaly jego watki i nie bedzie nam ten zninawidzony watek lazł pod oczy codziennie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:10 Do tej pory nie sięgałam po Broń_ostateczną,ale teraz to normalnie zmuszona jestem.Astalawista,vampi_r :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:11 yhyhyh znaczy nieprzyjemnie bebni palcami przy odliczaniu? i mlaszcze z upodobaniem? hyhyh :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:13 o! albo na fofie poprosić, żeby skasowali ten wąrtek... e nic to nie da, tebe sie mnie zapyta jaką mam przeglądarke i nas tym się akcja skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:22 No nie kasujcie mnie !!!! Bo moja nieobecność będzie was drażnić. Emulo i Kwiatuszku, odliczanie skończy się za 5 dni, a Plaża zostanie. Jeśli juz mnie skasowałyście, to potwierdźcie to. A wtedy moje przesłanie do Was niech moja muza, Aniela, wam przekaże. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:24 aniela napisała: > yhyhyh znaczy nieprzyjemnie bebni palcami przy odliczaniu? i mlaszcze z > upodobaniem? hyhyh :) nie.Odlicza.Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:26 kwiat_paproci napisała: > nie.Odlicza.Po prostu. No to co? Czas bez tego i tak nieubłaganie leci. Ja tylko wam przypominam o konieczności zaopatrzenia się w nowe podręczniki i odszykania tornistra. Czy to powód, by mnie kasować? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:28 podręczniki kupiłam. cholera kosztowały mnie 300 zł a jeszcze nie mam do jezyków, to następne 100 zł poleci jak nic. a za książki które sprzedałam z 3 lat gimka dostałam 200 zł. parranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kogo drażni NIEobecność IP: *.acn.waw.pl 26.08.03, 18:30 yyyyyyyy czekajczekaj. a z czego sie bedziesz angielskiego uczyla? bo jedna pani od angielskiego, napomknela mi niezoowiazujaco o tym ze chetnie odda nadkomplety podrecznikow od naprzykrazjacych sie wydawnictw. o ile juz nie wydala. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:34 a u mnie książki dopiero we wrześniu .Za książki z 3.klasy zgarnęłam 100 zł,a na nowe pewnie wydam z 300.Ale mam już ołówek z Atomówkami,to jest najważniejsze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:49 serio mówisz? new headway dla kompletnych debilow, znaczy dla początkujących czy coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kogo drażni NIEobecność IP: *.acn.waw.pl 26.08.03, 19:05 aha. teraz ma wylaczony aparat lub jest poza zasiegiem. jak sie dodzwonie, dam znac na poczte :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 19:27 A może ta Pani słyszła, czy gdzieś nie potzrebują na ostatnią chwilę nauczyciela od historii? (w liceach sprawdzałem, nie potzrbują) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kogo drażni NIEobecność IP: *.acn.waw.pl 26.08.03, 19:45 Pani naucza w Poznaniu :( Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: kogo drażni NIEobecność 27.08.03, 09:58 Czy to dla niej jakiś problem jest? ;-) Bo dla mnie już chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: kogo drażni NIEobecność 26.08.03, 18:32 emusia napisała: > podręczniki kupiłam. cholera kosztowały mnie 300 zł a jeszcze nie mam do > jezyków, to następne 100 zł poleci jak nic. a za książki które sprzedałam z 3 > lat gimka dostałam 200 zł. parranoja. Więc jednak mnie nie wykasowały. Znaczy przynajmniej Emula. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: kogo drażni NIEobecność 03.09.03, 14:55 maga34 napisała: > a mnie drażni nieobecnosć kolegi PePe > i podobnie jak Jagodę nieobecnosć kasy na koncie i nieobecnosć jedzonka w lodów > ce Moja kochana Maga. Jak chcesz to i ja przejadę tego pachołka co Cię oblał na egzaminie! Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: kogo drażni NIEobecność 03.09.03, 14:30 Wykreślam PePe z listy. Pozostali nadal poszukiwani! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kogo drażni NIEobecność 03.09.03, 14:32 aha Oxy wygryzł Pepa. dopisz Oxa. Odpowiedz Link Zgłoś