Dodaj do ulubionych

Jest tu kto?

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:12
Mam ochotę pogadać.
Obserwuj wątek
    • Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:20
      Jestem. O czym?
      • Gość: Ania Re: Jest tu kto? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:31
        O czymkolwiek. Mój synek właśnie zasnął więc mam trochę czasu.
        O !! Np: Oglądałam wczoraj po raz kolejny Plac Waszyngtona i znowu jestem pod
        wrażeniem. Uwielbiam ten film. Co Ty na to?
        • Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:37
          Niestety, nie widzialam. Za to wczoraj i dzis ogladalam kolejne dwa razy "Piaty
          element". Ach, ten Gary Oldman! I Milla Jovovich. Niewiele rownie pieknych kobiet
          widzialam.
          A synek ile ma lat?
          • Gość: Ania Re: Jest tu kto? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:49
            Synek ma roczek i 3 miesiące, ma na imię Kubuś ( tak jak Kuba Strzyczkowski z
            pr3) i jest śliiiiiczny. Na prawdę!!!
            • Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:54
              Gratuluje! Ja nie widze sie w roli matki w ogole. Chyba natura mi poskapila
              instynktu macierzynskiego. Moze za kilka lat mi sie odmieni...
              • Gość: Ania Re: Jest tu kto? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:17
                Też tak długo myślałam, bo zostałam matką w wieku 28 lat i nawet po porodzie
                nie od razu wczułam się w rolę ( potem się dowiedziałam że to ma fachową
                nazwę "depresja poporodowa"), a potem oszalałam ze szczęścia i ciągle trwam w
                tym stanie.
                Polecam, ale w odpowiednim czasie ( czytaj niezbyt wcześnie) i oczywiście z
                odpowiednią osobą ( to jest jeszcze ważniejsze).
                • Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:31
                  Hmmm... moze kiedys...
                  Sluchaj, niestety, nie moge juz teraz siedziec przed komputerem, obowiazki
                  wzywaja. Milo bylo, dzieki, moze jeszcze kiedys sie tu spotkamy. Duzo zdrowia
                  dla syna i cierpliwosci do niego dla Ciebie.
                  • Gość: milka Re: Jest tu kto? IP: *.radom.pl 05.08.01, 23:12
                    jest....mam troche czasu mozemy pogadac.....
                    • Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:26
                      Czesc, milka, tu annjes again. Czy ja dobrze widze, ze jestes z Radomia?
                    • Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:56
                      Milka, milka, daj glos. Czytalam Cie wlasnie w powiedzonkach nauczycieli i
                      widze, ze szkola ta sama. Jestes po czy w trakcie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka