Gość: Ania IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:12 Mam ochotę pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:20 Jestem. O czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jest tu kto? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:31 O czymkolwiek. Mój synek właśnie zasnął więc mam trochę czasu. O !! Np: Oglądałam wczoraj po raz kolejny Plac Waszyngtona i znowu jestem pod wrażeniem. Uwielbiam ten film. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:37 Niestety, nie widzialam. Za to wczoraj i dzis ogladalam kolejne dwa razy "Piaty element". Ach, ten Gary Oldman! I Milla Jovovich. Niewiele rownie pieknych kobiet widzialam. A synek ile ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jest tu kto? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:49 Synek ma roczek i 3 miesiące, ma na imię Kubuś ( tak jak Kuba Strzyczkowski z pr3) i jest śliiiiiczny. Na prawdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:54 Gratuluje! Ja nie widze sie w roli matki w ogole. Chyba natura mi poskapila instynktu macierzynskiego. Moze za kilka lat mi sie odmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jest tu kto? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:17 Też tak długo myślałam, bo zostałam matką w wieku 28 lat i nawet po porodzie nie od razu wczułam się w rolę ( potem się dowiedziałam że to ma fachową nazwę "depresja poporodowa"), a potem oszalałam ze szczęścia i ciągle trwam w tym stanie. Polecam, ale w odpowiednim czasie ( czytaj niezbyt wcześnie) i oczywiście z odpowiednią osobą ( to jest jeszcze ważniejsze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:31 Hmmm... moze kiedys... Sluchaj, niestety, nie moge juz teraz siedziec przed komputerem, obowiazki wzywaja. Milo bylo, dzieki, moze jeszcze kiedys sie tu spotkamy. Duzo zdrowia dla syna i cierpliwosci do niego dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Jest tu kto? IP: *.radom.pl 05.08.01, 23:12 jest....mam troche czasu mozemy pogadac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:26 Czesc, milka, tu annjes again. Czy ja dobrze widze, ze jestes z Radomia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annjes Re: Jest tu kto? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:56 Milka, milka, daj glos. Czytalam Cie wlasnie w powiedzonkach nauczycieli i widze, ze szkola ta sama. Jestes po czy w trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś