baloo1 10.11.03, 11:18 tez dzis jest - pozwole sobie przypomniec. Wiec najlepszego. Druga skszynka bombelkow na to konto niech wystrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postrzygacz_pudli Re: wigilia Sw. Emempeema 10.11.03, 11:27 barzzzo mie to sieszy. zdróweczko Empeemowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: wigilia Sw. Emempeema 10.11.03, 11:30 hyhyhy, ale fajowa wigilia. dubeltowa! niech nam żyje sto lat, niech nam żyje sto lat, niech nam żyje drogi mmpm, niech nam żyje sto lat! stanowiska Prokuratora Generalnego tudzież stałego łącza życzy Misiania ;****** Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wigilia Sw. Emempeema 10.11.03, 12:21 Moze sie duch Mmpma chociaz pojawi, zeby zyczenia pobrac. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: wigilia Sw. Emempeema 10.11.03, 15:14 to dla nieobecnego mmpm najlepsze życzenia wszystkiego najlepszego i prezent (mam nadzieję,że teraz pójdzie od razu) www.twojekwiaty.pl/gfx/photo/small/thumbz002.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: wigilia Sw. Emempeema 10.11.03, 15:31 hyhy, kwiaty jak kwiaty ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wigilia Sw. Emempeema 10.11.03, 15:35 przybedziesz do nas w dwoch osobach ? Czy poprosisz kolezanke o pomoc ? taka dajmy na to slodka sue ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wigilia Sw. Emempeema 10.11.03, 15:40 moja siostre blizniaczka jest niestety zrosnieta ze mna jak brat z ambasadorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wigilia Sw. Emempeema 10.11.03, 15:41 sugerujesz, ze zamiast tortu beda chinskie draze ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wigilia Sw. Emempeema 10.11.03, 15:43 nene z chinskich miast to bydgoszcz omijam szerokim lukiem akurat (yhyh po gowniarsku odpowiem) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: wigilia Sw. Emempeema 10.11.03, 19:16 o to i ja zdrowia szczescia zycze, mało kradziezy, jak najszybszego ponownetgo dostępu do neta, i żeby przypadkiem nie przestrawał byc małomowny, bo co ja sama malomowna zrobie? i wielkiego buziaka ode mnie masz o tutaj: :-******** Odpowiedz Link Zgłoś