gyatt 12.09.25, 11:02 Tu będę wklejać najpiękniejsze kobiece pupy. Podpisywać ich nie będę, dobry jesteś w szukaniu, to sobie znajdziesz sam. Mam misję promowania PIĘKNA. Niech moc gyatta będzie z tobą! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: GYATT! 12.09.25, 11:13 gyatt napisał(a): > Tu będę wklejać najpiękniejsze kobiece pupy. Podpisywać ich nie będę, dobry jes > teś w szukaniu, Gdybym był dobry w szukaniu, to bym znalazł miejsce z twoimi papierówkami. A tak, to znalazłem tylko takie coś: Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: GYATT! 12.09.25, 11:19 Ty lepiej wyglądasz w dżinsach. Ty i twoja pupa. Widziałem cię na zdjęciu, które wstawiłaś na emamie. Odpowiedz Link
gyatt Re: GYATT! 12.09.25, 11:23 Komplementow nie wypada negowac, ale... ja i ty mamy inny gust, jesli chodzi o urode kobiet (i ich zadow). I dobrze, roznorodnosc gyattow i gustow jest... PIEKNA Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: GYATT! 12.09.25, 11:45 gyatt napisał(a): > Komplementow nie wypada negowac, ale... ja i ty mamy inny gust, jesli chodzi o > urode kobiet (i ich zadow). I dobrze, roznorodnosc gyattow i gustow jest... PIE > KNA I ty jesteś piękna. Marek Grechuta – Będziesz moją panią Odpowiedz Link
gyatt Re: GYATT! 12.09.25, 11:52 Ja piekna, ale ty piekniejszy! ❤️ A z Grechuty najlepszy jest "Korowod". Potem dlugo, dlugo nic i dopiero inne piosenki. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: GYATT! 12.09.25, 11:54 gyatt napisał(a): > Ja piekna, ale ty piekniejszy! ❤️ Wydaje ci się. Odpowiedz Link
gyatt Re: GYATT! 12.09.25, 11:26 Ta w bialych portkach (JLo) nawet swoj tylek ubezpieczyla, na jakas zawrotna kwote. Nie rozumiem, jak to ma dzialac? Ty rozumiesz? Co sie z tylkiem moze stac zlego, zeby ubezpieczyciel jej wyplacil odszkodowanie? Hmmm.... dziwne. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: GYATT! 13.09.25, 00:05 gyatt napisał(a): > Ta w bialych portkach (JLo) nawet swoj tylek ubezpieczyla, na jakas zawrotna kw > ote. Nie rozumiem, jak to ma dzialac? Ty rozumiesz? Co sie z tylkiem moze stac > zlego, zeby ubezpieczyciel jej wyplacil odszkodowanie? Hmmm.... dziwne. Kobieta pyta a ja nie odpowiadam!? Nie wiem jak to się stało ale dopiero teraz zauważyłem ten post. Co do uszkodzenia tyłka, to jest przecież wiele możliwości. Poparzenie w pożarze, ugryzienie przez psa itp. Odpowiedz Link
gyatt Re: GYATT! 13.09.25, 07:06 wybitniemondry napisał: > Co do uszkodzenia tyłka, to jest przecież wiele możliwości. Poparzenie w pożarze, ugryzienie przez psa itp. Ale siedziec na nim dalej bedzie mogla i za przeproszeniem- korzystac z tronu tez. Ja bym odszkodowanie nie wyplacila! Dobrego, kolego. (Dnia) Odpowiedz Link