12.09.25, 11:02
Tu będę wklejać najpiękniejsze kobiece pupy. Podpisywać ich nie będę, dobry jesteś w szukaniu, to sobie znajdziesz sam. Mam misję promowania PIĘKNA. Niech moc gyatta będzie z tobą!
Obserwuj wątek
    • wybitniemondry Re: GYATT! 12.09.25, 11:13
      gyatt napisał(a):
      > Tu będę wklejać najpiękniejsze kobiece pupy. Podpisywać ich nie będę, dobry jes
      > teś w szukaniu,

Gdybym był dobry w szukaniu, to bym znalazł miejsce z twoimi papierówkami.

A tak, to znalazłem tylko takie coś:
      https://ocdn.eu/images/pulscms/ODA7MDA_/90f445f808545307b3b1747c58f23e4e.jpeg
      • gyatt Re: GYATT! 12.09.25, 11:14
        Tylek ladny, ale ta duda... FUJ!!!
    • gyatt Re: GYATT! 12.09.25, 11:14
      Jess i Jen
      • wybitniemondry Re: GYATT! 12.09.25, 11:19
        Ty lepiej wyglądasz w dżinsach. Ty i twoja pupa.
        Widziałem cię na zdjęciu, które wstawiłaś na emamie.
        • gyatt Re: GYATT! 12.09.25, 11:23
          Komplementow nie wypada negowac, ale... ja i ty mamy inny gust, jesli chodzi o urode kobiet (i ich zadow). I dobrze, roznorodnosc gyattow i gustow jest... PIEKNA wink
          • wybitniemondry Re: GYATT! 12.09.25, 11:45
            gyatt napisał(a):
            > Komplementow nie wypada negowac, ale... ja i ty mamy inny gust, jesli chodzi o
            > urode kobiet (i ich zadow). I dobrze, roznorodnosc gyattow i gustow jest... PIE
            > KNA wink

I ty jesteś piękna.

• gyatt Re: GYATT! 12.09.25, 11:52
              Ja piekna, ale ty piekniejszy! ❤️
              A z Grechuty najlepszy jest "Korowod". Potem dlugo, dlugo nic i dopiero inne piosenki.
              • wybitniemondry Re: GYATT! 12.09.25, 11:54
                gyatt napisał(a):
                > Ja piekna, ale ty piekniejszy! ❤️

Wydaje ci się.
      • gyatt Re: GYATT! 12.09.25, 11:26
        Ta w bialych portkach (JLo) nawet swoj tylek ubezpieczyla, na jakas zawrotna kwote. Nie rozumiem, jak to ma dzialac? Ty rozumiesz? Co sie z tylkiem moze stac zlego, zeby ubezpieczyciel jej wyplacil odszkodowanie? Hmmm.... dziwne.
        • wybitniemondry Re: GYATT! 13.09.25, 00:05
          gyatt napisał(a):
          > Ta w bialych portkach (JLo) nawet swoj tylek ubezpieczyla, na jakas zawrotna kw
          > ote. Nie rozumiem, jak to ma dzialac? Ty rozumiesz? Co sie z tylkiem moze stac
          > zlego, zeby ubezpieczyciel jej wyplacil odszkodowanie? Hmmm.... dziwne.

Kobieta pyta a ja nie odpowiadam!?
          Nie wiem jak to się stało ale dopiero teraz zauważyłem ten post.
          Co do uszkodzenia tyłka, to jest przecież wiele możliwości. Poparzenie w pożarze, ugryzienie przez psa itp.
          • gyatt Re: GYATT! 13.09.25, 07:06
            wybitniemondry napisał:

> Co do uszkodzenia tyłka, to jest przecież wiele możliwości. Poparzenie w pożarze, ugryzienie przez psa itp.
            Ale siedziec na nim dalej bedzie mogla i za przeproszeniem- korzystac z tronu tez. Ja bym odszkodowanie nie wyplacila!
            Dobrego, kolego. (Dnia)

• gyatt Re: GYATT! 13.09.25, 07:07
      Do pierwszej porannej kawki takie pupska smile
    • gyatt Re: GYATT! 19.09.25, 10:53
      I jeszcze moj gyatt, najpiekniejszy:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka