elena4 15.09.09, 20:21 Pan jest tylko wyższy. Słowa Napoleona są doskonałą ripostą dla Palikota za kurdupla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 20:23 No, i tego się trzymaj Eelenko, a będzie ci łatwiej wszystko znieść. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 20:37 Powiedz to premierowi,jest wyższy od prezydenta tylko o 5 centów. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 20:57 trzecikot napisał: > Eurocentów? KASZUBSKICH,FAŁSZYWYCH SZELĄGÓW,na POziomie Żuław. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: elwer! 16.09.09, 00:08 pollack5 napisał: > tyś jest ciul jak Aal, ino niy taki gładki!!! A ty ode Piskorza? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 20:23 Ale się porobiło :) To już nie można powiedzieć o kimś,że jest niskiego wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
o-kik0 Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 20:25 forum.gazeta.pl/forum/w,396,100300488,100300488,Rozpychajacego_sie_chamstwa_kultura_nie_przepchnie.ht ml Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 20:29 Strach powiedzieć do kogoś- wysoki. A może podciągnąć to pod ochronę danych osobowych? Nie można ujawniac danych osobowych i wzrostu też :D bez zgody zainteresowanego Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 20:27 etykietka napisała: > Ale się porobiło :) To już nie można powiedzieć o kimś,że jest niskiego wzrostu > ? I takiego samego rozumu.Najnizsza polka,a wlasciwie :GLEBA. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Można, karakanie! :) 15.09.09, 21:21 etykietka napisała: To już nie można powiedzieć o kimś,że jest niskiego wzrostu? > Ale się porobiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 20:26 Chce być Napoleonem? Powinien pamiętać historię z pod Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:27 Kaczyński jest mały i mały. Kumasz różnicę? M. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:30 Napoleon był NISKI! ale wielki Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:32 Palikot jest WYŻSZY ale mały. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:33 etykietka napisała: > Napoleon był NISKI! ale wielki Po prostu. Był wielkim kurduplem. A nasz to malutki kurdupel. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:34 Nasz jest cool. Możecie go obrzygać ale nie możecie obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:35 Możemy, możemy...:) Jak nic zaraz focha strzeli:D Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:38 Żal, że was cwaniaczki nie mogę zobaczyć. Byłoby sie z czego posmiać, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:40 Dlaczego? Mamy jak większość dwie ręce, nogi, głowę szt1...Co chciałabyś oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:43 Nie wiem jak innych moja jest...urocza:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:49 Hehehe. Mamo chwalo nas! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 20:54 Wy mnie a ja was, oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 21:01 Nie usłyszałam z Twojej strony jednego dobrego słowa:( Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 21:05 Poniżej 170 i rzebrzący o dobre słowo! Parodia chłopa, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 21:20 żebrzący oczywiście. Takie błędy robię kiedy się złoszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Przytul go do lona Elenko:) 15.09.09, 20:41 Na stojaco dasz rade go przytulic..ujmiesz jego zgrabna, sferyczna glowke i hyc, do lona! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przytul go do lona Elenko:) 15.09.09, 20:46 Sam se go przytul. To tobie się pieszczot zachciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Przytul go do lona Elenko:) 15.09.09, 20:47 Podobno juz go jakas holubi w swoim lonie..a nie jest to pani slubna Maria..prawdac to? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przytul go do lona Elenko:) 15.09.09, 20:49 A czy ja jestem z PO żeby mnie obyczajówka jarała? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ciekawe, czy pani Marysia placze, czy przeciwnie.. 15.09.09, 20:53 ..dala na msze za szczescie nowego stadla, jak myslisz Elenko? Szczerze sie wypowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ciekawe, czy pani Marysia placze, czy przeciw 15.09.09, 20:56 Nie wiem o czym mówisz. Mnie naprawdę nie interesują relacje w parach. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Alez Eleno! Twoj prezydent bruka.. 15.09.09, 20:59 ...czyjas czesc niewiescia oraz olewa sakrament malzenski! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Alez Eleno! Twoj prezydent bruka.. 15.09.09, 21:01 W twojej chorej głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Alez Eleno! Twoj prezydent bruka.. 15.09.09, 21:02 Smakowe prezerwatywki sprowadzal przez Kancelarie, testy ciazowe..nic nie slyszalas o jego amorach??!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Alez Eleno! Twoj prezydent bruka.. 15.09.09, 21:13 Wybacz, ale takimi rzeczami mogą interesować się tylko miłośnicy Big Brothera. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Za to kwadratowa głowa Tuska świetnie nadaje się 15.09.09, 21:33 marouder.eu napisał: ujmiesz jego zgrabna, sferyczna glowke i hyc,do lona! ---> do stawiania kufla z piwem! A jak mu wspomnieć o prezydenturze, to nawet grzane wychodzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Za to kwadratowa głowa Tuska świetnie nadaje 15.09.09, 21:34 Hehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Co się śmiejesz!Jak mu te dwie szare(ryże?)komórki 15.09.09, 22:40 elena4 napisała: Hehehehehe. ---> ... na hasło "Pppanie Pprezydencie!", zaczynają ganiać się w tej jego przestrzeni i obijać się (o siebie tym razem!), to trzeba pilnować, by piana nie wyciekła ... z kufla oczywiście! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Napoleon był mały, ale wieki! 15.09.09, 23:11 to po kiego leci do sądu? I jeszcze fochy robi, że mu tego nie chcą z oskarżenia publicznego załatwić... Czyżby mu się wydawało, że ma prokuratorów na posyłki? Kiedy braciszek z Ziobrą rządzili, może tak było... niepotrzebnie się przyzwyczajał... ten mały mały człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Za to Tusk jest wysoki ... 15.09.09, 21:25 mariner4 napisał: Kaczyński jest mały i mały. ---> ... jak na kurdupla i wielki jak na durnia... > Kumasz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 No bo Tusk jest niski, a 16.09.09, 16:36 Kaczyński kurdupel. Proste? M. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 20:52 I kto to krytykuje wygląd innych? patrz.pl/zdjecia/posel-palikot Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 21:04 A to co swieci to metalowy ząb, czy aparat korygujacy? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 21:08 "........dal nam przyklad Bonaparte jak zwyciezac mamy " Waterloo ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 21:15 Jeszcze Austerlitz wam pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Tarabany ... 15.09.09, 21:20 "juz tam Ojciec Do swej Basi : sluchaje jeno pono nasi w bija w tarabany " W tarabany bija a nic z tego nie wychodzi , sprzedac tarabany przynajmiej korzysc bedzie . Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Pan nie jest większy.... 15.09.09, 21:19 elena4 napisała: Pan jest tylko wyższy. ---> ... Pan jest tylko dłuższy... - tak było dokładniej :) "Wodzu, może ja sięgnę, jestem wyższy." Zaskoczony Napoleon odpowiedział: "Nie jesteś wyższy, jesteś dłuższy!" Tekst linka > Słowa Napoleona są doskonałą ripostą dla Palikota za kurdupla. ---> Takim kretynom, jak Palikot, Nowak, Szejnfeld... nic nie przemówi do rozsądku! Oni są fałszywi do szpiku kości ... Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 21:28 normalnyczlowiek1 napisał: > elena4 napisała: Pan jest tylko wyższy. > > ---> ... Pan jest tylko dłuższy... - tak było dokładniej :) > > "Wodzu, może ja sięgnę, jestem wyższy." > > Zaskoczony Napoleon odpowiedział: > > "Nie jesteś wyższy, jesteś dłuższy!" > Tekst linka > > > > Słowa Napoleona są doskonałą ripostą dla Palikota za kurdupla. > > ---> Takim kretynom, jak Palikot, Nowak, Szejnfeld... nic nie przemówi do r > ozsądku! > Oni są fałszywi do szpiku kości ... " przejdziem Wisle , przejdziem Warte , bedziem Polakami" Z Odessy dluga droga do Grajewa i nawet Wisly nie przekroczyli , i juz mienili sie Polakami , a fe , fe . Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Dlatego Napoleon nie ciagalby Palikota po sadach 15.09.09, 21:23 tak jak brat Ogromnego Stratega. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Dlatego Napoleon nie ciagalby Palikota po sad 15.09.09, 21:25 Tylko od razu skrócił o głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski_3 Thuske jest wiekszym kurduplem! 15.09.09, 21:27 spojrzcie jak wyglada na tlesiatkarzy, ktory go kompletnie olali w czasie jego przemowienia (kreca sie, zagaduja do siebie, pokazuja twarza, ze ich nudzi) www.sport.pl/siatkowka/1,85055,7039877,Siatkarze_nie_spotkali_sie_z_prezydentem___Smrod_wokol.html elena4 napisała: > Pan jest tylko wyższy. > Słowa Napoleona są doskonałą ripostą dla Palikota za kurdupla. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Thuske jest wiekszym kurduplem! 15.09.09, 21:40 No przecież oni po obiecana kaskę przyszli. Kaską ich zanęcił, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: Thuske jest wiekszym kurduplem! 15.09.09, 21:51 Kaske wzieli, a w czasie przemowienia glupka olali; czegos takiego jeszcze nie widzialem: calkowicie jego "wiekopomne" przemowienie zlekcewazyli; hehehe elena4 napisała: > No przecież oni po obiecana kaskę przyszli. > Kaską ich zanęcił, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 22:31 A co złego było w tym linku, że mi go wycieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski_3 Re: Pan nie jest większy.... 15.09.09, 22:57 przykre to eleno, a tutaj wycina sie wybiorczo; popieram Cie, ale giwi ma wytyczne; "life is brutal", a moskiewska Prawda przeniosla sie do Warszawy na Czerska; . pozdrawiam elena4 napisała: > A co złego było w tym linku, że mi go wycieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski_3 Zestawiaj w duety ludzi malego wzrostu 15.09.09, 23:29 przyrownalbym Kaczynskiego do Napoleona zas Thuske do Hitlera; tak to widze Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Zestawiaj w duety ludzi malego wzrostu 16.09.09, 16:19 Tuska do Hitlera - za ostro. Tamten był szaleńcem i miał charyzmę. Dadzą się w Tusku zauwazyc tendencje totalitarne tyle, że nie wiem do kogo go porównac. Raczej przypomina mi dygnitarza z PRLu wykonującego polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Zestawiaj w duety ludzi malego wzrostu 16.09.09, 16:48 Żeby tak mówić, trzeba być Napoleonem. Konsument napoleonek to nie to samo. Generalnie niektórzy (niektóre) bez Tuska żyć nie mogą. Jak nie wiesz, do kogo porównać Tuskowe tendencje totalitarne, to przymierz je do Obu Zwei. Totalna lustracja,inwigilacja, prowokacje służb, genetyczni patrioci (genetyczni!!!??? - ustawy norymberskie czytali Oba Zwei, czy co?). Elena, Alikowi jeść daj, bo miauczy Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Zestawiaj w duety ludzi malego wzrostu 16.09.09, 16:51 Człowieku nie zawijaj tematu. Kaczyńscy chcieli zrobic jedynie to, co zrobiono w innych krajach ex.. Ale tobie widzę podoba się kręcenie w kółko za własnym ogonem i na dodatek po pas w bagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Zestawiaj w duety ludzi malego wzrostu 16.09.09, 19:03 A w jakich krajach, jeśli łaska się zapytać? W ZSRR? vW Niemczech w 1933 r.? CO chcieli zrobić? Ustawić mnie tam, gdzie zomo? Po stronie małpy w czerwonym, w państwie, w którym minister spraw zagraniczych nie rozróżnia flag innych narodów? W którym rządzący słów polskiego hymnu nie znają? Pierdoły o ogonie i bagnie litościwie odpuszczam. To argumenty godne Ciebie, co jest całkiem zrozumiałe, bo innych nie masz. Nie Twój ogon, nie Twój problem. Każdy chciałby być Napoleonem, to zrozumiałe. Tylko że Napoleon był jeden. I to dawno temu. PS. Alik wysikany? Napoleonka zjedzona? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Zestawiaj w duety ludzi malego wzrostu 16.09.09, 19:10 Sam sie ustawiasz. Ogon twój i bagno twoje. Ale teren pod bagnem mój i potrzebuje go oszuszyc. W krajach, które nazywają sie demokratyczne i nowoczesne, zrobiono to i prą do przodu. A ty w kółko i udajesz zadowolonego. Odpowiedz Link Zgłoś