Gość: PiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 07:42 Powinni tego zabronić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenek Ja wobec tego nie skorzystam z promocji IP: *.epsa.pl 09.01.04, 07:45 Też chciałem skorzystać z tej promocji w media markcie, ale w Poznaniu. Chyba jednak sobie odpuszczę - bo w sklepie będzie masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikis Własnie wróciłem z MM w Wraszawie (Ostrobramska) IP: *.mos.gov.pl / *.mos.gov.pl 09.01.04, 09:08 owszem duży ścisk na początku ale potem całkiem kulturalnie i nawet dostałem, co chciałem - tylko do kasy ogromna kolejka i wolno szła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jashmin Re: Własnie wróciłem z MM w Wraszawie (Ostrobrams IP: *.bbn.gov.pl 09.01.04, 13:38 a czy watro jechac? śa jakieś realne przeceny czy tylko zmyła? Odpowiedz Link Zgłoś
plucjusz Dyscyplinarka wam sie nalezy 09.01.04, 14:21 Już wiemy czym się zajmują instytucje rządowe w czasie pracy: IP: *.mos.gov.pl / *.mos.gov.pl IP: *.bbn.gov.pl / *.bbn.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczko Re: Dyscyplinarka wam sie nalezy IP: 195.116.62.* 09.01.04, 14:31 i kto za to płaci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Wszelkie koszty powinien pokryć Media Markt IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 09.01.04, 15:41 Wszelkie koszty (policja, pogotowie, leczenie) powinien pokryć Media Markt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DXDX_DX tebezbarwne, szare masy, które nie widzą dalej ni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.04, 20:19 ale trzeba byc poebanym, by sie tak tłoczyć, zabijać o jakies elektroniczne gówno, produkowane w chinach, na którym zarabia niemiecka firma. czasami się zastanawiam, czy jestem stąd. a moze ja jestem z jekiegoś innego kraju ablo planety, że nie rozumiem takich zachowań i nie podnieca mnie to, co podnieca tych matołków opisanych w artykule i pokazanych na zdjęciach. co za osły. przypomina mi się cytat z filmu "Dzień Świra", kiedy Adaś [M.Kondrat] mówi Modlitwę Każdego Polaka: "...te bezbarwne, szare masy, które nie widzą dalej niż kawałl kiełbasy..." to żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Wszelkie koszty powinien pokryć Media Markt IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 09.01.04, 23:20 popieram w 100%ach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikis Re: Dyscyplinarka wam sie nalezy IP: *.mos.gov.pl / *.mos.gov.pl 10.01.04, 10:14 pracę zaczynam o 8.15 - to co robię i gdzie o 6.30 czy 7 rano nie powinno nikogo obchodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mediamarkt Rżniemy głupa aż miło ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.01.04, 17:35 ... hasłem przewodnim media-markt. W całej warszawie było więcej bilboardów z kamerą cyfrową niż kamer cyfrowych we wszystkich 4 sklepach. BTW w 3 sklepach w wawie jest nadal wystawiona 1 kamera "demo" (każda bez najmniejszej ryski) i w każdym sklepie sprzedawcy zgodnie twierdzili ze "ten wystawiony egzeplarz co zostal jest akurat zepsuty" ... NIE KUPUJMY W MEDIA MARKT. Sklepy internetowe mają wszystkie towary taniej i nie robią sobie jaj z klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marks TAK??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.01.04, 19:22 Idioto jesli znajdziesz mi na aukcji czy w sklepie internetowym telewizor przeceniny o 6000zł to dam ci 6000zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awx Re: TAK??? ANO TAK!!! IP: 162.108.22.* 09.01.04, 20:06 Najpierw podaje sie cene zawyzona o 6000. zl, a potem mozna ja spokojnie obnizyc o 6000. zl. I na to sie nbiera frajerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kup sobie taki na soldach w UK.Na bilet ci starczy IP: *.server.ntli.net 10.01.04, 02:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzeciwnikMarketów Re: Rżniemy głupa aż miło ... IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 09.01.04, 23:32 Ja też nie robię zakupów w hpermarketach i ich nienawidzę bo wcale nie mają taniej. Taniej są tylko pojedyńcze produkty, a ludzi traktuję jak bydło - nie mówię, że wogóle nie kupuję, ale przynajkmniej ograniczam zakupy na tyle na ile jest to możliwe czyli kupuję sporadycznie. Nawet jak mam coś kupić kilka % drożej to wolę to kupić u polaka, a nie w sklepie który pompuje całą kasę z Polski. Nasi dziadkowie wygrali wojnę a itak nas wydoją !!! Niedługo będziemy skłądać klawiatury do komputerów może nie za miskę ryżu, ale np. za pędko kasznki dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boom Polskie pieklo... IP: 202.129.78.* 10.01.04, 02:18 ... wyawolane przez polska holote (20% spoleczenstwa) podobna w tym zakresie do holoty arabskiej - rozwiazanie tego problemu jest jedynie sila - gumowa palka. Inne argumenty do holoty nie przemawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w Med... IP: *.master.pl / *.master.pl 09.01.04, 07:46 Chciwość ludzka nie zna granic...Ludzie opanujcie się, za komunizmu się tratowaliście w sklepach, za kapitalizmu też żeście się nie zmienili...Aż prosi się o uwagę socjologów i psychologów.Człowiek człowiekowi wilkiem, bo w media markt wyprzedaż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: 194.255.20.* 09.01.04, 09:01 Za komunizmu sie nie tratowali, bo nie bylo o co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.ploc.gazeta.pl 09.01.04, 13:47 To nie widziałeś chyba co działo się w warszawskich DOmach Centrum, rano przy otwarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.sympatico.ca 10.01.04, 00:01 No to kurcze nie znasz zdjec z Domow Centrum w Warszawie czy PDT(dzisiaj Renoma)we Wroclawiu.Czysty obled jak ludzie czolgali sie pod podnoszacymi sie kratami. I jedno co mnie dziwi to to ze durni rodzice brali ze soba dzieci na taka"drobna wyprzedaz" i durne oj jak durne baby w ciazy i to zaawansowanej.Mam tylko nadzieje ze kazda z nich wyszla calo z tej opresji.Brak mozliwosci przewidzenia co sie moze dziac na takich imprezach i nie ocenienia syt bedac juz na miejscu i nie zrezygnowac....Obled.Durne dvd, walkman czy co innego wazniejsze od zrowia i dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.icpnet.pl 10.01.04, 17:15 dokładnie, to mnie najbardziej uderzyło - mam na myśli dzieci i kobiety w ciąży. co za debil wlecze ze sobą dziecko o północy na wyprzedaż??? o kobietach w ciąży już nie wspomnę. sama jestem w "stanie błogosłąwionym" i nie wiem czy jest taka rzecz którą by mi musieli dać za darmo,żebym się tam miała dać zadeptywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boom Re: A niemcy, wlasciciele MM sie smieją... IP: 202.129.78.* 10.01.04, 02:19 ... i pokazuja polska holote w swojej telewizji i w gazetach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: A niemcy, wlasciciele MM sie smieją... IP: *.gdynia.mm.pl 10.01.04, 16:00 Gdyby Media markt była polską firmą , a taka "promocja" miała miejsce w sklepie w niemczech i cała ta "promocyjna heca" była zoorganizowana i zabezpieczona tak lak w Łodzi i wywołało by to podobne skutki to....../aż strach pomyśleć/ - "firma" ta stanęła by na krawędzi bankructwa. Płacili by za wszystko ! A przy okazji jakoś niedosłyszałem i niedoczytałem czy ktoś pofatygował się ,żeby złożyć w Prokuraturze zawiadowienie o popełnieniu przestępstwa przez w/w firmę pod zarzutem zaniedbania i spowodowania zagrożenia życia i zdrowia wielu obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agora Re: A niemcy, wlasciciele MM sie smieją... IP: *.arcor-ip.de 13.01.04, 12:52 Dlaczego Firma ma zostac ewentualnie do odpowiedzialnosci pociagnieta? Tego naprawde nie moge zrozumiec. Czy za glupote ludzi ktorzy tam robili ten caly balagan. Za jakiegos markowego wolkmena warto ryzykowac swoje zdrowie i zycie? Choc by mi nawet doplacano nie poszedlbym na taka wyprzedarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: houk ...powinni tego zabronić... IP: *.um.krakow.pl 09.01.04, 07:46 no to chyba nie będzie więcej nocnych wyprzedaży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iggor Re: ...powinni tego zabronić... IP: *.crowley.pl 09.01.04, 08:39 scena batalistyczna do czwartej części Władcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Do działu marketingu MediaMarkt!!! IP: 217.98.119.* 09.01.04, 07:47 Media Markt robi ludziom wodę z mózgu. Jak można robić reklamę w wielotysięcznym nakładzie, kiedy tych przecenionych towarów zwykle jest 1-2 sztuki? Dla mnie praca działu marketingu Media Markt to przykład wielkiej bezmyślności. Marketingowcy MM - czy wy w ogóle myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent_pa Re: Do działu marketingu MediaMarkt!!! IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 07:53 To nie jest bezmyślność tylko zwykłe oszustwo gości od Marketingu mające na celu ściągnięcie klientów. Choć oczywiście teoretycznie jest ok, to co reklamuja jest w promocji, tylko w minimalnej ilości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Do działu marketingu MediaMarkt!!! IP: 217.168.129.* 09.01.04, 17:16 A czego się spodziewałeś, że będą mieli na magazynie 3 tysiące kamer w promocyjnych cenach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Do działu marketingu MediaMarkt!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 17:30 Pie....sz głupoty. Artykuły z pierwszych stron z reklamy są zwykle w większych ilościach - mam na myśli 20-30-40, a nie jakieś 3 czy 4. Wyprzedaż jest formą reklamy, która jednak zdecydowanie różni się od promocji. Przy okazji wyprzedaży sprzedawane są artykuły, które z różnych powodów nie zanalzły nabywców albo ostatnie sztuki z ekspozycji. Zadowolone są obie strony, Media sprzeda artykuł dużo taniej ale jednak sprzeda i jest miejsce na kolejny, na następce. Klient kupi dużo taniej np. video, które ma jakąś rysę na obudowie a tak naprawdę to go to wali, rysy nie widać na filmie, jest na obudowie. Poza tym, wyprzedażą czy promocją jest sprzedawanie nowiutkiego, płaskiego Soniacza Trinitrona 29 cali za 1400 zeta ????? Dobrze że ta chora akcja była w Łodzi, nie u mnie. Jak bym zobaczył jak jakiś łepek rozwala mi gablote - zaje...bym gościa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill Bill Re: Do działu marketingu MediaMarkt!!! IP: 81.210.123.* 09.01.04, 18:19 palancie w której hali pracujesz?? chyba niemcy wyprali twój mózg jeśli w ogóle go masz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill Bill Re: Do działu marketingu MediaMarkt!!! IP: 81.210.123.* 09.01.04, 18:21 Palancie w której hali pracujesz?? Już helmuty wyprały twój mózg jeśli w ogóle go masz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Do działu marketingu MediaMarkt!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 12:22 To co napisałem jest niestety dla ciebie koński wytrysku, prawdą. Widać jakaś chora zawiść przesłania ci klapki na wybałuszonych ze złości ślepiach. Co tu dużo pisać, może ustawimy się i zobaczymy czy jesteś taki mocny jak wydaje ci się że jesteś mocny w gębie ? Czekam na odpowiedź złamasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FaN ŁÓDZ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 08:00 ponownie "NAJlepsza"... ps. rzeczywiście mają rację jak mówią: to miasto ma charakter Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 jak to się w łodzi działo 09.01.04, 11:28 to samo napisałem na forum łódź i tam też toczy się dyskusja, zapraszam. ludzi za dużo, ochrony brak. przed wejściem stały barierki, oddzielające tłum od szyb, teraz leżą w sporej części połamane. nie protestuje , wiem, że musiały tam być i choć chyba złamałem sobie o nie żebro, to uratowały życie paru osobom. napór na nie podniósł je razem z ludźmi prosto na szyby, gdyby ich nie było to zamiast paru pęknięć mielibyśmy wybite okna i ludzi pociętych szkłem. następne - policja. nie wiem po co została wezwana, na początku tylko denerwowała tłum, ludzie zaczęli falować poruszani przez grupę głośnych chłopców wykrzykujących na policjantów. potem, gdzy otwaeto drzwi, policjanci mogli wyciągnąć parę osób z tłumu, przytrzymać barierki, uspokoić ludzi, jednak tego nie zrobili. policja starała się pomóc tylko pro forma, bali się wejść w tłum, nie reagowali na prośby ludzi o pomoc. stojąca obok dziewczyna nie mogąca złapać oddechu, przyduszna przez tłum resztką sił poprosiła przechodzącego policjanta o pomoc ten poszedł dalej, ja go zatrzymałem, też duszony o metalowe zapory, wyrwał się i uciekł. udało sie wypchnąć do marketu mdlejącą już dziewczynę. sam tam wszedłem, wśród ryku tłumu rzuciłem się do policji, zacząłem krzyczeć, że jest ich dużo, że ci z tyłu przestaną napierac jak ich poinformować że miarzdzą ludzi, żeby przez megafony zaczęli uspokajać tłum, doczekałem sie tylko przerażonego: nie mamy megafonów! (nie mieli, mieli tylko radiowozy na których takowe jak dobrze pamiętam są montowane). policja przysłała młodych chłopaczków z poboru, trochę może tylko mniej panikujących niż tratowany obok nich tłum. wewnątrz marketu rzeka ludzi wysypuje się przez przejście wielkości dobre pół metra. drzwi zastawione barierkami na których są ludzie, na których napiera z kolei wielki tłum. ludzie na barierkach krzyczą o pomoc, są znoszeni na szyby, policja część barierek trzyma (akurat te z dala od drzwi, na nie tak bardzo się nie pchają), ochrona stoi w środku i nie wie co robić. jedną z zapór znosi na szybę - widać że zaraz zostanie przez nią przepchnięta, ludzie na niej zaczynają panikować, chcą się odepchnąć od szyby - ta pęka. rzucam się do barierki, razem z kolegą i paroma osobami. udaje nam się zatrzymać ludzi przed szybą, udaje nam się zgiąć barierę, ludzie mogą wchodzić szerszym strumieniem i nie nadziewają sie na metalowe pręty. policja i ochrona nadal nic. ludzie zaczynaja biec i tratować się nawzajem, ktoś krzyczy spod nóg, któ się czołga na bok, chłopcy policjanci dyskretnie patrzą w bok, ochroniarze patrzą się z niedowierzaniem i nie wiedzą co zrobić. rzuciliśmy się z kolegą wyciągać ludzi spod nóg innych i wyłapywać, z wciąż ogromnego tłumu pod drzwiami najsłapszych. ochrona zaczęła nam pomagać dopiero jako tako sytuacja się uspokoiła, młodzi stróze prawa, cały czas w szoku, z trudem pozbywali się spanikowanych min . chciałem wyjść i nie wracać tam więcej, ale coś mnie pokusiło żeby na miejscu odpocząć - nie miałem racji okazało się że kasy odmówiły współpracy. wyniosłem się w momencie gdy nastrój zaczynał przypominać zamieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant Do Uczestnika IP: *.adsl.wanadoo.nl 09.01.04, 13:31 Najpierw chcialo mi sie smiac z glupoty ludzi, ale po Twoim liscie, (choc przewaznie opuszczam takie dlugie i nie czytam), autentycznie polecialy mi lzy smutku przerazenia, ale i podziwu, ze potrafiles w tej sytuacji jeszcze pomagac innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mOOhozol Re: jak to się w łodzi działo IP: 158.75.37.* 09.01.04, 16:22 Nie byłem tam, ale dzięki w imieniu ludzi przy barierce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox Re: Do działu marketingu MediaMarkt!!! IP: *.um.krakow.pl 09.01.04, 08:28 Pracujcie tak dalej w MM to na nastepną wyprzedaż ludzie też przyjdą z pałami. Jak nie będzie towaru z oferty promocyjnej bo w momencie otwarcia sprzedaży w sklepie jest 5 sztuk i tłum zdenerwowanych osób to jedna pyskówka personelu rozpęta wojne. Bylem dzisiaj w Krakowskim MM. Grupa oszukanych klientów o 7 rano pytała gdzie są te tanie kamery? Odpowiedź - już wszystkie sprzedane ... he, he, he!!! I jak człowieka ma nie trafić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka A ze tez do niedawna opowiadalo sie dzieciom jak IP: 80.51.29.* 09.01.04, 09:34 to za komuny sie stalo za towarem. Ale to juz nie trzeba opowiadac to trzeba zobaczyc... w Media markt:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NETRUNNER Re: Do działu marketingu MediaMarkt!!! IP: 81.210.81.* 09.01.04, 10:40 To nie jest bezmyslnosc. Wrecz przeciwnie. Bazuja na podstawowych potrzebach i robia to dobrze. tO ze czlowiek czuje sie oszukany, to prawda. Buduja natomiast wizerunek taniej sieci wyprzedazowej co pozwala im budowac sprzedaz podczas gdy wiekszosc czasu wcale nie maja nizszych cen od konkurencji. Jest natomiast pewien problem dla dostawcow MM. W tej chwili nikt nie bedzie chcial kupic kamery cyfrowej za wiecej niz 1000 zl. A sonego to juz w ogole. Ludzie przyzwyczajaja sie do niskich cen latwo i jak raz to zobacza to uwierza ze tak jest narmalnie, a wszystko co drozsze jest zlodziejstwem sklepow i producentow. Wlasciwie wiedza ze to nieprawda, ale tak chca w to uwierzyc ze w koncu uwierza. I po dupie dostanie rynek dostawcow. Beda pracowac na minimalnych marzach, walczac nei o zyski, a o przetrwanie. W efekcie dalszym straca detalisci, MM i w koncu i klienci. Jakby nie bylo MM wlasnie najbardziej niszczy ten rynek. Bardzo boelje ze mnostwo dostawcow jest tak bardzo uzaleznionych od MM i innych ktorzy zaczynaja tworzyc monopol lub oligopol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Do działu marketingu MediaMarkt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 16:01 oni są chyba idiotami! zrażają do siebie ludzi! buraki takie, jak ich szef cham w reklamówce TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mediamarkt Rżniemy głupa aż miło ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.01.04, 17:29 ... hasłem przewodnim media-markt. W całej warszawie było więcej bilboardów z kamerą cyfrowoą niż kamer cyfrowych we wszystkich 4 sklepach. BTW w 3 sklepach w wawie była wystawiona 1 kamera "demo" i w każdym sklepie sprzedawcy zgodnie twierdzili ze "ten wystawiony egzeplarz co zostal jest akurat zepsuty" ... NIE KUPUJMY W MEDIA MARKT. Sklepy internetowe mają wszystkie towary taniej i nie robią sobie jaj z klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w Med... IP: *.bi.hts / *.hts.com.pl 09.01.04, 07:58 bydło, bydło i jeszcze raz bydło. ja bym wtedy odmówił sprzedaży... no bo jak bydłu można coś sprzedwać. a może to jest specjalnie robione. potem w niemczech albo gdzieindziej pracownicy media sie śmieją z polskiej chołoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorbi Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 08:02 a była to promocja ...PAŁEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorbi Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 08:02 A była to promocja .... PAŁEK Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M 09.01.04, 08:35 To była "noc długich pałek". :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarxas Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 08:03 Oszusci z Media Markt to to samo co debilne pismaki z Faktu. Czyli Niemce i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerth Dokladnie Axel Springer+Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:52 Nie wiem jak teraz ale swego czasu w MM był dostępny (bezpłatnie) poprzedni (bez posr. po ukazaniu sie w kioskach aktualnego) numer Komputer Swiata (dwutygodnik kmmp), + zawsze jest ranking (cen/sprzedazy gier) z MM A Niemce maja ubaw - pewnie jutro w Fakcie "wstząsająca relacja" z wyprzedazy w naszych superfajnychtanich Szwab-Szopach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerth Dokladnie Axel Springer+Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:52 Nie wiem jak teraz ale swego czasu w MM był dostępny (bezpłatnie) poprzedni (bez posr. po ukazaniu sie w kioskach aktualnego) numer Komputer Swiata (dwutygodnik komp Axela), + zawsze jest ranking (cen/sprzedazy gier) z MM A Niemce maja ubaw - pewnie jutro w Fakcie "wstząsająca relacja" z wyprzedazy w naszych superfajnychtanich Szwab-Szopach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzus MediaMarkt robi ludzi w balona... IP: 195.145.231.* 09.01.04, 08:11 a oni sie daja i jada robic zakupy o 24.00! A oszustwa nie udowodnisz, bo jest malym druczkiem napisane cos o wyczerpaniu zapasow albo podobne stwierdzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Chorzów Głupi rząd ogłupił naród,który mysli,ze komuna wra IP: *.chorzow.um.gov.pl 09.01.04, 08:12 To jest obraz beznadzieji jaka jest w naszym beznadziejnym kraju. Ludzie poprostu ogłupieli, bo nie wiedzą co się dzieje. Tu jakaś afera, tu druga, jakieś kasy chorych, których nagle nie ma, potem Fundusz, które okazują się być bleee...premier w szpitalu, prezydent stoi w cieniu niewybuchłego jeszcze skandalu z Huszczą...biedny kraj, biedni ludzie...myślą , że wraca komuna i dlatego tak sie zachowują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gomez Re: Głupi rząd ogłupił naród,który mysli,ze komun IP: *.bremultibank.com.pl 09.01.04, 09:03 Szeroko poszedl Kolega. Az mu sie ulotki rozsypaly ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Będzie wojna IP: 217.168.129.* 09.01.04, 17:20 Oczywiście będzie wojna bo w MM nie ma juz kamer Sony dziadek mówił, ze przed wojną tez nie było. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pshemo Marketów "Ziemia Obiecana" IP: *.modem.xmission.com 09.01.04, 20:19 ...no cóż, Media Markt blizej klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Chorzów Bydło przeniesie sie do Zakopanego-oglądać Malysza IP: *.chorzow.um.gov.pl 09.01.04, 08:16 Zapomniałem dodać, że nie nalezy sie juz spodziewać zapewne takich zachowań tłumu w Łodzi, bo napewno całe otumanione bydło pojedzie teraz do Zakopanego oglądać skoki Adama Małysza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart I nagrywać go cyfrowymi kamerami ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 19:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinek Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: 195.62.151.* 09.01.04, 08:20 ja nie mam nic do Lodzi... ale w Lodzi afera z pogotowiem, afera z pobiciem i sfilmowaniem chlopaka na ulicy, afera w teatrze... teraz mm... a wszystko zaczelo sie od tego ze czlowiek z Lodzi zostal premierem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M 09.01.04, 08:33 To jest wszędzie, tylko po prostu najlepiej dowalić Łodzi. Nie od dziś wiadomo, że między Warszawą a Łodzią jest wojna. Stolica z racji swojej pozycji za wszelką cenę chce zdyskwalifikować konkurenta w tej nierównej walce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meksyk Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: 195.20.110.* 09.01.04, 09:47 Bo to jest Łodź właśnie, i sars tu się zaczął i krzyżacy, i piramidy. Bo to Łódź jest włąsnie - biała dziura kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: 217.153.8.* 09.01.04, 12:38 Wypraszam sobie, Miller jest z Żyrardowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.bremultibank.com.pl 09.01.04, 08:21 Jaki idiota zabiera dziecko o północy do hipermatketu. Powinni tego zabronić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstolars KUPOWAC!!!! AAAAA!!!! KUPOWAC!!!!!!!! IP: *.satra.pl 09.01.04, 08:34 Aaaaa!!!! Wyprzedaz!!!!! Aaaa!!!! Kupowac!!!!! Jesc!!!! Pic!!!!! KOOOOOOONSUUUUUUUMOOOOOOOWAAAAAAAAAAC! Jeesteeeeesmyyy juuuuuz w Eeeeeeeuuuuurooooooopie k........wa!!! Haaaaaaaaa. I maaaaaaamyyy Euuuuropeeejskieeee skleeeepy!!!!!! Haaaaaaa! I Euuuuurooooooopeeeejskieeeeee ceeeeeny!!! Jeeeesc! Piiiiic! Kuuuupowaaac! Juuuuz sie ooodbiiiijamy od komuuuunistyyyczneeeegoo dna!!!! Teraz myyyyy sooom pany k.......wa!!!! Zaa..baac frajerow, k.....waaaa!!! Teeeeeeeeeraaaaaaaz zaraaaaabiaaamy tyleeeee, ze seeee mozeeeeemy kuuuuupiiiiic coooo chceeeemy! Jeeeeeesteeeeesmy juuuz k.....wa na saaaaaaaloooonaaaach cywiliiiiiiizoooowaneeego swiaaaataaa k....wa!!!! Blooooooookuuuuuuuujeeeeeeemy deeeecyyyyyyyzjeeeee w sameeeeeej Uniiii k....wa!!! I nap....amy sieeee w skleeeepach - jestesmy KIMS! Wzbudzamy szacunek! Az sie chce zyc! Ale nam na Bialorusi dzis rozwoju zazdroszcza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: KUPOWAC!!!! AAAAA!!!! KUPOWAC!!!!!!!! 09.01.04, 08:41 Dobre. ;) Przykre, ale prawdziwe. To jest ta dumna Polska. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NETRUNNER Re: KUPOWAC!!!! AAAAA!!!! KUPOWAC!!!!!!!! IP: 81.210.81.* 09.01.04, 10:43 Trafiles w sedno. Spoleczenstwo zaczyna glupiec. Szkoda ze przyklad idzie z gory. Wkrotce wyprzedaz w MM bedzie nowa dyscyplina sportowa. KIELBASE RZUCILI!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hobbit konsument IP: 195.94.201.* 09.01.04, 12:34 Konsument mówi, że je aby jeść Konsument pli aby pleść... A wszyscy oni bombardowani śmieciami Wszyscy oni zasypywani informacjami Wszyscy oni bombardowani śmieciami Wszyscy oni zasypywani informacjami... KAZIK STASZEWSKI - KONSUMENT pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Media Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.isp.pl 09.01.04, 08:26 Tu trzeba walić!! I patrzeć . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allo-Allo Szturm na mediamarkt z powodu piatku rano IP: *.28-182-adsl-pool.axelero.hu 09.01.04, 08:28 Rozumiem, ze to teraz taka nowa swiecka tradycja: do niedawna byla to niedziela po kosciele - rodzinnie w supermarkecie, a teraz - noc w Mediamarkt. A co u licha robily tam dzieci? - wsrod poszkodowanych znalazl sie 12 latek. Rozumiem tez, ze z wrazenia tekst i jego znaczenia umykaly wszystkim po kolei - od autora do korekty, gdyz wynika z niego jednoznacznie, ze szturm na Mediamarkt byl spowodowany piatkiem rano. Przeczytajcie uwaznie ponizszy fragment opublikowanego tekstu: "Po otwarciu placówek klienci tratowali się, aby dostać piątek rano PAP rzecznik Komendy Miejskiej Policji w Łodzi nadkomisarz Mirosław Micor, zbyt mała liczba pracowników ochrony nie zapanowała nad tłumem. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Szturm na mediamarkt z powodu piatku rano IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 10:21 faktycznie, ktos zatracil zdolnosc trzezwego myslenia podczas pisania artykulu, albo po prostu ucieklo im kawalek tekstu przy publikacji. dobra uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tresgo Pewnie holota mysłala ze dla kobiet w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:59 matek karmiacych i z dzieckiem na reku bedzie osobna kolejka Nauka z komuny nie zaginęła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzus Re: MediaMarkt robi ludzi w balona... IP: 195.145.231.* 09.01.04, 08:30 Jak w Niemczech jest to ja wiem, ale nie sadze, zeby ludzie sie z tego powodu procesowali na wieksza skale ;-)) Jak ide w poniedzialek rano do Lidla to ludzie juz stoja w kolejce (podkreslam: kolejce) i czekaja. A jak po 20 minutach nie ma juz promocyjnych towarow, to ciagle sa spokojni. I na pewno nie demoluja i kradna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: MediaMarkt robi ludzi w balona... IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.04, 17:23 To pojedz kiedys w tych Niemczech na wyprzedaz, chociazby do MediaMarkt. Proponuje pojechac wtedy rowerem. Autobahny w okregu kilku kilometrow od miejsca wyprzedazy sa zablokowane na dluuugie godziny. Miejsca na parkingu tez nie uswiadczysz. A walka o tani towar ..... bedzie ludzaca podobna do tej, ktora zostala wyzej opisana! R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 08:38 Ludzie po co chodzicie do tych dużych supermarketów? Wokół jest już dużo sklepów,które też mają promocje , tylko trzeba się rozejrzeć wokół.Poza tym nie bedę przyczyniała się do zysku dla firmy,gdzie pracowników traktuje się gorzej jak zwierzęta /np.karząc im pracować w pampersach,aby broń boże nie skorzystały z 5 minut przerwy na wyjście do toalety/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Chorzów Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.chorzow.um.gov.pl 09.01.04, 08:41 Hej Iga, może założymy własną sieć sklepów, gdzie bedą same promocje?? Ludzie przestaną chodzic do supermarketów, bo zaczną chodzić do nas...i w koncu supermolochy upadną, a my zostaniemy monopolistami na rynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rich Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.ipt.aol.com 10.01.04, 15:57 Tylko nie nazwijcie go IGA bo taka siec juz istnieje w pn. wsch. USA,naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flyy Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:05 np w SNC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny kasjerkom każą pracowac w pampersach IP: 217.168.129.* 09.01.04, 17:29 ochroniarzom piłuja zęby żeby nie podjadali na zapleczu, za byle co wyrywają paznokcie lub skazują na ciemnicę. A w dodatku wzięli sie za dzieci i osoby starsze. Łódzka promocja to pułapka żeby Polakom pod osłoną nocy połamać żebra. Spisek masonów, kosmopolitycznego żydowstwa i neofaszysttów Ludzie ochłońcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.mofnet.gov.pl 09.01.04, 08:44 jak za PRL to mi się podoba pałą speklantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krab Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.proxyplus.cz / 195.205.198.* 09.01.04, 08:47 Powinni tego zabronić! He, He, zamieszki pod hipermarketem to przecież najlepsza reklama. Widziałem już masy napadające na sklepy podczas wyprzedaży we Francji ale tam nikt nikogo nie tratował. Wstyd mi za to bydło i niech żyją promocje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.suwary.net 09.01.04, 08:47 ... MEDIA MARKT .... POWINNI TEGO ZABRONIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary W Łodzi mieszka bydło IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 08:58 Tam to zawsze w tej Łodzi, jak nie mordują na pogotowiu, to zamykaja dzieci w beczkach itd. Miasto Millera i Kropiwnickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoshi Re: W Łodzi mieszka bydło IP: *.mm.com.pl 09.01.04, 15:23 bydlo nazywa bydlem innych ludzi,ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianka Re: W Łodzi mieszka bydło IP: 195.145.30.* 09.01.04, 16:38 Moze bez takich uogolnien. To, co stało sie w Łodzi mogło sie stac w każdym innym miescie. Jezeli nieustannie jestesmy faszerowani ideologia "kultu pieniadza", to nie powinnismy sie dziwic. Wytrzymuja to tylko jednostki odporne na wszechobecne pranie mozgu. Lodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: W Łodzi mieszka bydło i to jest fakt! IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 09.01.04, 21:03 ..... bo moglo sie to stac tez w kazdym innym miescie, ale sie nie stalo! kropka. Bo lodz to byla 50lat temu jeszcze ostatnia wies smierdzaca! znam to miasto i tak to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT Re: DO AREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 00:23 Arek, my Lodzianie, Polacy dziekujemy ci ze opusciles nasz kraj. Dla takich smieci jak tY nie ma tu miejsca! Gnij sobie tam gdzie jestes i nie psuj nam powietrza! KT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: W Łodzi mieszka bydło IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 10.01.04, 15:05 jasne czy mi sie wydaje czy to nie Ty stałaś tam od 22.oo zeby kupic sobie walkemna za 1zł a teraz tłumaczysz ze jestes odporna na reklame i głupote. A to mogło się stac tylko w Łodzi i stało się ale ... to miasto tak juz ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koczkodan Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: 195.94.206.* 09.01.04, 09:09 to ciekawe bo promocja była w całym kraju, a do excesów doszło tylko w Łodzi, generalnie ciekawe miasto ta Łódź, sanitariusze, spadający Leszek... interesujące, ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitka Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 09:13 Jasne, najłatwiej wszystko uprościć i stwierdzić, że Łódź jest pojebana. Gratuluje szerokich horyzontów tym którzy tak myślą... A co do Millera - to pragnę przypomnieć że na SLD głosowała cała Polska... Swoją drogą news nadaje się na stronę: www.smieszne.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ro Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.filmschool.lodz.pl 09.01.04, 09:20 Kiedy pan z mikrofonem zaczął krzyczeć na policjantów, żeby się uspokoili, zrobiło się śmiesznie...a drobniuchne panny obok mnie dostały tymi pałami dość mocno. Gdyby tłum z tyłu miał szanse usłyszeć komunikaty, może byłoby spokojniej. Gdyby było jedno wejście, i jedno wyjście, może byłoby jeszcze spokojniej. Gdyby ktoś pilnował,żeby do sklepu nie wchodzili pijani ze szklanymi kuflami, o... A tak nawiasem mówiąc, nawet jeśli ktoś się nie dopchał do środka, niech nie zawraca gitary obsłudze, kiedy jest tyle do roboty, tylko niech poczeka grzecznie do następnego dnia i złoży zażalenie. Pan z mikrofonem był okej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazel Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.cbmm.lodz.pl 09.01.04, 09:24 Pojechałem na tą wysprzedaż razem z kolegą, ale już od samego początku mieliśmy małe nadzieje na to, że wogóle uda się nam wejść do sklepu a nie mówiąc o zrobieniu zakupów. Samochód jakoś udało mi się zaparkować, ale z dostaniem się do Centrum nie było już mowy, takiego tłumu to ja nigdy nie widziałem, a wcale taki młody nie jestem ;-)). Po chwili namysłu daliśmy sobie spokój z tymi promocjami i zmyliśmy się do domu, szkoda zdrowia na jakiś sprzęt AGD i RTV. Jedno mnie tylko zastanawia, po co niektóre matoły tam poszły, żeby rozpychac się w tłumie, bo jak widzieliśmy to było tam kilka osób, która jak zbliżała się godzina "zero" to zaczeła napierać na tłum powodując sztuczny ściski (totalna głupota i bezmyślność). Widac niektórzy przyszli tylko po to aby troche narozrabiać :(( Odpowiedz Link Zgłoś