bodo.2 06.10.09, 15:21 wplątując panią Kwaśniewską w swe nikczemne gierki,chciałeś skłócić opozycję aby przykryć łajdactwo własnej organizacji,to więcej niż skandal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodo.2 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:28 no co,wykształciuszki,zatkało kakao Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:30 Czy ujawnienie przez niego działań swoich prokuratorów to tylko kwestia nielojalności? To nie podpada pod prokuratora? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:31 elena4 napisała: > Czy ujawnienie przez niego działań swoich prokuratorów to tylko kwestia nielojalności? To nie podpada pod prokuratora? Jeszcze jeden powód dlaczego komisja sejmowa jest konieczna. Przecież prokuratura kierowana przez Czumę nie wyjaśni sprawy jego ewentualnej zdrady tajemnicy służbowej... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:34 Ja, kurna, już we wszystko zaczynam wątpić. Jedynie Bóg mi się ostał. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:39 To dopiero musi ci się mętlić... Rozum, kofana... tylko rozum! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:41 Zawsze się coś wymętli. Polemika z mądrołkamitakimi jak ty w niczym mi nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:40 elena4 napisała: > Ja, kurna, już we wszystko zaczynam wątpić. > Jedynie Bóg mi się ostał. To i tak dobrze. Ale co z mężem i dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:42 Na swoim miejscu. Ale rozmawiamy o niegodziwościach Czumy jak byś miała pamięć przykrótką. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:33 chyba przez "nadgorliwość",dymisja raczej pewna Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Kłamstwa Czumy były widoczne od początku! 06.10.09, 15:36 bodo.2 napisał: Niegodziwość Czumy Odpowiedz Link Zgłoś
indris Niegodziwość Czumy ? 06.10.09, 15:38 Chciał Kamiński zamknąć Kwaśniewską, czy nie ? Tego pod dywan tajemnic służbowych nie zamiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Niegodziwość Czumy ? 06.10.09, 15:42 ingigangi,słuchaj i łykaj Karpiniuka i Czumę,to choć poprawisz swój nastrój,to twoje prawo i obowiązek-platfusiarnia tonie i rozpaczliwie chwyta się chłopskich numerów,z marnymi dla siebie rezultatami Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:39 bodo.2 napisał: > wplątując panią Kwaśniewską w swe nikczemne gierki,chciałeś skłócić > opozycję aby przykryć łajdactwo własnej organizacji,to więcej niż skandal Przepraszam, wydawało mi się, że Czuma tylko przyklepał sprawę a nie był jej inicjatorem więc jeśli ktoś usiłował w to wciągnąć bezę to tylko Mariuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:43 myślę,że przed słuchaniem nie zaszkodzi przedmuchać uszy Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:45 Tylko niekoniecznie o bezę chodziło. Czuma mógł się chcieć zabawić w wielkiego sratega, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 15:53 Czuma nie dość,że jest głupi jak but,to nadużył stanowiska i fałszywie starał się wplątać Kwaśniewską,aby opozycja sama się okładała,ale tam w przeciwieństwie do Czumy myślą Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Niegodziwość Czumy 06.10.09, 16:49 W Polsce tak wysokie stanowisko zwalnia od myslenia, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś