Dodaj do ulubionych

KAGAN... ja Ciebie podziwiam....

05.02.02, 20:08
Wszystkiego co piszesz nie czytam bo musiałbym siedzieć w necie chyba 24 h na
dobę ale czasem sobie przejrze Twoje teksty i zawsze my�le sobie że musisz być
kim� naprawdę wspaniałym. Nigdy nie potrafiłbym znale�ć tylu argumentów za
rzeczami w które wierzę - może to dlatego, że ja jestem raczje ideowcem i nie
mam głowy do argumentacji - i cieszę się że Ty to potrafisz. Dajesz mi wiarę że
�wiat jeszcze całkiem nie zszedł na psy. Przepraszam za tak osobiste wynurzenia
ale chciałem powiedzieć co o Tobie sšdzę. Trzymaj się i nie daj się ludziom
którzy Cię opluwajš - wybacz im bo nie wiedzš co czyniš ; ). Jestem z Tobš i
mam nadzieję że nie tylko ja.
Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 20:49
      Fanka Kagana to ja tu jestem i prosze mi chleba nie odbierac! A w ogole to jakos mi to podpucha
      zalatuje;)))))))))))))))
      • zorak Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... 05.02.02, 21:09
        milo mi poznac...
        widuje czesto twojego nicka ale niestety nigdy cie nie czytalem.... sorry...
        a jesli ty tez fanka to moze jakis fanclub zalozymy?
        w kupie razniej jak to mowia
        • Gość: samanta Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 21:23
          nic nie staciles nie czytajac.jestem Samanta Myslacainaczej.Milo mi. Fan club?jakos ci nie ufam.Z
          reszta ja sama sobie nawet nie ufam a co dopiero innym?;))))))))))))))
          • Gość: czort Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.tkb.net.pl 05.02.02, 21:46
            ja tez do klubu akces zglaszam, lubie nawiedzencow wszelkiego typu i masci!!!!
            kagan jezd niepowtarzalny!!!!!!!
            chceta mnie, czy nie??????
          • zorak Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... 05.02.02, 21:48
            mi rowmiez jest bardzo milo.
            nie ufasz mi?
            hmmm...
            musze powiedziec ze to mi pochlebia....
            jestem potencjalnie niebezpieczny.
            nie musisz mi ufac.
            ja tez nikomu nie ufam wiec bedzie porowno.
            musze troche twoich tekstow jednak poczytac - polecilabys cos reprezentatywnego?
            • Gość: samanta Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 22:02
              ja tu jestem od podpuszczania pieskow;))))))) Masz usposobienie psychopaty...zaczynam Ci ufac
              pomalu;)))))))))))))
              • zorak Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... 05.02.02, 22:09
                ooooooo.....
                no tu mi wlała� niepomiernie.
                powiedzieć mi co� takiego jak usposobienie psychopaty to jest dla mnie cud mio
                i orzeszki.
                po czyms takim twoje notowania u mnie wzrosly o co najmniej 50 procent
                • Gość: samanta Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 22:15
                  zorak..juz ciem lubiem! Jezdes swoj czubek! Witam w gronie myslacych inaczej;)))))))))))))))))))))))
              • kolargol Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... 05.02.02, 22:09
                Najpierw zbudujcie sobie maszyne latajaca zeby dogonic waszego mistrza, a gdy
                bedziecie odlatywc nie zapomnijcie smiac sie "glosno a histerycznie" jak wasz
                guru. No to szczesc Boze ! Komu w droge temu grabie w d... !!!
                • Gość: samanta kolargol IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 22:17
                  misiu..? A ty wierszyk przeczytalaes co?;)))))))))))0
                  • zorak samanta 05.02.02, 22:29
                    oj samanta samanta ....
                    nie powiedzialem ze ci ufam teraz tak do konca - a nuz jestes tak naprawde
                    okropna konformistka ktora chce mnie podpuscic - wierze ze tak nie jest i
                    dlatego postanowielm przyjrzec sie tobie.
                    niemniej jednak ciesze sie ze w ten sposob przyjmujesz moja skromna...
                    sorry - wielki blad
                    moja genialna osobe
                    • zorak c.d. samanta 05.02.02, 22:36
                      no prosze prosze...
                      samanta - dzieki analizie twoich watkow na forum stwierdzielm ze moge ci jednak
                      powierzyc swoje zaufanie.
                      milo mi tym bardziej.
                      To jak bedzie z fanclubem?
                      • Gość: samanta Re: c.d. samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 23:22
                        uwazam za otwarty:)))))) Tyyy...ale ja pierwsza tu bylam.prezesostwo mnie sie nalezy!:)))))))))))
                        • debruce Re: c.d. samanta 06.02.02, 02:24
                          Gość portalu: samanta napisał(a):

> uwazam za otwarty:)))))) Tyyy...ale ja pierwsza tu bylam.prezesostwo mnie sie n
                          > alezy!:)))))))))))

Ja sie pisze na genseka (Sekretarza Generalnego).
                          Debruce von dem Antyklechiland!
                    • Gość: samanta Zorak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 22:37
                      Ty tylko zajrzyj w watki w ktorych wystepuje nick Kagana i juz bedziesz wiedzial jaka jestem;)))))
                      Ewentualnie Forum o forum .Pozdrowko!:)))))))))
                  • Gość: Crotalus Re: kolargol IP: *.pl 05.02.02, 22:30
                    Kagan załóż sektę. Ludzią odbija i biją ci pokłony.
                    • Gość: samanta Crotalus IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 22:35
                      Znowu jedynka z polskiego ! Ludziom a nie ludzia!
                      • Gość: Crotalus Re: Crotalus IP: *.pl 05.02.02, 23:47

> Znowu jedynka z polskiego ! Ludziom a nie ludzia!

To dlatego, że jestem Żydem. Czasem się mylę w polskiej mowię.
                        • Gość: samanta Re: Crotalus IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 02:25
                          To Cie nie usprawiedliwia jezeli zyjesz w Polsce. Hmmm...szczerze mowiac nie spojrzalam skad
                          piszesz
                    • debruce Re: kolargol 06.02.02, 02:26
                      Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Kagan załóż sektę. Ludzią odbija i biją ci pokłony.

W imieniu Kagana podaje tymaczasowy adres,
                      gdzie Kagan przyjmuje zgloszenia do swej sekty "Kaganiakow":
                      ljkel2@netscape.net
                      Sekr. Gen. Kagana
                      De Bruce, PhD
                  • kolargol Re: kolargol 06.02.02, 00:59
                    Przeczytlem i odpowiedzialem, ale jak widac moja odpowiedz mowe ci odjela.
                    Jeszcze raz ci radze nie denerwuj sie. Wroci. No a jesli jednak nie to zawsze
                    mozesz zbudowac maszyne latajaca i tez odleciec. Powodzenia jak wyzej !!!
    • Gość: zoltar Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 22:27
      No, "podziwiam" to w moim przypadku za dużo powiedziane (napisane).
      Zdecydowanie za dużo, bo ogromna większość jego wypowiedzi to, moim zdaniem,
      zwykłe bzdury. Albo dobry materiał na następne odcinki X-files (np. "Tajemnica
      Jasnogórska"- czegoś równie głupiego nigdy nie czytałem...).
      Mimo wszystko jednak uważam Kagana za jedną z najciekawszych osób na forum.
      Więcej nawet, gdyby nie on (i Krzyś52) w ogóle bym na forum nie wchodził.
      • Gość: samanta Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 22:38
        Zoltar! A czytales piusa 01???????????? to dopiero jazda!:)))))))))))
        • zorak Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... 05.02.02, 22:43
          nie musze zagladac w atki kagana - przeszukalem sobie forum
          i popatrzylem na co nieco - podobasz mi sie - moze nie tak jak kagan ale
          podobasz.
          • Gość: samanta Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 23:18
            zorak..toz ja tylko skromna fanka!:))))))))
        • Gość: zoltar Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 22:45
          Nie, nie czytałem. Gdzie szukać?
          • Gość: samanta Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 23:19
            a roznie,nie pamietam:)))))) On wszedzie transparenty rozwijal.takich piusow tu wiecej,boki mozna
            zrywac,serio;)))))))))
    • debruce Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... 06.02.02, 02:20
      zorak napisał(a):

Wszystkiego co piszesz nie czytam bo musiałbym siedzieć w necie chyba 24 h na
      dobę ale czasem sobie przejrze Twoje teksty i zawsze my�le sobie że musisz być
      kim� naprawdę wspaniałym. Nigdy nie potrafiłbym znale�ć tylu argumentów za
      rzeczami w które wierzę - może to dlatego, że ja jestem raczje ideowcem i nie
      mam głowy do argumentacji - i cieszę się że Ty to potrafisz. Dajesz mi wiarę że
      �wiat jeszcze całkiem nie zszedł na psy. Przepraszam za tak osobiste wynurzenia
      ale chciałem powiedzieć co o Tobie sšdzę. Trzymaj się i nie daj się ludziom
      którzy Cię opluwajš - wybacz im bo nie wiedzš co czyniš ; ). Jestem z Tobš i
      mam nadzieję że nie tylko ja.
      Powodzenia.

Dziekuje w imieniu Kagana!
      De Bruce von Melbourne
      • Gość: samanta Co jest??????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 02:27
        A gdzie przywitanie naszego idola??????;)))))))))))))))
        • Gość: zak Re: Co jest??????? IP: *.sympatico.ca 06.02.02, 03:38
          debruce, mkrawczyk, pius01....kagan ile masz nickow?
          schizofrenia jest juz wyleczalna....musisz tylko brac pigulki:))))))
          wstyd panie profesorze!!!!!!!
          • Gość: zak Re: Co jest??????? IP: *.sympatico.ca 06.02.02, 03:41
            o zapomnialem....krakers11...kagan piszacy sobie poematy
            jestes lepszy od stalina.....jemu pisali peany a ty sam sobie
            biedulku nie doceniaja cie tam w australii..nie chca zrobic ministrem
            te wredne katole i zydzi
            a fe!!!!!!!!!
    • kwojtyla Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... 06.02.02, 06:18
      A ja nie!
      K. Wojtyla
      • zorak Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... 06.02.02, 21:35
        kagan chyba sie zdziwil tak bardzo ze az nawet nie odpowiedzial na tego
        posta....
        kagan nie chcesz miec swojego fanclubu?
        • Gość: samanta Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 22:12
          witam kolege fan clubowicza:)
          Kagan mial nowe wcielenie i nie mial czasu nam odpowiedziec. Kagan! Co jest do
          cholery? prosze tu na kieliszek szampana zajrzec!
          • zorak Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... 06.02.02, 22:37
            nowe wcielenie?
            hmmm...
            jakie nowe wcielenie?
            niestety dzisiaj sie troszke napilem alkoholu za namowa znajomych ("no co se
            bedziesz zalowac - jak skonczysz studia to bedziesz ogl sie ograniczac...")
            przegladajac watki jakies kilka godizn temu nie zdolalem zapamietac ich
            tresci...
            • Gość: qwe Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: 172.10.1.* 06.02.02, 22:53
              Jak panuje wolnosc wypowiadania sie to nawet idioci maja wiele do gadania i
              wolnosc im to gwarantuje. Trzeba jednak umiec rozroznic ziarno od plew.
              Samantai Kagan to jednak plewy...................
              • zorak Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... 06.02.02, 23:14
                Gość portalu: qwe napisał(a):

> Jak panuje wolnosc wypowiadania sie to nawet idioci maja wiele do gadania i
                > wolnosc im to gwarantuje. Trzeba jednak umiec rozroznic ziarno od plew.
                > Samantai Kagan to jednak plewy...................

fajna jest ta wasza demokracja - nazywasz ich idiotami i uwazasz ze masz
                absolutna racje w ew szystkim - powinienem teraz wlasciwie skorzystac
                ze "zdobyczy demokracji" i oskarzyc cie o napasc slowna czy jak to sie anazywa
                • Gość: samanta Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 01:31
                  qwe pozwol mi zadecydowac o doborze idola. A w ogole to jest fan club Kagana i tylko fanow tu
                  zapraszamy:)))) Kagan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szampan juz cieply!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))
                  • Gość: Kagan Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.vic.bigpond.net.au 07.02.02, 01:39

> qwe pozwol mi zadecydowac o doborze idola. A w ogole to jest fan club Kagana i
                    > tylko fanow tu
                    > zapraszamy:)))) Kagan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szampan juz cieply!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    > !!!!!:))))))))))))))))))))))

Wstaw do lodu (do takiego kubelka z lodem)...
                    Fanow i antyfanow zapraszam do pisania na ljkel2@netscape.net.
                    I nie wysilajcie sie z wirusami itp. bo ja mam specjalnie prosty
                    program do czytania majla, co zadnego wirusa nie przepusci... Sorry!
                    Kagan
                    • Gość: samanta Re: KAGAN... ja Ciebie podziwiam.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 02:42
                      ocho!Widze ze nie w humorze dzsiaj jestes. dobrze ze powiedziales mi o tym kubelku bo juz chcialam
                      w przerebel ladowac butelke. Skoro moje towarzystwo niemile znikam stad. Jak bedziesz chcial to
                      mnie znajdziesz. Pa!
                      • zorak no, nareszcie... 07.02.02, 17:56
                        kagan zdecydowal sie nawiedzic swoj fanclub....
                        to co robimy samanta?
                        piszemy o oficjalne uznanie za oficjanly osrodek fanclubowy?
                        • Gość: samanta Re: no, nareszcie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 20:33
                          Moj idol mnie wczoraj podkurzyl male co nieco wiec musze jeszcze raz
                          przemyslec.:))) Pozdrowko Zorak!:)
    • mwewe Re: KAGAN... ja tez lubie 07.02.02, 19:21
      Cie czytac :)
      Pozdrowienia,
      mwewe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka