zoro_wieczorowo_poro 07.10.09, 17:31 Czy ABW i inne służby nie wiedziały że kolesie z abecadłem na plecach gonią z mikrofonami i fotoaparatami za ministrem spraw wewnętrznych i wicepremierem rządu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Re: ABW ? 07.10.09, 17:37 A niby skąd miały wiedzieć? Czy inwiligowały CBA?? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: ABW ? 07.10.09, 17:42 dupetek napisał: > A niby skąd miały wiedzieć? Czy inwiligowały CBA?? A dlaczego nie miałyby dbać o sprawy bezpieczeństwa wewnętrznego? Widzisz jaka rozpierducha - facio przychodzi z sensacjami moralnymi, nie nadającymi sie do sformułowania zarzutów prokuratorskich i oczekuje na wpadkę Premiera. Powinni wiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: ABW ? 07.10.09, 17:54 Służby na ogół nie wchodzą sobie w drogę-kompetencje! Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: ABW ? 07.10.09, 17:58 dupetek napisał: > Służby na ogół nie wchodzą sobie w drogę-kompetencje! Ale maja na siebie oko. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: ABW ? 07.10.09, 17:46 Kontrwywiad i ABW raczej pilnowały czy wrogie służby nie podchodzą do kogoś z rządu, więc pytam czy przeoczyły chłopakow od Mariuska Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: ABW ? 07.10.09, 17:55 Powtórze, to co odpisałem Porannej: Służby na ogół nie wchodzą sobie w drogę-kompetencje! Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: ABW ? 07.10.09, 17:59 Myślisz że przeszły do porządku dziennego nad łażeniem za wicepremierem i szefem resortu spraw wewnętrznych i nie powiadomiły o tym nikogo? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: ABW ? 07.10.09, 18:07 Sugerujesz bieżącą orientację Donka w sprawie ustawy hazardowej? I czekanie na ruchy Mariuszka? Myślę, że przeceniasz trochę działanie tzw. służb. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: ABW ? 07.10.09, 18:19 wydaje mi się że któraś z 12 tajnych służb zorientować sie powinna że coś się dzieje przy osobie wicepremiera Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien ABW też działało na zlecenie PIS. 07.10.09, 17:51 Inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Dlatego poleciał Schetynesku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: ABW też działało na zlecenie PIS. 07.10.09, 17:59 donek_z_bagien napisał: > Inaczej nie da się tego wytłumaczyć. > Dlatego poleciał Schetynesku. Dokad polecial? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: ABW ? 07.10.09, 18:22 zoro_wieczorowo_poro napisał: > Czy ABW i inne służby nie wiedziały że kolesie z abecadłem na plecach gonią z > mikrofonami i fotoaparatami za ministrem spraw wewnętrznych i wicepremierem rzą > du? Wiedzialy , wiedzialy , czekaly az abc sam sie podlozy i jak zwykle zrobilo to w wysmienitym stylu . Nie ma zadnych dowodow , jeno swistki papierow i tasmy z nagraniami Chlebusia i Drzymy . To troche za malo . Tusk rozgrywajacym . Krew zalewa PiS , kiedy na pytanie o stenogramy ze spotkania z Mariuszem Kaminskim , Tusk ostroznie nic powiedzial czy je ma , czy nie , jedynie to ze Kaminski u niego byl . Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: ABW ? 07.10.09, 18:26 Bez przesady. Nikt za Schetyną nie chodził - wszystko co jest na niego to to, że parę razy Rysio powiedział o Grzesiu. Zresztą nawet materiał na Drzewieckiego jest żałosny - ot jedno zdanie Sobiesiaka na którym zaczął i zakończył rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: ABW ? 07.10.09, 18:31 jest urywek stenogramu z rozmowy Schetyny Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: ABW ? 07.10.09, 18:35 zoro_wieczorowo_poro napisał: > jest urywek stenogramu z rozmowy Schetyny a co Schetyna mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: ABW ? 07.10.09, 18:39 w stenogramach dostarczonych przez Mario - ..milczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: ABW ? 07.10.09, 18:45 zoro_wieczorowo_poro napisał: > w stenogramach dostarczonych przez Mario - ..milczy :D Nagrali go jak milczał? To i mnie mogą mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: ABW ? 07.10.09, 18:50 własnie w "Skanerze.." zapytano Lisickiego dlaczego w stenogramach z Rzepy nie zamieścili odpowiedzi Schetyny z rozmowy z Rysiem o 180 euro od automatu. "...bo nie było więcej w stenogramie.." :D Odpowiedz Link Zgłoś