mariner4 23.10.09, 07:43 My tu o politykach, a tysiące ludzi chce magistra za friko! Nawet polityków wkręcili! M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorpioletta Re: Prowokacja GW! 23.10.09, 08:26 ... przykład idzie od rządzących... w dwa lata magister... a co... Kwaśniewski w cztery nie mógł zrobić.... wiadomosci.onet.pl/2065193,11,wielka_prowokacja_gw__wielu_dalo_sie_nabrac__politycy_tez,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: GW odwraca uwagę od afer PO. Głupoty. 23.10.09, 08:33 Przecież wyszystkie afery z natury rzeczy są PO. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Nawet polityków wkręcili! Jest więc afera. 23.10.09, 08:31 To już kolejna dzisiaj - po lotnikach bez butów z MarWoj. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Inflacja słowa "afera" 23.10.09, 09:08 Jeszcze trochę, a nikt nie będzie na to zwracał uwagi. Takie słowa jak: "komuch", "kapuś" i wiele innych stały się pustym dźwiękiem, właśnie przez ich nadużywanie. W tej powodzi tych słów wspaniale ukryli się ci, którzy na e epitety zasłużyli. M. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Prowokacja GW! 23.10.09, 10:10 Takiej akcji nie powstydziłyby się Fakt z SE. I niech ktos powie, że gwienko nie rusza na podbój konkurencji. Tabloidów. Czekam na wzmiankę o Dodzie i nergalu oraz o piersiach Kasi Cichopek. Cuchnowski niech zrobi fotoreportaz ja pan premier zajmuje się wnuczkiem. To takie wzruszające dla gospodyn domowych.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co, zgłosiłeś się? 23.10.09, 10:17 I teraz burzysz się, że nie zostaniesz magistrem w dwa lata :))) Bo tak jakoś mi pasujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: A co, zgłosiłeś się? 23.10.09, 11:36 Nie, jako PiSi elektorat edukację skonczyłem na podstawówce, przyzakładowej zawodówki juz nie skonczyłem, nie mówiac juz o maturze. Dlatego "prowokacja" gwienka nie dla mnie panie magistrze.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Dobra, dobra :) 23.10.09, 12:04 kubala11 napisał: > Nie, jako PiSi elektorat edukację skonczyłem na podstawówce, przyzakładowej > zawodówki juz nie skonczyłem, nie mówiac juz o maturze. Dlatego "prowokacja" > gwienka nie dla mnie panie magistrze.;) Twojego wykształcenia podstawowego nie kwestionuję, sądze jednak, że wzorem dla ciebie jest spindoktor Migalski, politolog patentowany. Też wygląda i pisze jakby podstawówkę z trudem skończył: a politolog! Przyznaj się, nie wstydź: wyjąłes ze skarbonki 300 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Dobra, dobra :) 23.10.09, 12:06 Gdybym posiadał te 3 setki to juz stałbym w hurtowni po zgrzewkę Arizony.:P Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk To już teraz rozumiem! 24.10.09, 08:10 kubala11 napisał: > Gdybym posiadał te 3 setki to juz stałbym w hurtowni po zgrzewkę Arizony.:P .. dlaczego Bulgotek oraz reszta jego ferajny wyłudzili po 300 zł w Sejmie.... Ależ to musiała byc balanga! Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: To już teraz rozumiem! 24.10.09, 09:48 Jesli ktos nazwał się dr. nawet z kropka na końcu...;) to nalezy od kogos takiego wymagac więcej niz od zwykłego zapijaczonego ryja. Dlatego wymysl cos innego niz "Bulgotek". Ja staram się unikac nazywania premiera Donalda konDonkiem, wytrzeszczem, ryżym choc nie ukrywam, że kiedyś zdarzało mi się. A co do imprezki, faktycznie super było. Szczypińska z Kempa tanczyły na stole, reszta padła pod stołem nachlana jak von Nogay tutaj www.youtube.com/watch?v=ChOvuDSi-Is Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Mój nick.... 24.10.09, 10:38 kubala11 napisał: > Jesli ktos nazwał się dr. nawet z kropka na końcu...;) A gdzie ja twierdzę, że skrót ten oznacza doktora????? Byłoby bez kropki, nieprawdaż? Poszperaj w archiwum Forum, to znajdziesz wyjaśnienie (dla ułatwienia dodam, że dr. jest to ginący zawód, niskopłatny ale szlachetny. A Bulgotek? No cóż - wydaje mi się, że człek ów zasłużył sobie na lekceważące traktowanie. Nic na to nie poradzę, że kojarzy mi się z małym, grubym i bezzębnym złośliwcem. Powiedz szczerze - chciałbyś być do niego podobny? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Mój nick.... 24.10.09, 11:14 Nie gniewaj się, ale geneza "dr.'a" nie bardzo mnie interesuje, dlatego daruję sobie szukanie. Poza tym widzę, że małostkowy jestes, skoro najwazniejszy jest dla ciebie wyglad człowieka. Ale jesli pytasz to żeby nie wyjśc na gbura odpowiem. Nie chciałbym wyglądać jak Kaczyński bo jest niski i przy kości, podobnie nie chciałbym wygladać jak Gosiu, Zbychu Chlebowski z jego zaczeska, preziu Olek bo nalana gebę ma, Nowak z jego konska mordeczką. I najwazniejsze, nie chciałbym byc podobny do ciebie chocbyś miał muskulaturę Rambo, usmiech Delona, fryzurę palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Mój nick.... 24.10.09, 11:25 kubala11 napisał: . > Poza tym widzę, że małostkowy jestes, Jestem małostkowy, owszem. Ale nie przeszkadzałby mi nikczemny wygląd Bulgotka/Mamrotka, gdyby towarzyszyły mu szlachetne cechy charakteru, poczucie humoru, inteligencja, staranne wykształcenie. A nie towarzyszą. I dlatego nie darzę ich szacunkiem. Fajnie, że nie chcesz być do mnie podobny. Jeden ja już wystarczy, bybyś dla mnie za dużą konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Mój nick.... 24.10.09, 11:35 dr.krisk napisał: > Jeden ja już wystarczy, > bybyś dla mnie za dużą konkurencją. pl.wikipedia.org/wiki/Siedem_grzech%C3%B3w_g%C5%82%C3%B3wnych. Jedynka na tej liscie to twoja domena jak widzę. Czuję przez skórę, ze przed twoim monitorem siedzi uroczy grubasek w lenonkach i spoconymi raczkami klika sobie swoje posciki.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Oczywiście! 24.10.09, 11:42 kubala11 napisał: > Czuję przez skórę, ze przed twoim monitorem siedzi uroczy grubasek w lenonkach > i > spoconymi raczkami klika sobie swoje posciki.;) Twoja skórna przenikliwość budzi podziw. Zauważyłem, że uroczy grubaskowie o spoconych rączkach cieszą się twoją sympatią. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Oczywiście! 24.10.09, 11:54 Sadzisz, ze odczuwam do ciebie sympatię? Zwariowałes chyba? Niczym sobie na nią nie zasłuzyłes. Ale staraj się. EOT z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Oczywiście! 24.10.09, 11:59 kubala11 napisał: > Sadzisz, ze odczuwam do ciebie sympatię? Nie zrozumiałeś. Nie tego grubaska o spoconych rączkach miałem na myśli. A nawet dwóch :) Odpowiedz Link Zgłoś
masuma To nie jest temat polityczny, Giwi 23.10.09, 11:13 Proszę, podobnie jak problem zakonnicy, bijącej niepełnosprawne dziecko, przenieść ten wątek na odpowiednie forum Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Prowokacja GW! 23.10.09, 11:23 Elektorat platfusiarni na siłę chce należeć do kasty wykształciuchów. Kompleksy,czy atmosfera przyzwolenaia na dile? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Im to niepotrzebne! 23.10.09, 11:26 Gosio prawo studiował 10 lat. 2letnie studia w cuglach by skończył w 4 lata. M. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Im to niepotrzebne! 23.10.09, 12:02 mariner4 napisał: > Gosio prawo studiował 10 lat. Wikipedia pisze inaczej W latach 1983–1989 studiował na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Gdańskiego. Tytuł zawodowy magistra uzyskał w 1997. Jezeli to prawda to studiowal "tylko" 6 lat a nastepne 8 potrzebowal na "uzyskanie" tytulu magistra . Był studentem m.in. Lecha Kaczyńskiego (prowadzącego na UG zajęcia z prawa pracy), Pewnie jednym z prymusow skoro zaszedl az tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: Prowokacja GW! 23.10.09, 11:41 no, no, nawet Kłopotek chciał tam karierę robić. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Kłopotek chciał za darmochę :-)) 23.10.09, 11:47 Dała się skusić posłanka Sylwia Pusz. Poseł Eugeniusz Kłopotek też, ale zastrzegł, że za darmo. Pozyskaliśmy celebrytę: Tomasz Kammel był gotów negocjować gwiazdorskie stawki. Odpowiedz Link Zgłoś