Gość: doods IP: 5.5.* / 80.58.40.* 20.01.04, 23:01 Racja Mlodzezowka SLD przyprawia mnie o mdlosci ale tutaj sie zgadzam. doods Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Boras stare wieprze przodem IP: *.w-s.pl 20.01.04, 23:15 nie pałam miłością do sld, ale chłopaki z młodzieżówki sld mają moje współczucie - teraz zobaczą na własnej skórze jaka jest w pzpr hierarchia wartości: nie wiedza i osiągnięcia, ale kolesiostwo i stare pryki razem. współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Współczucie 20.01.04, 23:43 Gość portalu: Boras napisał(a): > nie pałam miłością do sld, ale chłopaki z młodzieżówki sld mają moje >współczucie Ja raczej bym współczuł innym młodym, którzy mieli plany startu do parlamentu europejskiego. A sama młodzieżówka SLD to chyba dobrze wiedziała, czyim są zapleczem i jakoś im to nie przeszkadzało. Niech więc nie narzekają na starszych towarzyszy, swoich idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Pielęgniarz podrzucił 20.01.04, 23:24 "Prawdopodobnie kongres Federacji Młodych Socjaldemokratów rozpocznie się od odśpiewania Międzynarodówki. Nie będzie to jedyny socjalistyczny akcent - całe spotkanie będzie w czerwieni. Chcemy powrócić do tej zapomnianej przez SLD barwy - deklaruje Piotr Skubiszewski, ursynowski radny z SLD i jeden ze 184 delegatów wybranych na sobotni kongres - pisze "Trybuna"." Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz O łzach 20.01.04, 23:36 douglasmclloyd napisał: > "Prawdopodobnie kongres Federacji Młodych Socjaldemokratów rozpocznie się od > odśpiewania Międzynarodówki. Nie będzie to jedyny socjalistyczny akcent - całe > spotkanie będzie w czerwieni. Chcemy powrócić do tej zapomnianej przez SLD > barwy - deklaruje Piotr Skubiszewski, ursynowski radny z SLD i jeden ze 184 > delegatów wybranych na sobotni kongres - pisze "Trybuna"." Ciekawe czy Marek Barański uronił kilka łez, gdy czytał ten artykuł w swojej gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Mlode ryje IP: *.ne.client2.attbi.com 20.01.04, 23:53 Juz sie mlode ryje chca pchac. Powoli swinki, powoli. Nie czytaliscie Orwella? Najpierw Jaskiernia musi sie dotuczyc - wy glupie prosiaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAP Re: Mlode ryje IP: *.souyaku.taihoyakuhin.jp / 210.158.206.* 21.01.04, 04:25 "Czasy się zmieniają i młodzi wykształceni, otwarci na świat działacze służyć powinni nie tylko do klejenia plakatów i roznoszenia ulotek podczas wszelkiego rodzaju kampanii wyborczych". Znowu pojawia sie to parszywe slowo "dzialacz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green 2004 ŚCIEMA - demokrację zarzyna się w innym punkcie! IP: *.eko.wroc.pl 20.01.04, 23:56 Ważniejsza jest METODA PRZELICZANIA głosów - mała zmiana w jednej poprawce Senatu powoduje niemożność uzyskania choćby 1 mandatu nawet przy 10% uzyskanych głosów!!!! Patrz tu: www.zieloni.org.pl/comment.php?what=news&id=419 i tu: www.zieloni.org.pl/news.php?id=419 Pozdr Zieloni 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: ŚCIEMA - demokrację zarzyna się w innym punkc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.04, 09:17 Stick your links into your ass and excite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bele67 Re: Młodzieżówka SLD krytykuje decyzję Senatu IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.01.04, 07:33 Jest na to panaceum. Niech wszystkie "młodzieżówki" skrzykną się i doprowadzą do uchwalenia w Sejmie poprawki zmieniającej ordynacje wyborczą do senatu : "senatorem może być tylko obywatel, który nie przekroczył 30 lat życia" i nie będziecie dyskryminowani ze względu na wiek,chyba ,że sami przez siebie. A co na to "Konstytucja europejska " i unijne ordynacje wyborcze , chyba w tej dziedzinie nie panuje tam "wolnoamerykanka". Czy to niema czasem związku ze śmiertelną walką o postanowienia z Nicei, a przecież nawet Wałęsa doszedł do zdroworozsądkowych wniosków jak należy pojmować znaczenie współczesnej demokracji od demokracji z epoki kamienia łupanego. Miejmy nadzieję, że w Sejmie RP nie ma zwolenników dyskryminacji wiekowej, a jeśli są, to przynajmniej w mniejszości w odróżnieniu od Senatu. Bądźcie wytrwali w walce o należne Wam prawa - to życzy Wam "emeryt" , zagorzały przeciwnik dyskryminacji wiekowej i spychania młodych do roli "salowych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Młodzieżówka SLD krytykuje decyzję Senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 08:54 Młodzi towarzysze! PRZY KORYCIE JEST CIASNO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala PRECZ Z KOMUCHAMI Z SLD I ICH "MŁODZIEŻÓWKĄ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:08 ZAORAĆ ICH, WYPĘDZIĆ, ZDELEGALIZOWAĆ TYCH PASOŻYTÓW, DARMOZJADÓW I WAŁKONI.- NIEROBÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Młodzieżówka SLD krytykuje decyzję Senatu IP: *.vline.pl 21.01.04, 09:16 Co młodzi ludzie widzą w SLD? Ja mam 50 lat i głosowałem na SLD myśląc że ukrócą korupcję,skończą z wyprzedarzą majątku narodoewego,a co się okazało? Popieram tych młodych,lecz dam im radę niech zobaczą czy gdzieś indziej nie ma dla nich miejsca,bo SLD to "zgrana karta".Ja będę głosował na NSDAP - jak powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Młodzieżówka SLD krytykuje decyzję Senatu IP: 212.14.0.* 21.01.04, 09:27 Dlaczego Marku mają szukac innego miejsca?? Może niech podziękują za "współpracę" starym towarzyszomi i sami zaczną brać odpowiedzialność z ważne sprawy? Tak jak to jest w Szczecinie, gdzie przewodniczącym SLD i klubu radnych jest chłopak, który ma 29 lat. Niestety postPZPRowski beton usiuje go wykopać. Może za miast głosować na NSDAP, czynnie poprzyj zmianę warty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Chłopaki to są u szewca, u nas są same członki! IP: 195.205.230.* 21.01.04, 12:19 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Dlaczego Marku mają szukac innego miejsca?? Może niech podziękują > za "współpracę" starym towarzyszomi i sami zaczną brać odpowiedzialność z > ważne sprawy? Tak jak to jest w Szczecinie, gdzie przewodniczącym SLD i klubu > radnych jest chłopak, który ma 29 lat. Niestety postPZPRowski beton usiuje go > wykopać. Może za miast głosować na NSDAP, czynnie poprzyj zmianę Odpowiedz Link Zgłoś
znuff Re: Młodzieżówka SLD krytykuje decyzję Senatu 21.01.04, 11:46 No cóż, to wyraźny sygnał, że jeszcze za mało młodych ludzi siedzi w polityce (a teksty typu polityka to bagno wszyscy wsadźcie sobie w tyłek, no bo przecież zawsze łatwiej powiedzieć polityka to bagno siedząc dupą w cieplutkim fotelu i popijając piwko sic!!!) Młodzieżówki SLD nie trawie, podobnie jak ich starszych kolegów (czy to aby dobre słowo?)ale mają rację. Tylnymi drzwiami wraca KOMUNA!!! POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor senator SLD-UP Żenkiewicz ma rację, ale 21.01.04, 11:56 tylko jeżeli chodzi o młodzieżówkę sldupków, bo trzeba być niezłym kretynem by wierzyć np. takiej łajzie jak Żenkiewicz. Wierzyć i głosować, na to już brak określnień typu kretyn, debil, etc. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zator Re XYZ znowu piszesz ...y!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 12:03 XYZ znowu piszesz ale nie wiesz co piszesz!!!Pomysl najpierw a pozniej z glowa !!!To co piszesz nie ma sensu,marnujesz tylko innych czas!!!Chlopie kup sobie slownik i sprawdz swoje bledy!!!!W Szczecinie Ciebie znaja jako palanta!!!Przestan sie kompromitowac debilu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ oczywiście IP: 212.14.0.* 21.01.04, 15:16 W odróżnieniu od Ciebie, wiem co piszę. Zarzucasz mi braki w znajomości poprawnej polszczyzny, choć akurat Ty jestes ostatnim, który mógłby rzucić we mnie kamieniem. "Pomysl najpierw a pozniej z glowa !!!" Nie bardzo rozumiem tą wypowiedź. Jednakże ja, w odróżnienu od Ciebie, nie ukrywam, że czasem popełniam błędy. Nie wydaj mie się, że polemika jest stratą czasu. Skoro jestś tak mało cierpliwy, to zaprzestań czytania moich postów. Zaoszczędzisz czas. W Szczecinie znają mnie różni ludzie, niektórzy mnie szanują, inni nie. Ty zaś na pweno nie znasz ani jednej osoby, która zna mnie osobiście. Twoja ocena moich walorów intelektualnych, jest Twoim prawem. Nic mi do tego. A czy ja sie kompromituję polemizując na forum, czy Ty obrażając interlokutorów bez cienia argumentu, to kwestia aksjologiczna, zarezerwowana dla czytelników naszych postów. Pozdrwiam. XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Członek nie powinien popełniać błedów! IP: *.czajen.pl 21.01.04, 15:22 Gość portalu: XYZ napisał(a): > W odróżnieniu od Ciebie, wiem co piszę. Zarzucasz mi braki w znajomości > poprawnej polszczyzny, choć akurat Ty jestes ostatnim, który mógłby rzucić we > mnie kamieniem. "Pomysl najpierw a pozniej z glowa !!!" Nie bardzo rozumiem tą > wypowiedź. Jednakże ja, w odróżnienu od Ciebie, nie ukrywam, że czasem > popełniam błędy. Nie wydaj mie się, że polemika jest stratą czasu. Skoro jestś > tak mało cierpliwy, to zaprzestań czytania moich postów. Zaoszczędzisz czas. > W Szczecinie znają mnie różni ludzie, niektórzy mnie szanują, inni nie. Ty zaś > na pweno nie znasz ani jednej osoby, która zna mnie osobiście. Twoja ocena > moich walorów intelektualnych, jest Twoim prawem. Nic mi do tego. A czy ja sie > kompromituję polemizując na forum, czy Ty obrażając interlokutorów bez cienia > argumentu, to kwestia aksjologiczna, zarezerwowana dla czytelników naszych > postów. > Pozdrwiam Za błedy partiii płaci całe społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Członek nie powinien popełniać błedów! IP: 212.14.0.* 21.01.04, 15:54 Na szczęście nie za błędy orotograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś