scoutek 17.11.09, 12:09 Putin podobno wybiera sie wiosna do Katynia na obchody 70 rocznicy zamordowania polskich oficerow wyborcza.pl/1,75248,7261231,Putin_przyjedzie_do_Katynia_.html mysle, ze to bylby wielki sukces Tuska gdyby sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: sukces?? 17.11.09, 12:11 raczej sukces polsko-rosyjski. Miło by było, gdybyśmy się umieli z Rosją dogadać tak jak z Niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: sukces?? 17.11.09, 12:23 Niemcy okupowali Polskę tylko 5 lat,zresztą co to była za okupacja pra?A Ruskie aż 44 lata stalinizmu,Chruszczowizmu,Breżniewizmu.Zniszczyli Ruskie to co nie zdołał zniszczyć hitlerowski okupant.Przynajmniej tak twierdzi polska prawica.Z Moskalami nigdy nie będzie zgody.Bo jak światem nigdy Rosjanin nie będzie dla Polaka bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: sukces?? 17.11.09, 12:35 > Bo jak światem nigdy Rosjanin nie będzie dla > Polaka bratem. Chciales chyba napisac: Polaczek dla Rosjanina nie bedzie bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: sukces?? 17.11.09, 12:38 pies.na.czarnych napisała: > > Chciales chyba napisac: Polaczek dla Rosjanina nie bedzie bratem. Nie, chciał napisać Polak dla Ruskiego itd... Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: sukces?? 17.11.09, 12:41 kubala11 napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > > > > Chciales chyba napisac: Polaczek dla Rosjanina nie bedzie bratem. > > > Nie, chciał napisać Polak dla Ruskiego itd... Ty sutannowy tez nienawiscia ziejesz? Niemcow mozna uznac za przyjaciol to dlaczego nie mozna Rosjan? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: sukces?? 17.11.09, 12:50 A kto nazywa Niemców przyjaciółmi? Wiedz piesku, że nigdy Niemiec ani Rusek nie był przyjacielem Polaka. Bardziej jednak szanuję Niemców, gdyz z nimi przeważnie laliśmy się twarzą w twarz, niz Ruska, który lubi ciosy w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: sukces?? 17.11.09, 12:53 kubala11 napisał: > Bardziej jednak szanuję Niemców, gdyz z nimi przeważnie laliśmy się twarzą w > twarz, niz Ruska, który lubi ciosy w plecy. > Znaczy uczylismy sie innej historii Polski. :( Wy sukienkowi z racji zawodu klamiecie wiec sie nie dziwie temu co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: sukces?? 17.11.09, 16:58 zoil44elwer napisał: > Niemcy okupowali Polskę tylko 5 lat,zresztą co to była za okupacja pra?A Ruskie > aż 44 lata stalinizmu,Chruszczowizmu,Breżniewizmu.Zniszczyli Ruskie to co nie > zdołał zniszczyć hitlerowski okupant.Przynajmniej tak twierdzi polska prawica.Z > Moskalami nigdy nie będzie zgody.Bo jak światem nigdy Rosjanin nie będzie dla > Polaka bratem. Bo oni nigdy nam nie wybaczą ani nie zapomną o 1612 roku i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: sukces?? 17.11.09, 17:01 ... się zastanawiam, co by było, gdybyś przed pisaniem myślał... Może cóś a może nic... Spróbuj jednak! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: sukces?? 17.11.09, 12:30 wujaszek_joe napisał: wiem, ze sukces polsko-rosyjski, ale tam stoi jak wol "...- Premier rosyjski najprawdopodobniej przyjmie propozycję polskiego premiera ..." dlatego napisalam o Tusku Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: sukces?? 17.11.09, 17:11 "Tęgie głowy" już myślą jak zrobić z tego klęskę i przyznaję że ciekawy bardzo jestem tej koncepcji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: sukces?? 17.11.09, 12:36 Sukces będzie wtedy jak przyjedzie i powie prawdę o tym ludobójstwie, a nie będzie sciemniał jak to robili rosjanie w sierpniu tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: sukces?? 17.11.09, 12:40 kubala11 napisał: > Sukces będzie wtedy jak przyjedzie dlatego, kubus, postawilam znak zapytania ale szansa jest Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: sukces?? 17.11.09, 12:47 Czy ja piszę, że nie? PS. Prosba, nazywaj mnie kotku, misiu, skarbie, kochanie, ale nie Kubuś, bo nie mam nic wspólnego z tym imieniem.;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: sukces?? 17.11.09, 12:50 kubala11 napisał: > Czy ja piszę, że nie? > PS. Prosba, nazywaj mnie kotku, misiu, skarbie, kochanie, ale nie Kubuś, bo nie > mam nic wspólnego z tym imieniem.;) :)))))))))))))) a z misiem masz? albo kotkiem? bo ze ze skarbem to wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: sukces?? 17.11.09, 12:52 Z misiem i kotkiem bardziej, bo lubię sobie pomruczeć w uszka tej która mnie tak nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: sukces?? 17.11.09, 12:55 kubala11 napisał: > Z misiem i kotkiem bardziej, bo lubię sobie pomruczeć w uszka tej która mnie ta > k > nazywa. No tak, wy juz tak wszyscy macie. Ucza was mruczenia "przy tym" w seminarium? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: sukces?? 17.11.09, 13:00 Aleś się uparł z tym księdzem. Ale skoro tak chcesz to niech ci będzie. Tak, uczą nas tego w seminarium.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: sukces?? 17.11.09, 12:56 kubala11 napisał: > Czy ja piszę, że nie? > PS. Prosba, nazywaj mnie kotku, misiu, skarbie, kochanie, ale nie Kubuś, bo nie > mam nic wspólnego z tym imieniem.;) A "piesku", albo "żuczku" też można? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: sukces?? 17.11.09, 13:01 wos9 napisała: ) > > A "piesku", albo "żuczku" też można? Poparte odpowiednimi pieszczotami jak najbardziej.:D Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: 17.11.09, 17:01 Ja w tego typu kategorii tego bym nie traktował. Bardzo dobrze byłoby jednak aby się pojawił i złożył wieniec. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: 17.11.09, 17:06 Według kubali (i nie tylko niego), musiałby się jeszcze pokajać za ludobójstwo bo jeśli tylko cokolwiek powie o zbrodni wojennej, to wszystkie psy na nim powiesi kubala (i nie tylko on) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: 17.11.09, 17:26 Jego poprzednicy już dawno przeprosili o czym obaj wiemy. Fakty tego mordu są w ogomnej mierze znane i mi osobiście zależy na zamknięciu tej karty historii bo i tak nic nią nie ugramy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: 17.11.09, 17:44 to prawda ale powinni sie wlasnie w Katyniu pojawic, jak kanclerz Kohl w Auschwitz to symbol i tyle moga zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: 17.11.09, 17:46 Oczywiście jeżeli się nie pojawi, to również tragedią nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś