iza.bella.iza Re: Ciemno już na 5 miejscu!!! 23.02.04, 01:59 Jeszcze dwa wieczory i pokonamy kagana! I tą radosna wiadomością sie pożegnam. Potańczyłam, pogawędziłam z tym i z owym. Wystarczy na dziś. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Ciemno już na 5 miejscu!!! 23.02.04, 02:03 iza.bella.iza napisała: > Jeszcze dwa wieczory i pokonamy kagana! > > I tą radosna wiadomością sie pożegnam. Potańczyłam, pogawędziłam z tym i z > owym. Wystarczy na dziś. > Dobranoc. Dobranoć ! o ciepłych wyspach mówiłaś czy się mi zdawało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już na 5 miejscu!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 02:06 iza.bella.iza napisała: > Jeszcze dwa wieczory i pokonamy kagana! On sam jeden tyle wypił? > I tą radosna wiadomością sie pożegnam. Potańczyłam, pogawędziłam z tym i z > owym. Wystarczy na dziś. > Dobranoc. Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Dobranoc Paniom :) 23.02.04, 02:10 Ze szczególnym wskazaniem na Dubeltową Kobietę - towarzysko nieocenioną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Poszli, a tyle jeszcze picia i zakąski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 02:16 Jak to Rollo mówisz? Damy radę? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Do wszystkich bywalców ! ! ! ! ! 23.02.04, 18:58 Pięknie, Tajniaka nie ma, a forumowicze harcujom ! ! ! Ładnie podbiliście do góry rankingu, tyle postów w pare godzin? pzdr tajniak000 ps: Ciemno już !!!!!!, boicie sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Do wszystkich bywalców ! ! ! ! ! 23.02.04, 19:08 tajniak000 napisał: > ps: Ciemno już !!!!!!, boicie sie ? Nie, ale z niewyjaśnionych przyczyn wystąpiły braki w hurtowniach alkoholi, a co za tym idzie puste pólki straszą w sklepach z artykułami pierwszej potrzeby, zwanymi kolokwialnie - monopolowymi. Podobno jakaś grupa wykupiła cały zapaś. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Do wszystkich bywalców ! ! ! ! ! 23.02.04, 19:40 goniacy.pielegniarz napisał: Nie, ale z niewyjaśnionych przyczyn wystąpiły braki w hurtowniach alkoholi, a > co za tym idzie puste pólki straszą w sklepach z artykułami pierwszej potrzeby, > > zwanymi kolokwialnie - monopolowymi. Podobno jakaś grupa wykupiła cały zapaś. drodzy Towarzyszoforumowicze !!! tego sie spodziewałem, krach, akcje polmosu idą w dół, jak donosi "pędzący" serwis informacyjny .Ja człowiek wychowany w tamtej epoce jestem na wszystko przygotowany, dlatego też poczyniłem pewne kroki, ratujące nasze towarzystwo od delirki. Ja Tajniak000, Zapraszam, do zobaczenia . republika.pl/elbimbero/przy%20pracy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Do wszystkich bywalców ! ! ! ! ! 23.02.04, 20:41 co może zapach drożdży was przeraża? ,- idealnie zaprawiony somogonik na bazie cukru i landryneki o smaku cytryny, któr całości nadaje idealny smak,- może wzniose pierwszy toast !!! -Pijemy, aż oślepniemy! nie ten troche taki nieapetyczny ten bedzie lepszy bo coś tu smutno.... -Niech sie bimber leje z nieba, bo humoru nam potrzeba !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno już 23.02.04, 20:36 Czyż to nie piękny widok? serwisy.gazeta.pl/fotografie/964822,35083,964860.html?str=17 Można się rozmarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 23.02.04, 20:44 goniacy.pielegniarz napisał: > Czyż to nie piękny widok? > > > serwisy.gazeta.pl/fotografie/964822,35083,964860.html?str=17 > > Można się rozmarzyć... zapytam nietaktownie..., ale chyba wszystko w porządku z .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 ale jaja !!!!!!! 23.02.04, 20:48 nałe nieporozumienie !!!!!!! : ) wyświetliła mi sie reklama z "przedłużaniem" pod tym linkiem, a ja głupi myślałem że to oto chodzi. Jednak bimberek otępia ciało i umysł, a już napewno nie dodaje skrzydeł. ale w dobie braku cieszmy sie z laku Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: ale jaja !!!!!!! 23.02.04, 20:55 I całe szczęście, bo już się zastanawiałem, o co chodzi i miałem pytać :) Ale u mnie się żadna reklama nie wyświetla. Gdzie ta reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: ale jaja !!!!!!! 23.02.04, 21:06 wyskoczył taki dziadek z dość młodą panią leżeli sobie w łóżku i wielki napis "przedłuż" sobie jedynie 129 zł. mnie też sie już niewyświetla. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 23.02.04, 21:15 goniacy.pielegniarz napisał: > Czyż to nie piękny widok? > > > serwisy.gazeta.pl/fotografie/964822,35083,964860.html?str=17 > > Można się rozmarzyć... On się prosi, żeby mu kajdanki nałożyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno już 23.02.04, 21:25 Dobry wieczór- mi się podoba >> republika.pl/elbimbero/przy%20pracy.jpg mam tylko obawy, czy ta niewinna fotka nie zostanie zakwalifikowana jako zespół Molestowania Medialnego Mocno Miłujących Mnemo-Mikstury, w skrócie 6M. Znając głupotę izawiść krawaciarzy= garniturowców liczyłbym się z najgorszym hłe hłe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 23.02.04, 21:32 ja inaczej ten obraz odbieram basia ja bede LM , a ty S , na melodie czy te oczy mogą kłamac LM - czy te ręce mogą kłamać ? S - chyba tak ! LM - czy ja moge stołek złamać ? S - ależ skąd ! LM - stołek nowy ? S - każdy wie ! LM - Lew sie smieje teraz z was ! S - Lepiej skończ już, nadszedł czas (aluzja do forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10833057) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno już 23.02.04, 21:44 Aż sie prosi o dwóch mundurowych, z lewej i prawej, obrączkujących ptaszkaMylera Ale i tak> Dużo pokazała gazeta obwołująca tegoż gagatka POLOTYK 2002 roku !? "Czyż to nie piękny widok? serwisy.gazeta.pl/fotografie/964822,35083,964860.html?str=17 Można się rozmarzyć..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:56 Jeśli dobrze pamiętam, taki jeden opowiadał (a moze taka jedna?), ze w miłyn towarzystwie (wśród zaufanych towarzyszy?), przy grillu i destylatach, potrafi sam sie skuć. Taki magik. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 23.02.04, 22:01 patrz, oni w SLD to chyba są koneserami s/m , Wici Firak to długo się rozkuć nie dał ? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno już 23.02.04, 22:12 Coś dla pań BB i Izy mam: www.ewa.bicom.pl/humor/h21.htm lżejsze, tylko nie wiem czy zainteresi ? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Trele Morele 23.02.04, 22:16 Drodzy moi, cokolwiek byśmy tu se nie, oni tam se i tak i wogole, no wiesz tego nooo..poseł k**** to se może no nie? A tak wogóle to wy mi tutaj nie bo oni na was już mają tylko eeee błeh błeh tego no co to może eee zapytaj tego no.... -- zgrabna to ekwilibrystyka: "Jak już kogoś złapią to wina gdzieś znika" -- widzę, że w kraju naszym zabawnym bez zmian, rząd nierządem stoi, czyli psy szczekają a karawana jedzie z Millerem na przedzie ba, nabiera rozpędu... Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Trele Morele 23.02.04, 22:19 katarsis napisała: > Drodzy moi, cokolwiek byśmy tu se nie, oni tam se i tak i wogole, no wiesz tego > > nooo..poseł k**** to se może no nie? A tak wogóle to wy mi tutaj nie bo oni na > was już mają tylko eeee błeh błeh tego no co to może eee zapytaj tego no.... > > -- > zgrabna to ekwilibrystyka: > "Jak już kogoś złapią > to wina gdzieś znika" > -- > widzę, że w kraju naszym zabawnym bez zmian, > rząd nierządem stoi, czyli psy szczekają a karawana jedzie z Millerem na > przedzie ba, nabiera rozpędu... ..... a, może w coś wjedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Trele Morele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 22:25 Ty sie tu z magistra Jagiełły nie podśmiewaj, bo sama sobie kleksisz w wypracowanie. Ale - tak myślę: Jagiełło... Krzyżacy... Grunwald... 1410... Znaczy 1 kg cukru, 4 litry wody, 10 deko drożdży. Aparaturka jest, tajniak przyniósł. republika.pl/elbimbero/przy%20pracy.jpg , najgorsze, że trzeba 2 tygodnie odczekać, żeby zacier procentów nabrał. Kto ma kalendarz BB?, na czyją imprezę by było, gdyby dzisiaj nastawić beczółkę? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Trele Morele 23.02.04, 22:28 na 22.04 bedzie jak znalazł !!!!, ale ja mam szczęście . Nie musze stawiać Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Trele Morele 23.02.04, 22:29 ups, miałem na myśli urodziny a podałem date imienin, chodziło o 06.03, a na imieniny postawie : ( Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Trele Morele 23.02.04, 22:42 Drodzy panowie! jak tak będziecie wszystkie okazyje obchodzić to demencyi się nabawicie, o wznoszeniu barykad myślec przestaniecie. czyżby wódzina tak bardzo ostatnio potaniała? znów trzeba waszą umysłową jasność czymś pomroczyć? do opamiętania nawołuję, chwilową abstynencyję postuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Trele Morele 23.02.04, 22:48 pani, jam twym sługą uniżonym postulat przyjmuje,ale tylko chwilowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Trele Morele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 22:28 Beczułka (przez u otwarte) lepsza ortograficznie, ale technologicznie - to lepiej jeśli zamknięta, bo nie wietrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Trele Morele IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 22:27 katarsis napisała: > Drodzy moi, cokolwiek byśmy tu se nie, oni tam se i tak i wogole, no wiesz tego > > nooo..poseł k**** to se może no nie? A tak wogóle to wy mi tutaj nie bo oni na > was już mają tylko eeee błeh błeh tego no co to może eee zapytaj tego no.... Gdyby jeszcze tylko trochę częściej pojawiało się słówko "wiesz" byłoby nie do odróżnienia od oryginału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Trele Morele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 22:35 Jest tu może jakis profesjonakny lingwista? Bo mi sie widzi, że Lew mówił przy podobnym zasobie słów, przerywników i ozdobników. Może to tak trzeba do mjikrofonu, żeby się ładnie nagrało? Że niby taki macho mówi? Taki don Corleone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Trele Morele IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 22:43 Gość portalu: marynat napisał(a): > Jest tu może jakis profesjonakny lingwista? Tu chyba Tarzan byłby potrzebny. Bo mi sie widzi, że Lew mówił przy > podobnym zasobie słów, przerywników i ozdobników. Może to tak trzeba do > mjikrofonu, żeby się ładnie nagrało? Że niby taki macho mówi? Taki don > Corleone? Don Małpiszone. Może nagrywano nowy odcinek polskiego zoo? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Trele Morele 23.02.04, 22:37 Gość portalu: t1s napisał(a): Gdyby jeszcze tylko trochę częściej pojawiało się słówko "wiesz" byłoby nie do > odróżnienia od oryginału. o pszaszam co jakiego orgio co? pan mnie obraszasz czy jak? mówię sie spotkalimy ostatnio wypili my se i muwiem com od kolektywu uslyszal i obrazy mnie prosze nie dawac, wiesz. przestrzegam, zeby potem nie bylo ze coś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Co, nikt nie może wejść na stronę portalu:)? 23.02.04, 23:29 A forum chodzi bez zarzutu :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Co, nikt nie może wejść na stronę portalu:)? 23.02.04, 23:45 Nic nie chodzi oprócz forum. Za co im tam płacą, to ja nie wiem. Jak się logowanie nie spieprzy, to poczta, a jak nie poczta to cały portal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Co, nikt nie może wejść na stronę portalu:)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 23:51 Ojej, wielkie mecyje - GP, bąź tak miły, zabandażuj im w portalu co trzeba, albo zalep plasterkiem, albo - bo ja wiem? - może im zrób szprajc przez lochowanie pufra?, i szybciutko wracaj do gości. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Co, nikt nie może wejść na stronę portalu:)? 23.02.04, 23:55 Ja im nic plajstrował nie będę, bo to nie moja robota i się nie rozpoznaję wśród tych wszystkich cyferek, które przekształcają się w obrazki, itd. Ale ostatnio zawsze coś nie działa. I to jest fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: I stała się jasność :) 23.02.04, 23:59 Przynoszę Wam dobrą nowinę>> Działa i będzie- przez jakiś czas przynajmniej . Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: I stała się jasność :) 24.02.04, 00:02 I ... niech będą dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Wracamy do >> Ciemno już 24.02.04, 00:06 Dla pewnej solenizantki :) in spe a litlle gift www.twojamagia.republika.pl/ryby.htm Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis TV Polsat 24.02.04, 00:12 Teraz dużo nie gadajcie, na Bumerang pospieszajcie kto wiedział, że Piotr Czyżewski były minister skarbu pracownikiem Gudzowatego był? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Pielęgniarzu: 24.02.04, 00:13 Czy dla 1000-cznego postu przewidziałeś jakieś nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Pielęgniarzu: 24.02.04, 00:19 katarsis napisała: > Czy dla 1000-cznego postu przewidziałeś jakieś nagrody? Tak, ale zakładałem, że to ja go napiszę :) A co byś chciała? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Pielęgniarzu: 24.02.04, 00:33 goniacy.pielegniarz napisał: A co byś chciała? Zastanawiam się raczej co mógłbyś mi dać... Z nawleczeniem igły dziś raczej nie będziesz mieć problemów... więc co? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Wiem! 24.02.04, 00:39 katarsis napisała: > Zagraj mi na gitarze: "nie ma wody na pustyni" Niestety nie umiem :) A może na przykład Stairway to heaven? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Wiem! 24.02.04, 00:50 goniacy.pielegniarz napisał: Niestety nie umiem :) > > A może na przykład Stairway to heaven? Może być. Jak już się na tą Stairway wejdzie to i do gwiazdki z heaven bliżej. graj więc, strun nie żałuj! Ale mi się dziś trafiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Wiem! 24.02.04, 00:58 katarsis napisała: > Może być. Jak już się na tą Stairway wejdzie to i do gwiazdki z heaven bliżej. > graj więc, strun nie żałuj! > Ale mi się dziś trafiło :) Przygrywam więc, i jeśli pozwolisz, to sobie podśpiewam odrobinkę.. hmm, hmm, hmm, hmm, and it's whispered that soon, if we all call the tune then the piper will lead us to reason, hmmhmmhmm, hmm hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Wiem! 24.02.04, 01:06 goniacy.pielegniarz napisał: Przygrywam więc, i jeśli pozwolisz, to sobie podśpiewam odrobinkę.. > hmm, hmm, hmm, hmm, and it's whispered that soon, if we all call the tune > then the piper will lead us to reason, hmmhmmhmm, hmm hmm... Jeśli pozwolisz( przyłączając się): hmmm hmmmm hmm hmmm Podoba mi się :) hmm hmm hmm hm h hrrr hrrr hrrr Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: TV Polsat 24.02.04, 01:10 katarsis napisała: > > Teraz dużo nie gadajcie, > > na Bumerang pospieszajcie > > kto wiedział, że Piotr Czyżewski były minister skarbu pracownikiem Gudzowatego > był? Przed czy po? A Bumerang powtórzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: TV Polsat 24.02.04, 01:26 basia.basia napisała: Przed czy po? Na pewno przed, całkiem prawdopodobne, że w trakcie - a że i 'po' wykluczyć tego nie można. Ale czy to on jeden był taki w rządzie? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: TV Polsat 24.02.04, 01:28 katarsis napisała: > basia.basia napisała: > > Przed czy po? > > > Na pewno przed, całkiem prawdopodobne, że w trakcie - a że i 'po' wykluczyć > tego nie można. > Ale czy to on jeden był taki w rządzie? Niech sczeźnie sld!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: TV Polsat 24.02.04, 01:35 basia.basia napisała: Niech sczeźnie sld!!! Echh...gdyby przekleństwa miały tę moc... 'Miller jak Hitler, Miller jak Stalin licho z nienacka mu nie przywali' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już, a dookoła wiorsty i mogiły.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 00:13 Kto zgasił światło? Skąd ten matafizyczny przeciąg wzdłóż kregosłupa? Prosiłem nie wywoływać duchów! Komu sie dziadów zachciewa? Paszła won, bo jak ci zrobie helikopter, to znowu padniesz na obitą dupę maro przebrzydła!... A kysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno już 24.02.04, 00:14 Kobiet Ci u nas nawet na lekarstwo, męski poniedziałek hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Wracamy do >> Ciemno już 24.02.04, 00:16 Rolo, gdybym Cię choć troche nie znał, to pomyślałbym, że od jakiegoś czasu, chwilami próbujesz wrócić do łask :) Ale zaznaczam, że to tryb warunkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Wracamy do>> Ciemno już 24.02.04, 00:23 Nie rozśmieszaj mnie GoPie, jak mnie znasz, podobno.Do jakich łask?! jaki tryb? trzeba coś z tym zrobić i nic ponad to. NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Wracamy do>> Ciemno już 24.02.04, 00:25 Tak myślałem, ale sobie strzeliłem. Ślepakami też się strzela. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno już 24.02.04, 00:29 Czas zabawny nie jest chociaż tu i ówdzie humoreski odstawiam; Czas jest epokowy to i odsunąłem na bok anse w celu podciągnięcia, nie do ilości 1000, a jakości Q Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wracamy do >> Ciemno już 24.02.04, 01:14 goniacy.pielegniarz napisał: > Rolo, gdybym Cię choć troche nie znał, to pomyślałbym, że od jakiegoś czasu, > chwilami próbujesz wrócić do łask :) Ale zaznaczam, że to tryb warunkowy :) O! To bardzo ciekawe:) I on się wyparł!!! Hłe, hłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Wracamy do >> Ciemno już 24.02.04, 01:55 Przyszłem z bliska popatrzeć na 'Wesele' wg Twojego krajana, w uprawianej tu fragmentarycznie wersji, hłe hłe hłe << bez wykrzykników A jakiej? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już 24.02.04, 01:18 Poszli oglądać Bumerang? Chyba nie. Katarsis zarządziła noc abstynencji, Marynat nastawił przybory gorzelniane, na efekty trzeba czekać:( Poszli sobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Dobranoc :) 24.02.04, 01:24 Zagrałem piosenkę dla Katarsis w nagrodę za tysięczny post, zanuciliśmy kilka fragmentów tekstu i w zamyśleniu nad tekstem mogę iść spać. Dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dobranoc :) 24.02.04, 01:25 goniacy.pielegniarz napisał: > Zagrałem piosenkę dla Katarsis w nagrodę za tysięczny post, zanuciliśmy kilka > fragmentów tekstu i w zamyśleniu nad tekstem mogę iść spać. > > Dobranoc:)) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Wracamy do... 24.02.04, 01:31 Zmówię za ciebie zdrowaśki maro piekielna co trupim świecisz blaskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Aniu! czy jesteś tutaj? 24.02.04, 21:43 Nic się tutaj na razie nie dzieje ale jeśli nawet towarzystwo bawi gdzie indziej na imprezach ostatkowych to my tutaj się zejdziemy i postanowimy co dalej:) Czekam na odzew:) Baśka Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Aniu! czy jesteś tutaj? 24.02.04, 22:06 nie wiem czy cie to zadowoli , ale ja jestem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Aniu! czy jesteś tutaj? 24.02.04, 22:15 tajniak000 napisał: > nie wiem czy cie to zadowoli , ale ja jestem : ) No pewnie! Ja się przebrałam za tancerkę samby:) Coś jednak na sobie mam, dużo piór, trochę piór, cekinów i śladowe ilości materiału w strategicznych miejscach:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Strategiczne miejsca 24.02.04, 22:26 basia.basia napisała: > No pewnie! > Ja się przebrałam za tancerkę samby:) > Coś jednak na sobie mam, dużo piór, trochę piór, cekinów > i śladowe ilości materiału w strategicznych miejscach:) To gdzie te pióra i cekiny przyczepiłaś, skoro miejsca strategiczne zakryłaś jakimś innym materiałem? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Strategiczne miejsca 24.02.04, 22:47 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > No pewnie! > > Ja się przebrałam za tancerkę samby:) > > Coś jednak na sobie mam, dużo piór, trochę piór, cekinów > > i śladowe ilości materiału w strategicznych miejscach:) > > To gdzie te pióra i cekiny przyczepiłaś, skoro miejsca strategiczne zakryłaś > jakimś innym materiałem? Do ramion, włosów i tam gdzie się kończą plecy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: czy jesteś tutaj? no masz ! 24.02.04, 22:08 Dobry wieczór, i od razu spytam>> A dzisiaj jak z humorem ? Bo ja mam wyśmienity hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: czy jesteś tutaj? no masz ! 24.02.04, 22:29 A można zapytać, co Rolo wprowadziło w ten znakomity nastrój? Bo u mnie wręcz odwrotnie z powodu goa, którego właśnie strzelił Real. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno już 24.02.04, 22:43 To nie był gol,GoPie, chociaż bramka była. Ot, szmata'. A humor mam bo sprawy idą do przodu. Można powiedzieć - galopują a nie idą. Chociaż problemów na lata Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Ciemno już w Monachium 24.02.04, 22:48 Szmata była straszna. W Monachium ciemniej niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno jak w Monachium 24.02.04, 22:59 Co dziwne, jeszcze jak był pamiętny finał z MU sprzed 5 lat, cieszyły mnie ich straty, a teraz żal, jakby Legia dostała. W branży, GoPie, spokój ? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ciemno jak w Monachium 24.02.04, 23:43 rolotomasi napisał: > W branży, GoPie, spokój ? Spokój, choć muszę przyznać, że jeden zakonnik mi dzisiaj podpadł, bo nie dość że uczepił się dzisiaj jednego spokojnego forumowicza i ciśnie już póół dnia, to na dodatek stawiał na Real! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno jak w Monachium 25.02.04, 00:06 Zanim się pożegnam, i pozdrowię>> Spokój jest aż za duży, trzeba by więcej pracy niż zabawy, ale o tem potem. Aha, zakonnik<< on tak często,gdyż głębia wiary sięga mu studni pewności siebie ale wysychającej. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Aniu! czy jesteś tutaj? 24.02.04, 22:23 Ja żadnej Ani sobie nie przypominam. A jeśli powinienem pamiętać, to z pokorą przyjmę cios torebką. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Aniu! czy jesteś tutaj? 24.02.04, 22:50 goniacy.pielegniarz napisał: > Ja żadnej Ani sobie nie przypominam. A jeśli powinienem pamiętać, to z pokorą > przyjmę cios torebką. Mam przyjaciółkę daleko, daleko i mam ją nauczyć jak się na forum obracać. Może się dzisiaj uda:) Bardzo sympatyczna i ładna! Odpowiedz Link Zgłoś
holt_renfrew Re: Aniu! czy jesteś tutaj? 24.02.04, 22:52 podpatrzylam, podczytalam. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Aniu! czy jesteś tutaj? poszukamy 24.02.04, 22:55 Mogę się tym zająć, Jeśli ona z tak daleka. Tylko wpierw chcę odpowiedzi na pytanie o wczorajszy wyskok. "mam ją nauczyć ,jak się na forum obracać. Może się dzisiaj uda:) Bardzo sympatyczna i ładna!" Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Aniu! czy jesteś tutaj? poszukamy 24.02.04, 23:33 rolotomasi napisał: > Mogę się tym zająć, Jeśli ona z tak daleka. Tylko wpierw chcę odpowiedzi na > pytanie o wczorajszy wyskok. jaki wyskok? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Aniu! czy jesteś tutaj? poszukamy 24.02.04, 23:48 Jaki ? << tak przypuszczałem. I tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia ???????? 24.02.04, 23:52 rolotomasi napisał: > Jaki ? << tak przypuszczałem. I tak zostanie. Wyskok nieuświadomiony odpuszczony? Odpowiedz Link Zgłoś
holt_renfrew Re: Aniu! czy jesteś tutaj? 24.02.04, 22:48 Jesli tutaj jest wszedzie, czyli i w Renfrew, to jestem. ey!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Witaj Aniu!!!!!! 24.02.04, 22:57 holt_renfrew napisała: > Jesli tutaj jest wszedzie, czyli i w Renfrew, to jestem. > ey!!!! Udało się! Fantastycznie! Przedstawię Ci towarzystwo:) Nie wszyscy jeszcze są ale jest: GoniącyPielęgniarz - specjalista-terapeuta, zna ludzkie słabości i umie dotrzeć do każdego z dobrym słowem:) Roloromasi, w skrócie Rolo - tutejszy żartowniś, reformator używający narzędzi kowalskich do prostowania nie dość prostych kręgosłupów. A przy tym kobieciarz:) Tajniak000 - trunkowy osobnik, którego mało jeszcze znamy ale poznamy, bo wydaje się być wart tego:) Będę przedstawiać w miarę napływu gości:) ps U nas naprawdę ciemna, głucha noc - 22.57 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 ---------------------śledzik---------------------- 24.02.04, 22:41 panowie i panie nasroje jak w Rio i stroje podobne, ale u nas rybka lubi pływać,- co wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: ---------------------śledzik-------czyli------ 24.02.04, 22:45 Atmosfera jak Rio, a wyżerka jak w Polsce. Tak się bawi Forum Kraj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: ---------------------śledzik-------czyli----- 24.02.04, 22:48 goniacy.pielegniarz napisał: > Atmosfera jak Rio, a wyżerka jak w Polsce. Tak się bawi Forum Kraj! > :) to,co po jednym ? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: ---------------------śledzik-------czyli----- 24.02.04, 22:50 Jak mus, to mus. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: ---------------------śledzik-------czyli----- 24.02.04, 22:51 goniacy.pielegniarz napisał: > Jak mus, to mus. Boże! Co też ja napisałem!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: ---------------------śledzik-------czyli----- 24.02.04, 22:52 święta prawda, towarzyszu. to Pijmy, bo szkło nasiąka : ) ... i się męczy ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
holt_renfrew Re: ---------------------śledzik-------czyli----- 24.02.04, 22:55 tak bez zakaski??? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: ---------------------śledzik-------czyli----- 24.02.04, 22:57 przecież leżą śledzie po żydowsku i w śmietanie i na słodko i kwaśno czestój sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg shiraz IP: *.b.dial.de.ignite.net 24.02.04, 23:06 holt_renfrew napisała: > tak bez zakaski??? Właśnie otworzyłem butelkę australijskiego wina "Shiraz". Pierwszy raz pije, ale już teraz stwierdzam, że nie ustępuje kalifornijskiemu "Ruby Cabernet". A na zakąskę plasterek po plasterku szwajcarski "Appenzeller". Kto ma ochotę, niech wpada... W Berlinie wiosna za każdym rogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia.basia Zakąski odpowiednie do okazji:) IP: *.localdomain / *.kim.pl 24.02.04, 23:18 Czy tam gdzie jesteś nie mają zwyczaju jakiś celebracji robić na koniec karnawału? W międzyczasie pojawili się: Katarsis - reformatorka, która nas zmobilizowała do śmiałych przedsięwzięć w celu napary naszego państwa ale w karnawale nam odpuści. Bo jest do tańca i do różańca. t1s czyli towarzysz pierwszy sekretarz, jedyny tutaj nomenklaturowy (samozwańczy), bardzo tajemniczy osobnik, młot na komuchów, znawca kina a przy tym rycerski wobec dam w bardzo wysokim stopniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Zakąski odpowiednie do okazji:) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.02.04, 23:31 Basiu, Ty to nawet o czerwonej świni potrafisz miło napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Zakąski odpowiednie do okazji:) 24.02.04, 23:38 Gość portalu: t1s napisał(a): > Basiu, Ty to nawet o czerwonej świni potrafisz miło napisać. No wiesz co? W Ameryce moda taka, że się w domu trzyma świnie zamiast psa czy kota a amerykańskie są właśnie czarne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Zakąski odpowiednie do okazji:) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.02.04, 23:42 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Basiu, Ty to nawet o czerwonej świni potrafisz miło napisać. > > No wiesz co? W Ameryce moda taka, że się w domu trzyma świnie > zamiast psa czy kota a amerykańskie są właśnie czarne:) To się przefarbuję. Może miskę dostane. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Zakąski odpowiednie do okazji:) 24.02.04, 23:54 Gość portalu: t1s napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Basiu, Ty to nawet o czerwonej świni potrafisz miło napisać. > > > > No wiesz co? W Ameryce moda taka, że się w domu trzyma świnie > > zamiast psa czy kota a amerykańskie są właśnie czarne:) > > > To się przefarbuję. > Może miskę dostane. Masz, nalałam Ci łąckiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Zakąski odpowiednie do okazji:) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.02.04, 00:12 Już wychłeptałem i proszę o dokładkę, chrum, chrum Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Zakąski odpowiednie do okazji:) 25.02.04, 00:17 Gość portalu: t1s napisał(a): > Już wychłeptałem i proszę o dokładkę, chrum, chrum Teraz troszkę pysznych spadów jabłkowych i za chwilę doleję tego samego ale mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Zakąski odpowiednie do okazji:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 00:29 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Już wychłeptałem i proszę o dokładkę, chrum, chrum > > Teraz troszkę pysznych spadów jabłkowych i za chwilę > doleję tego samego ale mniej:) Dlaczego mniej? Apetyt rośnie w miarę picia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Zakąski odpowiednie do okazji:) 25.02.04, 00:40 Gość portalu: t1s napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Już wychłeptałem i proszę o dokładkę, chrum, chrum > > > > Teraz troszkę pysznych spadów jabłkowych i za chwilę > > doleję tego samego ale mniej:) > > > Dlaczego mniej? Apetyt rośnie w miarę picia. Żebyś mi nie padł za wcześnie:) moje Ty prosię nienasycone:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Zakąski odpowiednie do okazji:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 00:53 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > basia.basia napisała: > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > Już wychłeptałem i proszę o dokładkę, chrum, chrum > > > > > > Teraz troszkę pysznych spadów jabłkowych i za chwilę > > > doleję tego samego ale mniej:) > > > > > > Dlaczego mniej? Apetyt rośnie w miarę picia. > > Żebyś mi nie padł za wcześnie:) moje Ty prosię > nienasycone:) :) Na każdy goleń muszę łyknąć. Nie moja wina, że mam cztery:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a wątek w meandry zbłądził........ 25.02.04, 00:30 ......a ja tu jeno pielgrzym niegodny. wiec tylko pozdrowię idących razem...obok....... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: wątek w meandry zbłądził........ 25.02.04, 00:39 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ......a ja tu jeno pielgrzym niegodny. > wiec tylko pozdrowię idących razem...obok....... Niegodny?:) Tobie też nalewam śliwowicy łąckiej, żebyś się bardziej optymistycznie nastawiła. Wszystko będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: wątek w meandry zbłądził........ 25.02.04, 00:54 basia.basia napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > ......a ja tu jeno pielgrzym niegodny. > > wiec tylko pozdrowię idących razem...obok....... > > Niegodny?:) > Tobie też nalewam śliwowicy łąckiej, żebyś się bardziej > optymistycznie nastawiła. Wszystko będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: wątek w meandry zbłądził........ 25.02.04, 01:07 basia.basia napisała: > Niegodny?:) > Tobie też nalewam śliwowicy łąckiej, żebyś się bardziej > optymistycznie nastawiła. Wszystko będzie dobrze! a to dzięki i do nóg się ścielę..ale nie będę skrywać, że śliwowicyję każdą jedną ( moze i Łącką nawet )w realu preferencyjnie wychylam. I pozostając w nadziei na powyższe - wydalam się na [niewątpliwie *)] zasłużony. wypoczynek. --------- *) niewątpliwie Basia_Basia wie...- dlaczego niewątpliwie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: wątek w meandry zbłądził........ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 00:55 W jak Ci Basia poleje i zaczniesz sama chodzić w meandry, wątek wyda się prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: ---------------------śledzik-------czyli----- 24.02.04, 22:56 Łykłem już, ale widzę, że tajemnicza nieznajoma zawitała. Lecę więc się ogolić i jakimś perfumem se prysnąć, coby się odpowiednio prezentować! Wiesz, pierwsze wrażenie się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 24.02.04, 23:07 goniacy.pielegniarz napisał: > Łykłem już, ale widzę, że tajemnicza nieznajoma zawitała. Lecę więc się ogolić > i jakimś perfumem se prysnąć, coby się odpowiednio prezentować! Wiesz, pierwsze > > wrażenie się liczy. Ach więc to tak? Zachowujesz się jak typowy mąż! Twój harem zszedł na dalszy plan jak się pojawił nowa, obca kobieta!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.04, 23:16 Basiu, aleś tytuł postu dała:) Tak chyba krzyczy dżokej jak derby wygra na klaczy "nieznajoma":) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 24.02.04, 23:23 Gość portalu: t1s napisał(a): > Basiu, aleś tytuł postu dała:) > Tak chyba krzyczy dżokej jak derby wygra na klaczy "nieznajoma":) > Ale cyrk:)))) No wiesz, pół butelki już poszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 24.02.04, 23:39 Gość portalu: t1s napisał(a): > Basiu, aleś tytuł postu dała:) > Tak chyba krzyczy dżokej jak derby wygra na klaczy "nieznajoma":) :)) A Ty się, Towarzyszu, nie śmiej, bo widzę, żeś sam się zaciął przy pośpiesznym goleniu, a teraz udajesz, że niby nic. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 24.02.04, 23:34 basia.basia napisała: > Ach więc to tak? Zachowujesz się jak typowy mąż! > Twój harem zszedł na dalszy plan jak się pojawił > nowa, obca kobieta!!!!!!!!!! Basiu, ktoś mógłby powiedzieć, że da się wyczuć nutkę zazdrości. Ja tylko żartowałem. Ja się nie zachowuję jak typowy mąż (z haremem, jak to typowy mąż). Ja przecież żartowałem. Ale widzę, że Ania zniknęła i nawet nie zdążyłem się przywitać. Szkoda tylko, że ten smoking jakoś mnie tak uwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 24.02.04, 23:39 goniacy.pielegniarz napisał: Basiu, ktoś mógłby powiedzieć, że da się wyczuć nutkę zazdrości. Basiu...ktoś mógłby powiedzieć, że GP odgrywa się za ostatni Twój wyskok z Lupusem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 24.02.04, 23:47 katarsis napisała: > Basiu...ktoś mógłby powiedzieć, że GP odgrywa się za ostatni Twój wyskok z > Lupusem ;) Ja się nie odgryzam. Ja jestem wierny, zarówno Basi, jak i Kasi. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 24.02.04, 23:57 goniacy.pielegniarz napisał: Ja się nie odgryzam. Ja jestem wierny, zarówno Basi, jak i Kasi. A czy Basia i Kasia to jedna osoba? W przeciwnym razie przynajmniej jednej wierny nie jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 25.02.04, 00:01 katarsis napisała: > A czy Basia i Kasia to jedna osoba? W przeciwnym razie przynajmniej jednej > wierny nie jesteś :) One się chyba mną jakoś dzielą, ale ja się nie wtrącam, tylko się grzecznie dostosowuję. Ale Kasi jakoś nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 25.02.04, 00:15 goniacy.pielegniarz napisał: > katarsis napisała: > > > > A czy Basia i Kasia to jedna osoba? W przeciwnym razie przynajmniej jednej > > > wierny nie jesteś :) > > One się chyba mną jakoś dzielą, ale ja się nie wtrącam, tylko się grzecznie > dostosowuję. Ale Kasi jakoś nie widać. :))) ps Kasia zagrypiona, herbatka malinowa i ciepła pierzyna. Nalejcie sobie to wypijemy za jej zdrowie:) Chlup! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 25.02.04, 00:19 basia.basia napisała: > ps > Kasia zagrypiona, herbatka malinowa i ciepła pierzyna. > Nalejcie sobie to wypijemy za jej zdrowie:) > Chlup! W sumie to już karnawał się skończył, ale czego to się dla Kasi nie robi! Ja bym jej nawet leki zawiózł i gorący rosół, ale już smoking zdjąłem. No to chlup. Za zdrowie Kasi!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 25.02.04, 00:13 katarsis napisała: > > Basiu...ktoś mógłby powiedzieć, że GP odgrywa się za ostatni Twój wyskok z > Lupusem ;) Jaki wyskok? Nic nie wiem. Czyżbym aż tak pijana była?:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 25.02.04, 00:25 basia.basia napisała: Jaki wyskok? > Nic nie wiem. Czyżbym aż tak pijana była?:) No, wydawało mi się, ze to GP pomagał Ci z tym zamkiem przy koronkowej kiecce- ale zamiast zostać z nim po imprezie wyszłaś sobie jak nic z Lupusem na spacer po plantach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Golenie i perfumy dla nieznajomej!!! 24.02.04, 23:41 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > Ach więc to tak? Zachowujesz się jak typowy mąż! > > Twój harem zszedł na dalszy plan jak się pojawił > > nowa, obca kobieta!!!!!!!!!! > > Basiu, ktoś mógłby powiedzieć, że da się wyczuć nutkę zazdrości. > Ja tylko żartowałem. Ja się nie zachowuję jak typowy mąż (z haremem, jak to > typowy mąż). Ja przecież żartowałem. Ale widzę, że Ania zniknęła i nawet nie > zdążyłem się przywitać. > Szkoda tylko, że ten smoking jakoś mnie tak uwiera. :))))) To górną część możesz zdjąć, bo u niej jest 5 godzin wcześniej i musiała się oddalić na czas jakiś:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Znowu??? 24.02.04, 22:57 A czy ta impreza była na oficjalnej liście, czy to spontan jakiś? --- ps. grupa trzymajaca władzę skonfiskowała cały nakład gazetki szkolnej, w której uczeń niepochlebnie wypowiedział sie o rzadzie Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Znowu??? 24.02.04, 22:59 katarsis napisała: > A czy ta impreza była na oficjalnej liście, czy to spontan jakiś? > > > --- > ps. grupa trzymajaca władzę skonfiskowała cały nakład gazetki szkolnej, w > której uczeń niepochlebnie wypowiedział sie o rzadzie figuruje pod "OSTATKI" Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Znowu??? 24.02.04, 23:00 Skoro tak...to już nie mogę się spierać. Ale dziś pić nie moge. Jutro ważny dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Jak to Znowu??? OSTATKI !! 24.02.04, 23:00 katarsis napisała: > A czy ta impreza była na oficjalnej liście, czy to spontan jakiś? > Dzisiaj ostatki i św. Macieja. Jest tu jeden z NYC, może zawita a był zaproszony. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Jak to Znowu??? OSTATKI !! 24.02.04, 23:06 Ostatki pomyliły mi się z tłustym czwartkiem i tak już zostało :) Na forum atmosfera niedoodróżnienia, niedługo wszyscy goście tego wątku zamienią się w płyn wysokoprocentowy, i zleją do jednej szklanki. Tylko kto to później wypije? Basiu- a może ty mnie oświecisz- które to imieniny i kogo obchodziliśmy ostatnio? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jak to Znowu??? OSTATKI !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.04, 23:10 katarsis napisała: > Ostatki pomyliły mi się z tłustym czwartkiem i tak już zostało :) Mnie się myli wszystko z wszystkim. > Na forum atmosfera niedoodróżnienia, niedługo wszyscy goście tego wątku > zamienią się w płyn wysokoprocentowy, Tak źle nie jest. Dopiero topią się plomby. i zleją do jednej szklanki. Tylko kto to > później wypije? Wpije ten, kto pierwszy się dorwie:) > Basiu- a może ty mnie oświecisz- które to imieniny i kogo obchodziliśmy > ostatnio? :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Jak to Znowu??? OSTATKI !! 24.02.04, 23:18 Gość portalu: t1s napisał(a): Wpije ten, kto pierwszy się dorwie:) Zapewne odpadnę już przy nalewaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jak to Znowu??? OSTATKI !! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.02.04, 23:28 katarsis napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > Wpije ten, kto pierwszy się dorwie:) > > Zapewne odpadnę już przy nalewaniu :) Zagryzaj częściej:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Jak to Znowu??? OSTATKI !! 24.02.04, 23:45 Gość portalu: t1s napisał(a): > katarsis napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > Wpije ten, kto pierwszy się dorwie:) > > > > Zapewne odpadnę już przy nalewaniu :) > > > Zagryzaj częściej:) Od pewnego drobnego 'wypadku' z zamierzchłej przeszłości - zołądek zakąską oszukać się nie da. Nawet górale odpuścili jak zobaczyli co się potem dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia.basia Grafik - aktualizacja IP: *.localdomain / *.kim.pl 24.02.04, 23:12 katarsis napisała: > Ostatki pomyliły mi się z tłustym czwartkiem i tak już zostało :) > > Na forum atmosfera niedoodróżnienia, niedługo wszyscy goście tego wątku > zamienią się w płyn wysokoprocentowy, i zleją do jednej szklanki. Tylko kto to > później wypije? t1s:) > > Basiu- a może ty mnie oświecisz- które to imieniny i kogo obchodziliśmy > ostatnio? :) > 24.02. - ostatki > 6.03. - urodziny tajniaka000 > 8.03. - dzień kobiet > 14.03. - urodziny Izy > 16.03. - imieniny Izy > 17.03. - św. Patryka i Zbigniewa > 17.04. - imieniny Roberta > 22.04. - imieniny tajniaka000 > 24.04. - urodziny Lupusa Jest karnawał więc okazja jest codziennie:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Grafik - aktualizacja 24.02.04, 23:16 A które urodziny Pielegniarza świętowaliśmy ostatnio? Żebym miała jakiś punkt odniesienia jak już przyjdą następne :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Grafik - aktualizacja 24.02.04, 23:21 katarsis napisała: > A które urodziny Pielegniarza świętowaliśmy ostatnio? > Żebym miała jakiś punkt odniesienia jak już przyjdą następne :) Podobno 50-te ale to zmyła:) ps Czyżbyś opublikowała pracę tego ucznia z jak najgorszym skutkiem? Jeśli tak to coś się z tym zrobi. Poważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Grafik - aktualizacja 24.02.04, 23:25 basia.basia napisała: Podobno 50-te ale to zmyła:) Zapewne sobie odjął z dziesięć :) Czyżbyś opublikowała pracę tego ucznia > z jak najgorszym skutkiem? > Jeśli tak to coś się z tym zrobi. Poważnie! On sam opublikował, ale nie zdążyłam przeczytać czy to ta sama. Cały nakład został skonfiskowany przez panią dyrektor rękami pani od polskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Grafik - aktualizacja 24.02.04, 23:30 katarsis napisała: > On sam opublikował, ale nie zdążyłam przeczytać czy to ta sama. Cały nakład > został skonfiskowany przez panią dyrektor rękami pani od polskiego ;) Sprawdź czy to ta sama i daj mi znać. Jest pewna możliwość:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Grafik - aktualizacja 24.02.04, 23:36 Jutro bądź we czwartek sprawdzę :) Powiedziałam Stasiowi co o nim napisaliście (że niby stypendium zagraniczne lub zakład psychiatryczny) - uśmiał się ogromnie :) i cieszył, że ktoś rozumie tą frustrację. Teraz odkrywa zapewne wewnętrzne przestrzenie przez pisanie wierszy o Nike z Samotraki :) A co miałoby się w sprawie tej konfiskaty stać? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Grafik - aktualizacja 24.02.04, 23:44 katarsis napisała: > Jutro bądź we czwartek sprawdzę :) > > Powiedziałam Stasiowi co o nim napisaliście (że niby stypendium zagraniczne lub > > zakład psychiatryczny) - uśmiał się ogromnie :) i cieszył, że ktoś rozumie tą > frustrację. Teraz odkrywa zapewne wewnętrzne przestrzenie przez pisanie wierszy > > o Nike z Samotraki :) > > A co miałoby się w sprawie tej konfiskaty stać? > ps Zaraz napiszę Ci na boku - pókim trzeźwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno już 24.02.04, 23:22 I tu sie wydało, że Katar. jest pci damskiej, wieć osobnym zdaniem witam Ją :) dopotąd nie zwróciłem uwagi, ale czas najwtyższy wymienic się koszulkami. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 24.02.04, 23:31 rolotomasi napisał: > I tu sie wydało, że Katar. jest pci damskiej, wieć osobnym zdaniem witam Ją :) > dopotąd nie zwróciłem uwagi, ale czas najwtyższy wymienic się koszulkami. A czy miałbyś taką z koloni w NRD, albo z raju po suwalszczyźnie (najlepiej z lat 85-88)? Na stare prasowanki się nie zamieniam...ale powitać mogę i owszem wznosząc toast za wszystkie sprawy z ostatniej chwili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: Ciemno już IP: *.b.dial.de.ignite.net 24.02.04, 23:41 katarsis napisała: > > A czy miałbyś taką z koloni w NRD, albo z raju po suwalszczyźnie (najlepiej z > lat 85-88)? > Na stare prasowanki się nie zamieniam...ale powitać mogę i owszem wznosząc > toast za wszystkie sprawy z ostatniej chwili :) A Ty na jakie koszulki się wymieniasz? :) Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 24.02.04, 23:49 Gość portalu: wartburg napisał(a): A Ty na jakie koszulki się wymieniasz? :) Hm? Tę na XX-lecie (nieistniejących już) zakładów FSO w Nysie sobie zatrzymam, podobnie z XV-tym KFPP w Opolu. Natomiast mogę odstąpić jakieś punkowe: Resist, Chumbawamba, SMASH RACISM lub "Klub wojowników Gai" Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Ciemno już 24.02.04, 23:55 Zanim się pożegnam, o duchów godzinie, podzięki za życzenia z ostatniej chwili kwituję z satysfakcją i do miłego zobaczenia, a może popracowania, Katar. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg odpadam IP: *.b.dial.de.ignite.net 24.02.04, 23:58 katarsis napisała: > Tę na XX-lecie (nieistniejących już) zakładów FSO w Nysie sobie zatrzymam, > podobnie z XV-tym KFPP w Opolu. > Natomiast mogę odstąpić jakieś punkowe: Resist, Chumbawamba, SMASH RACISM > lub "Klub wojowników Gai" No to widzę, że odpadam:) Chyba że wymieniasz się także... Chciałem napisać - na znaczki, ale znaczków też nie zbieram. Tak więc odpadam. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: odpadam 25.02.04, 00:03 Gość portalu: wartburg napisał(a): No to widzę, że odpadam:) Chyba że wymieniasz się także... Chciałem napisać - > > na znaczki, ale znaczków też nie zbieram. Tak więc odpadam. a stare monety, widokówki z miastami lub trójwymiarowe, może chociaż papierki po słodyczach ;) jak nie - no to nie pozostaje nic innego jak tylko odpasć również :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: odpadam IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.02.04, 00:08 katarsis napisała: może chociaż papierki > po słodyczach ;) Od teraz będę rozpakowywał przed zjedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: odpadam 25.02.04, 00:19 Gość portalu: t1s napisał(a): Od teraz będę rozpakowywał przed zjedzeniem. Już za późno. Trzeba było o tym pomyśleć 20 lat temu jak rodzina słała paczki z zachodu. Zdobycze z okresu transformacji i posttransformacji nie przedstawiają żadnej kolekcjonerskiej wartości ;) No, ale jak najbardziej możesz zacząć z rozpakowywaniem przed zjedzeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: odpadam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 00:34 katarsis napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > Od teraz będę rozpakowywał przed zjedzeniem. > > Już za późno. Trzeba było o tym pomyśleć 20 lat temu jak rodzina słała paczki z > > zachodu. Zdobycze z okresu transformacji i posttransformacji nie przedstawiają > żadnej kolekcjonerskiej wartości ;) > No, ale jak najbardziej możesz zacząć z rozpakowywaniem przed zjedzeniem :) Ok, będę więc sreberka świstakowi wysyłał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg nie odpadam IP: *.b.dial.de.ignite.net 25.02.04, 00:11 katarsis napisała: > a stare monety, widokówki z miastami lub trójwymiarowe, może chociaż papierki > po słodyczach ;) > > jak nie - no to nie pozostaje nic innego jak tylko odpasć również :( Katarsis, nie smuć się. Z tym odpadaniem to była tylko kokieteria. Możemy wymieniać się także myślami. Moim zdaniem myśli (mam na myśli Twoje myśli) są znacznie cenniejsze od trójwymiarowych pocztówek i pamiątkowych podkoszulek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: nie odpadam 25.02.04, 00:14 Gość portalu: wartburg napisał(a): Katarsis, nie smuć się. Z tym odpadaniem to była tylko kokieteria. Możemy > wymieniać się także myślami. No to się mieńmy: NA (jak mawiał mój prostoduszny dziadek zza Buga)moją myśl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg dobry IP: *.b.dial.de.ignite.net 25.02.04, 00:24 katarsis napisała: > No to się mieńmy: NA (jak mawiał mój prostoduszny dziadek zza Buga)moją myśl :) Chyba użyłem wtedy innego przymiotnika. Nie dobroduszny, tylko dobrotliwy, co i tak na jedno wychodzi - że dobry. pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis a kasety video z klasyką filmową? 25.02.04, 00:27 Jak radzi Basia zapytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: a kasety video z klasyką filmową? IP: *.b.dial.de.ignite.net 25.02.04, 00:39 katarsis napisała: a kasety video z klasyką filmową? > Jak radzi Basia zapytać :) Basia dobrze zorientowana. Owszem, trochę mam. Na początek mogę zaoferować "Don't Look Back" z Bobem Dylanem. Widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: a kasety video z klasyką filmową? 25.02.04, 00:43 Nie, tylko 'kawę i papierosy'... a mieszkałam na studiach z kanadyjczykiem, co miał 62 płyty Dylana a do tego jeszcze śpiewał tak samo... chętnie by się obejrzało tylko jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Dylan IP: *.b.dial.de.ignite.net 25.02.04, 01:01 katarsis napisała: > Nie, tylko 'kawę i papierosy'... > > a mieszkałam na studiach z kanadyjczykiem, co miał 62 płyty Dylana a do tego > jeszcze śpiewał tak samo... > > chętnie by się obejrzało tylko jak?? Gdzie mieszkasz? W Warszawie może? Bywam tam. Mógłbym kasetę podrzucić. To jest rewelacyjny dokument (czarno-biały, 90 minut) z pierwszego tournee Dylana po Wielkiej Brytanii w 1964 roku. Kocham ten film. Nakręcony w 90 procentach w pokojach hotelowych jest jedyną w swoim rodzaju balladą o młodym gniewnym artyście, który wywołuje wokół siebie niekończące się trzęsienie ziemi. Rzeczy, które mówił wtedy, są do po dziś dzień zdumiewająco aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Dylan 25.02.04, 01:59 Przybiegłam się pożegnać... Mam nadzieję, że do rozmowy jeszcze wrócimy... Niestety nie jestem z Warszawy...ino z łopola :( a jak bywam to w Poznaniu :) ps. W pokojach hotelowych to i powstał film o Rolling Stonesach - tylko oni nie mieli za wiele do powiedzenia oprócz: sex, drugs and rock and roll :) Oglądałeś może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: Dylan IP: *.b.dial.de.ignite.net 25.02.04, 16:50 katarsis napisała: > Przybiegłam się pożegnać... > Mam nadzieję, że do rozmowy jeszcze wrócimy... > Niestety nie jestem z Warszawy...ino z łopola :( > a jak bywam to w Poznaniu :) > > ps. W pokojach hotelowych to i powstał film o Rolling Stonesach - tylko oni nie > > mieli za wiele do powiedzenia oprócz: sex, drugs and rock and roll :) > Oglądałeś może? Psiakość. Nie zauważyłem wczoraj Twojej odpowiedzi. Bywa, że bywam w Opolu... Jakbym się wybierał, to dam znać i kasetę wezmę ze sobą. Filmu o Stonesach nie widziałem, ale nigdy nie darzyłem ich jakąś szczególną miłością, choć nie wykluczam, że film może być dobry. "Don't Look Back" jest wyjątkowym filmem (zdaje sie, że dostał jakieś nagrody) między innymi ze wzgędu na b. ciekawe statements Dylana. Ostro ściera się z dziennikarzami, którzy przy nim wychodzą na niepoważnych pętaków. Mówi rzeczy, które do dzisiaj są świeże i dają do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: odpadam 25.02.04, 00:20 katarsis napisała: > Gość portalu: wartburg napisał(a): > > No to widzę, że odpadam:) Chyba że wymieniasz się także... Chciałem napisać - > > > > na znaczki, ale znaczków też nie zbieram. Tak więc odpadam. > > a stare monety, widokówki z miastami lub trójwymiarowe, może chociaż papierki > po słodyczach ;) > > jak nie - no to nie pozostaje nic innego jak tylko odpasć również :( Zapytaj o kasety video z klasyką filmową:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Witam Anię! 24.02.04, 23:57 Kłaniam się! Może nie dość nisko, bo się boję, że mi smoking pęknie i dopiero będzie kompromitacja. GP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Witam Anię! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.02.04, 00:03 i ja uchylam kapelusza. ps GP, kompromitacja to będzie jak Ci tupecik spadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Witam Anię! 25.02.04, 00:06 Gość portalu: t1s napisał(a): > ps > GP, kompromitacja to będzie jak Ci tupecik spadnie:) Użyłem nowego kleju. Pani w papierniczym zapewniała, że lepszego nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Witam Anię! 25.02.04, 00:10 Gość portalu: t1s napisał(a): > i ja uchylam kapelusza. > > ps > GP, kompromitacja to będzie jak Ci tupecik spadnie:) jaka kompromitacja?, zacznie sie śpiew - "caaałaaaaa ssalaaa śpiewa z nami .." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Witam Anię! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.02.04, 00:19 Wino, śpiew, czy coś może pominąłem? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 UWAGA : Koniec Karnawału !!!!!!!!!! 25.02.04, 00:00 a tak fajnie było, teraz sie umartwiam jak dobrze wiecie katolikiem jestem, co KK broni ,- ktoś musi Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis O rety, już taka późna pora! 25.02.04, 00:09 Uciekam bo znowu się zasiedzę Bawcie się dobrze... ps. ts1 możesz zjeść moją porcję śledzi, która przyniósł tajniak Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: O rety, już taka późna pora! 25.02.04, 00:11 katarsis napisała: > Uciekam bo znowu się zasiedzę > > Bawcie się dobrze... > > ps. ts1 możesz zjeść moją porcję śledzi, która przyniósł tajniak śledzie tak, bo kiełbachy chowam ! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 wyprzedzamy & & #35 8226; DOWOD LOGICZNY NA NIEISTNIENIE TZW. 25.02.04, 00:18 • DOWOD LOGICZNY NA NIEISTNIENIE TZW. BOGA (1109) tym postem mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: wyprzedzamy & & & #35 35 8226; DOWOD LOGICZ 25.02.04, 00:33 Jeszcze tysiączek i przegonimy Maćka. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg 25.02.04, 00:39 To dzisiaj mamy go prześcignąć? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg 25.02.04, 00:41 a co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 00:39 Bo flaszkę od ust ciężko oderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg 25.02.04, 00:44 Gość portalu: t1s napisał(a): > Bo flaszkę od ust ciężko oderwać. Martwię się o Ciebie:( Mamy już środę popielcową, to może oddaj mi tę butelkę. Dam Ci jabłek i podrapię za uszami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 00:59 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Bo flaszkę od ust ciężko oderwać. > > Martwię się o Ciebie:( > Mamy już środę popielcową, to może oddaj mi tę butelkę. > Dam Ci jabłek i podrapię za uszami:) Za drapanko zrobię wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg 25.02.04, 01:05 Gość portalu: t1s napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Bo flaszkę od ust ciężko oderwać. > > > > Martwię się o Ciebie:( > > Mamy już środę popielcową, to może oddaj mi tę butelkę. > > Dam Ci jabłek i podrapię za uszami:) > > > Za drapanko zrobię wszystko! :))))))) Muszę się zastanowić. Może krodkodyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 01:14 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > basia.basia napisała: > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > Bo flaszkę od ust ciężko oderwać. > > > > > > Martwię się o Ciebie:( > > > Mamy już środę popielcową, to może oddaj mi tę butelkę. > > > Dam Ci jabłek i podrapię za uszami:) > > > > > > Za drapanko zrobię wszystko! > > :))))))) > Muszę się zastanowić. Może krodkodyl? Chcesz Basiu zrobić ze mnie Papkina czy papkę? Ale co tam! Już jadę do Amazonii. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg 25.02.04, 01:31 Gość portalu: t1s napisał(a): > > :))))))) > > Muszę się zastanowić. Może krodkodyl? > > > Chcesz Basiu zrobić ze mnie Papkina czy papkę? > Ale co tam! Już jadę do Amazonii. Najpierw wybuduj domek szklany dla krokodylka w naszym przyszłym ogrodzie i niech tam ma basen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 01:34 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > :))))))) > > > Muszę się zastanowić. Może krodkodyl? > > > > > > Chcesz Basiu zrobić ze mnie Papkina czy papkę? > > Ale co tam! Już jadę do Amazonii. > > Najpierw wybuduj domek szklany dla krokodylka > w naszym przyszłym ogrodzie i niech tam ma basen:) Dobrze:) Krokodyl będzie żywy a Czarzastego wypchamy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg 25.02.04, 01:45 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Dobrze:) > Krokodyl będzie żywy a Czarzastego wypchamy. :))) Idę śnić o krokodylu:))) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: to do roboty, a wy jacys tacy smutni , niewyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 01:52 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Dobrze:) > > Krokodyl będzie żywy a Czarzastego wypchamy. > > :))) > > Idę śnić o krokodylu:))) > Dobranoc:) Przyjemnych snów. Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 kto jutro pracuje ? ręka w góre 25.02.04, 00:40 bo, ja też podnieść musze : ( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: kto jutro pracuje ? ręka w góre 25.02.04, 00:42 tajniak000 napisał: > bo, ja też podnieść musze : ( Tajniaku, przestań się oszukiwać. Picie to nie praca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: kto jutro pracuje ? ręka w góre IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 00:48 goniacy.pielegniarz napisał: > tajniak000 napisał: > > > bo, ja też podnieść musze : ( > > Tajniaku, przestań się oszukiwać. Picie to nie praca :) :) Pełna, pasteryzowana zgoda! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: kto jutro pracuje ? ręka w góre 25.02.04, 00:52 goniacy.pielegniarz napisał: > tajniak000 napisał: > > > bo, ja też podnieść musze : ( > > Tajniaku, przestań się oszukiwać. Picie to nie praca :) to element integracyjny w nowym otoczeniu, ale ja tam już troszku lat...., ale integracja rzecz święta ostatnimi czasy Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Obraz Człowieka Pracującego 25.02.04, 00:45 www.humor.mocny.com/zdjecia/134.gif na jakim poziomie jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Obraz Człowieka Pracującego 25.02.04, 00:49 ja już jestem pawie przystosowany Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Obraz Człowieka Pracującego 25.02.04, 00:50 tajniak000 napisał: > www.humor.mocny.com/zdjecia/134.gif > na jakim poziomie jesteście? Ja jestem przystosowana:) (dbanie o inetresy jedengo faceta to ciężka praca, wierz mi:)) A jeśli chodzi o pracę w ogóle to popatrz na sentencję autorstwa marynata. Czyż nie piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Obraz Człowieka Pracującego 25.02.04, 00:55 marynacie, świete słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Obraz Człowieka Pracującego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 01:04 O jak miło, ze jeszcze tu jesteście. I B.B mnie wspomniała, choć prosiłem, żeby nie wywoływać duchów. Cociaż... właściwie - czemu nie? Choćby te mary postrywinowskie co po sądach straszą. Marzy mi się takie "szarpanie ciała na sztuki". A delikwenci sami sie pchają pod pręgierz... może być trochę zabawy. Może jutro? Nie darujmy im tej nocy...OK? Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Jutro przywiązujemy do pręgierza i będziemy się .. 25.02.04, 01:10 pastwić nad bandą czworga: Jakubowską, Nikolskim, Czarzastym i Kwiatkowskim. Przypomnijcie sobie wszystkie średniowieczne sposoby, zdobądźcie osinowe kołki i inne straszne narzędzia. Jutro nadzwyczajny wiec katów. Na specjalne życzenie Marynata:) Oprawcy, wiedźmy, złośliwe trole, strzygi, wampiry i wampirzyce przybądźcie jutro!!! Gość portalu: marynat napisał(a): > O jak miło, ze jeszcze tu jesteście. > I B.B mnie wspomniała, choć prosiłem, > żeby nie wywoływać duchów. Cociaż... > właściwie - czemu nie? Choćby te mary > postrywinowskie co po sądach straszą. > Marzy mi się takie "szarpanie ciała na > sztuki". A delikwenci sami sie pchają > pod pręgierz... może być trochę zabawy. > Może jutro? Nie darujmy im tej nocy...OK? > Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Jutro przywiązujemy do pręgierza i będziemy s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 01:22 Mam pomysł maszyny do wyciagania prawdy z wąsatych i cudowną miksturę, przemieniającą sztywnych łysoli w przemiłe i rozkosznie gaworzace teletubisie. Do jutra jeszcze coś wykombinuję. M.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Jutro przywiązujemy do pręgierza i będziemy s IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 01:25 basia.basia napisała: > pastwić nad bandą czworga: Jakubowską, Nikolskim, Czarzastym i Kwiatkowskim. > Przypomnijcie sobie wszystkie średniowieczne sposoby, zdobądźcie osinowe kołki > i inne straszne narzędzia. > > Jutro nadzwyczajny wiec katów. Na specjalne życzenie Marynata:) > Oprawcy, wiedźmy, złośliwe trole, strzygi, wampiry i wampirzyce > przybądźcie jutro!!! Czuję sie zaproszony:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jutro przywiązujemy do pręgierza i będziemy s 25.02.04, 01:34 Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > Jutro nadzwyczajny wiec katów. Na specjalne życzenie Marynata:) > > Oprawcy, wiedźmy, złośliwe trole, strzygi, wampiry i wampirzyce > > przybądźcie jutro!!! > > > Czuję sie zaproszony:) Dobrze. Odraczam Ci chwilowo wyprawę do Amazonii:) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Jutro przywiązujemy do pręgierza i będziemy s 25.02.04, 16:24 basia.basia napisała: > pastwić nad bandą czworga: Jakubowską, Nikolskim, Czarzastym i Kwiatkowskim. > Przypomnijcie sobie wszystkie średniowieczne sposoby, zdobądźcie osinowe kołki > i inne straszne narzędzia. > > Jutro nadzwyczajny wiec katów. Na specjalne życzenie Marynata:) > Oprawcy, wiedźmy, złośliwe trole, strzygi, wampiry i wampirzyce > przybądźcie jutro!!! > > > > > > > Gość portalu: marynat napisał(a): > > > O jak miło, ze jeszcze tu jesteście. > > I B.B mnie wspomniała, choć prosiłem, > > żeby nie wywoływać duchów. Cociaż... > > właściwie - czemu nie? Choćby te mary > > postrywinowskie co po sądach straszą. > > Marzy mi się takie "szarpanie ciała na > > sztuki". A delikwenci sami sie pchają > > pod pręgierz... może być trochę zabawy. > > Może jutro? Nie darujmy im tej nocy...OK? > > Co myslicie? > gdyby tak zlapac wlodka czarzastego i kazac mu na jakiekolwiek pytanie udzielic odpowiedzi zawierajacej sie w jednym zdaniu, w ktorym nie mogl by powiedziec niczego milego o sobie samym i dodatkowo minimum 90proc tego zdania musialoby miec odzwierciedlenie w rzeczywistosci, to wlodek by sie chyba sam wykonczyl :- ) uff ale zdanie mi wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg hut ab IP: *.b.dial.de.ignite.net 25.02.04, 01:24 Gość portalu: marynat napisał(a): > O jak miło, ze jeszcze tu jesteście. > I B.B mnie wspomniała, choć prosiłem, > żeby nie wywoływać duchów. Cociaż... > właściwie - czemu nie? Choćby te mary > postrywinowskie co po sądach straszą. > Marzy mi się takie "szarpanie ciała na > sztuki". A delikwenci sami sie pchają > pod pręgierz... może być trochę zabawy. > Może jutro? Nie darujmy im tej nocy...OK? > Co myslicie? Marynat. Gratuluję Ci tego, co napisałeś w wątku Katarsis na temat posłów z wyższym wykształceniem. Znakomity esej. Godny Orwella. Hut ab. Miałbym co prawda parę uwag, ale tylko marginesowych. Jestem pod wrażeniem. Muszę to przetrawić w spokoju, kiedy przeminie rausz po party u Goniącego Pielęgniarza. Jeszcze raz gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi Re: hut ab 25.02.04, 02:00 Ave! Mam jeszcze śledzika w aucie (trabant). Może pobijemy rekord Guinnesa? VP Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Cabaret 25.02.04, 10:52 Life is a cabaret old chum Come to the cabaret. Come taste the wine, come hear that band Come blow your horn, start celebratin' Right this way, your table's waitin' Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 18:30 Nie mogę się już z Wami zadawać, ani dzisiaj, ani nigdy. Nie dość, że jestem spod tego samego znaku co Kwaśniewski, to mój biorytm współgra z biorytmem Millera. Na stronie SLD można się porównać z różnymi politykami SLD i się porównałam z Leszkiem, wyszło, że moja z nim zgodność: fizyczna - idealna, emocjonalna - wspaniała, intelektualna - wspaniała. Jak żyć z takim piętnem? Jako mieszanina Kwacha i Millera nie mogę Was dłużej narażać na kontakt z takim mutantem. Było mi bardzo miło. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Nie strasz ludzi! 25.02.04, 18:33 Biorytm Millera. To już samo w sobie brzmi idiotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Żegnam Was, moi drodzy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 18:47 hehe, przednia zabawa :) Ja tam z Leszkiem niestety nie mam wiele wspólnego, jak się okazało, za to z Anitą-Skarpetą mamy biorytmy podobne (aż w dwóch miejscach - zgodność idealna!). Tylko w rytmie intelektualnym zgodność naszych biorytmów jest minimalna; a skoro ona jest zawsze w intelektualnym dołku... aż się boję dokończyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 18:49 Dajcie link, żebym i ja się czegoś dowiedział! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Żegnam Was, moi drodzy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 18:50 www.sld.org.pl/index.php?pid=26 ps. niestety z Twoją ulubienicą Senyszyn też mamy niewiele wspólnego :( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 18:57 Mi wyszło na marzec, że ma tylko(!!!) fizyczny idealny z Millerem. Odczytuję to jako prowokację. Za to z Joanną mam idealne dwa biorytmy: fizyczny i emocjonalny :) A intelektualny i intuicyjny słabe :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 19:02 goniacy.pielegniarz napisał: > Mi wyszło na marzec, że ma tylko(!!!) fizyczny idealny z Millerem. Odczytuję to > > jako prowokację. :))) > Za to z Joanną mam idealne dwa biorytmy: fizyczny i emocjonalny :) > A intelektualny i intuicyjny słabe :) W pewnych sytuacjach fizyczne i emocjonalne to jedyne jakie się liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 19:09 kataryna.kataryna napisała: > > Za to z Joanną mam idealne dwa biorytmy: fizyczny i emocjonalny :) > > A intelektualny i intuicyjny słabe :) > > > W pewnych sytuacjach fizyczne i emocjonalne to jedyne jakie się liczą. Ktoś podejrzliwy mógłby pomyśleć, że coś sugerujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 19:11 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Za to z Joanną mam idealne dwa biorytmy: fizyczny i emocjonalny :) > > > A intelektualny i intuicyjny słabe :) > > > > > > W pewnych sytuacjach fizyczne i emocjonalne to jedyne jakie się liczą. > > Ktoś podejrzliwy mógłby pomyśleć, że coś sugerujesz. Ktoś domyślny :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 19:17 kataryna.kataryna napisała: > > Ktoś podejrzliwy mógłby pomyśleć, że coś sugerujesz. > > Ktoś domyślny :) Nie wiem, o czym mówisz :) Znowu jakieś aluzje pod moim kierunkiem, przed którymi nie mogę się bronić :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 19:18 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Ktoś podejrzliwy mógłby pomyśleć, że coś sugerujesz. > > > > Ktoś domyślny :) > > Nie wiem, o czym mówisz :) Znowu jakieś aluzje pod moim kierunkiem, przed > którymi nie mogę się bronić :) No właśnie, nie możesz, za daleko to wszystko zaszło, mój biedaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 19:23 kataryna.kataryna napisała: > > No właśnie, nie możesz, za daleko to wszystko zaszło, mój biedaku :) Do niczego nie doszło! Stawiam na szali swoje dobre imię! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 19:29 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > > No właśnie, nie możesz, za daleko to wszystko zaszło, mój biedaku :) > > Do niczego nie doszło! Stawiam na szali swoje dobre imię! Dobre imię już postawiłeś, przykro mi. Zostaje Ci teraz Dziewul i Senyszyn ale to może być całkiem wesoła zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Co to się porobiło? :) 25.02.04, 19:36 Czy Długosz zmienił imię? Dlaczego on na tej liście figuruje jako Henry Długosz? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Żegnam Was, moi drodzy :( 25.02.04, 19:42 Ja z Leszkiem (w niedalekiej przyszłości zwanym M) mam taki sam biorytm intuicyjny ,Ze skarpetka intuicyjny i intelektualny ( w pionie i poziomie mam rozeznanie) Z Kaliszem idealny jest biorytm fizyczny, ale co ważymy to nasze, nie Rysiu? ps: dobrz, że nie wierze w zabobony, bo bym sie już cioł !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Już mi lepiej :) 25.02.04, 18:53 Porównałam się z Anitą :) Zgodność intelektualna - minimalna, emocjonalna i intuicyjna - słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Jak ja sam siebie zniosę? Takie rytmy? Nie tańczę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 23:27 Idealna zgodność: fizycznie - Błochowiak i Jakubowska emocjonalnie - Waniek intelektualnie - Urban intuicyjnie - Jerzy Kulej Przykro mi, ale sie wydało i bedę musiał z tym żyć. Ponoć - jak mawia mój intuicyjny bliżniak - nie ma mocnych, są tylko żle trafieni. Touche, drowned in tears! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Jak ja sam siebie zniosę? Takie rytmy? Nie ta 25.02.04, 23:37 co ma zrobić osoba której intelekt jest równy pani anicie błochowiak herbu kolorowa skarpetka ? - hyyym, to chyba lepiej niż z panią Renatką Begier, ale może sie tylko pocieszam? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Wyrazy współczucia:(((( 25.02.04, 23:52 tajniak000 napisał: > co ma zrobić osoba której intelekt jest równy pani anicie błochowiak herbu > kolorowa skarpetka ? > - hyyym, to chyba lepiej niż z panią Renatką Begier, ale może sie tylko > pocieszam? Poproś Katarsis to na pocięchę pośle Ci pewne nagranie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Wyrazy współczucia:(((( 25.02.04, 23:58 dziekuje już dostałem i sie ustosunkowałem w odpowiednim poscie!!!! -, też mi pocieszenia, chyba że miałas na mysli intelekt tego działacza z samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wyrazy współczucia:(((( 26.02.04, 00:10 tajniak000 napisał: > dziekuje już dostałem i sie ustosunkowałem w odpowiednim poscie!!!! > -, też mi pocieszenia, chyba że miałas na mysli intelekt tego działacza z > samoobrony? Ależ Wartburg wieszczy, że to wspaniały kandydat na ministra spraw zagranicznych w przyszłym rządzie Leppera:)))) Facet jest mistrzem uników:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Już mi lepiej :) 25.02.04, 23:50 kataryna.kataryna napisała: > Porównałam się z Anitą :) > Zgodność intelektualna - minimalna, emocjonalna i intuicyjna - słaba. :))) Ja się porównałam z tymi wszystkimi lewicówami i się okazało, że z Waniek, Sierakowską, Senyszyn i Ciruk intelektualnie i intuicyjnie - minimalnie. O jak mi dobrze:) ale ... Z Łybacką to już intelektualnie - przeciętnie natomiast z Jakubowską - idealna harmonia!!!!! Z tą żmiją!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis kim jest Grażyna? 26.02.04, 00:05 O Boże...kim jest Grażyna Ciemniak? Idę z nią łeb w łeb. Przynależność partyjna każe podejrzewać, że magiczna zasada nomen omen w tym wypadku działa ;( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: kim jest Grażyna? 26.02.04, 00:15 katarsis napisała: > O Boże...kim jest Grażyna Ciemniak? Idę z nią łeb w łeb. > Przynależność partyjna każe podejrzewać, że magiczna zasada nomen omen w tym > wypadku działa ;( Bydgoszczanka:) www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/044.htm Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: kim jest Grażyna? 26.02.04, 00:33 uff. Szczęście w nieszczęściu, że nie taki sam dr jak dr Szteliga. W tym zakresie ścisłowcom ufam nieco bardziej ... Odpowiedz Link Zgłoś
negra29 Re: Ciemno już 26.02.04, 20:34 jestem tu autsider'em ale dopisuję się - to cudny wątek. Wybaczcie, jezeli sprofanowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 26.02.04, 20:39 jaka profanacja, dzięki tobie szybko sie sciemniło. pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis polskie szpitale inspirują artystów 26.02.04, 21:38 niejaka Mariola Brillowska Polka z pochodzenia wydała w zagranicznej, awangardowej wytwórni płytke o wdzięcznym tytule Szpital Polski. Artystka sytuuje się w nurcie muzyki elektro-house, znanej z fascynacji sado- macho, zaawansowaną technologią, jej wpływem na psychikę oraz innych turpizmów. Czy określenie 'polski szpital' wejdzie do międzynarodowego obiegu podonie jak stwierdzenie 'czeski film"? www.artware-prod.com/home.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:42 Mi sie napisało: Nocą ciemną ze schodów Rozbratu Sond na pysk lecą rezultaty. Słuchają baronowie Co Miller mądrego powie, Lecz on milczy jak ćwok niekumaty Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 26.02.04, 21:56 Ja pisze właśnie o pośle Sztelidze, a nich tam moge zaprezentować pierwszą część: W Kalwarii Zebrzydowskiej urodzon był lata dziecięce jego wczesne przykrywa tajemnicy pył Nikt nie wie czy: koledzy się z niego śmiali rodzice jeść nie dawali czy stale gorszy się czuł od innych pod względami wieloma czy kompleksów miał od groma? Pewnego dnia postanowił i powiedział: Rodzice moi słuchajcie, pytań nie zadawajcie ja będę kim i gdzieś chociaż bym szczezł I tak oto lat temu trzydzieści kariera zaczęła spełniać przepowidni treści Dla nieszczęścia tego miasta przybył do Opola gdzie zdradziecka rządziła kasta Towarzyszami się nazywali po tytuły naukowe wysyłali skorzystał i nasz Szteliga by z niego była lepsza liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:01 I jeszcze: Rekła Waniek w wywiadzie dla Faktu, Że Miller ma wobec dam mało taktu. K.K. robi wytyki, Wara babo od polityki I już raczej pozuj do aktu. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 26.02.04, 22:40 Kopnął Leszek raz Leppera i zapytał, czy mu coś doskwiera Na to Lepper wampir znany przyssał się mu do krtani Millerowi zjechały akurat notowania I na nogach ledwie się słaniał Do Leppera mówi, puszczaj, bracie dogadamy się na Rozbracie Na Rozbracie do rana się obłapiali wódkę pili i siarczyście całowali Odtąd każdy w Polsce wie, że ci dwaj dogadali się Miller, Lepper dwa bratanki do obłapki i do szklanki Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 26.02.04, 22:20 ja tam wole proze może z pamiętnika posła : Poniedziałek Znów do roboty... Zaledwie zakończyła się poprzednia sesja parlamentu, pamiętam, śpiewaliśmy kolędy i dawaliśmy sobie podarunki pod choinkę, a tu znów już trzeba do roboty. Dzieciaki się śmieją, bo akurat zaczynają się im wakacje a ja muszę kisić się w ławce. No ale nic, trzeba przecierpieć te dwa albo i trzy tygodnie. Chyba wystąpię o dodatek za pracę w nadgodzinach. Kto to widział tyle tyrać. Wtorek Jak gorąco! Odparzyłem sobie pośladki o ławę. Wkurzyło mnie to i rzuciłem pomysł strajku. Oflagowaliśmy się, założyliśmy Poselski Komitet Strajkowy i ogłosiliśmy listę 22 postulatów, bez spełnienia których nie przerwiemy strajku. W razie niespełnienia postulatów zagroziliśmy głodówką rotacyjną, tzn. głodować będą po kolei wszyscy posłowie w godzinach 8-8.15 rano i 02-02.30 w nocy, oraz wszyscy w przerwach między posiłkami. Ci z LPR głosowali "za", bo w starszym wieku dobrze jest się czasem przegłodzić, ale pod warunkiem żeby głodówkę nazwać postem, bo poszczenie jest jak najbardziej zgodne z wartościami chrześcijańskimi. Środa Zachorował kolega z naszego klubu. Mówiłem mu, że langusty z kawiorem nie popija się litrem koniaku! Wysłaliśmy mu życzenia do szpitala: "Drogi kolego, życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. 34 za, 5 przeciw, 2 się wstrzymało". Czwartek Wczoraj na balandze doszliśmy do wniosku, że właściwie zapomnieliśmy o jeszcze jednym postulacie: Żądamy podwyżki diet do przeciętnej płacy kongresmana i wypłaty jej w dolarach. Fuck! Okazało się, że kongresman zarabia mniej niż my. Wycofaliśmy postulat i nagłośniliśmy to jako wyraz naszej troski o społeczeństwo i jako przykład skromnych wymagań materialnych parlamentu. Piątek Kupili mi Mercedesa 500. Moi wyborcy przestaną się wstydzić, że jeżdżę jakimś marnym BMW. Sobota Obudziłem się zlany potem, ale po chwili okazało się, że to tylko sen. Nadal mam przy sobie - jak każdy mężczyzna - narzędzie gwałtu. Ufff. Niedziela Pod oknami wrzeszczeli rolnicy albo nauczyciele. Jeden motłoch, chuj z nim. Przeszkadzają w mszy i nie usłyszałem kto załapie się na kolejną wycieczkę do Rzymu z prezydentem. Wedle listy z naszej partii powinien jecha teraz szwagier ciotki mojego szofera, ale jak znam życie to pojedzie znów stryjenka wuja tego elektryka od maszynki do głosowania. Facet powiedział, że albo ją poślemy albo przestanie dodawać nam głosów. Poniedziałek Po paru piwkach jechałem sobie środkiem chodnika (przecież nie pojadę ulicą, bo o wypadek nietrudno) i jakiś palant potrącił mego Merca. Rodzinę ofiary obciążono kosztami naprawy. Wtorek Spotkanie z wyborcami. Obiecałem emerytom po 130 milionów renty. Bili brawo. Potem nazwałem prezydenta agentem. Bili brawo. Potem rzuciłem hasło "precz z żydostwem". Bili brawo. Potem powiedziałem, że solidaryzuję się z nimi, bo też zarabiam zaledwie 20 milionów. Bili - ale mnie. Okazało się, że oni wprawdzie zarabiają 20 tys. lecz rocznie. Muszę uważniej czytać notatki jakie mi robią w biurze. Środa (kwestja M.Pola) Zgłosiłem votum nieufności w stosunku do rządu. Na szczęście koledzy powiedzieli mi, że pięć dni temu obaliliśmy tamten rząd i teraz jestem wicepremierem. Nawet nie wiedziałem. Powiedziałem, że się pomyliłem. I tak wszyscy spali. Czwartek Dzisiaj głosowaliśmy nad jakąś ustawą czy podatkiem; nie pamiętam. Czytałem sobie "NIE" i nagle widzę, że kamerzysta usiłuje sfilmować jak ktoś obok mnie głosuje na dwie ręce i jedną stopę. A to sukinsyn! Kamerzysta. Usiłuje manipulować opinią publiczną. Wezwałem i opieprzyłem. Jej, jak ja to lubię! Piątek Prezydent zrobił aluzję, że już dawno nie całowaliśmy go w dupę. Powiedział - bezczelny - że jakby co, to rozwali ten cały parlament siekierą. Cham ze słomą w butach. Nie pomyślał, że musiałbym wtedy wrócić do tej kanciapy na budowie i dalej robić za stróża nocnego. Sobota Zawiązaliśmy koalicję. Ja i ta blondyna z samoobrony, ta z warkoczem... czy może z PSL? Cholera ją wie. Szybko uzgodniliśmy wspólny punkt widzenia i znaleĄliśmy płaszczyznę porozumienia. Ruchy frykcyjne... pfu, frakcyjne, odchodziły aż dudniło. Ona trochę narzekała, że obtarła sobie kolana na klęczniku, gdy ładowałem ją od tyłu, ale co tam, dla dobra Polski można pocierpieć. Miło było, ale potem okazało się, że to komunistka! Jak Bozię kocham! W środku była całkiem różowa, a miejscami nawet czerwona! Zdekomunizowałem ją przez okno. Niedziela Grałem w karty z szefem klubu bezpartyjnych katolików, albo niekatolickich partyjnych. Nigdy się nie mogę w tym połapać. Wygrałem dwa etaty wice wojewody (koledzy się ucieszą!), 15-minutowe "okienko" w TV zaraz przed "wiadomościami", podróż z prezydentem do Gwadelupy i służbową hondę accord, ale starą, bo ma już pół roku i 10,000 na liczniku. Będzie dla szwagra, bo pieni się, że ma posła w rodzinie i nawet nie jest jeszcze ambasadorem. Tamtemu łyso było, więc dałem mu potem wygrać w tym głosowaniu nad budżetem. Zabrano emerytom połowę szmalu i podniesiono podatki do 95% Niezły interes zrobiłem, może nie? Poniedziałek Łotr! Sukinsyn bez czci i sumienia! Ta honda ma 35.000 na liczniku i popielniczkę pełną petów; a co gorsza prezydent odwołał wizytę w Gwadelupie, o czym wcześniej nie wiedziałem. Jakże pazerni i nieuczciwi bywają niektórzy nasi wybrańcy społeczeństwa. Wtorek Ciekawa inicjatywa. Zgłoszono projekt by tytuły senatora i posła przechodziły z ojca na syna. Oczywiście ślubnego. Hmmm, trzeba to przemyśleć. Jak by to ładnie nazwać, żeby ten motłoch się nie pienił... "proces płynnej sukcesji władzy"... nie, to jeszcze nie to. Ale poczekamy, poczekamy, nie ma co się śpieszyć... Środa Zadzwoniłem na posterunek i dla żartu powiedziałem, że w kiblu jest bomba. Ile było radości i zamieszania! A przy okazji wydało się, że Giertych nosi damskie majtki w kwiatki z czarną koronką i podwiązki. Tylko dlaczego na szyi? Czwartek Dziś zatrzymał mnie policjant, bo podobno przejechałem światła albo przechodnia. Dobrze, że mi zwrócili uwagę koledzy, bo wlókłbym tego gościa aż pod sam Sejm. Powiedziałem policjantowi, że nie mam do niego urazy i raczej go nie wywalę z roboty. Czasem trzeba zdobyć się na jakiś wielkoduszny gest. Piątek Boże jak nudno! Graliśmy w pingponga i w okręty, a póĄniej w chowanego i berka. Potem niestety włączono kamery i trzeba było siedzieć w ławach i udawać, że się słucha. A gość na ambonie, pardon, mównicy, udawał, że wie o czym mówi. Sobota Ciężki kac. Niedziela Klin klinem! Niedziela O Jezu?! Cały tydzień piłem?! Poniedziałek Przypomniało się nam, że strajkujemy. Postanowiliśmy nasze postulaty złożyć prymasowi albo prezydentowi. Niestety prymas akurat wyjechał do Rzymu. Na szczęście prezydent właśnie wrócił z Rzymu, więc daliśmy mu nasze żądania. Stasiu umie pisać, więc wykaligrafował je na kawałku papieru. Kwachu podziękował i zawinął sobie w niego śledzika. Ale powiedział, że mu Kalisz poczyta, bo umie, a nawet lubi. wtorek Czasowo zawiesiłem strajk, bo mi wątroba strasznie łupie. Do cholery z taką głodówką! Ileż można "przyjmować tylko płyny". Jak tu pić bez zagrychy?! środa Wstaliśmy wszyscy w złym humorze. Te gnoje cała noc wyły pod hotelem. Kapitalizm im się nie podoba! We łbach się im przewraca. Ale my im pokażemy! Zebraliśmy się, i raz - dwa - zgłosiliśmy wotum nieufności wobec społeczeństwa, rozwiązaliśmy je i wybraliśmy sobie nowe. Teraz można żyć! ps. popełniłem plagiat, ale troche pozmieniałem, aby nie straciło na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 -------wypociny----------- 26.02.04, 23:40 wiersz recytowany na akademiach przedszkolnych w dniu przyjaciela wchodzi marysia i mówi : -na dzien wielki dla lecha oli włodzia i krzysia , autor tajniak000 Ola, włodziu, krzyś i lechu Koleżeństwa przykład dobry Ola w rząd się lubi bawić Krzysiu w telewizje Lechu mały europejczyk Włodziu w radzie siedzi Lubią lwa na spacer syłać Co by zjadł adasia Lecz ten mógł się wykupić Adaś spec i technik wielki Zamontował se pluskiewki Lew nagrany, zapłakany Na mazurach ryby łowi Razem sobie ryby łapią Krzyś też ma wędkę i ma spławik Lew o taśmach nie wspomina O ! ma branie Ta afera Lew na ławie siedzi Serialowa to komedia Finał bliski czy daleki? Odpowiedzcie sobie dzieci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarsis Re: -------wypociny----------- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 23:50 ale nam to dzisiaj idzie jak krew z nosa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: -------wypociny----------- IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.04, 23:55 Gość portalu: katarsis napisał(a): > ale nam to dzisiaj idzie jak krew z nosa :) Może trza faszkę mocniej przechylić:)? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: -------wypociny----------- 26.02.04, 23:57 to prawda, ale ile wnich prawdy ! pzdr t.000 ps: gdzie reszta poetów? G.P , B.B , K.K , i.b.i Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: -------wypociny----------- 27.02.04, 00:02 Ja się im nie dziwię i nie wiem gdzie są ;) GP coś tam gdzieś tam napisał o 23.00 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Bardzo dobrze Wam idzie:))))) 27.02.04, 00:12 tajniak000 napisał: > to prawda, ale ile wnich prawdy ! > > pzdr > t.000 > > ps: gdzie reszta poetów? G.P , B.B , K.K , i.b.i Żadna ze mnie poetka:( Ale umiem poezje docenić:) Byłam dzisiaj na pokazie filmu Krauzego o Piwnicy pod Baranami. Oni wiele stracili, żeście tam nie trafili:))) Jetsem troszkę "tędy" i klepanie sprawia mi niejaką trudność ale czytać jeszcze mogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Bardzo dobrze Wam idzie:))))) 27.02.04, 00:16 basia.basia napisała: Jetsem troszkę "tędy" i klepanie sprawia mi niejaką trudność > ale czytać jeszcze mogę:) A trafiasz jeszcze myszką w posty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Bardzo dobrze Wam idzie:))))) 27.02.04, 00:20 katarsis napisała: > basia.basia napisała: > > Jetsem troszkę "tędy" i klepanie sprawia mi niejaką trudność > > ale czytać jeszcze mogę:) > > > A trafiasz jeszcze myszką w posty? ;) Udało sie !!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: I Basi też 27.02.04, 00:28 to sie nie liczy bo działa na dopingu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 23:50 albo: Wielce z PiSkorskiego Kaczyński dworował, Że sobie do nazwiska PiS zaanektował. Tusk z Rokitą także zrzędzili pro forma: "Gensekowi w nazwisku przystałaby Platforma' Pawle, zmień na POkorski". - Panowie, taki wał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarsis Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 00:01 Lepiej nazwy profanowiać niż wierności nie dochować Lepiej PiS mieć już w nazwisku niż z Andrzejem L. obudzić się w uścisku Lepiej już mieć grubą żonę niż głosować na Samoobronę Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:03 jest taki program dla dzieci "Hugo" tam takie formy poetyckie zwą LEPIEJAMI Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis bo to są lepieje 27.02.04, 00:09 a zabawiają się w nie sami nobliści. ps. a oglądasz takie programy jak Hugo??? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: bo to są lepieje 27.02.04, 00:19 pewnie, cały dzień na to czekam Wraz z 7 letnią córką . Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: bo to są lepieje 27.02.04, 00:34 No to teraz razem możecie polepić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:15 lepiej być łysawym niż mieć fryz Smolany.......(poseł So) -------- lepiej wysypać z lepperem zborze niż z milerem jechać nad morze -------- Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:21 lepiej z rokitą pić jabole niż z kwasniewskim łapać mole - może dostane Nobla? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:25 raczej Noblem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:30 a może chociaż NIKE, tak wiem chyba ... jak to sie odmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:27 lepiej z nałeczem jechać w góry niż z jakubowską sadzić ogóry ------- lepiej z nałeczem iść na party niż z jakubowską jechać na narty ------- udzieliło mi się : ) może troche trywialnie? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:33 lepiej stać na ulicy niż w Sejmie na mównicy Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:37 katarsis napisała: > lepiej stać na ulicy > niż w Sejmie na mównicy > dobre : ) a to : lepiej nosić krawat w pasy niż z H. nowiną konopczyną jechać na wczasy Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:39 oj czy lepiej ;)? lepiej schować głowę w piasek niż Endrju całować w tyłasek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.04, 00:39 lepiej cierpieć bóle głowy niż Leppera słuchać mowy Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:51 lepiej nie mieć głowy niż z andrzejem doić krowy Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:53 lepiej być górnikiem niż krzysztofem janikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.04, 00:57 lepiej węgiel co dzień kopać niż z Janikiem wódkę żłopać Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 00:58 lepiej być monkey niż z milerem puszczać bąki Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 01:01 lepiej marszałka pocałować w dupe niż z jakubowska iść na zupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.04, 00:55 lepiej żyć już w celibacie niż Kwachowi ściągnąć gacie to rada dla kobiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 01:01 Gość portalu: t1s napisał(a): lepiej o seksie niemyśleć wogóle niż na Renatę spoglądać czule Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 01:04 lepiej Rene mieć za żone niż głosować na samoobrone Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 01:07 lepiej z rodziną żyć w afekcie niż polegać na Błochowiak intelekcie Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 01:13 lepiej wdepnąć w krowie gówno niż w komisji siedzieć równo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 00:57 Lepiej bronę miec za żonę, Choć w łóżku strasznie uwiera, niż poprzeć samoobronę i głosować na Leppera! ==== Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 01:03 lepiej na zawsze żyć o chlebie i wodzie niż Kalisza dać się uwieść urodzie Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 01:06 lepiej być porno grubasem niż kochać sie pod lasem Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 01:08 lepiej patrzeć milerowi w lice niż zajrzeć Begerce pod spódnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.04, 01:12 lepiej doić lepki tran niźli z Jolką pognać w tan Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już, co myslicie o limerykach nocą? 27.02.04, 01:09 lepiej szukać kozy w nosie niż z rokita iść na łosie Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej: 27.02.04, 01:15 lepiej jeść kotlety niż nosić kolorowe skarpety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: lepiej: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.04, 01:17 lepiej być samemu w noc niż z Błochowiak wejść pod koc Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej: 27.02.04, 01:21 lepiej orientować sie w pionie i poziomie niż anicie mówić ziomie Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej: 27.02.04, 01:23 lepiej być sprzątaczen niż sldowskim działaczem Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej: 27.02.04, 01:25 lepiej byc KCykiem niż samoobroy rolnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: lepiej: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.04, 01:29 Spadam już z krzesła. Dobranoc wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: lepiej: 27.02.04, 01:37 Gość portalu: t1s napisał(a): > Spadam już z krzesła. > Dobranoc wszystkim:) Lepiej jest odpaść w porę niż oddać się w niewolę Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej: 27.02.04, 01:17 lepiej nie mić nóg od ud niż wąchac SLDowski smród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: lepiej: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 01:43 Lepiej mieć szyszkę w zadzie Niż Pola....na autostradzie Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej: 27.02.04, 01:46 dobrze mieć Pola w rodzinie, bo nikt na autostradach nie ginie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: lepiej: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.04, 01:24 lepiej krzywe mieć kolana niźli uszy jak urbana Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: lepiej: 27.02.04, 01:27 lepiej dorobić sobie garbu niż leszka być ministrem skarbu Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej: 27.02.04, 01:30 lepiej byc Tyminskim niż ministrem łapinskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: lepiej: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 01:28 Skończcie z tym pisaniem wierszy Wódz mulatów, Andrzej I Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: lepiej: 27.02.04, 01:31 :) lepiej spaść maszyną w dół niż u dra Łapińskiego zająć stół Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej: 27.02.04, 01:32 lepiej skończyć pisanie niż w robocie dostać lanie za niewyspanie Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: lepiej: 27.02.04, 01:33 lepiej przestać całkiem jadać niż w sondażach ciagle spadać Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej: 27.02.04, 01:34 lepiej być historykiem niż podrzędnym posełczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej: 27.02.04, 01:36 lepiej strzelić sobie w łeb niż w sondażach zero mieć Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 do katarsis 27.02.04, 01:38 i co narobiłaś tymi lepiejami? teraz tylko myśle jak co i z czym zrymować Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: do katarsis 27.02.04, 01:44 wole nie pisnąć już ani słowa żeby tajniaka nie rozbolała głowa lepiej wiersze przestać pisać niż przyjacielowi zacząć zwisać Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: do katarsis 27.02.04, 01:45 lepiej zacząć konie kraść niż tu dzisiaj trupem paść Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: do katarsis 27.02.04, 01:48 lepiej wypluj te słowa, bo faktycznie rozboli mnie głowa pisania nie zabronie bo od zakazów stronie Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: do katarsis 27.02.04, 01:50 jak to ktoś obcy przeczyta to sie ze smiechu posika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: do katarsis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 01:55 lepiej niech mu chumor zwiędnie niz ma sie śmiać moczopędnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: do katarsis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 01:57 lepiej już iść spać do wyra niż pisać humor przez "ce-ha" Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: do katarsis 27.02.04, 01:58 drogi marynacie niezapominaj o pieluchowej ceracie lepiej niech mi k... zwiędnie niż mam śnić moczopędnie Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: do katarsis 27.02.04, 01:53 łatwiej z rządem zrobić interes gdy się człowiekiem z SdRP jest lepiej do Huszczy juz nie iść wcale niż się pojawić później w kawale łatwiej w dywan się zawinąć niż w helikopterze zginąć lepiej niech do pierwszego nie starczy niż uwierzyć w rządowy plan gospodarczy łatwiej na miss wybrać Jakubowską niz zrozumieć: co z tą Polską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: do katarsis IP: *.b.dial.de.ignite.net 27.02.04, 01:57 To co robicie, przypomina mi "Shining" Kubricka. Ta scena, w ktorej Nicholson pisze powieść w wielkim hallu hotelowym. Pisze w kółko jedno zdanie. Zdaje się, że coś w rodzaju "lepiej zrób dzisiaj, co masz zrobić jutro". Pamiętacie? Tak się zaczyna jego choroba psychiczna :) Tak mi się przypomniało... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: do katarsis 27.02.04, 01:59 lepiej puknąć się w czółko niż zacząć pisać w kółko ---- ps. nie możemy przestaaaać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: do katarsis IP: *.b.dial.de.ignite.net 27.02.04, 02:04 katarsis napisała: > lepiej puknąć się w czółko > niż zacząć pisać w kółko właśnie to chciałem zaproponować :) > > ---- > > ps. nie możemy przestaaaać... boję się, że to się źle skończy. Ale Was zakręciło... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: do katarsis 27.02.04, 02:08 postaram się, ale nie będzie to łatwe musze wytrzymać do 04.00 bo o 05.00 idę na pociąg udało się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: do katarsis IP: *.b.dial.de.ignite.net 27.02.04, 02:13 katarsis napisała: > > postaram się, ale nie będzie to łatwe > musze wytrzymać do 04.00 bo o 05.00 idę na pociąg > do Poznania? > udało się! Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: do katarsis 27.02.04, 02:16 lepiej być wartburgiem niż milera chirurgiem Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: do katarsis 27.02.04, 02:16 lepiej byc tajniakiem niż rządowym cwaniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: do katarsis 27.02.04, 02:16 Do Bielska tym razem... w sprawie służby-niedróżby (staram się jak mogę...) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: do katarsis 27.02.04, 02:18 czy ten pociąd jedzie przez zawiercie ?, jeżeli tak to bedziemy współpasażerami! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: do katarsis 27.02.04, 02:27 nie, pociag jedzie przez: Gliwice, Katowice, i prosto do BB na 08.33 Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: do katarsis 27.02.04, 02:30 lepiej pisac bzdury niż byc człek ponury mamy 1300 postów już, teraz tylko wskoczyć w koc, bo zarwałem sobie noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: do katarsis IP: *.b.dial.de.ignite.net 27.02.04, 02:22 katarsis napisała: > Do Bielska tym razem... > w sprawie służby-niedróżby > > (staram się jak mogę...) To niedaleko. Bielsko teraz na Śląsku. Koło Wilamowic. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis na Wartburga 27.02.04, 02:23 lepiej juz Wartburga wciągnąć niż mu w czasie się przeciągnąć w kółko zaraz wejdzie znami by poskładać origami słowne będą to przytyki do haniebnej polityki ruszaj z nami do zabawy możesz se zapalić trawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: do katarsis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:16 Cholera, ale to wciaga... Lepiej drzemać albo spać niż z SLD forsę prać Lepiej dać się pogryźć psu niż zaufać ABW Lepiej na dołku w policji niż z Jagiełłą w koalicji Lepiej rozgłosić w TV po dobranocce niż powiedziec w zaufaniu Sobotce Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: do katarsis 27.02.04, 02:00 pamiętamy i jako przestroge odbieramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 01:52 lepiej deską być w klozecie nisz szefową w gabinecie Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 01:55 lepiej byc legislatorem w krajowej radzie niż więźniem w AL-Ryadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:05 Lepiej się ze wstydu schować niż z Millerem coś grillować Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: lepiej 27.02.04, 02:07 lepiej jechać do Cimosza puszczy niż przyjąć zaproszenie od Wiesława Huszczy Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 02:09 lepiej żyć w głodzie niż w politycznym smrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 02:11 lepiej być Kofi Ananem niż irackim draniem Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 02:14 Lesiu, lepiej jeździc transporterem niż rzędowym latać helikopterem Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 może o cnotach obywatelskich pogadamy ? 27.02.04, 00:02 www.humor.mocny.com/show.php?id=wczytaj&dn=texty/89.txt Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis polecam taką zabawę: 27.02.04, 00:14 www.theyrule.net struktura organizacyjna największych korporacji światowych i związków między nimi kiedyś marzyło mi się by przenieść ten pomysł na grunt polski, ale kto tu doszedłby do tego co i jak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemno ... Re: Ciemno już IP: *.webvisor.pl / *.webvisor.pl 27.02.04, 00:17 idziemy zobaczyc co porabia wszystko co mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Ciemno już IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 00:37 jest tak ciemno, że nikt Cię nawet nie zauważył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:22 lepiej skryć sie w mysiej dziurze niz w poznańskim śpiewać chórze Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 02:24 lepiej zostać już rejentem niż poznańskim dyrygentem Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 02:25 poznań cos pechowy jest, jak nie dyrygent no to peatz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: lepiej IP: *.b.dial.de.ignite.net 27.02.04, 02:30 lepiej być chórzystą niż molestowanym gitarzystą Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: lepiej 27.02.04, 02:30 lepiej zaraz trupem paść niż z ustawy słowa kraść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:33 tu słowo, tam dwa i ustawa do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: lepiej 27.02.04, 02:37 Lepiej sobie puścić bąka niż posłuchać posła Strąka Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 02:40 och jak dobrze puścić bąka w okolicach posła strąka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:29 lepiej byc konserwatystą banalnym niż postępowcem chóralnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: lepiej IP: *.b.dial.de.ignite.net 27.02.04, 02:34 lepiej zsiusiać się ze śmiechu niż biec do utraty oddechu Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 02:36 lepiej posrać gacie byle nie na mariensztacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:41 lepiej garnąć sie do dup niż przy kompie jak ten słup Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: lepiej 27.02.04, 02:40 Lepiej już zacząć ziemię gryźć niż do Sejmu znów z SLD iść (nie pytajcie o kim to) Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 02:42 biedny małachowski, nie doczekał dobrej polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: lepiej IP: *.b.dial.de.ignite.net 27.02.04, 02:45 Lepsze są Millera kwity niż balanga u Anity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:46 szkoda chłopa, bo był świetny tylko troche lewoskretny Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 02:48 to już pora na dobranoc, bo już prawie słonko świeci .... lepiej isc już spać niż wyglądac jak pozmarszczały ptak Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: lepiej 27.02.04, 02:51 lepiej żyć tylko samogwałtem niż z brunatnym jeździć autem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:58 lepsze siepactwo niż brunatne buractwo czy samouległość to też samogwałt? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: lepiej 27.02.04, 03:05 samouległość robi się wtedy gdy się nie boisz seksualnej biedy Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: lepiej 27.02.04, 02:51 dobranoc kochani bedziecie niewyspani dalej rymójcie bo złapią was skurcze Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 27.02.04, 02:45 posłanka Grażyna ciemniak jest jak ziemniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: Ciemno już IP: *.b.dial.de.ignite.net 27.02.04, 02:51 Dobranoc. Idę już spać... Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Ciemno już 27.02.04, 02:52 Dobranoc również zanim w sen uderzysz drogi nie zapomnij umyć nogi Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 27.02.04, 02:54 lepiej być wieśniakiem niż parlamentarnym prostakiem Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Ciemno już 27.02.04, 02:56 małżonka mówi kochanie jak tak dalej bedziesz noce zarywał to ci niestanie ! lepiej iść spać niż niebieską tabletke brać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Ciemno już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:51 Ciemno wszędzie, głucho wszędzie konwencja SLD będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 03:04 dobra, ale krótka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: kto lepi lepieje 27.02.04, 08:20 lepiej byc portowa dziwka niz z jaskiernia isc na piwko Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Lepieje Katarsis - cz.1 27.02.04, 21:55 Lepiej nazwy profanowić niż wierności nie dochować Lepiej PiS mieć już w nazwisku niż z Andrzejem L. obudzić się w uścisku Lepiej już mieć grubą żonę niż głosować na Samoobronę Lepiej stać na ulicy niż w Sejmie na mównicy Lepiej schować głowę w piasek niż Endrju całować w tyłasek Lepiej o seksie nie myśleć w ogóle niż na Renatę spoglądać czule Lepiej z rodziną żyć w afekcie niż polegać na Błochowiak intelekcie Lepiej na zawsze żyć o chlebie i wodzie niż Kalisza dać się uwieść urodzie Lepiej zostać impotentem niż ponownie prezydentem Lepiej dorobić sobie garbu niż Leszka być ministrem skarbu Lepiej spaść maszyną w dół niż u dra Łapińskiego zająć stół Lepiej przestać całkiem jadać niż w sondażach ciągle spadać Lepiej wiersze przestać pisać niż przyjacielowi zacząć zwisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan oszołka Re: Lepieje Katarsis - cz.1 IP: *.visp.energis.pl 27.02.04, 22:00 Pięknie pani Barbaro! Ale dlaczego tutaj nic o oszołkach i ich narodowo-socjalistycznych idolach? Życie nie składa się tylko z samych kurvików! Proszę o uzupełnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Lepieje Katarsis - cz.2 27.02.04, 21:58 Lepiej zacząć konie kraść niż tu dzisiaj trupem paść Lepiej do Huszczy już nie iść wcale niż się pojawić później w kawale Lepiej niech do pierwszego nie starczy niż uwierzyć w rządowy plan gospodarczy Lepiej puknąć się w czółko niż zacząć pisać w kółko Lepiej pisać bzdury niż być człek ponury Lepiej już Wartburga wciągnąć niż mu w czasie się przeciągnąć Lepiej jechać do Cimosza puszczy niż przyjąć zaproszenie od Wiesława Huszczy Lepiej zaraz trupem paść niż z ustawy słowa kraść Lepiej sobie puścić bąka niż posłuchać posła Strąka Lepiej już zacząć ziemię gryźć niż do Sejmu znów z SLD iść Lepiej żyć tylko samogwałtem niż z Brunatnym jeździć autem Kto lepi lepieje ten nie śpi i nie je Zanim w sen uderzysz drogi nie zapomnij umyć nogi Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Lepieje Tajniaka - cz.1 27.02.04, 22:01 Lepiej wysypać z Lepperem zboże niż z Milerem jechać nad morze Lepiej z Rokitą pić jabole niż z Kwasniewskim łapać mole Lepiej z Nałęczem jechać w góry niż z Jakubowską sadzić ogóry Lepiej z Nałeczem iść na party niż z Jakubowską jechać na narty Lepiej nosić krawat w pasy niż z H. Nowiną-Konopczyną jechać na wczasy Lepiej nie mieć głowy niż z Andrzejem doić krowy Lepiej być górnikiem niż Krzysztofem Janikiem Lepiej być monkey niż z Milerem puszczać bąki Lepiej marszałka pocałować w dupe niż z Jakubowska iść na zupe Lepiej Rene mieć za żone niż głosować na Samoobrone Lepiej wdepnąć w krowie gówno niż w komisji siedzieć równo Lepiej być porno grubasem niż kochać sie pod lasem Lepiej patrzeć Milerowi w lice niż zajrzeć Begerce pod spódnice Lepiej szukać kozy w nosie niż z Rokita iść na łosie Lepiej jeść kotlety niż nosić kolorowe skarpety Lepiej orientować się w pionie i poziomie niż Anicie mówić ziomie Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Lepieje tajniaka - cz.2 27.02.04, 22:04 Lepiej być lwem niż sldowskim psem Lepiej być sprzątaczem niż sldowskim działaczem Lepiej być KCykiem niż Samoobroy rolnikiem Lepiej nie myć nóg od ud niż wąchać SLDowski smród Lepiej być pijanym niż synem Smolany Lepiej idżmy spać bo jutro trzeba wstać Lepiej być Tymińskim niż ministrem Łapinskim Lepiej skończyć pisanie niż w robocie dostać lanie za niewyspanie Lepiej być historykiem niż podrzędnym posełczykiem Lepiej strzelić sobie w łeb niż w sondażach zero mieć Lepiej wypluj te słowa, bo faktycznie rozboli mnie głowa Pisania nie zabronie, bo od zakazów stronie Lepiej niech mi k... zwiędnie niż mam śnić moczopędnie Lepiej żyć w głodzie niż w politycznym smrodzie Lepiej być Kofi Ananem niż irackim draniem Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Lepieje Tajniaka - cz.3 27.02.04, 22:07 Lepiej Lesiu jeździć transporterem niż rzędowym latać helikopterem Lepiej być wartburgiem niż Millera chirurgiem Lepiej być tajniakiem niż rządowym cwaniakiem Lepiej być legislatorem w krajowej radzie niż więźniem w AL-Ryadzie Lepiej zostać już rejentem niż poznańskim dyrygentem Lepiej wąchać bąki niż słuchać małżonki Och jak dobrze puścić bąka w okolicach posła Strąka Lepiej posrać gacie byle nie na Mariensztacie Lepiej spal se zioło a będzie wesoło Lepiej być pijanym niż wypalcowanym Lepiej być wieśniakiem niż parlamentarnym prostakiem Lepiej iść spać niż niebieską tabletkę brać Lepiej iść już spać niż wyglądać jak pozmarszczały ptak Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Lepieje t1s 27.02.04, 22:08 Lepiej cierpieć bóle głowy niż Leppera słuchać mowy Lepiej węgiel co dzień kopać niż z Janikiem wódkę żłopać Lepiej żyć już w celibacie niż Kwachowi ściągnąć gacie Lepiej doić lepki tran niźli z Jolką pognać w tan Lepiej być samemu w noc niż z Błochowiak wejść pod koc Lepiej jest odpaść w porę niż oddać się w niewolę Lepiej krzywe mieć kolana niźli uszy jak Urbana Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Lepieje Marynata 27.02.04, 22:12 Lepiej bronę mieć za żonę, Choć w łóżku strasznie uwiera, niż poprzeć Samoobronę i głosować na Leppera! Lepiej mieć szyszkę w zadzie niż Pola....na autostradzie Skończcie z tym pisaniem wierszy Wódz Mulatów, Andrzej I Lepiej niech mu chumor zwiędnie niż ma się śmiać moczopędnie Lepiej już iść spać do wyra niż pisać humor przez "ce-ha" Lepiej drzemać albo spać niż z SLD forsę prać Lepiej dać się pogryźć psu niż zaufać ABW Lepiej na dołku w policji niż z Jagiełłą w koalicji Lepiej rozgłosić w TV po dobranocce niż powiedzieć w zaufaniu Sobotce Lepiej deską być w klozecie niż szefową w gabinecie Lepiej się ze wstydu schować niż z Millerem coś grillować Lepiej skryć się w mysiej dziurze niż w poznańskim śpiewać chórze Lepiej być konserwatystą banalnym niż postępowcem chóralnym Lepiej garnąć się do dup niż przy kompie jak ten słup Lepsze siepactwo niż brunatne buractwo Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Lepieje Wartburga 27.02.04, 22:13 Lepiej być chórzystą niż molestowanym gitarzystą Lepiej zsiusiać się ze śmiechu niż biec do utraty oddechu Lepsze są Millera kwity niż balanga u Anity Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Lepiej Ponurego Żniwiarza 27.02.04, 22:13 Lepiej być portowa dziwka niz z Jaskiernią ic na piwko Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis O nie! 27.02.04, 22:20 Dzisiaj o wczesnym poranku po całonocnym pisanku wsiadłam do pociągu i byłam jak w ciągu gdy pociąg ruszył po torach w moich nie grało zaworach: pociąg zamiast stuku puk robił: lepiej lepiej lepej lepiej lepie lepi lep le l.... Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: O nie! 27.02.04, 22:40 tak samo żona w nocy mówiła, lepiej, lepiej ......, o finale wspominać nie bede : ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: O nie! 27.02.04, 22:40 zeby sie tylko pozniej nie okazalo, ze ow pociag w obawie przed zablokowaniem przez dzialaczy z pasiastych krawatach wykrzykiwal lep-per! lep-per! be-dzie lep-iej! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: O nie! 27.02.04, 22:54 Mówcie co chcecie, przez sposób pisania lepieja sylwetka autora wyziera :) zaraz podliczę kto ile razy i oczym swego napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: O nie! 27.02.04, 23:00 katarsis napisała: > Mówcie co chcecie, > przez sposób pisania lepieja > sylwetka autora wyziera :) > > zaraz podliczę kto ile razy i oczym swego napisał... > yhyhy przy mnie bedzie sporo roboty z tym liczeniem :-] Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: O nie! 27.02.04, 23:18 No tak...w tym przypadku zastosujemy metodę jakościową, powiadsz: Jaskiernia-lepiej z dziwką-niż z nim na piwko i do tego portową? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: O nie! 27.02.04, 23:21 katarsis napisała: > No tak...w tym przypadku zastosujemy metodę jakościową, > powiadsz: Jaskiernia-lepiej z dziwką-niż z nim na piwko > i do tego portową? > > ani doswiadczenia nie mam w pierwszym, ani tymbardziej w drugim. kurde, ubogie zycie prowadze. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: O nie! 27.02.04, 23:26 dzis cos sentymentalnie chyba że marynat coś walnie? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: O nie! 27.02.04, 23:30 niezbyt wiele można się dowiedzieć jakie życie prowadzisz: rytm jest spokojny i harmonią przepełniony port-woda kołysanie i piwka wychylanie zakłócona ta harmonia bywa gdy świat zewnętrzny do niej przypływa: jakiś mamy hazardzistów, jakiś nierząd - lepszy już chciałbyś zaryzykować sprzedaniem dusz! i znowu woda zmącenie przerywa i na chwilę cię odrywa... ciagle gdzieś jest lepiej tylko nie widać gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: O nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:56 Wyjechała, lecz na krótko Goniona pilną robótką A,że pora zimowa była szalikiem się otuliła nucąc o lepiejach cichutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: na BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:09 Raz Basi przyszedł do głowy O lepiejach tekst naukowy Lecz zamiast dysertację pisać, zjadła kolację i wypiła drink owocowy Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: na BB 28.02.04, 00:00 Gość portalu: marynat napisał(a): > Raz Basi przyszedł do głowy > O lepiejach tekst naukowy > Lecz zamiast dysertację > pisać, zjadła kolację > i wypiła drink owocowy Bo ze mnie Ci prosta kobieta nie napiszę soneta:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: na BB 28.02.04, 00:01 basia.basia napisała: > Gość portalu: marynat napisał(a): > > > Raz Basi przyszedł do głowy > > O lepiejach tekst naukowy > > Lecz zamiast dysertację > > pisać, zjadła kolację > > i wypiła drink owocowy > > Bo ze mnie Ci prosta kobieta > nie napiszę soneta:) Tym bardziej dysertacji po wegetariańskiej kolacji Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: O nie! 27.02.04, 23:13 mogę też podać jakie sobie zanuciłam gdy grubym szalikiem się otuliłam (bo w pociagach na ogrzewaniu oszczęności aż wszystkim podróżnym marzną kości): Lepiej uwiedzioną być przez jeża niż Czarzastego Włodzimierza Lepiej dzisiaj przestać czuć niż z Oleksym spełnić chuć Lepiej zostać klozet babcią niż w Magdalence dowodzić akcją Lepiej pod sklepem wypić jabola niż zaciągnąć się kredytem Pola Prędzej posłów wybije cholera niż zgłoszą poparcie dla planu Hausnera Znów łatwiej dzisiaj palić i pić niż z taką świadomością żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: uf ! .... : ))))))))) 27.02.04, 23:40 ale to, co w mrocznych zakamarkach pomiędzy l..ejami jeszcze wyciąnę na jaw i po iminiu nazwę klucząc wpierw a na sam koniec do nazwy na to wszystko właściwej dopadając Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: nic z tych rzeczy - łaj no ? 27.02.04, 23:38 Lepiej wyjść zaraz po dzień dobry niż wić wątek, jak Marian zKobry. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: nic z tych rzeczy - łaj no ?! 27.02.04, 23:42 Lepiej rzec Wam<< do widzenia niż doczekać zasiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: nic z tych rzeczy - łaj no ? 27.02.04, 23:44 Nawet jak się strzeli kała To wyniknie z tego chała Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: nic z tych rzeczy - łaj no ? 27.02.04, 23:45 idziesz Rolo do o!płota czy spod niego wracasz? smutny jesteś jeszcze czy ze smiechu taczasz? mówisz nam dzień dobry czy też do widzenia jesteś jeszcze tutaj? czy już Cię tu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re:Na Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:44 Raz panu posłowi spod Słupska Miast w buty, weszła słoma do dupska Gdy przyszły do unii wybory Powiedział, że do stratu jest skory Bo szmal duży i ładna przepustka Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: do andrzeja 27.02.04, 23:49 tajniak000 napisał: > Andrzeju drogi > Nie blokuj nam drogi bo w tym czasie zona przyprawia ci rogi Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: do andrzeja 27.02.04, 23:52 ponury.zniwiarz napisał: > tajniak000 napisał: > > > Andrzeju drogi > > Nie blokuj nam drogi > > bo w tym czasie zona > przyprawia ci rogi w sposób niedrogi Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: do andrzeja 27.02.04, 23:56 tajniak000 napisał: > ponury.zniwiarz napisał: > > > tajniak000 napisał: > > > > > Andrzeju drogi > > > Nie blokuj nam drogi > > > > bo w tym czasie zona > > przyprawia ci rogi > > w sposób niedrogi balamuci sasiada na miesne pierogi Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: do andrzeja 28.02.04, 00:00 ponury.zniwiarz napisał: > tajniak000 napisał: > > > ponury.zniwiarz napisał: > > > > > tajniak000 napisał: > > > > > > > Andrzeju drogi > > > > Nie blokuj nam drogi > > > > > > bo w tym czasie zona > > > przyprawia ci rogi > > > > w sposób niedrogi > > balamuci sasiada > na miesne pierogi bidoku drogi zmywaj sie z drogi może i ty pierogi dostaniesz a jak je posmakujesz to se z żoną pobaraszkujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: do andrzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 00:01 ponury.zniwiarz napisał: > tajniak000 napisał: > > > ponury.zniwiarz napisał: > > > > > tajniak000 napisał: > > > > > > > Andrzeju drogi > > > > Nie blokuj nam drogi > > > > > > bo w tym czasie zona > > > przyprawia ci rogi > > > > w sposób niedrogi > > balamuci sasiada > na miesne pierogi Żryj pierogi i krupy zanim dam ci... zupy Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: do andrzeja 27.02.04, 23:57 tajniak000 napisał: > ponury.zniwiarz napisał: > > > tajniak000 napisał: > > > > > Andrzeju drogi > > > Nie blokuj nam drogi > > > > bo w tym czasie zona > > przyprawia ci rogi > > w sposób niedrogi parobek i stogi Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: dobranoc 28.02.04, 00:06 katarsis napisała: > (jak to mówił Tajniak) > trzeba wejść pod koc > Dobranoc a weź pod Twój koc lepiejowych poetów a doczekasz się sonetów na swoją cześć moc:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis coś o poetach 28.02.04, 15:11 basia.basia napisała: Dobranoc > a weź pod Twój koc > lepiejowych poetów > a doczekasz się sonetów > na swoją cześć moc:) poeta chętnie rady innym daje a gdy przychodzi noc i z oblubienicą ma wejść pod koc tej odwagi mu nie staje Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Ciemno już, za dni parę ta kawiarenka nr 1będzie 28.02.04, 08:00 I bardzo dobrze.Forumowe życie towarzystkie znalazło swoje stałe miejsce. Tańce , hulanki ,swawole, spiewy, flirty, romanse poważne, poezja i atmosfera jak w Jamie Michalikowej.Wpadam do Was czesto. Lufkie wyżłopie i do celi zatęchłej powracam nad morzem.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Ciemno już, za dni parę ta kawiarenka nr 1będ 28.02.04, 08:39 homosovieticus napisał: > I bardzo dobrze.Forumowe życie towarzystkie znalazło swoje stałe miejsce. > Tańce , hulanki ,swawole, spiewy, flirty, romanse poważne, poezja i atmosfera > jak w Jamie Michalikowej.Wpadam do Was czesto. Lufkie wyżłopie i do celi > zatęchłej powracam nad morzem.:)) choc kierownikiem tego balaganu nie jestem, a i udzielam sie srednio to pozdrawiam cie o tej nieludzkiej porze sobotniej :-) kawa rulezz! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Nie wiedziałem, że dziś sobota 28.02.04, 11:25 ponury.zniwiarz napisał: > homosovieticus napisał: > > > I bardzo dobrze.Forumowe życie towarzystkie znalazło swoje stałe miejsce. > > Tańce , hulanki ,swawole, spiewy, flirty, romanse poważne, poezja i atmosf > era > > jak w Jamie Michalikowej.Wpadam do Was czesto. Lufkie wyżłopie i do celi > > zatęchłej powracam nad morzem.:)) > > > choc kierownikiem tego balaganu nie jestem, a i udzielam sie srednio to > pozdrawiam cie o tej nieludzkiej porze sobotniej :-) > kawa rulezz! Bracie gdybym wiedział, że dzisiaj sobota to cicho bym siędział! Była wczoraj imrezka wielkopostna.Post, słyszałem na własne uszy życie przedłuża.Mozliwe to? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciemno już, za dni parę ta kawiarenka nr 1będ 28.02.04, 10:43 homosovieticus napisał: > I bardzo dobrze.Forumowe życie towarzystkie znalazło swoje stałe miejsce. > Tańce , hulanki ,swawole, spiewy, flirty, romanse poważne, poezja i atmosfera > jak w Jamie Michalikowej.Wpadam do Was czesto. Zaglądasz zza kurtyny? Czemu się nie włączasz? Lufkie wyżłopie i do celi > zatęchłej powracam nad morzem.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 11:21 basia.basia napisała: > homosovieticus napisał: > > > I bardzo dobrze.Forumowe życie towarzystkie znalazło swoje stałe miejsce. > > Tańce , hulanki ,swawole, spiewy, flirty, romanse poważne, poezja i atmosf > era > > jak w Jamie Michalikowej.Wpadam do Was czesto. > > Zaglądasz zza kurtyny? Czemu się nie włączasz? > > Lufkie wyżłopie i do celi > > zatęchłej powracam nad morzem.:)) > > > Nie wiem czy wiesz BB, jak o weselu Rydla, na którym był Wspiański,opowiadał po latach wielu Ojciec Racheli ( Panny Młodej).Tak mowił: patrzę a tam we dźwiach stoi taki nieduży, rudy i się patrzy.Ale jak się patrzy? Wielkie czarne oczyska wlepił w tancujących i się patrzy ino ciarki przechodzą po grzbiecie.A ja wiedziałem od razu ,że z tego patrzenia niczego dobrego nie będzie. Pomylił się Singer, było "Wesele". Na kawkie wpadłem bo u nas dzień słoneczny i pięknie choć mrożno.Macie dobrą kawkie ? No, to.. małą czarną proszę i szarlotkię też oczywiscie.Nie, nie, bez cukru. Dzięki. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 11:50 homosovieticus napisał: > Nie wiem czy wiesz BB, Wiem, wiem:) jak o weselu Rydla, na którym był Wspiański,opowiadał po > > latach wielu Ojciec Racheli ( Panny Młodej).Tak mowił: patrzę a tam we dźwiach > stoi taki nieduży, rudy i się patrzy.Ale jak się patrzy? Wielkie czarne oczyska > > wlepił w tancujących i się patrzy ino ciarki przechodzą po grzbiecie.A ja > wiedziałem od razu ,że z tego patrzenia niczego dobrego nie będzie. > Pomylił się Singer, było "Wesele". > Na kawkie wpadłem bo u nas dzień słoneczny i pięknie choć mrożno.Macie dobrą > kawkie ? No, to.. małą czarną proszę i szarlotkię też oczywiscie.Nie, nie, bez > cukru. Dzięki. > :)) Może być Illy? Polecam:) Szarlotka z kawiarni w Pałacu Pod Baranami (jedno z moich ulubionych miejsc) - podawana na ciepło w stawie:) karmelowym. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 12:01 basia.basia napisała: > homosovieticus napisał: > > > Nie wiem czy wiesz BB, > > Wiem, wiem:) > jak o weselu Rydla, na którym był Wspiański,opowiadał po > > > > latach wielu Ojciec Racheli ( Panny Młodej).Tak mowił: patrzę a tam we > dźwiach > > stoi taki nieduży, rudy i się patrzy.Ale jak się patrzy? Wielkie czarne > oczyska > > > > wlepił w tancujących i się patrzy ino ciarki przechodzą po grzbiecie.A ja > > > wiedziałem od razu ,że z tego patrzenia niczego dobrego nie będzie. > > Pomylił się Singer, było "Wesele". > > > Na kawkie wpadłem bo u nas dzień słoneczny i pięknie choć mrożno.Macie dob > rą > > kawkie ? No, to.. małą czarną proszę i szarlotkię też oczywiscie.Nie, nie, > > bez > > cukru. Dzięki. > > :)) > > Może być Illy? Polecam:) > Szarlotka z kawiarni w Pałacu Pod Baranami > (jedno z moich ulubionych miejsc) - podawana na ciepło > w stawie:) karmelowym. Pycha! Nie, dziekuje, pije tylko zbożową.Anatola proszę Oj! widziałem Was w Piwnicy Piotrowej! To pewne ..albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.04, 12:02 basia.basia napisała: > Może być Illy? Polecam:) > Szarlotka z kawiarni w Pałacu Pod Baranami > (jedno z moich ulubionych miejsc) - podawana na ciepło > w stawie:) karmelowym. Pycha! Homo opcha się szarlotą łyknie kawy z pianką złotą a ja z pustym czekam brzuszkiem aż podrapiesz mnie za uszkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 12:13 Gość portalu: prosię napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Może być Illy? Polecam:) > > Szarlotka z kawiarni w Pałacu Pod Baranami > > (jedno z moich ulubionych miejsc) - podawana na ciepło > > w stawie:) karmelowym. Pycha! > > > Homo opcha się szarlotą > łyknie kawy z pianką złotą > a ja z pustym czekam brzuszkiem > aż podrapiesz mnie za uszkiem:) OJ ! podrapię Cię z ochotą moja mała cud pieszczoto i wypełnię brzuszek pusty grochu dodam do kapusty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świnia Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.04, 12:28 swoją małą cud pieszczotę zamiast ręką traktuj młotem może wtedy z niej wypali gdy ją będziesz mocniej walił Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 12:59 Gość portalu: świnia napisał(a): > swoją małą cud pieszczotę > zamiast ręką traktuj młotem > może wtedy z niej wypali > gdy ją będziesz mocniej walił Nie śmiem "świnki" walić młotem bo ogromnym jest kłopotem zamiast ręką walić młotem. Młotem wali kowal znany a nie homo zapoznany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świnia Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 13:16 oj, pamiętaj Mańku Homo jak już chwycisz coś swą dłonią pewne to-nie mnie pokryjesz wszak sam w pustek celi żyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 13:40 Gość portalu: świnia napisał(a): > oj, pamiętaj Mańku Homo > jak już chwycisz coś swą dłonią > pewne to-nie mnie pokryjesz > wszak sam w pustek celi żyjesz A tak całość na dzisiaj wierszowana: pierwsze zaczeło prosię, jak to prosie! :)) Prosię: > Homo opcha się szarlotą > łyknie kawy z pianką złotą > a ja z pustym czekam brzuszkiem > aż podrapiesz mnie za uszkiem:) Homo: OJ ! podrapię Cię z ochotą moja mała cud pieszczoto i wypełnię brzuszek pusty grochu dodam do kapusty. Swinia: swoją małą cud pieszczotę zamiast ręką traktuj młotem może wtedy z niej wypali gdy ją będziesz mocniej walił Homo Nie śmiem "świnki" walić młotem bo ogromnym jest kłopotem zamiast ręką walić młotem. Młotem wali kowal znany a nie homo zapoznany. Swinia: oj, pamiętaj Mańku Homo jak już chwycisz coś swą dłonią pewne to-nie mnie pokryjesz wszak sam w pustek celi żyjesz Homo: Świnkę pokryć może knur On nie mówi „mon amur” Homo pieszczot jest wybrańcem Wstępną grę zaczyna tańcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świnia Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 13:55 homosovieticus napisał: > Gość portalu: świnia napisał(a): > > > oj, pamiętaj Mańku Homo > > jak już chwycisz coś swą dłonią > > pewne to-nie mnie pokryjesz > > wszak sam w pustek celi żyjesz > > A tak całość na dzisiaj wierszowana: > pierwsze zaczeło prosię, jak to prosie! :)) > Prosię: > > Homo opcha się szarlotą > > łyknie kawy z pianką złotą > > a ja z pustym czekam brzuszkiem > > aż podrapiesz mnie za uszkiem:) > > Homo: > OJ ! podrapię Cię z ochotą > moja mała cud pieszczoto > i wypełnię brzuszek pusty > grochu dodam do kapusty. > > Swinia: > swoją małą cud pieszczotę > zamiast ręką traktuj młotem > może wtedy z niej wypali > gdy ją będziesz mocniej walił > > Homo > Nie śmiem "świnki" walić młotem > bo ogromnym jest kłopotem > zamiast ręką walić młotem. > Młotem wali kowal znany > a nie homo zapoznany. > > Swinia: > oj, pamiętaj Mańku Homo > jak już chwycisz coś swą dłonią > pewne to-nie mnie pokryjesz > wszak sam w pustek celi żyjesz > > Homo: > Świnkę pokryć może knur > On nie mówi „mon amur” > Homo pieszczot jest wybrańcem > Wstępną grę zaczyna tańcem. ledwo wiarę temu daję strasznie dziwne to zwyczaje rozpoczynać masturbację wstępną grą czy jakimś tańcem Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 15:35 Gość portalu: świnia napisał(a): > homosovieticus napisał: > > > Gość portalu: świnia napisał(a): > > > > > oj, pamiętaj Mańku Homo > > > jak już chwycisz coś swą dłonią > > > pewne to-nie mnie pokryjesz > > > wszak sam w pustek celi żyjesz > > > > A tak całość na dzisiaj wierszowana: > > pierwsze zaczeło prosię, jak to prosie! :)) > > Prosię: > > > Homo opcha się szarlotą > > > łyknie kawy z pianką złotą > > > a ja z pustym czekam brzuszkiem > > > aż podrapiesz mnie za uszkiem:) > > > > Homo: > > OJ ! podrapię Cię z ochotą > > moja mała cud pieszczoto > > i wypełnię brzuszek pusty > > grochu dodam do kapusty. > > > > Swinia: > > swoją małą cud pieszczotę > > zamiast ręką traktuj młotem > > może wtedy z niej wypali > > gdy ją będziesz mocniej walił > > > > Homo > > Nie śmiem "świnki" walić młotem > > bo ogromnym jest kłopotem > > zamiast ręką walić młotem. > > Młotem wali kowal znany > > a nie homo zapoznany. > > > > Swinia: > > oj, pamiętaj Mańku Homo > > jak już chwycisz coś swą dłonią > > pewne to-nie mnie pokryjesz > > wszak sam w pustek celi żyjesz > > > > Homo: > > Świnkę pokryć może knur > > On nie mówi „mon amur” > > Homo pieszczot jest wybrańcem > > Wstępną grę zaczyna tańcem. > > > śWINIA: > ledwo wiarę temu daję > strasznie dziwne to zwyczaje > rozpoczynać masturbację > wstępną grą czy jakimś tańcem HOMO PROZĄ; Mało czasu świnko spędziłas wsrod ludzi.Na forum Kraj i w tej dzidzinie zdobedziesz wiedzę i maniery. Wierszowania starczy na dzisiaj.Było mi miło spotkać swinię poetę w życiu wirtualnym!! pzdr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 16:24 homosovieticus napisał: > Gość portalu: świnia napisał(a): > > > homosovieticus napisał: > > > > > Gość portalu: świnia napisał(a): > > > > > > > oj, pamiętaj Mańku Homo > > > > jak już chwycisz coś swą dłonią > > > > pewne to-nie mnie pokryjesz > > > > wszak sam w pustek celi żyjesz > > > > > > A tak całość na dzisiaj wierszowana: > > > pierwsze zaczeło prosię, jak to prosie! :)) > > > Prosię: > > > > Homo opcha się szarlotą > > > > łyknie kawy z pianką złotą > > > > a ja z pustym czekam brzuszkiem > > > > aż podrapiesz mnie za uszkiem:) > > > > > > Homo: > > > OJ ! podrapię Cię z ochotą > > > moja mała cud pieszczoto > > > i wypełnię brzuszek pusty > > > grochu dodam do kapusty. > > > > > > Swinia: > > > swoją małą cud pieszczotę > > > zamiast ręką traktuj młotem > > > może wtedy z niej wypali > > > gdy ją będziesz mocniej walił > > > > > > Homo > > > Nie śmiem "świnki" walić młotem > > > bo ogromnym jest kłopotem > > > zamiast ręką walić młotem. > > > Młotem wali kowal znany > > > a nie homo zapoznany. > > > > > > Swinia: > > > oj, pamiętaj Mańku Homo > > > jak już chwycisz coś swą dłonią > > > pewne to-nie mnie pokryjesz > > > wszak sam w pustek celi żyjesz > > > > > > Homo: > > > Świnkę pokryć może knur > > > On nie mówi „mon amur” > > > Homo pieszczot jest wybrańcem > > > Wstępną grę zaczyna tańcem. > > > > > > śWINIA: > > ledwo wiarę temu daję > > strasznie dziwne to zwyczaje > > rozpoczynać masturbację > > wstępną grą czy jakimś tańcem > > HOMO PROZĄ; > Mało czasu świnko spędziłas wsrod ludzi.Na forum Kraj i w tej dzidzinie > zdobedziesz wiedzę i maniery. Wierszowania starczy na dzisiaj.Było mi miło > spotkać swinię poetę w życiu wirtualnym!! > pzdr > :)) przemówię głosem teraz ludzkim; pamiętaj proszę Cię Marianie że w Komitecie Wojewódzkim albo są świnie albo dranie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 12:18 Gość portalu: prosię napisał(a): > > Homo opcha się szarlotą > łyknie kawy z pianką złotą > a ja z pustym czekam brzuszkiem > aż podrapiesz mnie za uszkiem:) :)))) Już drapię, drapię:))) I do miski nalewam czegoś dobrego ale nie za mocnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.04, 12:34 basia.basia napisała: > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > > Homo opcha się szarlotą > > łyknie kawy z pianką złotą > > a ja z pustym czekam brzuszkiem > > aż podrapiesz mnie za uszkiem:) > > :)))) > > Już drapię, drapię:))) > I do miski nalewam czegoś > dobrego ale nie za mocnego:) Dziękuję:) chrum, chrum:) z zadowolenia strzykam uszkami a kopytka same już stukają po parkiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 12:54 Pobiegałem, wziałem wannę I po cappuccino z pianką chetnie w te flirty poranne wciągnę jakąś miłą pannę lub z mężatką zjem śniadanko Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 13:08 Gość portalu: marynat napisał(a): > Pobiegałem, wziałem wannę > I po cappuccino z pianką > chetnie w te flirty poranne > wciągnę jakąś miłą pannę > lub z mężatką zjem śniadanko Ja, ze "świnką" sobie gadam wiec "knurkowi" odpowiadam żeby zamiast moczyć w wannie włożył "brylant" jakiejś Pannie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 13:26 Jak to miło, jak rodzinnie gdy na forum sobie gwarzą "prze" wielebny z sekretarzem. Słychać syk ekspresu z kawą, a Basieńka, z wielką wprawą czochra oklapniete uszka żądnego pieszczot świntuszka. *** lepiej moczyć w waniie knotka niż dać ciała jak Sobotka Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 13:43 Gość portalu: marynat napisał(a): > Jak to miło, jak rodzinnie > gdy na forum sobie gwarzą > "prze" wielebny z sekretarzem. > Słychać syk ekspresu z kawą, > a Basieńka, z wielką wprawą > czochra oklapniete uszka > żądnego pieszczot świntuszka. > > *** > > lepiej moczyć w waniie knotka > niż dać ciała jak Sobotka Prawda to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 13:22 i ja brzytwą się podrapię jakieś dobre wino złapię piękne róże też już mam teraz tylko szukać dam Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 17:25 Gość portalu: t1s napisał(a): > i ja brzytwą się podrapię > jakieś dobre wino złapię > piękne róże też już mam > teraz tylko szukać dam Jedna jest:) Druga przed chwilą wierszowała ale się gdzieś schowała:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 17:28 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > i ja brzytwą się podrapię > > jakieś dobre wino złapię > > piękne róże też już mam > > teraz tylko szukać dam > > Jedna jest:) > Druga przed chwilą wierszowała > ale się gdzieś schowała:) To może ja w zastępstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 17:49 kataryna.kataryna napisała: > > Jedna jest:) > > Druga przed chwilą wierszowała > > ale się gdzieś schowała:) > > To może ja w zastępstwie... Też na K.:) Jak tam zdrówko? Dobrze już? Może herbatka z prądem by Ci dobrze zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 17:53 basia.basia napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Jedna jest:) > > > Druga przed chwilą wierszowała > > > ale się gdzieś schowała:) > > > > To może ja w zastępstwie... > > Też na K.:) > Jak tam zdrówko? Dobrze już? Lepiej, dziękuję :) > Może herbatka z prądem by Ci dobrze zrobiła? Mieszać alkohol z herbatą? To chyba dość obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 17:43 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > i ja brzytwą się podrapię > > jakieś dobre wino złapię > > piękne róże też już mam > > teraz tylko szukać dam > > Jedna jest:) > Druga przed chwilą wierszowała > ale się gdzieś schowała:) Nie dziwota, że kobieta czmycha na widok wieprzka:) Tym bardziej cieszy, że Ty i Kataryna nie boicie się wejść w błotko po kostki:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 17:47 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Nie dziwota, że kobieta czmycha na widok wieprzka:) > Tym bardziej cieszy, że Ty i Kataryna nie boicie się wejść w błotko po kostki:) To mi przypomina dziecięce lata, kiedy jeżdziłam na wieś i po deszczu najlepszą zabawą było na wiejskiej drodze "urabiać" błoto bosymi stopami:) Mniam, mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 17:49 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Nie dziwota, że kobieta czmycha na widok wieprzka:) > > Tym bardziej cieszy, że Ty i Kataryna nie boicie się wejść w błotko po > kostki:) > > To mi przypomina dziecięce lata, kiedy jeżdziłam na wieś > i po deszczu najlepszą zabawą było na wiejskiej drodze > "urabiać" błoto bosymi stopami:) > Mniam, mniam:) Chcesz t1s urabiać bosymi stopami? Co tu się porobiło! A t1s jest ostatnio nie do poznania :) Odkąd się przyznał jak ma na imię ten sam ale nie taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 17:58 kataryna.kataryna napisała: > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > > Nie dziwota, że kobieta czmycha na widok wieprzka:) > > > Tym bardziej cieszy, że Ty i Kataryna nie boicie się wejść w błotko p > o > > kostki:) > > > > To mi przypomina dziecięce lata, kiedy jeżdziłam na wieś > > i po deszczu najlepszą zabawą było na wiejskiej drodze > > "urabiać" błoto bosymi stopami:) > > Mniam, mniam:) > > > > Chcesz t1s urabiać bosymi stopami? > Co tu się porobiło! > A t1s jest ostatnio nie do poznania :) > Odkąd się przyznał jak ma na imię ten sam ale nie taki sam. Powiedz chociaż czy zmiana na lepsze czy na gorsze:)? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 17:59 Gość portalu: t1s napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > basia.basia napisała: > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > > > > > Nie dziwota, że kobieta czmycha na widok wieprzka:) > > > > Tym bardziej cieszy, że Ty i Kataryna nie boicie się wejść w bło > tko p > > o > > > kostki:) > > > > > > To mi przypomina dziecięce lata, kiedy jeżdziłam na wieś > > > i po deszczu najlepszą zabawą było na wiejskiej drodze > > > "urabiać" błoto bosymi stopami:) > > > Mniam, mniam:) > > > > > > > > Chcesz t1s urabiać bosymi stopami? > > Co tu się porobiło! > > A t1s jest ostatnio nie do poznania :) > > Odkąd się przyznał jak ma na imię ten sam ale nie taki sam. > > > Powiedz chociaż czy zmiana na lepsze czy na gorsze:)? Na inne :) Obserwuję z rosnącym zaintersowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 18:03 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > basia.basia napisała: > > > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Nie dziwota, że kobieta czmycha na widok wieprzka:) > > > > > Tym bardziej cieszy, że Ty i Kataryna nie boicie się wejść > w bło > > tko p > > > o > > > > kostki:) > > > > > > > > To mi przypomina dziecięce lata, kiedy jeżdziłam na wieś > > > > i po deszczu najlepszą zabawą było na wiejskiej drodze > > > > "urabiać" błoto bosymi stopami:) > > > > Mniam, mniam:) > > > > > > > > > > > > Chcesz t1s urabiać bosymi stopami? > > > Co tu się porobiło! > > > A t1s jest ostatnio nie do poznania :) > > > Odkąd się przyznał jak ma na imię ten sam ale nie taki sam. > > > > > > Powiedz chociaż czy zmiana na lepsze czy na gorsze:)? > > > > Na inne :) Gorzej być juz nie może, czy tak:)? > Obserwuję z rosnącym zaintersowaniem :) Napisz proszę coś więcej albo lusterko jakieś podstaw bo mi trudno samego siebie obserwować i zupełnie nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:07 Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Powiedz chociaż czy zmiana na lepsze czy na gorsze:)? > > > > > > > > Na inne :) > > Gorzej być juz nie może, czy tak:)? No co Ty :) Wiesz, że jestem Twoją fanką :) > > Obserwuję z rosnącym zaintersowaniem :) > > Napisz proszę coś więcej albo lusterko jakieś podstaw bo mi trudno samego > siebie obserwować i zupełnie nie wiem o co chodzi. Może mi się tylko wydaje :) Kiedyś byłeś bardziej surowy a ostatnio się robisz taki...ja wiem...frywolny :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:11 kataryna.kataryna napisała: > Może mi się tylko wydaje :) > Kiedyś byłeś bardziej surowy a ostatnio się robisz taki...ja wiem...frywolny :) > A pamiętasz seans kinowy? Czułki i guzik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:12 basia.basia napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > Może mi się tylko wydaje :) > > Kiedyś byłeś bardziej surowy a ostatnio się robisz taki...ja > wiem...frywolny :) > > > > A pamiętasz seans kinowy? > Czułki i guzik?:) Pamiętam, a jakże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 18:16 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Powiedz chociaż czy zmiana na lepsze czy na gorsze:)? > > > > > > > > > > > > Na inne :) > > > > Gorzej być juz nie może, czy tak:)? > > > No co Ty :) > Wiesz, że jestem Twoją fanką :) ja jestem Twoim fanem i głupio się czuję jak tak mówisz > > > Obserwuję z rosnącym zaintersowaniem :) > > > > Napisz proszę coś więcej albo lusterko jakieś podstaw bo mi trudno samego > > siebie obserwować i zupełnie nie wiem o co chodzi. > > > Może mi się tylko wydaje :) > Kiedyś byłeś bardziej surowy a ostatnio się robisz taki...ja wiem...frywolny :) ten wątek tak na mnie działa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:21 Gość portalu: t1s napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > Powiedz chociaż czy zmiana na lepsze czy na gorsze:)? > > > > > > > > > > > > > > > > Na inne :) > > > > > > Gorzej być juz nie może, czy tak:)? > > > > > > No co Ty :) > > Wiesz, że jestem Twoją fanką :) > > > ja jestem Twoim fanem i głupio się czuję jak tak mówisz Jak co mówię? Że jestem Twoją fanką, czy, że się robisz frywolny? > > > > Obserwuję z rosnącym zaintersowaniem :) > > > > > > Napisz proszę coś więcej albo lusterko jakieś podstaw bo mi trudno sa > mego > > > siebie obserwować i zupełnie nie wiem o co chodzi. > > > > > > Może mi się tylko wydaje :) > > Kiedyś byłeś bardziej surowy a ostatnio się robisz taki...ja > wiem...frywolny :) > > > ten wątek tak na mnie działa:) Widzę :))) Ale uważaj, widziałam jak się wczoraj koło Sławka Z. kręciłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 18:29 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > > > Powiedz chociaż czy zmiana na lepsze czy na gorsze:)? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Na inne :) > > > > > > > > Gorzej być juz nie może, czy tak:)? > > > > > > > > > No co Ty :) > > > Wiesz, że jestem Twoją fanką :) > > > > > > ja jestem Twoim fanem i głupio się czuję jak tak mówisz > > > > Jak co mówię? Że jestem Twoją fanką, czy, że się robisz frywolny? Jak mówisz, że jesteś moją fanką:) > Widzę :))) > Ale uważaj, widziałam jak się wczoraj koło Sławka Z. kręciłeś :) Jesteś homofobką:)? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:33 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Jak co mówię? Że jestem Twoją fanką, czy, że się robisz frywolny? > > > Jak mówisz, że jesteś moją fanką:) Dobra, będę się hamować :) > > Widzę :))) > > Ale uważaj, widziałam jak się wczoraj koło Sławka Z. kręciłeś :) > > > Jesteś homofobką:)? Nie, tylko się o Ciebie martwię, żeby Cię nie skrzywdził, podobno zmienny jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 18:41 kataryna.kataryna napisała: > > > > Jesteś homofobką:)? > > > Nie, tylko się o Ciebie martwię, żeby Cię nie skrzywdził, podobno zmienny jest Wiem, że jest zmienny:) Ale zawsze pozostaje Mariusz, Robert, Anita i inni:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:43 Gość portalu: t1s napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > Jesteś homofobką:)? > > > > > > Nie, tylko się o Ciebie martwię, żeby Cię nie skrzywdził, podobno zmienny > jest > > > Wiem, że jest zmienny:) > Ale zawsze pozostaje Mariusz, Robert, Anita i inni:) Anita? No tu już chyba przesadziłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 18:45 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > > Jesteś homofobką:)? > > > > > > > > > Nie, tylko się o Ciebie martwię, żeby Cię nie skrzywdził, podobno zmi > enny > > jest > > > > > > Wiem, że jest zmienny:) > > Ale zawsze pozostaje Mariusz, Robert, Anita i inni:) > > > Anita? No tu już chyba przesadziłeś! Zmienię skarpetki na niekolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:53 Gość portalu: t1s napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > > > > Jesteś homofobką:)? > > > > > > > > > > > > Nie, tylko się o Ciebie martwię, żeby Cię nie skrzywdził, podobn > o zmi > > enny > > > jest > > > > > > > > > Wiem, że jest zmienny:) > > > Ale zawsze pozostaje Mariusz, Robert, Anita i inni:) > > > > > > Anita? No tu już chyba przesadziłeś! > > > Zmienię skarpetki na niekolorowe. Dzielny jesteś, naprawdę wytrzymałbyś jej jazgot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.04, 19:02 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > > > > > > Jesteś homofobką:)? > > > > > > > > > > > > > > > Nie, tylko się o Ciebie martwię, żeby Cię nie skrzywdził, p > odobn > > o zmi > > > enny > > > > jest > > > > > > > > > > > > Wiem, że jest zmienny:) > > > > Ale zawsze pozostaje Mariusz, Robert, Anita i inni:) > > > > > > > > > Anita? No tu już chyba przesadziłeś! > > > > > > Zmienię skarpetki na niekolorowe. > > > Dzielny jesteś, naprawdę wytrzymałbyś jej jazgot? Pewnie, że nie. Padłbym trupem od razu. Ale to byłoby najlepsze rozwiązanie, bo co? Żyć z taką? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 19:11 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Dzielny jesteś, naprawdę wytrzymałbyś jej jazgot? > > > Pewnie, że nie. Padłbym trupem od razu. Ale to byłoby najlepsze rozwiązanie, bo > > co? Żyć z taką? Może umie gotować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.04, 19:13 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > Dzielny jesteś, naprawdę wytrzymałbyś jej jazgot? > > > > > > Pewnie, że nie. Padłbym trupem od razu. Ale to byłoby najlepsze rozwiązani > e, > bo > > > > co? Żyć z taką? > > > > Może umie gotować? A umie. Krew w naszych żyłach:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:07 Gość portalu: t1s napisał(a): > > Obserwuję z rosnącym zaintersowaniem :) > > Napisz proszę coś więcej albo lusterko jakieś podstaw bo mi trudno samego > siebie obserwować i zupełnie nie wiem o co chodzi. No Kasiu! Nie mogę się doczekać co powiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:11 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > Obserwuję z rosnącym zaintersowaniem :) > > > > Napisz proszę coś więcej albo lusterko jakieś podstaw bo mi trudno samego > > siebie obserwować i zupełnie nie wiem o co chodzi. > > No Kasiu! > Nie mogę się doczekać co powiesz:) Nic mądrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:22 kataryna.kataryna napisała: > > Nic mądrego :) > Kiedy właśnie tak jest jak napisałaś:) Bywamy tutaj frywolni nawet:) I sami jesteśmy tym zaskoczeni. Jest zabawnie, nastrój czasem kawiarniany, czasem knajpiany a nawet pewne rozpasanie, powiediałabym, się nam zdarza:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... 28.02.04, 18:25 basia.basia napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Nic mądrego :) > > > > Kiedy właśnie tak jest jak napisałaś:) > Bywamy tutaj frywolni nawet:) I sami jesteśmy tym zaskoczeni. > Jest zabawnie, nastrój czasem kawiarniany, czasem knajpiany > a nawet pewne rozpasanie, powiediałabym, się nam zdarza:))))) A ja zaglądam zawsze za późno i nie mam śmiałości się wtrącać jak zabawa trwa w najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Dużą czarną mam i zasiadłam właśnie ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 17:55 basia.basia napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > Nie dziwota, że kobieta czmycha na widok wieprzka:) > > Tym bardziej cieszy, że Ty i Kataryna nie boicie się wejść w błotko po > kostki:) > > To mi przypomina dziecięce lata, kiedy jeżdziłam na wieś > i po deszczu najlepszą zabawą było na wiejskiej drodze > "urabiać" błoto bosymi stopami:) > Mniam, mniam:) :) a ja pamiętam jak mi w takim błocku kaloszki zostawały i w następnym kroku noga w skarpetce lądowała w wilgotnej mazi. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie 28.02.04, 13:13 Gość portalu: t1s napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > > > > Homo opcha się szarlotą > > > łyknie kawy z pianką złotą > > > a ja z pustym czekam brzuszkiem > > > aż podrapiesz mnie za uszkiem:) > > > > :)))) > > > > Już drapię, drapię:))) > > I do miski nalewam czegoś > > dobrego ale nie za mocnego:) > > > Dziękuję:) chrum, chrum:) > z zadowolenia strzykam uszkami a kopytka same już stukają po parkiecie:) Towarzyszu! to po Gierku pierwszym Wam zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Małą czarną proszę ...z szarlotką oczywiscie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 13:31 homosovieticus napisał: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > basia.basia napisała: > > > > > Gość portalu: prosię napisał(a): > > > > > > > > Homo opcha się szarlotą > > > > łyknie kawy z pianką złotą > > > > a ja z pustym czekam brzuszkiem > > > > aż podrapiesz mnie za uszkiem:) > > > > > > :)))) > > > > > > Już drapię, drapię:))) > > > I do miski nalewam czegoś > > > dobrego ale nie za mocnego:) > > > > > > Dziękuję:) chrum, chrum:) > > z zadowolenia strzykam uszkami a kopytka same już stukają po parkiecie:) > Towarzyszu! to po Gierku pierwszym Wam zostało? po Gomułce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Gomułka? To ten, co mu na mózg padło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 14:16 Czy to ten facio co w 56-tym poparł go tłum pażdziernikowy przez moment licząc, że z komuną można front stworzyć narodowy? Co potem wszysko zaprzepaścił, ciemniaków zrobił dyktaturę i pałą, czołgiem i bezpieką wybił nadzieje płonne z głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Gomułka? To ten, co mu na mózg padło? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 14:29 Gość portalu: marynat napisał(a): > Czy to ten facio co w 56-tym > poparł go tłum pażdziernikowy > przez moment licząc, że z komuną > można front stworzyć narodowy? > Co potem wszysko zaprzepaścił, > ciemniaków zrobił dyktaturę > i pałą, czołgiem i bezpieką > wybił nadzieje płonne z głowy? Towarzysze, obywatele, ludu pracujący stolicy Warszawy!!! W imieniu KC PZPR pragnę poinformować Was, że to właśnie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Gomułka? To ten, co mu na mózg padło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 15:24 Aaaaa, to wita cię przesmiewców klika w naszej kompiarni "U Michnika" Niech się rozgości, łyknie piwa i detalicznie opowiada, co w piekle słychać? Czy z Puławską Natolin wreszcie sie dogadał? A Mieciu Moczar, czy studentów, Żydów, masonów i gęgaczy wsadził, jak innych dysydentów do pierdla i obozów pracy? Czy macie pomysł, towarzysze jak godnie przyjąć w waszym POPie Leszka Millera z kolegami, Gdy wreszcie stąd ich się wykopie? Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re:pomysł 28.02.04, 16:16 pomysł by się znalazł lecz rzecz jest o tym jak trudne czasy przetrwać: po pierwsze Krajową Radę z błotem zdeptać sprawozdania nie przyjąć, wszystkich rozgonić następnie spośród nas wyłonić nowych zupełnie przedstawicieli by o lewicy nie zapomnieli w planie tym pierwsze poczyniono kroki minister Jakubowskiej znając uroki Madonnę z wielkim Ce za wzór postawiono i karmienie mleczną piersią zalecono ona to oprócz pokarmu ma tę umiejętność że prawa stanowionego zna dobrze giętkość przywrócenie do życia po okresie hibernacji nie będzie pozbawione słusznej racji: gdyby nie nasza telewizja i nie nasze media boję się pomyśleć jaka byłaby tragedia ------ ps. Adam Halber znalazł już nowe zatrudnienie będzie w Radiu Opole gadał na antenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Gomułka? To ten, co mu na mózg padło? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.04, 17:09 Marynacie tak wiele pytań z ust Twych padło i wszystkie warte odpowiedzi na nic jednakże piwo, jadło mój język pozostanie z miedzi jedno wyjawię-to nie są zgrywy; "w tym co się Leszek Miller mieni Wiesio Gomułka wiecznie jest żywy" mawia Towarzysz Ilijicz Lenin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: Gomułka? To ten, co mu na mózg padło? IP: *.b.dial.de.ignite.net 28.02.04, 17:16 Gość portalu: marynat napisał(a): > Aaaaa, to wita cię przesmiewców klika > w naszej kompiarni "U Michnika" > > Niech się rozgości, łyknie piwa > i detalicznie opowiada, > co w piekle słychać? > Czy z Puławską Natolin wreszcie sie dogadał? > > A Mieciu Moczar, czy studentów, > Żydów, masonów i gęgaczy > wsadził, jak innych dysydentów > do pierdla i obozów pracy? > > Czy macie pomysł, towarzysze > jak godnie przyjąć w waszym POPie > Leszka Millera z kolegami, > Gdy wreszcie stąd ich się wykopie? > Na Millera od dawna już czekamy i zajęcie nawet dla niego mamy Kolega Moczar ostatnio słabuje, nie daje biedak sobie rady Schudł, sczerniał, zmizerniał i brakuje mu swady Tylko Leszek, powtarza uparcie, z tego letargu wyrwać mnie jeszcze może Jak z odsieczą nadejdzie, to rewizjonistom dołożę Wrogie elementy znowu wstydu nie znają... do Wolnej Europy na nas donoszą, z politbiurem zadzierają i głowy podnoszą Przydałby się krwi dopływ świeżej Najlepiej gdyby Miller tutaj z Jakubowską przybieżył W piekle mieliby jak u siebie w domu Jakubowska przejęłaby media a Miller ZOMO Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus MAM PROŚBĘ DO WARTBURGA 28.02.04, 17:29 Prosze o pomoc w dotarciu do całego artykułu ST.BRATKOWSKIEGO ,KTÓRY TAK MNIE WZBURZYŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: MAM PROŚBĘ DO WARTBURGA 28.02.04, 17:59 homosovieticus napisał: > Prosze o pomoc w dotarciu do całego artykułu ST.BRATKOWSKIEGO ,KTÓRY TAK MNIE > WZBURZYŁ. Zdaje się, że się nie doczekasz ale na pewno GP pomoże. Ja ten artykuł czytałam ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Bawcie się dobrze:))) 28.02.04, 18:25 Dzisiaj idę się bawić gdzie indziej ale będę o Was myślała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Bawcie się dobrze:))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 18:34 basia.basia napisała: > Dzisiaj idę się bawić gdzie indziej > ale będę o Was myślała:))) Póki nie stracimy przytomności też będziemy o Tobie myśleć:) Dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Bawcie się dobrze:))) 28.02.04, 18:38 basia.basia napisała: > Dzisiaj idę się bawić gdzie indziej > ale będę o Was myślała:))) Ty się też dobrze baw :) I grzecznie, tak jak my :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Bawcie się dobrze:))) 28.02.04, 18:39 basia.basia napisała: > Dzisiaj idę się bawić gdzie indziej > ale będę o Was myślała:))) A ja o modlitwę w Twej intencji Homo poproszę - by Najwyższy huczne zabawy w Wielki Post Ci wybaczył. A tak pro po: Jaki jest stosunek kościoła do hucznych zabaw w wirtualu? Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Orgia dusz a szał ciał. Refleksje wielkopostne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 19:10 Nie tak dawno wielebny homo, podpierając się, jak to on, autorytetem (w tym wypadku prof Kotarbińskiego), wywodził, że w polskiej tradycji językowej "praca" znaczyła mniej wiecej to samo co "zabawa". Można chyba przyjąć, że to równanie działa również w drugim kierunku. Być może, jest w ten wywód wmontowany jakiś poslizg intelektualny, ale, gdyby nie przesadzać ze skrupulatnością - nasza tu wirualna zabawa może być chyba traktowana jak praca. Dziś rano, biegając w parku, widziałem panów w kombinezonach z emblematem "MPRWod-Kan", którzy zajmowali się rzucaniem śnieżek. Łopaty leżały obok, ale była to niewatpliwie praca, można sprawdzić na liście płac. Tak, że spoko. Mam natomiast inną wątpliwość, mianowicie - czy przez tę wirtualność nie wchodzimy komuś w kompetencje. Bo zabawa jako "szał ciał" mieści się w obrębie "profanum". Ale ta "orgia dusz"? Przydałby sie teolog...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Orgia dusz a szał ciał. Refleksje wielkopostn 28.02.04, 19:12 Gość portalu: marynat napisał(a): > Nie tak dawno wielebny homo, podpierając się, jak to on, autorytetem (w tym > wypadku prof Kotarbińskiego), wywodził, że w polskiej tradycji > językowej "praca" znaczyła mniej wiecej to samo co "zabawa". Można chyba > przyjąć, że to równanie działa również w drugim kierunku. Być może, jest w ten > wywód wmontowany jakiś poslizg intelektualny, ale, gdyby nie przesadzać ze > skrupulatnością - nasza tu wirualna zabawa może być chyba traktowana jak praca. > > Dziś rano, biegając w parku, widziałem panów w kombinezonach z > emblematem "MPRWod-Kan", którzy zajmowali się rzucaniem śnieżek. Łopaty leżały > obok, ale była to niewatpliwie praca, można sprawdzić na liście płac. Tak, że > spoko. > Mam natomiast inną wątpliwość, mianowicie - czy przez tę wirtualność nie > wchodzimy komuś w kompetencje. Bo zabawa jako "szał ciał" mieści się w > obrębie "profanum". Ale ta "orgia dusz"? Przydałby sie teolog...:) Orgia dusz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Orgia dusz a szał ciał. Refleksje wielkopostn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.04, 19:16 Gość portalu: marynat napisał(a): > Nie tak dawno wielebny homo, podpierając się, jak to on, autorytetem (w tym > wypadku prof Kotarbińskiego), wywodził, że w polskiej tradycji > językowej "praca" znaczyła mniej wiecej to samo co "zabawa". Można chyba > przyjąć, że to równanie działa również w drugim kierunku. Być może, jest w ten > wywód wmontowany jakiś poslizg intelektualny, ale, gdyby nie przesadzać ze > skrupulatnością - nasza tu wirualna zabawa może być chyba traktowana jak praca. > > Dziś rano, biegając w parku, widziałem panów w kombinezonach z > emblematem "MPRWod-Kan", którzy zajmowali się rzucaniem śnieżek. Łopaty leżały > obok Łopatami mieli rzucać:)? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Orgia dusz a szał ciał. Refleksje wielkopostn 28.02.04, 19:32 Gość portalu: t1s napisał(a): > Gość portalu: marynat napisał(a): > > Dziś rano, biegając w parku, widziałem panów w kombinezonach z > > emblematem "MPRWod-Kan", którzy zajmowali się rzucaniem śnieżek. Łopaty > leżały > > obok > > > Łopatami mieli rzucać:)? To mi przypomniało pewien dowcip. Pijany facet wraca późno do domu. Rozłoszczona żona pyta go: - Gdzie byłeś? Facet odpowiada: - U kumpla w szachy grałem. Żona na to: - Ale wódą śmierdzisz!!! Mąż: - A czym mam śmierdzieć? Szachami?! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Orgia dusz a szał ciał. Refleksje wielkopostn 28.02.04, 21:05 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > Gość portalu: marynat napisał(a): > > > > Dziś rano, biegając w parku, widziałem panów w kombinezonach z > > > emblematem "MPRWod-Kan", którzy zajmowali się rzucaniem śnieżek. Łopa > ty > > leżały > > > obok > > > > > > Łopatami mieli rzucać:)? > > To mi przypomniało pewien dowcip. > Pijany facet wraca późno do domu. Rozłoszczona żona pyta go: > - Gdzie byłeś? > Facet odpowiada: > - U kumpla w szachy grałem. > Żona na to: > - Ale wódą śmierdzisz!!! > Mąż: > - A czym mam śmierdzieć? Szachami?! Dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś