zapijaczony_ryj_banowany14razy 15.01.10, 20:44 zydentem? No to prosze zgłaszać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 20:45 twój nieudolny premierek np. heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_banowany14razy Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 20:58 Sądząc po Dornie!witoldzbazin napisał: > twój nieudolny premierek np. > heheheheh forum.gazeta.pl/forum/w,28,105589763,105589763,Ciekawa_wypowiedz_Ludwika_Dorna_na_temat_panaprezy.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 16.01.10, 10:00 zapijaczony_ryj_banowany14razy napisał: > Sądząc po Dornie!witoldzbazin napisał: > > > twój nieudolny premierek np. > > heheheheh: www.youtube.com/watch?v=7WUt7gqgr1o > > forum.gazeta.pl/forum/w,28,105589763,105589763,Ciekawa_wypowiedz_Ludwika_Dorna_na_temat_panaprezy.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Bździn się wystraszył, że 16.01.10, 11:34 mu Qrfski upie...li łapę .... . A przydałoby się .... drewnianą piłą. "Hehehehehehe" - to jego nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 20:46 Jest taki jeden. Bliźniak. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 20:49 Zgadza się, bo pewnie nawet Kononowicz byłby przed kaczką - obrzydłą do granic możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 20:51 Myślę ,że Szczypka by przerąbała i jeszcze nie ma pewności co do Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 22:00 m.c.hrabia napisał: > Myślę ,że Szczypka by przerąbała i jeszcze nie ma pewności co do Gosia. NO Co Ty Szczypa z panaprezydentem wygrywa w cuglach! Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca2323 Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 20:57 ile to juz razy w histori wataha napadała na patriotów jak etta Legiony Piłsudskiego zniewolony naród powitał nie przyjażnie ale z wolności korzystali wszyscy, nie patrząc że ublizaja i po chamsku Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 20:59 wyborca2323 napisał: > ile to juz razy w histori wataha napadała na patriotów jak etta > Legiony Piłsudskiego zniewolony naród powitał nie przyjażnie ale z wolności ko > rzystali wszyscy, nie patrząc że ublizaja i po chamsku Na koń panowie, na koń!!! hłe, hłe..... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 21:03 Biedny, bo ubożuchny umysłowo "wyborco-patrioto". Pojęcia bladego nie masz o legionach Piłsudskiego, bo skąd? Mój dziadek brał udział w walkach legionów, dostał nawet jakiś medal, a naród to nie tylko komuniści - zapamiętaj to sobie na wieki! Tak się jakoś składało, że komuniści nie zasłużyli w Polsce na miano patriotów, więc...dziób w ciup, nie prowokuj. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 23:35 Na Legiony Pilsudskiego napadali sowieci i patrioci od Dmowskiego.I zapamietal tlumoku ze leginy byly socjalistyczne.Kosciol byl im przeciwny. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 21:58 etta2 napisała: > Zgadza się, bo pewnie nawet Kononowicz byłby przed kaczką - obrzydłą > do granic możliwości. Strasznie bardziej by wygrał z tą miernotą, co lata bez sumienia za ile i jak czesto Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 21:12 a.adas napisał: > Jest taki jeden. > Bliźniak. Nie sadzę , żeby taki inny inaczej miał m\nawet szansę z bratem. No chyba, ze w wariatkowie Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 21:13 zapijaczony_ryj napisał: > No chyba, ze w wariatkowie za to pewnie w kryminale jak zwykle PO zwycięży hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Małe szanse ma Kononowicz 15.01.10, 20:50 Kropiwnicki też, ale jeszcze mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 21:09 Kaczyński udowodnił, że NIC może zostać Prezydentem RP. Nasz ogrodnik, moja kosmetyczka na tej samej zasadzie tak samo by mogła urzendować i psuć Polskę. Różnica taka, że mają wbudowane samoograniczenia i wiedzą, że się nie nadają. Rozmawiałam z nimi na ten temat. A ten jednak się pchał, był pchany przez Brata Bardziej Ważnego. Niby dorosły a jak dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 21:12 porannakawa20 napisała: > Kaczyński udowodnił, że NIC może zostać Prezydentem RP. > Nasz ogrodnik, moja kosmetyczka na tej samej zasadzie tak samo by mogła > urzendować i psuć Polskę. facet malował kominy i został premierkiem...więc nie mów że nie można hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 21:20 Idioto!!! Malował kominy, gdy komusza władza wypieprzyła go z roboty z "wilczym biletem". Ma wyższe wykształcenie historyczne i nie studiował 15 lat jak gosio. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 21:22 etta2 napisała: > Idioto!!! Malował kominy, gdy komusza władza wypieprzyła go z > roboty z "wilczym biletem". Ma wyższe wykształcenie historyczne i > nie studiował 15 lat jak gosio. a później obalił z kolesiami z SB prawowity rząd RP...musiał się widocznie odwdzięczyć za zarobek na malowaniu heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 22:09 etta2 napisała: > Idioto!!! Malował kominy, gdy komusza władza wypieprzyła go z > roboty z "wilczym biletem". Ma wyższe wykształcenie historyczne i > nie studiował 15 lat jak gosio. Kaczyńascy w tym czasie wyżywali się "naukowo" - jeden jako chwalca myśli leninowskiej a drugi jako wykładowca dla esbeków w Białymstoku. Do dziś mile tych studentów wspomina. Z wzajemnoscią. Mają powód do dumy ci Kaczyńwcy? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin PO co ta pryrywata PO 15.01.10, 22:18 rencista "blondynka" i wykształciuch hehehehe jedyne co ich łączy to fanatyzm do PO....jak orkiestrę na Titanicu hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Pewności nie mam, ale "witoldzbazin" chyba by prze 15.01.10, 21:42 przerżnął. Raczej tak!! To jednak (choć to prawie niemożliwe) większy gamoń od Mamrota! :)))))) A sondarzownie powinny włączyć do badań Krzyśka Kononowicza, żebyśmy wiedzieli z jaką przewagą także ON leje Mamrota. Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia_z_palacu Re: A Łyżwa 15.01.10, 22:36 No coś ty, Łyżwa by wygrał głosami licznych mało wybrednych pań. A ten? Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: A Łyżwa 16.01.10, 07:20 To byłoby przegięcie, aby tego koalicjanta prawa i sprawiedliwości wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Pewności nie mam, ale "witoldzbazin" chyba 15.01.10, 22:22 mógłby spełnić tę samą funkcję punktu odniesienia, co w ostatnich warszawskich wyborach komitet wyborczy "Gamonie i Krasnoludki", który dostał ledwie kilka promili, ale to i tak było niemal dwa razy więcej głosów niż LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Pewności nie mam, ale "witoldzbazin" chyba by 16.01.10, 11:50 kaczy_mozdzek napisał: > przerżnął. Raczej tak!! > > To jednak (choć to prawie niemożliwe) większy gamoń od Mamrota! > :)))))) > > A sondarzownie powinny włączyć do badań Krzyśka Kononowicza, żebyśmy wiedzieli > z jaką przewagą także ON leje Mamrota. > Za to fajne orędzia by wygłaszał: hehehe he ehe hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 22:38 Zdaje się że jego własny rodzony brat. Społeczeństwo bardziej go nie znosi niż panaprezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 22:45 Kaczynski chce zostac ponownie prezydentem ? , - znowu biedaczek nie wie o czym mowi . Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 22:46 karbat napisał: > Kaczynski chce zostac ponownie prezydentem ? , - znowu biedaczek > nie wie o czym mowi . ja chetnie na niego zagłosuje...a ty? będziesz głosował na człowieka który sypie by chronić kolesi? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 15.01.10, 23:29 Alik ? ... może... Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 16.01.10, 00:02 A ciekawe, gdyby PiS wystawił panią E Jakubiak I gdyby ona na wszystkie pytania odpowiadała: "Prezydent nie jest gruby, ale ma okrągłą głowę... Wzrost prezydenta objęty jest tajemnicą państwową..." To by z nim wygrała, czy przegrała? Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia_z_palacu Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 16.01.10, 00:19 kum.z.antalowki napisał: > A ciekawe, gdyby PiS wystawił panią E Jakubiak wygrałaby nawet, gdyby na wszystkie pytania odpowiadała pomidor Jeśli nawet w 2005, po tym jak brzydko padło SLD, wybór Kaczyńskiego mógł się komuś wydawać krokiem w dobrym kierunku, dziś wspomnienie tej zmarnowanej kadencji budzi już tylko niesmak i poczucie wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 16.01.10, 07:19 Chciałem napisać, że Kononowicz, jednak zaczynam się zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Znacie kogoś, kto jest w stanie przegrać z pa 16.01.10, 09:58 Rozumiem, Ryjku, że pytanie żartobliwe i odpowiedź winna brzmieć "Kononowicz, a i to nie na pewno", jeśli jednak potraktować je serio, to takich osób jest całkiem sporo. Zasadniczo wszyscy, którzy sprawiliby, że znacząca większość wyborców tak PO, jak i centrolewicowego planktonu zostałaby w domach, porzygując z obrzydzenia. Ot, przykładowo "Stalowy Członek" Łyżwa, "Koń, który mówi" Giertych, Renia Kurwik-Begerowa, "Nie ewoluowałem, zostałem na drzewie" Orzechowski, Edgar Peron, a może nawet "Bity i współczujący" Jurek i Opalony Endrju (choć tych ostatnich nie jestem pewien). W takiej sytuacji struktury PiS mogłyby wystarczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Ciekawostka 16.01.10, 11:22 Cyt."Wałęsa udowodnił,że każdy idiota może rządzić, a Kaczyński, że jednak nie każdy Odpowiedz Link Zgłoś